• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım Ramazan'da napıcaz yaa bide 2ay sonra ben Türkiye ye gidecegim ya izinemi ayrılmam grrekecek
Keşke orda da internetim olsaydı ayrı kalmazdım burdan Türkiyede tüm yiycekler bize uygun oldugu için ipini koparmış dana gibi saldırıyoruz resmen inşallah cok fikkat ederim

1.olamayız heralde bu hafta sonuçlarımız pek iyi sayılmaz pes etmek. Yok arkadaşlar bol su içelim haftaya hepimiz ramazan öncesi daha güzel sonuçlar alalım

Haklısın canım 1.cilik imkansız ;) ama dediğin gibi sağlam sarılırsak kesinlikle Ramazana girmeden Listeleri şöyle sağlam bir sallayalım ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım Ramazan'da napıcaz yaa bide 2ay sonra ben Türkiye ye gidecegim ya izinemi ayrılmam grrekecek
Keşke orda da internetim olsaydı ayrı kalmazdım burdan Türkiyede tüm yiycekler bize uygun oldugu için ipini koparmış dana gibi saldırıyoruz resmen inşallah cok fikkat ederim

Canım eğer cumadan cumaya kesin bildirim yapabilirim dersen izne ayrılmana gerek yok idare ederiz o arada ;) sonuçta senin elinde olan bir durum yok ;)
Tatilin tadını tabiki çıkaracaksın ama ne olur okadar emeğini çöpe atma hatta hep beni hatırla :D o zaman yimezsin belki :D
Bol bol su ve hareket olacağı için ( hem sıcak olur o dönem hemde ordan oraya gezersiniz ) sanmıyorum kilo alacağını ;)
Bildirim konusunda da şöylede yapabiliriz eğer ordaki bayan akrabalarından birinin facei varsa ( ki kesin vardır :D ) onlardan birinden bana mesaj atarsın faceden cuma günleri ;) sabitte olsa bildirim yapmış olursun ;) ama uğraşamam dersen izni dönüşüne kadar izne ayırırız tabiki ;)

*** 8. Takım 518. Etap ***

Oynakbasi34 ( 108,3 / 107,8 / 0,5 / 0,46 % )
Diademe ( 70,1 / 69,9 / 0,2 / 0,29 % )
Yena ( 99,7 / 96,8 / 2,9 / 2,91 % )
Huzurvemavi ( 88,3 / / / % ) Sabit
saimeberen ( 60,7 / 59,9 / 0,8 / 1,32 % )
türkmenkizi86 ( 87,9 / 87,6 / 0,3 / 0,34 % )
ela_hsn ( 94,4 / / / % )
Azmin zaferi ( 72,3 / 73 / 0,7 / - 0,97 % )
Zehra_eymen ( 87,1 / 86,6 / 0,5 / 0,57 % )

8.Takım Ortalaması; %

Kızlar birazdan dışarı çıkmam gerekiyor ;) Ela sanırım gelmeyecek ona bildirim de bulunmadı olarak not düşüyorum ama olurda gelirse moni moni yi etiketleyerek düzeltme yapmasını rica ederseniz sevinirim ;)
Belki yetişebilirim ama ne olur ne olmaz diye ben Listemizi o şekilde paylaşayım da gelirse düzeltilir gelmezse kalır bildirimsiz olarak ;)

Kızlar birazdan dışarı çıkmam gerekiyor :KK66: Ela sanırım gelmeyecek ona bildirim de bulunmadı olarak not düşüyorum ama olurda gelirse moni moni yi etiketleyerek düzeltme yapmasını rica ederseniz sevinirim :KK66:
Belki yetişebilirim ama ne olur ne olmaz diye ben Listemizi o şekilde paylaşayım da gelirse düzeltilir gelmezse kalır bildirimsiz olarak :KK66:
şu ana kadar ela gelmedi banuşum gözüm takımda merak etme sen:KK60:

Canım eğer cumadan cumaya kesin bildirim yapabilirim dersen izne ayrılmana gerek yok idare ederiz o arada :KK66: sonuçta senin elinde olan bir durum yok :KK66:
Tatilin tadını tabiki çıkaracaksın ama ne olur okadar emeğini çöpe atma hatta hep beni hatırla :KK70: o zaman yimezsin belki :KK70:
Bol bol su ve hareket olacağı için ( hem sıcak olur o dönem hemde ordan oraya gezersiniz ) sanmıyorum kilo alacağını :KK66:
Bildirim konusunda da şöylede yapabiliriz eğer ordaki bayan akrabalarından birinin facei varsa ( ki kesin vardır :KK70: ) onlardan birinden bana mesaj atarsın faceden cuma günleri :KK66: sabitte olsa bildirim yapmış olursun :KK66: ama uğraşamam dersen izni dönüşüne kadar izne ayırırız tabiki :KK66:
Aaa unutmustum annemin azda olsa interneti var oradan yazarim insallah iyi eklima geldi bu
Boylece ipin ucunu kacirmamis olurum insallah
:halay::halay:

Hatta. Bu hafta sonu icin kendime yemek yaptim kvye giderken
Yoksa orda bana uygun bisey olmasi imkansiz

Bugunku menum
11 de1 dilim ananas, sicak su
12.30 da ; 1porsiyon omlet bol salata 1parca ekmege peynir koydum

Ara 1kivi sicak su

Aksam 1 haslanmis enginar
3-4 sarma
1tabak karni bahar yemegi ,( fazlaca yaptim kalanini kvde nin orda yiycem)
yogurt

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Gezenti Ana kız eve döndüüüü :KK48:
Büyük kızım odasını toplamayı bitirmediği için bizimle gelmek istemedi ( gelince devam edersin dedim ama nasıl titizliği tuttuysa pasaklı Marimarın gelmek istemedi )
Şansa 19 Mayıs için gittiğimiz AVMnin önünde Eğlence vardı ve kuzumla uzun uzun onları izledik ;)
Bir ara Tranpoline bindi eğlendi birde tenis oynadı ;)
Gözlüğünü de sipariş verdikten sonra Ana kız dışarda Yemek yedik ( benim saatim geçmesin diye )

Cimcime terbiyeli tavuk istedi :KK48: ama ben kesinlikle ona uymadım uslu uslu çorbamı ve salatamı yedim ;)
Tabi minibüsle dönünce 10 dakikalık yol oldu 30 dakikadan fazla :KK48:
Baya yürüdük kuzumla ;) hatta cimcime alışkın değil hava karardığında babasız dışarda olmaya nasıl şaşırdı aaa gece oldu biz hala sokaktayız diye :D

Ara öğün saatim de gelmiş :KK48: neyse acıkmadığıma göre bir Yeşil çay içerim sonrada yatana kadar bol su ;)

Gelmişken yediklerimi paylaşayım...

Sabah;
Kaşarlı domatesli yumurta

Öğle;
Yarım kıymalı dolma
2 kaşık yoğurt

Ara;
2 ısırık muz
1 bardak ayran

Akşam;
Yumurtalı kabak
1 kaşık yoğurt

30 dk. yürüyüş

Gelmişken yediklerimi paylaşayım...

Sabah;
Kaşarlı domatesli yumurta

Öğle;
Yarım kıymalı dolma
2 kaşık yoğurt

Ara;
2 ısırık muz
1 bardak ayran

Akşam;
Yumurtalı kabak
1 kaşık yoğurt

30 dk. yürüyüş

Menün çok güzel canım ;) yürüyüşte harika ;)
Hadi bakalım en kısa zamanda 8li rakamları da görürsün ;)
Darısı benimde başıma

Menün çok güzel canım :KK66: yürüyüşte harika :KK66:
Hadi bakalım en kısa zamanda 8li rakamları da görürsün :KK66:
Darısı benimde başıma

İnşallah banucum... Sen de harikasın.. Çok azimli çıktın kız :) :nazar:
Nasıl olacak naapıcaz derken eriyoruz biz de.. Sen 9 ları görürsün dimi bayramda.
Oruç tutacakmısın. ben tutamıycam bu sene belki seneye de doktorun önerisiyle hareket edeceğim artık...

Banu sen gecen de plates yaptım diyordun hangi program..
Gerçi ben 80 kiloya gelince sıkılaşma programı uyguluycam. Eşim spor salonuna yazılırsın diyor bakalım..
Bi görelim o rakamları da... Şimdilik en güzeli yürüyüş ruhumada iyi geliyor. Şimdi havalar da güzel serin serin yürüyorum ...

İnşallah banucum... Sen de harikasın.. Çok azimli çıktın kız :) :nazar:
Nasıl olacak naapıcaz derken eriyoruz biz de.. Sen 9 ları görürsün dimi bayramda.
Oruç tutacakmısın. ben tutamıycam bu sene belki seneye de doktorun önerisiyle hareket edeceğim artık...

İnşallah canım Bayramda 99u bile görmüş olursam Çifte bayram ilan edeceğim
Valla bende tutmak istiyorum ama şekerime bağlı malum tip 2 diyabet olunca ilk 3 - 4 gün sıkıntı olmuyor oruçta ama sonrasında baya etkiliyor ;) Diyetisyenle salı konuştuğumda emin değilim dedim oda o zaman haftaya sana normal liste veririm cumaya kadar uygularsın ;) eğer oruç tutmak istiyorsan da Whatsuppdan haber verirsin sana Ramazana uygun liste atarız dedi ;) Bakalım bir denemek istiyorum ama eğer kötü olursam tutamam bende ;)
Geçen sene arada boş geçtim çünkü önceki sene ilk 10 gün tuttum sonra hastanelik oldum :(

Banu sen gecen de plates yaptım diyordun hangi program..
Gerçi ben 80 kiloya gelince sıkılaşma programı uyguluycam. Eşim spor salonuna yazılırsın diyor bakalım..
Bi görelim o rakamları da... Şimdilik en güzeli yürüyüş ruhumada iyi geliyor. Şimdi havalar da güzel serin serin yürüyorum ...

Canım ben geçen gün bunu yaptım

Harketler yavaş ama resmen kasların çalıştığını hissediyorsun ve felaket terletiyor :KK66:
Bence son hedefine ulaştıktan sonra spor salonuna yazıl canım :KK66: sonuçta ondan sonra kas yapıp sıkılaşırsan hem daha çok toplanır vücudun hemde zayıflama süresinde kas yaparsan yağda yaksan tartıya yansımaz giden yağlar :KK66: Benim diyetisyen bana bu şekilde izah etti o yüzden yazılmaktan vazgeçtim :KK66: ama 6 haftanın sonunda ilk kes plates de yapabilirsin dedi :KK66: oda sanırım metabolizmayı hızlandırmak ve vücudu toplamak için :KK66:[/QUOTE]

Banu abla benim diyetisyende plates zayiflatmaz spor salonuna gideceksen pilates yapma demisti. Evde de leslie yap diyor yani seninkinle tamamen ters... Bende kas yapmadan direk yagdan gitsin istiyorum ama simdiye kadar ara ara kas yapip kas kaybi yasasim 100 200 gr gibi. Nasil olcak bu is ya. Gece yatarken cok yorgun dussemde bazen ne yuruyuslerim ne de leslie kesmiyor beni.

Burdayken menumu paylasayim

Sabah
Omlet dometes salatalik biber maydanoz 1 dilim ekmek

Ara
Yarim elma
Biraz peynir ve tahinli ekmek (ne alaka diyeceksiniz oglum yemedi kıyamadim )

Oglen
Haslanmis tavuk
Yagsiz salata
1 dilim ekmek

Ara
1 hurma türk kahvesi ( 2 tane hurmami esim yedi sen diyettesin diye evde baskada yoktu)

Aksam
8 tane sarma
Yagsiz salata
Cacık

Ara
Tarcinli sut

1 saat yürüyüs
30 mekik
2.5 lt su

Banu abla benim diyetisyende plates zayiflatmaz spor salonuna gideceksen pilates yapma demisti. Evde de leslie yap diyor yani seninkinle tamamen ters... Bende kas yapmadan direk yagdan gitsin istiyorum ama simdiye kadar ara ara kas yapip kas kaybi yasasim 100 200 gr gibi. Nasil olcak bu is ya. Gece yatarken cok yorgun dussemde bazen ne yuruyuslerim ne de leslie kesmiyor beni.

Valla bende kime inanacağımı bilemedim :D Bana sadece yürüyüş vermişti bu haftaya kadar hatta Allah biliyor ya o 4 gün dedi ben hususi hiç çıkmadım yürüyüşe hep koşturmacaları yürüşden saydım :) kas kaybım olmadı ama tabi kas da yapmadım :) sanırım o yüzden hatun bu hafta plateside ekledi az da olsa kas yapacakmıyım görmek için ;)
Belkide yolum uzun olduğu için birden spor salonuna başlayıp bıkmamdan mı çekindi bilemedim ;)
Eskiden bende çok leslie yapardım ve cidden ne zaman leslie yapsam kilo veremiyordum :D hatta diyordum benim vücuda spor ters diye :D :D :D
Bakalım bu hafta ne olacak ;)

Burdayken menumu paylasayim

Sabah
Omlet dometes salatalik biber maydanoz 1 dilim ekmek

Ara
Yarim elma
Biraz peynir ve tahinli ekmek (ne alaka diyeceksiniz oglum yemedi kıyamadim )

Oglen
Haslanmis tavuk
Yagsiz salata
1 dilim ekmek

Ara
1 hurma türk kahvesi ( 2 tane hurmami esim yedi sen diyettesin diye evde baskada yoktu)

Aksam
8 tane sarma
Yagsiz salata
Cacık

Ara
Tarcinli sut

1 saat yürüyüs
30 mekik
2.5 lt su

Çok güzel bir menü canım tebrikler ;) inşallah çok çok güzel rakamlar görürüz bir sonraki cumada ;)

Back
X