- Emoji Skoru
- 64.505
- Puanlar
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Aslında 16:30 da evdeydim ama büyük kız yine bilgisayar başında performans ödeviyle boğuşuyordu
bende ara öğünümü yaptıktan sonra da mutfağa daldım akşamlık yemeğimi yapmak için 
Çok şükür bugünde beslenme gayet güzel geçti
İnşallah hep böyle devam eder 
Şu ana kadar 3.2 Lt su içmişim bile hatta şu su hatırlatmam sayesinde kurstaki hatunlarda benimle birlikte su içmeyi hatırlıyorlar
Ne güzel bak herkes seni artık daha zarif görüyor ve eminim daha da ufak bedenleri isteyeceğimiz günler yakın
BNYKKNCLK diye geçiyorum canım
istek atarsan hemen kabul ederim tabiki 
Süper yaa bak demekki bünye düzene girdi artık kaçamaklarıda hemen artı olarak göstermiyor
ama tabiki sen nasılsa eksi görüyorum diye kaçamakları çoğaltma 
Canım kilo veremiyorum deme inanmak başarmanın yarısıdır
bence detoksunu yaparken suyunu da çoğalt ki daha çabuk gitsin kilolar 
Bizde de pazartesi tatil

hatta kursumuz da yok
eşimle çocuklar evde de olsa çok daha rahat oluyorum arada biraz dinlenme şansım olsun 
Süpersiniz kızlar
Benim tartının aksilik pili bitmiş
ne güzel soyundum ( çamaşırlarla tartılıyorum ben hep :) ) tartıya çıktım tık yok
sabahın 6sında deli dana gibi yedek pil aradım ( evde vardı diye biliyordum meğer son pili takmışım en son ) eşime bugün al dedim oda bulamamış ama yarın sabah erkenden Eminönüne gider yeni pil alırım hatta yedekli 
Benim giriş haftaya kaldı
aslında kesin 110u görmüşümdür hatta belki daha azdır ama haksızlık yapmak istemem 
Herkese hayırlı akşamlar
Aslında 16:30 da evdeydim ama büyük kız yine bilgisayar başında performans ödeviyle boğuşuyordu
Çok şükür bugünde beslenme gayet güzel geçti
Şu ana kadar 3.2 Lt su içmişim bile hatta şu su hatırlatmam sayesinde kurstaki hatunlarda benimle birlikte su içmeyi hatırlıyorlar
Hayırlı cumalar kızlar kac gundur gıremedım benım oglucların ıkısıde hasta ateslenıyolar buyuk bıraz ıyı oldu ama kucuk hala kotu banu abla o yuzden gıremedım galıba bu hafta pek kılo veremedım ama normalde 44 beden gıyıyodum gecen dugun ıcın alısverıse cıktım 44 beden ıstedogım heryerde sız okadar yoksunuzdur dedıler kayınvalıdemde oyle dedı yenı elbıse deneyınce zayıf gozukuyosun boyle dedı.ve ondan sımardım galıba oyuzden ıkı gundur ıpın ucu kactı dun tartıldıgımda 100 gram gtmstı sadece bakalım sımdı ne oldu tartılıcam bırazdan
Ne güzel bak herkes seni artık daha zarif görüyor ve eminim daha da ufak bedenleri isteyeceğimiz günler yakın
Banu abla senıde takıp.etmek ıstıyorum ıg den ısmını verırmısın
BNYKKNCLK diye geçiyorum canım
Gecen hafta 72.1
Bu hafta 71.6
Fark 500 gram
Az gıtmıs ama bunada sukur 2. 3 gundur kacamaklarım olduuu ayy 6 lı rakamlara dusmeme az kaldıı
Süper yaa bak demekki bünye düzene girdi artık kaçamaklarıda hemen artı olarak göstermiyor
Selam arkadaşlar bende kilo veremiyorum şuanki kilom 87,6 yarındetoksa başlıcam bir hafta sürüyor inşallah etkili olur
Canım kilo veremiyorum deme inanmak başarmanın yarısıdır
Selam kızlar bugün cok işim bar sabah görümcemle kaşlarımızı aldırmaya gittik sonra görümcem sarma saracam diyince direk ona gectik
Geldim kıyafetleri ütüledim cantaya koydum makinaya camaşır falan attim
Daha arabayı bakımdan alıp alışverişe gitmem lazım cok işim car
Burda pazartesi de tatil 3 gün fazla giremem kaptanım haber verim de
Bizde de pazartesi tatil
]***8. Takım 515. Etap***
Diademe ( 70,2 / 70,2 / 0/ 0 % )sabit
Yena ( 103,9 / 102/ 1,9/ 1,82 % )
Huzurvemavi ( 89,1 / 89,1/ 0/ 0% )sabit
saimeberen ( 62,7 / 62,2/0,5 / 0,80 % )
Alya39 ( 70,5 / 70,5/ 0/ 0% )sabit
türkmenkizi86 ( 90,1 / 88.9/ 1.2 / 1.33 % )
ela_hsn ( 95,1 /95,1 /94,6 / 0,52 % )
Azmin zaferi ( 72,1 / 71,6/ 0,50 / 0,70 % )
8.Takım Ortalaması; 0,646
Süpersiniz kızlar
Benim giriş haftaya kaldı