Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tekrar Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yürüyüşe giderken küçük cadı da peşime takıldı :KK53:
Giderken birde scooterını yanımıza aldık ki yürüyemez okadar diye ;) gerçi değişen bir şey olmadı :D
Hatun daha ilk turda tutturdu bu kadar hızlımı yürüyeceksin diye :KK48:
3.cü turda ben yoruldum demeye başladı :KK48:
5.ci turda önümü kesmeye çalışınca kapıştık küstü hanımefendi :D
Kızım git parkta oyna ben seni görebiliyorum yürürken dediysemde fayda etmedi :( 5 karış suratla oturdu cadı ama sonra ben dayanamayıp sonraki turda gönlünü aldım ( bir ara vazgeçip eve gidecektim ama sonra ister oynasın ister otursun ben sporumu yapacağım dedim ;) )

Küçük cadıya inat yürüyüşümü kullaklıklarımıda takıp tamamladım :21::21::21::21::21:
Eve geldiğimde şırp ıslaktım :-) hemen duşumu alıp şekersiz bir Türk kahvesi içim ;)
Gerçekten çok iyi geldi ;) inşallah önümüzdeki hafta daha da güzel devam edebilirim ;) gerçi pazartesi ( kurs günü ) ve salı ( hem sabahtan kuzuyu hastaneye götüreceğim hemde diyetisyen kontrolü var ) çıkamayabilirim ama çarşamba itibariyle her gün yürüyeceğim ;)

Bayrama kadar her gün yürüyüşe gitmeye karar verdim :KK71::KK71::KK71::KK71: o 2li rakamları bayramda görmüş olacağım Allahın izniyle ;)
Bu arada regl olmaya başlayacağım 1 - 2 güne kadar :KK48: ama sıkıntı değil nasılsa çok güzel kilolar vermeye devam ediyorum :21:

Kızlar iki gündür tatildeyiz ailecek Bodrum'da neyseki otelin wifisi var benim paket kızların çizgi filminden bitti geceleri uğrarım öptüm hepinizi cumaya kadar burdayim

Tekrar Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yürüyüşe giderken küçük cadı da peşime takıldı :KK53:
Giderken birde scooterını yanımıza aldık ki yürüyemez okadar diye :KK66: gerçi değişen bir şey olmadı :KK70:
Hatun daha ilk turda tutturdu bu kadar hızlımı yürüyeceksin diye :KK48:
3.cü turda ben yoruldum demeye başladı :KK48:
5.ci turda önümü kesmeye çalışınca kapıştık küstü hanımefendi :KK70:
Kızım git parkta oyna ben seni görebiliyorum yürürken dediysemde fayda etmedi :KK43: 5 karış suratla oturdu cadı ama sonra ben dayanamayıp sonraki turda gönlünü aldım ( bir ara vazgeçip eve gidecektim ama sonra ister oynasın ister otursun ben sporumu yapacağım dedim :KK66: )

Küçük cadıya inat yürüyüşümü kullaklıklarımıda takıp tamamladım :21::21::21::21::21:
Eve geldiğimde şırp ıslaktım :-) hemen duşumu alıp şekersiz bir Türk kahvesi içim :KK66:
Gerçekten çok iyi geldi :KK66: inşallah önümüzdeki hafta daha da güzel devam edebilirim :KK66: gerçi pazartesi ( kurs günü ) ve salı ( hem sabahtan kuzuyu hastaneye götüreceğim hemde diyetisyen kontrolü var ) çıkamayabilirim ama çarşamba itibariyle her gün yürüyeceğim :KK66:

Bayrama kadar her gün yürüyüşe gitmeye karar verdim :KK71::KK71::KK71::KK71: o 2li rakamları bayramda görmüş olacağım Allahın izniyle :KK66:
Bu arada regl olmaya başlayacağım 1 - 2 güne kadar :KK48: ama sıkıntı değil nasılsa çok güzel kilolar vermeye devam ediyorum :21:

Motivasyon tavan yapmış masallah hep böyle gidersin insallah...

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin ...Aminn
Bizimkiler iftar yaparken ( ben yine erkenden yedim şükür ;) ) bende sizlere bir bakayım dedim ;)
Çarşamba gününe yemeğe misafirim var ( iftara demiyorum çünkü hastane arkadaşımız gelecek ve eşlerimiz zaten oruç tutmuyor ;) ben regl olmaya başlayacağım yarın sanırım ;) arkadaşda sabah hastaneye kan vermeye gidecek )
Gelenlerde oruçlu olmayınca bari birlikte erken yiyelim dedik ;)
Büyük kızım oruçlu olacak tabi ama o arkadaşına gidecekmiş iftara yakın gelirim ancak dedi ;)

Perşembe günü küçük görümcedeyiz ( ona giderken de son ara öğünle akşamın yerini değiştirip sadece çorba salata yerim )
Cuma kızkardeşimin sokağında mahalle iftarı varmış sizde gelin diye tutturmuş Anneme :KK48: Her sene onlar bizim mahalle iftarına normalde geliyordu ilk kez onların belediye yapınca hadi bizde gidelim dedik :KK48:
Cumartesi büyük görümce dışarda iftar veriyor ( eşinin aileside gelecek )
Pazar hava güzel olursa bahçeye gideriz dedik :KK48:

Yani anlayacağınız Çarşambadan sonra yine ayağı yanmış kedi modunda olacağım :D Gerçi yarın kurs salıda diyetisyen kontrolüm var ( sabahtan da kuzuyu hastaneye götüreceğim tahlil için )
Tabi bu kadar yoğunluğa rağmen ben yinede sabahları yürüyüşlerimi yapmaya kararlıyım ;) Allahın izniyle Bayramda o 99u görmüş olacağım inşallah :21::21::21::21:

Kızlar iki gündür tatildeyiz ailecek Bodrum'da neyseki otelin wifisi var benim paket kızların çizgi filminden bitti geceleri uğrarım öptüm hepinizi cumaya kadar burdayim

Ohhh sefan olsun ;) Direk Bülent Sertaçın şarkısı geldi aklıma bak birden :D :D :D Aşk bodrumda yaşanır güzelim :D :D :D Tatilin tadını çıkar canım ;) bol bol yüz eğer imkanın varsa ;) en kötü ihtimalle gir havuzda hareket et ;)
Umarım çok güzel bir tatil olur ve çok enerjik bir şekilde aramıza dönersin :KK68:

Motivasyon tavan yapmış masallah hep böyle gidersin insallah...

:KK71::KK71::KK71::KK71: İnşallah canım ;)
Bugün son öğünümde meyve vardı ama ben 1 avuç kadar fındık yedim şimdide sıcak suyumu içiyorum :21::21::21:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin ...Aminn
Bizimkiler iftar yaparken ( ben yine erkenden yedim şükür :KK66: ) bende sizlere bir bakayım dedim :KK66:
Çarşamba gününe yemeğe misafirim var ( iftara demiyorum çünkü hastane arkadaşımız gelecek ve eşlerimiz zaten oruç tutmuyor :KK66: ben regl olmaya başlayacağım yarın sanırım :KK66: arkadaşda sabah hastaneye kan vermeye gidecek )
Gelenlerde oruçlu olmayınca bari birlikte erken yiyelim dedik :KK66:
Büyük kızım oruçlu olacak tabi ama o arkadaşına gidecekmiş iftara yakın gelirim ancak dedi :KK66:

Perşembe günü küçük görümcedeyiz ( ona giderken de son ara öğünle akşamın yerini değiştirip sadece çorba salata yerim )
Cuma kızkardeşimin sokağında mahalle iftarı varmış sizde gelin diye tutturmuş Anneme :KK48: Her sene onlar bizim mahalle iftarına normalde geliyordu ilk kez onların belediye yapınca hadi bizde gidelim dedik :KK48:
Cumartesi büyük görümce dışarda iftar veriyor ( eşinin aileside gelecek )
Pazar hava güzel olursa bahçeye gideriz dedik :KK48:

Yani anlayacağınız Çarşambadan sonra yine ayağı yanmış kedi modunda olacağım :KK70: Gerçi yarın kurs salıda diyetisyen kontrolüm var ( sabahtan da kuzuyu hastaneye götüreceğim tahlil için )
Tabi bu kadar yoğunluğa rağmen ben yinede sabahları yürüyüşlerimi yapmaya kararlıyım :KK66: Allahın izniyle Bayramda o 99u görmüş olacağım inşallah :21::21::21::21:

Ohhh sefan olsun :KK66: Direk Bülent Sertaçın şarkısı geldi aklıma bak birden :KK70: :KK70: :KK70: Aşk bodrumda yaşanır güzelim :KK70: :KK70: :KK70: Tatilin tadını çıkar canım :KK66: bol bol yüz eğer imkanın varsa :KK66: en kötü ihtimalle gir havuzda hareket et :KK66:
Umarım çok güzel bir tatil olur ve çok enerjik bir şekilde aramıza dönersin :KK68:

:KK71::KK71::KK71::KK71: İnşallah canım :KK66:
Bugün son öğünümde meyve vardı ama ben 1 avuç kadar fındık yedim şimdide sıcak suyumu içiyorum :21::21::21:
banuşum bu kadar koşuşturmaya zaten gider kilolar:spor::spor::spor::KK70::KK70::KK70:
Allah kolaylık vesin canım yine çok yoğunsun:KK60:

MerhabalAr,

İşilcim iyi tatiller. .

Banucum inşallah sen 9 lari ben de 8 leri görürüz bayram da..

Bugün ben de dışarıdaydim cocuksuz eşsiz :) arkadaşlarımla buluştuk .. çok iyiydi,bol sohbet bol kahkaha nasıl ihtiyacım varmış meğer .. yeni haftaya gayet pozitif başlayacağım nasipse..

MerhabalAr,

İşilcim iyi tatiller. .

Bugün ben de dışarıdaydim cocuksuz eşsiz :) arkadaşlarımla buluştuk .. çok iyiydi,bol sohbet bol kahkaha nasıl ihtiyacım varmış meğer .. yeni haftaya gayet pozitif başlayacağım nasipse..
Tşk canım çok iyi yapmışsın insan arada çocuksuz kafa dinlemek istiyor

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Umarım bu yeni hafta bizler için çok çok güzel ve bol eksili geçer ;)
Dün erkenden sızmış olmam yüzünden bu sabah her zamankinden erken uyandım :KK48:
Bazen yahu yat uyu bu saatte ne kalkıyorsun diyorum kendi kendime ama bir yandan da erken kalkmış olmam metabolizmanında erken uyanmasına sebep daha ne olsun diyorum :21:

Bugün kursum var ( son ders Cuma günü sonra bitiyor hayırlısıyla :KK71: )
En son aldığım Masa örtüsünün çizimini yaparım gerçi yağlı kağıt dün bulamadı büyük kız ama kursun yakınındaki kırtasiyelerde kesin vardır ;) Gelenlerin durumuna göre karar veririm erken çıkıp çıkmamaya ;)
Hava bugün fena değil en azından şimdilik :KK48: Umarım yağmur yağmazda dönüşte yürürüm ;)

banuşum bu kadar koşuşturmaya zaten gider kilolar:spor::spor::spor::KK70::KK70::KK70:
Allah kolaylık vesin canım yine çok yoğunsun:KK60:

Sağ olasın canım ;) valla ben bile bazen hayret ediyorum kendime nasıl dayanıyorum diye :KK48:Anama gezenti diyordum ama ben ondan beter oldum :D :D :D
Umarım bu haftayı da güzel atlatırım ;) kaçamak konusunda rahattım yapmayacağıma emin olduğum için ama işte geç yemek yemiş olacağım onuda çareyi son ara öğünle yemek saatini değiştirerek buldum ;) Görümcemlerin iftarına gittiğimde de o şekilde yapacağım iki gün ( birininki lokantada :KK48: hatta büyük kız diyor valla keşke bizde de imkan olsa her misafir öncesi temizlikle boğuşmuyor oluyorsun ve bir kerede hepsi aradan çıkıyor diye :D :D )

MerhabalAr,

İşilcim iyi tatiller. .

İnşallah canım ben çok inanıyorum :KK68: Ramazan Bayramından sonra da artık Kurban hedeflerimize odaklanırız :KK48:
Rabbim bir daha kilo derdi hiç birimize yaşatmasın ......Aminnnnnnn

İyi yapmışsın valla insan ne kadar çocuklarına düşkün olursa olsun arada hiç bir şey düşünmeden bir kaç saat geçirmek bile insanı acayip motive ediyor :21: Benim büyük kız bile geçen sinemaya niyetlendiğimizde ( gerçi gidemedik :D ) ben kıvırsam mı dediğimde ya saçmalama kırk yılın başı kendinize vakit ayırıyorsunuz git kafa dağıt demişti ;) tabi biz girmedik filme ( eşimin gözleri ağrıyordu filmde 3D ) onun yerine alışveriş yaptık ( gerçi onda da yine kızlara bakıp durdum :D ) ama o bile iyi geldi öbür türlü biri sıkıldım hadi gitmiyormuyuz der diğeri mağazada oyun alanı varsa onda oynamak ister ama ben gözümün önünden ayrılırsa aklım kalır diye hep oyun alanının etrafındaki standları tavaf eder gibi dolanırdım :D :D :D tabi birde her giydiğim olunca daha bir zevkli ve motive edici oldu benim açımdan ;)
SEnde ne olursa olsun arada kendine vakit ayır canım ;) biz hak ediyoruz sonuçta zorlu ama keyifli bir süreç olduğu için kilo vermek ;) insanın az da olsa arada gaza ihtiyacı var :KK48:

Kızlar ben hazırlanıp kursa gidiyorum :KK3:

İnşallah bu haftada herkes çok dikkatli devam ederde bol eksili bildirimlerimiz olur ;) İlk 3e girip şu kalan tek notamızı da sildirelim bu hafta ;) bayramada kaldı 13 gün :21: çifte bayram yaşamak için sabırla devam ediyoruz :KK68:

Gelince damlarım yine :KK66:
Allaha emanet olun :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Kurstan geldim ama direk işlere giriştim ;) malum çarşamba günü yemeğe misafirim var ;)
Yarın sabah malum hastane sonrasında diyetisyen derken fırsatım olmaz temizliğe ;)
Allahtan çok fazla iş yok ta 1 saatte kadar işim biter ;)

Bu arada ben regl olmaya başladım :KK53: iyice ağrı ve sökülme başlayana kadar işlerimi bitireyim akşam yine bakarım sizlere :KK3:

Kocaman öpüyorum hepinizi :KK15::KK15::KK15::KK15:

Ben geldim kızlar. Bizim seminerler başladı. Sabah sekiz gibi yola çıkıp iki gibi eve geldik. Hic sevmiyorum bu okulu. Kararnamem de gelmemis daha. O yüzden yarın yine aynı yere gideceğiz. Bu arada fazla samimiyetimin olmadığı kişilerin bile sen zayifladin mi demeleri hoşuma gitti. 16 kilo verdim deyince hepsi bir şaşırdı. Allahim cok guzel duygu. 45 kilo verdim demeyi de nasip etsin inşallah...

Ben geldim kızlar. Bizim seminerler başladı. Sabah sekiz gibi yola çıkıp iki gibi eve geldik. Hic sevmiyorum bu okulu. Kararnamem de gelmemis daha. O yüzden yarın yine aynı yere gideceğiz. Bu arada fazla samimiyetimin olmadığı kişilerin bile sen zayifladin mi demeleri hoşuma gitti. 16 kilo verdim deyince hepsi bir şaşırdı. Allahim cok guzel duygu. 45 kilo verdim demeyi de nasip etsin inşallah...

Aminnnn inşallah canım RAbbim hepimize nasip etsin :KK68:
Ne mutlu sana canım ;) zaten cidden inanılmaz bir fark var başlangıçla şimdiki halin arasında ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese Günaydınlar :KK68:

Bugün de yine sabahın 05:00'de uyandım :KK48: valla şu erken kalkma işini abartmaya mı başladım ne :D daha doğrusu kendimi çok dinç hissediyorum ;) erkende yatınca yeterli oluyor o kadar uyku ;) gerçi az geç yatıp şimdi uyansam daha güzel olurdu ama neyse :KK48:

Malum bugün Salı yani Ayşeyle bizim hesap günümüz :21::21::21::21::21:
Bugün minik kuşumda benimle gelecek :KK48: taktı ille bende bir kerecik geleyim Sibel ablaya diye :KK53: Nasılsa sabahdan da onu Hastaneye tahlil yaptırmaya götüreceğim ( Yüzmeye yazdırdım ordan tahlil istediler ) bari oradan direk geçeriz dedim ;) Hanımefendi bir heycanlı bir heycanlı sanırsın düğüne gidiyoruz :D elbise giyeceğim diye tutturdu :D neyse hevesini alsın diye tamam dedim ama altına tayt giydireyimde popişi donmasın :D şimdilik hava serin gibi

Bakalım bu hafta ne kadar çıkacağım tartıda ;) evdekine göre eksi gördüm cumaya göre ama malum benimki sibelinkinden fazla çıkıyor o yüzden artık gelince net rakam veririm ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Diyetisyen kontrolümden şükür gelebildim ve bir haftalık daha çoşkuyu alıp bomba gibi döndüm :KK71::KK71::KK71::KK71:
Diyetime harfiyen uymanın ve sporumu yapmanın karşılığını bu hafta fazlasıyla aldım ;) ( ki sadece 2 gün yürüyüş yapabildim birde reglyim şu anda )

Geçen hafta; 105.1 kg
Bu hafta; 103.4 kg

Giden; - 1,7 kg
Yağdan; - 1,5 kg

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Çok mutluyum kızlar valla aynen devam ;) Ölçümü yapan hatuna bayrama 2li rakamları göremeyeceğim herhalde dedim de olurmu Ablacığım sende bu azim varken görürsün kesinlikle dedi :KK37::KK37::KK37::KK37:

Bu haftaki listem de gayet güzel hatta kahvaltıda 1 dilim tam tahıllı ekmek bile var :KK66:
Hatta listemi birazdan yazarım sizlerede ;)

İnşallah bir sonraki hafta daha da güzel rakamlar görürüm ;) kesinlikle kararlıyım regl de olsam o spor yapılacak bu hafta ;)
Bakalım cumaya ne göreceğim tartıda ;)

Bu haftaki listem;

Uyanınca 1 bardak oda sıcaklığında su

Kahvaltı;
1 adet haşlanmış yumurta yada omlet
1 dilim tam buğday ekmeği
Bol yeşillik tabağı
Domates salatalık zaten hep serbest
1 fincan yeşil çay

ara:
1 Sade Türk Kahvesi
1 adet hurma

Öğlen;
Bol salata
2 kepçe çorba yada 4 yk kadar sebze yemeği
1 kase cacık yada 2 yk kadar yoğurt ( içine 1 yk kadar chia yada 2 tk kadar çörek otu )

ara;
19 adet kiraz
1 fincan yeşil çay

ara;
2 yk kadar yoğurt ( 1 çay kaşığı zerdeçal eklenecek / 1 tatlı kaşığı diye yazmış ama ben sevmiyorum diye onada razı gelmişti o yüzden tekrar sormadım açıkçası )

Akşam;
Bol salata ( içine 1 çay kaşığı zerdeçal yine :( )
haftanın 1 günü 200 gr kadar ızgara yada fırında balık
haftanın 2 gün 4 yk kadar sebze yemeği
haftanın 3 gün 4 yk kadar et sote
haftada 1 gün de 120 gr tavuk göğüs ızgara

son ara;
10 kiraz yada 1 dilim ananas
1 fincan sıcak su

Günde 3 litre su içilecek
4 x45 yürüyüş + her gün 20 dakika zumba ekledi bu hafta :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Helel olsun kaptanım vallahi

Biz dün yaprak topladık
dışarısı o kadar sıcaktı ki orucunda etkisiyle ayağa kalkacak halim kalmadı akşam
O yorgunlukla nasıl uyuduysam sahura bile kalkamadım bugün orucu sahursuz tutuyoruz
Aslında ben 3:45'te biten imsak vaktinde uyanamayıp 4:20 de uyandığımda daha hala imsak vakti girmemiş zannettim bir bardak su içtim bugün orucumu yine de tamamlıyorum ama onun yerine yeniden kaza etmen gerekecek
O yüzden bugün eşim de sahursuz tutacak bu kadar sıcak bir hava var ki anlatamam

Back
X