Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun benim de eşim hastanede yatıyordu bugün taburcu olacak inşallah bu aralar herkeste bi rahatsızlık var sanırım
Günaydin kizlar,
nasisliniz?
Ben malesef hafta sonlari veya tatil günleri giremiyorum. Ev isi alisveris koca cocuk falan derken telefonu falan elime almaya pek firsat kalmiyor. Umarim sorun olmaz.
Bizim pasa beyle hala aramiz bozuk, gerekmedikce konusmuyoruz. Sorsan o hakli o cok iyi o melek, ben kötü ben deli. Neyse.
Dün yediklerim:
Sabah bol cay, peynirli, pastirmali, salatali kahvalti.
Öglen:
Makarna, sebze, sosis, sarimsakli yogurt.
Aksamda karpbuz.
Dün cok gec kahvalti yapinca, e öglenide baya bi gec yedik. O yüzden bu sekilde oldu menüm.
Kızlar yine nerelerdesinizzzzz bağırtmayın benniiiiiiiiii
Hava çok sıcak bu sıcakta dışarı da çıkılmaz başınıza güneş geçer
Bugün pazar eh yarından itibaren siz toparlanmayın ( Yena ve saimeberen mazeretli ) bende kırbaçı elime almazsam ne olayım
Şaka şaka dayak yokkk
Ya kızlar kimse olmayınca benimde canım sıkılıyorkonsumasyona çıkmış gibi takım takım geziyorum ama kazanç pek yok be anammmm
![]()
![]()
![]()
Ayyyy yarın ben hariç evdekilerin hepsinin doktor randevusu var
ASlında bende bulabilseydim alacaktımda endokrin dolu
Hatta şimdi de tekrar baktım belki biri randevu iptal ettiyse diye ama yok yok yok
Neyse artık olmadı dahiliyeye randevu alırım bir kaç güneönce bir iki gün daha deneyeyim de
![]()
Sağolasın canım ameliyat değil de tedavi amaçlı yatmıştı çıktı çok şükür eşim astım hastası ve sıcaklar artınca o da etkileniyorGeçmiş olsun..
Ameliyatmı olmuştu eşiniz. ?
Sağolasın canım ameliyat değil de tedavi amaçlı yatmıştı çıktı çok şükür eşim astım hastası ve sıcaklar artınca o da etkileniyor
sıcaklar büyük handkap astım hastaları için. Rabbim şifa versin..
Oğlum alerjik astim biz de kış ayları kötü geçiyor. . Çok sık tıkanıyor. .
Şükür bu kış fazla sorun yaşamadık. Doktoru büyüdukce atlatır diyor inşallah öyle olur.. 9 yasin da su an 10-12 yaşına kadar iyi bakımla Yener deniyor bakalım. . Allah dermansız dert vermesin..
Günaydin kizlar,
nasisliniz?
Ben malesef hafta sonlari veya tatil günleri giremiyorum. Ev isi alisveris koca cocuk falan derken telefonu falan elime almaya pek firsat kalmiyor. Umarim sorun olmaz.
Bizim pasa beyle hala aramiz bozuk, gerekmedikce konusmuyoruz. Sorsan o hakli o cok iyi o melek, ben kötü ben deli. Neyse.
Dün yediklerim:
Sabah bol cay, peynirli, pastirmali, salatali kahvalti.
Öglen:
Makarna, sebze, sosis, sarimsakli yogurt.
Aksamda karpbuz.
Dün cok gec kahvalti yapinca, e öglenide baya bi gec yedik. O yüzden bu sekilde oldu menüm.
Inşallah bulabilirsin canım. Kontrolunmu vardı senin.
Sağolasın canım ameliyat değil de tedavi amaçlı yatmıştı çıktı çok şükür eşim astım hastası ve sıcaklar artınca o da etkileniyor
sıcaklar büyük handkap astım hastaları için. Rabbim şifa versin..
Oğlum alerjik astim biz de kış ayları kötü geçiyor. . Çok sık tıkanıyor. .
Şükür bu kış fazla sorun yaşamadık. Doktoru büyüdukce atlatır diyor inşallah öyle olur.. 9 yasin da su an 10-12 yaşına kadar iyi bakımla Yener deniyor bakalım. . Allah dermansız dert vermesin..
Aminnn canım cümlesinebizim cimcime de alerjikli en ufak şeyde yamuluyor
Kuzu artık alıştı hemen Anne benim hava makinesini çıkarsana rahat uyurum bu gece diyor
artık aile hekimimiz bile alıştı arada soruyor varmı ventolininiz yada pulmicordunuz diye
İnşallah yenerlerde bizde rahatlarız![]()
Ay sizindemi öyle. . Ne üzücü ama dimi. Ben çok üzülüyorum tıkandiklarinda.
Düzelir inşallah yaş aldıkca. .
Gördüm fotonuzu hakikaten çok zayıf bir kadın. :)
Selamın Aleyküm kızzlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler tekrar
Gerçi benden sonra gelen olmamış ama neyse
Biraz önce çok üzücü bir haber aldımeşimin eski muasebe şefinin hanımı vefat etmiş
ailecek görüşüyorduk ve dünya tatlısı bir bayandı
Bir kaç sene evvel beyninde ur tespit edilmişti ve 2 kere ameliyat olmuştu, tam şükür kurtuldu derken yine beyninden ileri gelen bir sıkıntı yüzünden el ve ayaklarında sıkıntı oldu ve tek başına hiç bir şey yapamaz hale geldi
Devamlı telefonla haberleşiyorduk ama gidip bir türlü onu göremedim karşı yakada oturuyorlar diye ve biraz evvel vefat haberi geldi
O an direk 22 yaşındaki kızı aklıma geldine zor bir durum Anneciğini genç yaşta kayıp etmek ( bayanda 50 yaşında falandı en fazla ) üstelik Anneciği onun evlendiğini görmeyi çok istiyordu
Yarın Öğlende cenazesi kalkacakmışgidip son görevimizi yapacağız ama ben o kızcağızın nasıl yüzüne bakacağım nasıl teselli edeceğim bilmiyorum
Rabbim büyüklerimize uzun sağlıklı ömürler versin....Aminnn
Düşüncesi bile kötü ama sırası gelen maalesef gidiyor
Sizden ricam onun için birer Fatiha okurmusunuzadı GÜlçin karabay
Mekanı cennet olur inşallah![]()
Allah razı olsun canımAllah rahmet eylesin banucum. .
Okudum fatiha Allah kabul etsin. .
Ben de cok erken yaşta kaybettim annemi nasıl zor ve geçmeyen bir sızı iyi bilirim.
.Allah veriyor sabrinı yoksa yaşayamaz insan sevdiklerini kaybedince..![]()
Okudum canım Allah rahmet eylesinSelamın Aleyküm kızzlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler tekrar
Gerçi benden sonra gelen olmamış ama neyse
Biraz önce çok üzücü bir haber aldımeşimin eski muasebe şefinin hanımı vefat etmiş
ailecek görüşüyorduk ve dünya tatlısı bir bayandı
Bir kaç sene evvel beyninde ur tespit edilmişti ve 2 kere ameliyat olmuştu, tam şükür kurtuldu derken yine beyninden ileri gelen bir sıkıntı yüzünden el ve ayaklarında sıkıntı oldu ve tek başına hiç bir şey yapamaz hale geldi
Devamlı telefonla haberleşiyorduk ama gidip bir türlü onu göremedim karşı yakada oturuyorlar diye ve biraz evvel vefat haberi geldi
O an direk 22 yaşındaki kızı aklıma geldine zor bir durum Anneciğini genç yaşta kayıp etmek ( bayanda 50 yaşında falandı en fazla ) üstelik Anneciği onun evlendiğini görmeyi çok istiyordu
Yarın Öğlende cenazesi kalkacakmışgidip son görevimizi yapacağız ama ben o kızcağızın nasıl yüzüne bakacağım nasıl teselli edeceğim bilmiyorum
Rabbim büyüklerimize uzun sağlıklı ömürler versin....Aminnn
Düşüncesi bile kötü ama sırası gelen maalesef gidiyor
Sizden ricam onun için birer Fatiha okurmusunuzadı GÜlçin karabay
Mekanı cennet olur inşallah![]()