Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Kandiliniz mübarek olsun

Rabbim hepimize şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah......Aminnnnnn
Dün gece yarısı eve gelince fırsat bulupta sizlere bakamadım çünkü o kadar yorulmuştum ki hemen üzerimi değiştirip yatağa attım kendimi

Öğlen kızın provasından sonra kuaföre gidip kaşlarımı aldırdım ordanda az Anneme geçtim

tam Annemle oturur kahve içeriz derken arkadaşım arayıp sizin o tarafa geliyorum gel çay içelim bir yerde dedi haydeee kendimi yine sokakta buldum

1 saatçikte olsa oturup sohbet ettik bir çay bahçesinde

tam Anneme döndüm şimdi kahve içeriz derken bir baktım bu seferde Annemler kapıya indiler hadi Amcanlara gidiyoruz diye
Çok şükür kaçamak yapmadım ama tabi o koşturmaca içinde ara öğünlerim şaştı

Yengem sağ olsun zaten öyle abartılı sofra kurmaz yiyecek birşeyler bulurum diye rahattım ve şansıma listemde de olan tavuk sote vardı

1 /2 kepçe kadar çorba içtim ( 3 kaşık ancak vardı

)
4 kaşık tavuk sote
ve bol salatayla sofradan hasarsız kalktım
Sarma, pilav, patates kızartması ve barbunya ya elimi dahi sürmedim

Tatlı olarak küçük kuplarda muhallebi gibi bir şey yapmış aralara bisküvi kırıntıları falan hatta birde en üste dondurma koymuş ama onunda asla tadına dahi bakmadım

Evde olduğu kadar olmasa da bol su içtim
Bugünde 23 Nisan gösterimiz var gerçi hava baya kapalı inşallah bir iki saate düzelir de bari çocuklar diledikleri gibi eğlenirler

Malum bugün kandil

artık sonrasında da Annemlerden başlar eşimin halalarında kandilleşme faslını bitiririz

Yine çok yoğun ve koşturmalı bir gün beni bekliyor ama olsun ben böyle çok da mutluyum
Bu sabah düne nazaran eksi yok ama sıkıntı değil reglm yeni bitti ve bugün yarın çok dikkatli olur diyetisyende eminim çok çok güzel bir rakam görürüm
Hep derim ben kendini yırtanda bir yan gelip yatanda diye

Valla KVmi görsen hiç yıpranmamış

geçmişte eşi sağken de borç mu var umuru olmazdı

Para lazımsa da KP direk gider borç alırdı ( genelde bizden ve geri ödeme hiç bir zaman olmazdı

) Ben evlendikten sonra sayelerinde hiç borçdan kurtulamadım yeri geldi kredi bile çektik kendimizi onlar için yaptığımızı borcu kapatıp kurtarmak için

ama şimdi diyorum benden habersiz kuş uçarsa o kuşu vururum diye

eşimde sağ olsun ne olsa bana söyler heee KVde şimdi bir eşinden birde annesinden emekli maaşı olduğu için bırakın harcamayı biriktiriyor birde

Bende eşime açıkça diyorum biriktirsin biriktirsin sonra yerük nasılsa
İnşallah canımm

Birincilikten öte ben notanın silinmesine sevindim

Kilolarımız gitsinde birinci olmasakta olur
Canım güzel kızının doğum günü kutlu olsun

Rabbim tahtını da bahtını da açık etsin, sağlıklı nice yıllar nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnn

Resmen bomba etkisi yarattın kız
Bu arada Birinciler başarı hikayelerini kısaca paylaşmaları gerekiyor derken bir baktım onu da yapmışsın bile

maşallahın var kız :)