• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar çok teşekkür ederim tebrik mesajlarınız için. Bebis iyi şükür. Nerdeyse iyilesti. Bu ara duaya çok ihtiyacımız var. Dayıma kanser teşhisi koyuldu. Ailecek yıkıldık. Annemler de geldi. Hepbirlikte destek olmaya çalışıyoruz. Yarın Pet çekilecek. Arkasından hemen kemoterapi İnşallah hayırlı sonuçlar olur. Dua edin nolur.
canım allah sıfasını versın ınsallah tez vakıtte benım babamada ılık kanserı dendı ıkı seferdır bıyopsı oluyo cok zor bı durum allah yardımcınız olsun kuzuö

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Öğlen kızı almaya gidene kadar evin temizliğinin çoğunu hallettim şükür :KK66: bir tek ütülerim kaldı onlarıda cumartesi yaparım artım :KK66: malum yarın kurs günüm ve gelince halim olmaz büyük ihtimalle :KK66:
Okul çıkışı parka götürdüm cimcimemi :KK66: tabi gitmeden markete uğrayıp ara öğünüm olan ayranı da aldım :KK66:
2 saatten fazla parkta oturduk Annemlerle :KK66:

Ay ilk gittiğimde de resmen yüreğime indirecek bir olay oldu :KK57:
Annemle kızkardeşim daha gelmemişlerdi benim cimcime etrafta oynuyorken birden gözden kayboldu :KK57: Oturduğum yerden komple etrafı gözümle taramaya başladım ama yok :KK43: baştan ben görmemişim diye panik yapmadım ama baktım cidden yok hemen eşyalarımı elime alıp parkın içinde dolaşmaya başladım tabi o an kalbim deli gibi attı :KK57:
Tam panik yapıp ortalığı ayağa kaldıracaken 2 arkadaşımı ileride otururken gördüm :KK53: dur onlara da sorayım derken bir de ne göreyim benim cadı onların çocuklarıyla basket oynuyor kuytu bir köşede :KK61: tabi onu görünce önce sağlam bir fırça attım sonrada sinirlerim nasıl latçka olduysa oturup bir güzel ağladım :KK61:
Kızlar neye uğradıklarını şaşırdılar hatta benim kız yanlarına geldiklerinde demişler Annenin haberi varmı diye bizimkide Annem beni görmüştür demiş :kızgın: Tabi ben ağlayınca cimcimede ağlamaya başladı Anneciğim seni cidden üzmek istemezdim diye :KK48: Neyseki ucuz atlattık ama cidden kalbim deli gibi attı o an hatta tam telefonu elime alıp eşimi arayacaktım ki gördüm Allahtan :KK66:
Normalde hep aynı yerlerde oynar ama baya ötede arkadaşını görünce ( biri Anaokulundan ilk aşkı :KK70: ) kendini kaybetti eşşek evlat :KK70:

Eve gelincede hemen ara öğünümü yapıp sonrada büyük kızın İngilizce ödevlerine yardım ettim :KK66: Kızcağız zaten kaç gündür yoğun geldiğimde neredeyse oturup ağlayacaktı :KK43: bende kıyamadım bari bir kısımını ben yapayımda sende temize çekersin dedim :KK66: aslında hep bildiği şeyler ama işte Öğretmenleri bugün 4 dersten birden çok çok fazla ödev vermişler :KK66:
Birde performans ödevi vermiş bir tanesi dün vermiş yarın teslim edin demiş üstelik hazırlanması gereken bir video varmış :KK66: oda mecbur onunla boğuşuyor şu anda :KK66:
Bende Çoğrafyayı devraldım :KK48: Bir yandan da size bakayım dedim :KK66:

Canım Allahtan sabahtan yemişsin :KK66:
Eminim koşturmacada onuda eritmişsindir :KK66: Bildirim gününden önce pek iyi olmamış ama olmuşla ölmüşe çare yok sonuçta :KK66: heee eğer yarın güzel bir bildirim gelmezse önümüzdeki hafta kaçamaksız ve bol eksili bir hafta istiyorum senden canım :KK20:
akşamı hafif tutunca eminim eksi görürsün canım :KK66: takılma okadar ufak bir şeye ama artık ya evde kahvaltı et yada daha sağlıklı birşeyler almaya çalış :KK66:

Ben inanıyorum yine eksi bildirim yapacaksın canım :KK66:
iYi düşün iyi olsun canım :KK66:

Ay aslında bende yapabilsem süper olurdu :KK66: hee okadar yapamam ama bende akşamları en azından eşim gelince ayaklarımı tutturayım da çekebildiğim kadar mekik çekeyim :KK66:

Rabbim acil şifalar versin canım ...Aminnnn
Maalesef bu ara çok fazla kanser vakası duyuyoruz ama Allahtan ümit kesilmez :KK66: derdi veren Rabbim şifayıda verir dualarımız sizinle :KK60:
ayy onlar bızım herseyımız allah korusun kaybolurlarsa naparız benımde basımdan gecmıstı boyle bı olay cok kptu bı durum

Hayırlı cumalar kızlar kac gundur gıremedım benım oglucların ıkısıde hasta ateslenıyolar buyuk bıraz ıyı oldu ama kucuk hala kotu banu abla o yuzden gıremedım galıba bu hafta pek kılo veremedım ama normalde 44 beden gıyıyodum gecen dugun ıcın alısverıse cıktım 44 beden ıstedogım heryerde sız okadar yoksunuzdur dedıler kayınvalıdemde oyle dedı yenı elbıse deneyınce zayıf gozukuyosun boyle dedı.ve ondan sımardım galıba oyuzden ıkı gundur ıpın ucu kactı dun tartıldıgımda 100 gram gtmstı sadece bakalım sımdı ne oldu tartılıcam bırazdan

namazda çok dua etmişsindir yaradan kıyamamış sana yarım kilo eksiltmiş daha ne istiyon :-)
espiri bir tarafa ben tartılacağım zaman kahvaltıyı hazırlar yani uykumun açılmasını beklerim wc den sonra tartırırım en sağlıklısı biraz evin içinde dolanmak lazım vucut uyansın kendine gelsin
Aynen öyle sabah 10 da tartiliyorum uykum iyice açılıp WC evde etrafı toplamak derken vücut kendine geliyor sabah namazda tartildigimla 10 da tartildigim benimde hep farklı çıkıyor eski manada iyi oluyor

canım allah sıfasını versın ınsallah tez vakıtte benım babamada ılık kanserı dendı ıkı seferdır bıyopsı oluyo cok zor bı durum allah yardımcınız olsun kuzuö
amin canım. allah babana da şifalar versin inşallah. tüm hastalara da. çok zor bir durum

Selam hayirli nurlu cumalar kizlar...
Kilom sabit ve 10 gun ustune tekrar regli oldum sanirim agir kaldirmaktan oldu ...
Temizlik bitmek uzere gorusuruz kizlar ...
Kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorum... ;)

Selam kızlar bugün cok işim bar sabah görümcemle kaşlarımızı aldırmaya gittik sonra görümcem sarma saracam diyince direk ona gectik
Geldim kıyafetleri ütüledim cantaya koydum makinaya camaşır falan attim
Daha arabayı bakımdan alıp alışverişe gitmem lazım cok işim car
Burda pazartesi de tatil 3 gün fazla giremem kaptanım haber verim de

]***8. Takım 515. Etap***

Diademe ( 70,2 / 70,2 / 0/ 0 % )sabit
Yena ( 103,9 / 102/ 1,9/ 1,82 % )
Huzurvemavi ( 89,1 / 89,1/ 0/ 0% )sabit
saimeberen ( 62,7 / 62,2/0,5 / 0,80 % )
Alya39 ( 70,5 / 70,5/ 0/ 0% )sabit
türkmenkizi86 ( 90,1 / 88.9/ 1.2 / 1.33 % )

ela_hsn ( 95,1 /95,1 /94,6 / 0,52 % )
Azmin zaferi ( 72,1 / 71,6/ 0,50 / 0,70 % )

8.Takım Ortalaması; 0,646

Back
X