- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Yürüyüşe giderken küçük cadı da peşime takıldı
Giderken birde scooterını yanımıza aldık ki yürüyemez okadar diyegerçi değişen bir şey olmadı
Hatun daha ilk turda tutturdu bu kadar hızlımı yürüyeceksin diye
3.cü turda ben yoruldum demeye başladı
5.ci turda önümü kesmeye çalışınca kapıştık küstü hanımefendi
Kızım git parkta oyna ben seni görebiliyorum yürürken dediysemde fayda etmedi5 karış suratla oturdu cadı ama sonra ben dayanamayıp sonraki turda gönlünü aldım ( bir ara vazgeçip eve gidecektim ama sonra ister oynasın ister otursun ben sporumu yapacağım dedim
)
Küçük cadıya inat yürüyüşümü kullaklıklarımıda takıp tamamladım
Eve geldiğimde şırp ıslaktımhemen duşumu alıp şekersiz bir Türk kahvesi içim
Gerçekten çok iyi geldiinşallah önümüzdeki hafta daha da güzel devam edebilirim
gerçi pazartesi ( kurs günü ) ve salı ( hem sabahtan kuzuyu hastaneye götüreceğim hemde diyetisyen kontrolü var ) çıkamayabilirim ama çarşamba itibariyle her gün yürüyeceğim
Bayrama kadar her gün yürüyüşe gitmeye karar verdimo 2li rakamları bayramda görmüş olacağım Allahın izniyle
Bu arada regl olmaya başlayacağım 1 - 2 güne kadarama sıkıntı değil nasılsa çok güzel kilolar vermeye devam ediyorum
![]()
Kızlar iki gündür tatildeyiz ailecek Bodrum'da neyseki otelin wifisi var benim paket kızların çizgi filminden bitti geceleri uğrarım öptüm hepinizi cumaya kadar burdayim
Motivasyon tavan yapmış masallah hep böyle gidersin insallah...
banuşum bu kadar koşuşturmaya zaten gider kilolarSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin ...Aminn
Bizimkiler iftar yaparken ( ben yine erkenden yedim şükür) bende sizlere bir bakayım dedim
Çarşamba gününe yemeğe misafirim var ( iftara demiyorum çünkü hastane arkadaşımız gelecek ve eşlerimiz zaten oruç tutmuyorben regl olmaya başlayacağım yarın sanırım
arkadaşda sabah hastaneye kan vermeye gidecek )
Gelenlerde oruçlu olmayınca bari birlikte erken yiyelim dedik
Büyük kızım oruçlu olacak tabi ama o arkadaşına gidecekmiş iftara yakın gelirim ancak dedi
Perşembe günü küçük görümcedeyiz ( ona giderken de son ara öğünle akşamın yerini değiştirip sadece çorba salata yerim )
Cuma kızkardeşimin sokağında mahalle iftarı varmış sizde gelin diye tutturmuş AnnemeHer sene onlar bizim mahalle iftarına normalde geliyordu ilk kez onların belediye yapınca hadi bizde gidelim dedik
Cumartesi büyük görümce dışarda iftar veriyor ( eşinin aileside gelecek )
Pazar hava güzel olursa bahçeye gideriz dedik
Yani anlayacağınız Çarşambadan sonra yine ayağı yanmış kedi modunda olacağımGerçi yarın kurs salıda diyetisyen kontrolüm var ( sabahtan da kuzuyu hastaneye götüreceğim tahlil için )
Tabi bu kadar yoğunluğa rağmen ben yinede sabahları yürüyüşlerimi yapmaya kararlıyımAllahın izniyle Bayramda o 99u görmüş olacağım inşallah
Ohhh sefan olsunDirek Bülent Sertaçın şarkısı geldi aklıma bak birden
![]()
![]()
Aşk bodrumda yaşanır güzelim
![]()
![]()
Tatilin tadını çıkar canım
bol bol yüz eğer imkanın varsa
en kötü ihtimalle gir havuzda hareket et
Umarım çok güzel bir tatil olur ve çok enerjik bir şekilde aramıza dönersin
İnşallah canım
Bugün son öğünümde meyve vardı ama ben 1 avuç kadar fındık yedim şimdide sıcak suyumu içiyorum![]()
Tşk canım çok iyi yapmışsın insan arada çocuksuz kafa dinlemek istiyorMerhabalAr,
İşilcim iyi tatiller. .
Banucum inşallah sen 9 lari ben de 8 leri görürüz bayram da..
Bugün ben de dışarıdaydim cocuksuz eşsiz :) arkadaşlarımla buluştuk .. çok iyiydi,bol sohbet bol kahkaha nasıl ihtiyacım varmış meğer .. yeni haftaya gayet pozitif başlayacağım nasipse..
banuşum bu kadar koşuşturmaya zaten gider kilolar
Allah kolaylık vesin canım yine çok yoğunsun![]()
MerhabalAr,
İşilcim iyi tatiller. .
Banucum inşallah sen 9 lari ben de 8 leri görürüz bayram da..
Bugün ben de dışarıdaydim cocuksuz eşsiz :) arkadaşlarımla buluştuk .. çok iyiydi,bol sohbet bol kahkaha nasıl ihtiyacım varmış meğer .. yeni haftaya gayet pozitif başlayacağım nasipse..
Ben geldim kızlar. Bizim seminerler başladı. Sabah sekiz gibi yola çıkıp iki gibi eve geldik. Hic sevmiyorum bu okulu. Kararnamem de gelmemis daha. O yüzden yarın yine aynı yere gideceğiz. Bu arada fazla samimiyetimin olmadığı kişilerin bile sen zayifladin mi demeleri hoşuma gitti. 16 kilo verdim deyince hepsi bir şaşırdı. Allahim cok guzel duygu. 45 kilo verdim demeyi de nasip etsin inşallah...
Aminnnn inşallah canım RAbbim hepimize nasip etsin
Ne mutlu sana canımzaten cidden inanılmaz bir fark var başlangıçla şimdiki halin arasında
![]()