Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah gonlunce olur hersey canimBu cuma evlilik yıl dönümüz kızlar, düşündümde o gün özel olucak, bu gazla ben bu sıvı diyetiyle başarmalııyım ve o gün çok güzel olmalıyımmmmm![]()
Canim 80'e yakindim ilk yaptigimda, sonra 1,5 haftada 72 civarina kadar düstüm. O diyeti yaparken daha sonra 68'i de gordum ama zamana yayildigi icin 1,5 haftadan sonra biraz salladigim icin Belirtmedim o kismini. Ilk diyetimi 19 eylulde basladim cok iyi hatirliyorum 1 ekim sabahi 72'ydim. Subata kadar 68'den 71'e kadar cikmistim ancak, yedigim halde. Cabuk geri almadim yani ama daha sonra daha da beter yemeye basladim 1 hafta oncesinde 73ken 76 oldum düsünvalla başladım gubün
sabah sütlü kahve içtim ve probiyotik yoğurt yedim meyveli yoğurt yerine dünde kefir aldım iki kutu marketten, inş başarılı olurum, sen peki toplam kaç kilo verdin bununla yani başladığında kaçtin sonra ne oldu biraz anlatsana![]()
Canim 80'e yakindim ilk yaptigimda, sonra 1,5 haftada 72 civarina kadar düstüm. O diyeti yaparken daha sonra 68'i de gordum ama zamana yayildigi icin 1,5 haftadan sonra biraz salladigim icin Belirtmedim o kismini. Ilk diyetimi 19 eylulde basladim cok iyi hatirliyorum 1 ekim sabahi 72'ydim. Subata kadar 68'den 71'e kadar cikmistim ancak, yedigim halde. Cabuk geri almadim yani ama daha sonra daha da beter yemeye basladim 1 hafta oncesinde 73ken 76 oldum düsünvalla başladım gubün
sabah sütlü kahve içtim ve probiyotik yoğurt yedim meyveli yoğurt yerine dünde kefir aldım iki kutu marketten, inş başarılı olurum, sen peki toplam kaç kilo verdin bununla yani başladığında kaçtin sonra ne oldu biraz anlatsana![]()
Insallahhhhhh ablam benim , cok tesekkur ederim acayip gururlandim daha pis gaza geldim ve su an 5 metre otemde en sevdigim cikiletali kek varken hem de*** 8. Takım 508. Etap ***
Diademe ( 71,4 / 71,6 / + 0,2 / - 0,28 %)
IrResistible_ ( 76,4 / 78 / -1,6 / - 2,09 %)
ISILDURU ( 83,3 / / / % ) Sabit
LargeGemini ( 71 / / / % ) Sabit, Üye mezun olmak istiyor
Esrası ( 68,3 / 68 / 0,3 / 0,44 % )
serenalar ( 75,1 / / / %) Sabit
Huzurvemavi (90,1 / / / % ) sabit
xyz_s ( 67,4 / / / % ) sabit
elifdnzzz ( 71,6 / 70,7 / 0,9 /1,26 % )
zambak86 ( 65,5 / 64,5 / 1 / 1,53 % )
saimeberen ( 67,6 / 66,9 / 0,7 / 1,03 % )
Sevimasi ( 74,1 / 73,3 / 0,8 / 1,08 % )
Alya39 (69,8 /69,8 / / % ) Sabit
afy2646 ( 96.5 / 95.3 / 1.2 / %1.24 )
Takım Toplamı; 0,307 %
Saimeberenin bildirimide eklenince ortalamamız buDün İresistiblenin ortalamasını yazarken eksi işaretini koymamışım
onuda bildirim alanında düzelttireyim
haksızlık olmasın )
Takım içinde en iyiler;
1. Balonyanak..............................4,73 %
2. Zambak86................................1.53%
3.elifdnzzz...................................1.26%
4.afy2646.....................................1.24%
5.Sevimasi...................................1.08 %
6.saimeberen................................1.03 %
7.Esrası........................................0,44%
Kızlar hepinizi tebrik ederim güzel eksiler gördünüzEminim haftayada diğer sabit çıkan kızlarda harika sonuçlarla bildirim yapacaklardır
![]()
Her ne yaptıysanız aynen devam kızlar
Bu arada bu bizim kendi takım içinde liste olduğu için Balonyanak arkadaşımızıda ekledim ve tabiki verdiği kiloyla zirveye oturduHem onada motivasyon olur bizide gaza getirir inşallahhhhhhhhhhhhhh
Şimdi birde spor listemizi hazırlıyayım![]()
Çok guzelSelam hayirli aksamlar..
Sabah 1 portakal
Peynir
Zeytin
Dereotu
maydanoz
Domates
2 d.kizarmis ekmek
Ara..
1 Turk kahvesi tarcinli
2 kayisi
Az leblebi
Aksam..
Yogurt corbasi
Ispanak yemegi
Salata
1 avuc findik
Cayin yaninda
2.5 lt su
30 dak yuruyus
Haf .spor. 50 dak
Bu cuma evlilik yıl dönümüz kızlar, düşündümde o gün özel olucak, bu gazla ben bu sıvı diyetiyle başarmalııyım ve o gün çok güzel olmalıyımmmmm![]()
Diyetisyenden geldim.
3 haftada 2.800 vermisim
2600 yagdan 200 gr kastan 400 gr sudan gitmis. Daha fazla vermis olmam gerekmez mi bu hesabi anlamadim ama neyse onun tartisinda 94.5 geldimyaza kadar 80 ne dusermiyim dedim kilo verebiliyorsun dusersin dedi. Karin bolgemi yine soyledi. Kilo verdikce sarkma yasayabilirsin dedi bol bol hareket etmemi soyledi. Mekik aletini getirmistim annemden bu aksamdan itibarek mekik cekmeyede baslayacağım. Bu konuda zorlayacağım kendimi 50 ile baslamayı dusunuyorum bir kac gun sonra 5 er 5 er artırıp 500 e cikmayi planliyorum
ucuk bir rakam oldu ama sarkik karin istemiyorum ondan nefret ediyorum.
Bu zamanda kadar 7 cm belden 10 cmde kalcadan incelmisimhe birde hafta bir gün bir öğünüme kacamak yazdi. Fazla abartma dedi. O gün normal ögünüme sütlü bir tatlı eklemeyi planliyorum. Benden bu kadar. Telefondan yaziyorum ya aksama bilgisayardan damlarım. Bol eklisili haftamiz olsun insallah...
Bugün yazamıyorum çok yorgunum ve başım ağrıyor. Akşama inşallah uğrarım.
Insallahhhhhh ablam benim , cok tesekkur ederim acayip gururlandim daha pis gaza geldim ve su an 5 metre otemde en sevdigim cikiletali kek varken hem deherkesi tebrik ederim ben de, bu listede olupta basarmayacak olmayani dusunmuyorum
![]()
SElamın Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Aslında 2 saat evvel eve geldim ama eşim sağ olsun laptobla cizim yapınca ancak bana sıra geldi
Gün çok yoğun ve yorucuydu ama yinede çok zevkliydi
Bol bol sohbet ettik tabi bütün servis yine bana kızkardeşim her zamanki gibi kıvırdığı için
Öğlende ona kahve içmeye gittik sonrada dönüşte akşam Annemin Amcakızını kızlarıyla Metro durağına bıraktım. Akşam yemeğine Annemlerde toplandık ve her zamanki gibi yine ikizler benim kıza zarar vermeye kalkıştılarBu kez tek kelime etmedim ( yoksa yine gerilecektik çünkü damat sağ olsun çocukları zarar dahi verse git öte dediğimiz an uyuz oluyor ) ama kuşum akıllıca davranıp siz bana zarar veriyorsunuz sizinle oynamayacağım dedi
Şükür bu geceyi sıkıntısız atlattık
Artık çarşamba akşamı yine Annemde toplanırız ( Perşembe sabahı Almanyaya uçacaklar 3 haftalığına ) sonra zaten o arada biz kızkardeşimle kursta bir araya gelsekde çocuklar olmadığı için sıkıntı yaşanmaz
Zaten fıstık gibi hatunsuneminim cumaya kadar az daha gider ve çok daha güzel olursun
Tebrik ederim canım neredeyse hepsi yağdan gitmiş yani kalıcı
ne mutlu sana
Darısı benim başıma valla ayın 1ini iple çekiyorum
Umarım bende hep yağdan gitti diye paylaşmak nasip olur
Çok çok geçmiş olsun canımİnşallah geçmiştir başın
Bak sana ne güzel bir motivasyon oldu ve keki yemedin
Eminim haftaya dahada güzel bir rakam bildirirsin
VAlla diyetisyene gitmeden bende denemek istiyorum şu sıvı diyeti ( en azından diyetisyendeki başlangıcım az eksik olsun) hatta Perşembe sabahı başlarım hazır Annemde gitmiş olacak beni sabote edemez
Bu arada çorbaları hep kendinmi yaptın yoksa hazırda kullandınmı
Birde Mercimek çorbasını çok seviyorum ben hatta genelde hiç un eklemem, sadece çok az salça ve yağ, az tuz ile bir nevi haşlanıyor ve sonra blenderden geçiriyorumtabi içine evde varsa kereviz ekliyorum çok lezzetli oluyor
Bana tarif yazarmısın en azından eksik malzeme varsa alayım perşembe günü marketten ( halkgünü o zaman)
iyi geceler herkese
bugün annemdeydim kendisi rahatsız biraz diyet verdi doktor babamda madem sen yemiyorsun bende eşlik ediyim sana beraber zayıflayalım demiş ilk defa amneme gidipte diyette zorlanmadım
sabah
peynir zeytin 1 haşlanmış yumurta bol yeşillik
ara
2si birarada nescafe
öğlen yayla çorbası
ara yeşilçay kurumeyve
akşam nohut ve yoğurt
su 2.5 lt
yürüyüş 35 dk
Cocuklar kavga edince buyuklerin karismasi ne kadar yanlis bir durum bak sizin araniz aciliyor. Yurt disinda yasayan bir dayim var. Hep beni tembihler aman ha cocuk yuzunden kavga etmeyin diye. Abimin kucukle benim oglan hic gecinemez buyukte babasina kizar hep kardesime kiziyorsun diye ama su an hepsi cok kucuk oldugu icin oynamayi bilmiyorlar. Esimden korkuyorum birgun ters birsey soyler diye ama sukur sıkıntı olmadı simdilik. Hem gorumcemin cocuklarini yegenlerimden ayirmiyorum. Umarim bununda farkindadir.
Ay diyetisyen cok iyi gidiyorsun dedi. Yaza kadar 80 hedefime ulasabilirmisim. Acayip motive oluyorum hem nerden gittiginide biliyorum kas kutlende azalacak zamanla dedi. Belinden cok incelmissin yine dedi. Acaba bel cevresi zor mu inceliyor hic fikrim yok. Vucuttaki yag oranim 12ydi 10 dustu. Metabolizma yasim hala 46. Onun dusmesi zaman alacak vucudunda cok yag var dedi. Velhasıl ben cok motive oluyorum. Darisi basina insallah...![]()
100 tanede mekik cektim. Dun uyuyakalinca 50 den degil 100 den baslamaya karar verdim. Sabah okula gitmeden cekerim insallah kahvaltidan sonra. Karnimdaki yaglarda erisin bir an önce.
Günaydın dünkü menüm
Sabah 2 dilim tam tahıllar buğday ekmeğine biber salçası sürdüm 1 haşlanmış yumurta
Ara 2 hurma 1 ceviz
Öğlen 1 kase ıspanak çorbası
Ara 1 portakal
Akşam bir tabak yoğurtlu kabak yemeği salata
Ara yarım elma avuç içi kadar kuru yemiş
2 lt su
Spor yok ama evi temizledim
bugün daha iyiyim canım sağol.SElamın Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Aslında 2 saat evvel eve geldim ama eşim sağ olsun laptobla cizim yapınca ancak bana sıra geldi
Gün çok yoğun ve yorucuydu ama yinede çok zevkliydi
Bol bol sohbet ettik tabi bütün servis yine bana kızkardeşim her zamanki gibi kıvırdığı için
Öğlende ona kahve içmeye gittik sonrada dönüşte akşam Annemin Amcakızını kızlarıyla Metro durağına bıraktım. Akşam yemeğine Annemlerde toplandık ve her zamanki gibi yine ikizler benim kıza zarar vermeye kalkıştılarBu kez tek kelime etmedim ( yoksa yine gerilecektik çünkü damat sağ olsun çocukları zarar dahi verse git öte dediğimiz an uyuz oluyor ) ama kuşum akıllıca davranıp siz bana zarar veriyorsunuz sizinle oynamayacağım dedi
Şükür bu geceyi sıkıntısız atlattık
Artık çarşamba akşamı yine Annemde toplanırız ( Perşembe sabahı Almanyaya uçacaklar 3 haftalığına ) sonra zaten o arada biz kızkardeşimle kursta bir araya gelsekde çocuklar olmadığı için sıkıntı yaşanmaz
Zaten fıstık gibi hatunsuneminim cumaya kadar az daha gider ve çok daha güzel olursun
Tebrik ederim canım neredeyse hepsi yağdan gitmiş yani kalıcı
ne mutlu sana
Darısı benim başıma valla ayın 1ini iple çekiyorum
Umarım bende hep yağdan gitti diye paylaşmak nasip olur
Çok çok geçmiş olsun canımİnşallah geçmiştir başın
Bak sana ne güzel bir motivasyon oldu ve keki yemedin
Eminim haftaya dahada güzel bir rakam bildirirsin
VAlla diyetisyene gitmeden bende denemek istiyorum şu sıvı diyeti ( en azından diyetisyendeki başlangıcım az eksik olsun) hatta Perşembe sabahı başlarım hazır Annemde gitmiş olacak beni sabote edemez
Bu arada çorbaları hep kendinmi yaptın yoksa hazırda kullandınmı
Birde Mercimek çorbasını çok seviyorum ben hatta genelde hiç un eklemem, sadece çok az salça ve yağ, az tuz ile bir nevi haşlanıyor ve sonra blenderden geçiriyorumtabi içine evde varsa kereviz ekliyorum çok lezzetli oluyor
Bana tarif yazarmısın en azından eksik malzeme varsa alayım perşembe günü marketten ( halkgünü o zaman)
geçmiş olsun canım. Ailece diyet yapmak seni daha motive edecektir.iyi geceler herkese
bugün annemdeydim kendisi rahatsız biraz diyet verdi doktor babamda madem sen yemiyorsun bende eşlik ediyim sana beraber zayıflayalım demiş ilk defa amneme gidipte diyette zorlanmadım
sabah
peynir zeytin 1 haşlanmış yumurta bol yeşillik
ara
2si birarada nescafe
öğlen yayla çorbası
ara yeşilçay kurumeyve
akşam nohut ve yoğurt
su 2.5 lt
yürüyüş 35 dk
senin adına çok sevindim canım. İnşallah yaza kadar istediğin kiloya gelirsin.Cocuklar kavga edince buyuklerin karismasi ne kadar yanlis bir durum bak sizin araniz aciliyor. Yurt disinda yasayan bir dayim var. Hep beni tembihler aman ha cocuk yuzunden kavga etmeyin diye. Abimin kucukle benim oglan hic gecinemez buyukte babasina kizar hep kardesime kiziyorsun diye ama su an hepsi cok kucuk oldugu icin oynamayi bilmiyorlar. Esimden korkuyorum birgun ters birsey soyler diye ama sukur sıkıntı olmadı simdilik. Hem gorumcemin cocuklarini yegenlerimden ayirmiyorum. Umarim bununda farkindadir.
Ay diyetisyen cok iyi gidiyorsun dedi. Yaza kadar 80 hedefime ulasabilirmisim. Acayip motive oluyorum hem nerden gittiginide biliyorum kas kutlende azalacak zamanla dedi. Belinden cok incelmissin yine dedi. Acaba bel cevresi zor mu inceliyor hic fikrim yok. Vucuttaki yag oranim 12ydi 10 dustu. Metabolizma yasim hala 46. Onun dusmesi zaman alacak vucudunda cok yag var dedi. Velhasıl ben cok motive oluyorum. Darisi basina insallah...![]()
güzel menü tebrikler.Günaydın dünkü menüm
Sabah 2 dilim tam tahıllar buğday ekmeğine biber salçası sürdüm 1 haşlanmış yumurta
Ara 2 hurma 1 ceviz
Öğlen 1 kase ıspanak çorbası
Ara 1 portakal
Akşam bir tabak yoğurtlu kabak yemeği salata
Ara yarım elma avuç içi kadar kuru yemiş
2 lt su
Spor yok ama evi temizledim