• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydin kizlar,

nasisliniz?

Ben malesef hafta sonlari veya tatil günleri giremiyorum. Ev isi alisveris koca cocuk falan derken telefonu falan elime almaya pek firsat kalmiyor. Umarim sorun olmaz.

Bizim pasa beyle hala aramiz bozuk, gerekmedikce konusmuyoruz. Sorsan o hakli o cok iyi o melek, ben kötü ben deli. Neyse.

Dün yediklerim:

Sabah bol cay, peynirli, pastirmali, salatali kahvalti.

Öglen:
Makarna, sebze, sosis, sarimsakli yogurt.

Aksamda karpbuz.

Dün cok gec kahvalti yapinca, e öglenide baya bi gec yedik. O yüzden bu sekilde oldu menüm.

Afiyet olsun..

Umarım düzelirsinirsiniz,

Kızlar yine nerelerdesinizzzzz bağırtmayın benniiiiiiiiii:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Hava çok sıcak bu sıcakta dışarı da çıkılmaz başınıza güneş geçer :KK20:
Bugün pazar eh yarından itibaren siz toparlanmayın ( Yena ve saimeberen mazeretli ) bende kırbaçı elime almazsam ne olayım :KK70:
Şaka şaka dayak yokkk :KK70:

Ya kızlar kimse olmayınca benimde canım sıkılıyor :KK43: konsumasyona çıkmış gibi takım takım geziyorum ama kazanç pek yok be anammmm :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ayyyy yarın ben hariç evdekilerin hepsinin doktor randevusu var :KK70:
ASlında bende bulabilseydim alacaktımda endokrin dolu :KK70:
Hatta şimdi de tekrar baktım belki biri randevu iptal ettiyse diye ama yok yok yok :KK43:
Neyse artık olmadı dahiliyeye randevu alırım bir kaç güne :KK66: önce bir iki gün daha deneyeyim de :KK66:

Inşallah bulabilirsin canım. Kontrolunmu vardı senin.

Sağolasın canım ameliyat değil de tedavi amaçlı yatmıştı çıktı çok şükür eşim astım hastası ve sıcaklar artınca o da etkileniyor

sıcaklar büyük handkap astım hastaları için. Rabbim şifa versin..

Oğlum alerjik astim biz de kış ayları kötü geçiyor. . Çok sık tıkanıyor. .
Şükür bu kış fazla sorun yaşamadık. Doktoru büyüdukce atlatır diyor inşallah öyle olur.. 9 yasin da su an 10-12 yaşına kadar iyi bakımla Yener deniyor bakalım. . Allah dermansız dert vermesin..

Şükür bu kış fazla sorun yaşamadık. Doktoru büyüdukce atlatır diyor inşallah öyle olur.. 9 yasin da su an 10-12 yaşına kadar iyi bakımla Yener deniyor bakalım. . Allah dermansız dert vermesin..

Gecmis olsun ikinizede kizlar

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Şükür evimize döndük ;)
Küçük kuzuma tekrar tahlile gerek yok dedi doktor ve sağ olsun yüzme için raporumuzu da aldık hemen ;) çok sevindi tabi bizimki ohhh yine o kapa işemek zorunda kalmayacağım diye :D çocuk kan alınacağına takmıyor idrar numunesine taktığı kadar :D
Büyük kızda baştan kimliğini almamış yanına beni sabah sabah deli etti :KK57: Allahtan daha 1 saat vardıda eşim gitti kimliğini alıp tekrar geldi ;) Doktor uzun uzun dinledi sonrada Emar çekilsin ona göre bakarız dedi ;) Aslında 3 hafta sonraya verirler dendi ama bu gece 3de gelebilirseniz çekeriz diyince Radyolojideki görevli hemen kabul ettik tabiki ;)

Gece birde Emar için hastaneye gideceğiz ama sıkıntı değil hem trafik olmaz hemde hastanede kalabalık olmaz ;)
Ona göre tedaviye başlarız dediler ;)

Öğle yemeği için eşim İKEAya gidelim dedi tabi bizimde canımıza minnnetti :D tam gezinirken İREM DERİCİyi gördük :KK48: Kızlar hatun bir zayıf bir zayıf anlatamam siz :D :D :D üflesem belki sarsılır :D
Şaka bir yana ama küçük kuzuma söyleyince resim çekilmek istedi bende git kendim sor dedim ;) hem biraz daha özgüvenli olsun hemde kendi işini kendi görsün diye ;)
Bizimki ''İrem abla seninle bir resim çekilebilirmiyiz '' diyince İrem Dericide hiç tereddütsüz tabiki canım dedi :KK48: Sonrasında minik kuşum Mağazadan çıkana kadar hayalim gerçek oldu bana tabiki canım dedi diye dolandı durdu :D :D :D Birde Anne hemen Facee koy herkes görsün diyip durdu koptuk :D

Dedim maşallah benim yanımda 250 gr kadar kalmışsın dedim :D darısı başıma diyince amin valla bir gram et bin ayıp örter diyorlar ama bence yalan kesinlikle zayıflık çok daha rahat dedi ;) dedim sağlığımız için vermemiş şart ;) kesinlikle dedi sonra vedalaşıp ayrıldık fazla alışverişinden alı koymak istemedim ;) ama çidden çok candan bir hatun :KK68:

Günaydin kizlar,

nasisliniz?

Ben malesef hafta sonlari veya tatil günleri giremiyorum. Ev isi alisveris koca cocuk falan derken telefonu falan elime almaya pek firsat kalmiyor. Umarim sorun olmaz.

Bizim pasa beyle hala aramiz bozuk, gerekmedikce konusmuyoruz. Sorsan o hakli o cok iyi o melek, ben kötü ben deli. Neyse.

Dün yediklerim:

Sabah bol cay, peynirli, pastirmali, salatali kahvalti.

Öglen:
Makarna, sebze, sosis, sarimsakli yogurt.

Aksamda karpbuz.

Dün cok gec kahvalti yapinca, e öglenide baya bi gec yedik. O yüzden bu sekilde oldu menüm.

Canım boşver paşayı sen kendine odaklan ;) hafta içi nasılsa fırsat bulursun ;) O kanatsız meleğe gününü göstermek için kiloları ver bak ondan sonra o delinin peşinden nasıl koşacak :D

Inşallah bulabilirsin canım. Kontrolunmu vardı senin.

YOk canım ben diyetisyene başlayalı 3 ay oldu tekrar bir hormonlar dahil bütün değerlime baktırmak istedim ama bugüne nasip olmadı ;) bir iki güne bulursam randevu onuda aradan çıkarırım ;) Endokrin olmazsa dahiliyedekileri bile yaptırsam yeter ;)
Kadın doğuma biraz daha kilo verdikten sonra giderim pco ne alemde diye kontrol ettirmek için ;)

Sağolasın canım ameliyat değil de tedavi amaçlı yatmıştı çıktı çok şükür eşim astım hastası ve sıcaklar artınca o da etkileniyor

Rabbim bir daha yaşatmasın canım uzun sağlıklı ömürler versin herkese....Aminnnnnn

Aminnn canım cümlesine ;) bizim cimcime de alerjikli en ufak şeyde yamuluyor ;) Kuzu artık alıştı hemen Anne benim hava makinesini çıkarsana rahat uyurum bu gece diyor ;) artık aile hekimimiz bile alıştı arada soruyor varmı ventolininiz yada pulmicordunuz diye ;)
İnşallah yenerlerde bizde rahatlarız ;)

IMG_20170703_172703_917.webp

Afiyet olsun o zaman.. :)

Selamın Aleyküm kızzlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler tekrar

Gerçi benden sonra gelen olmamış ama neyse ;)
Biraz önce çok üzücü bir haber aldım :KK61: eşimin eski muasebe şefinin hanımı vefat etmiş :( ailecek görüşüyorduk ve dünya tatlısı bir bayandı :KK61: Bir kaç sene evvel beyninde ur tespit edilmişti ve 2 kere ameliyat olmuştu, tam şükür kurtuldu derken yine beyninden ileri gelen bir sıkıntı yüzünden el ve ayaklarında sıkıntı oldu ve tek başına hiç bir şey yapamaz hale geldi :(
Devamlı telefonla haberleşiyorduk ama gidip bir türlü onu göremedim karşı yakada oturuyorlar diye ve biraz evvel vefat haberi geldi :(

O an direk 22 yaşındaki kızı aklıma geldi :( ne zor bir durum Anneciğini genç yaşta kayıp etmek ( bayanda 50 yaşında falandı en fazla ) üstelik Anneciği onun evlendiğini görmeyi çok istiyordu :(
Yarın Öğlende cenazesi kalkacakmış :( gidip son görevimizi yapacağız ama ben o kızcağızın nasıl yüzüne bakacağım nasıl teselli edeceğim bilmiyorum :KK61:

Rabbim büyüklerimize uzun sağlıklı ömürler versin....Aminnn
Düşüncesi bile kötü ama sırası gelen maalesef gidiyor

Sizden ricam onun için birer Fatiha okurmusunuz ;) adı GÜlçin karabay
Mekanı cennet olur inşallah :KK61:

Aminnn canım cümlesine :KK66: bizim cimcime de alerjikli en ufak şeyde yamuluyor :KK66: Kuzu artık alıştı hemen Anne benim hava makinesini çıkarsana rahat uyurum bu gece diyor :KK66: artık aile hekimimiz bile alıştı arada soruyor varmı ventolininiz yada pulmicordunuz diye :KK66:
İnşallah yenerlerde bizde rahatlarız :KK66:

Ay sizindemi öyle. . Ne üzücü ama dimi. Ben çok üzülüyorum tıkandiklarinda.

Düzelir inşallah yaş aldıkca. .

Gördüm fotonuzu hakikaten çok zayıf bir kadın. :)

Ay sizindemi öyle. . Ne üzücü ama dimi. Ben çok üzülüyorum tıkandiklarinda.

Düzelir inşallah yaş aldıkca. .

Gördüm fotonuzu hakikaten çok zayıf bir kadın. :)

Hatunun beli resmen benim küçük kızın beli kadar :KK53: şakasına Buse Cerene yarın sabah senide tartıyorum hemen diyete giriyorsun dedim gülüyor olur Anneciğim bende kilo almayayım dimi diyor :KK48:

Gerçi benden sonra gelen olmamış ama neyse :KK66:
Biraz önce çok üzücü bir haber aldım :KK61: eşimin eski muasebe şefinin hanımı vefat etmiş :KK43: ailecek görüşüyorduk ve dünya tatlısı bir bayandı :KK61: Bir kaç sene evvel beyninde ur tespit edilmişti ve 2 kere ameliyat olmuştu, tam şükür kurtuldu derken yine beyninden ileri gelen bir sıkıntı yüzünden el ve ayaklarında sıkıntı oldu ve tek başına hiç bir şey yapamaz hale geldi :KK43:
Devamlı telefonla haberleşiyorduk ama gidip bir türlü onu göremedim karşı yakada oturuyorlar diye ve biraz evvel vefat haberi geldi :KK43:

O an direk 22 yaşındaki kızı aklıma geldi :KK43: ne zor bir durum Anneciğini genç yaşta kayıp etmek ( bayanda 50 yaşında falandı en fazla ) üstelik Anneciği onun evlendiğini görmeyi çok istiyordu :KK43:
Yarın Öğlende cenazesi kalkacakmış :KK43: gidip son görevimizi yapacağız ama ben o kızcağızın nasıl yüzüne bakacağım nasıl teselli edeceğim bilmiyorum :KK61:

Sizden ricam onun için birer Fatiha okurmusunuz :KK66: adı GÜlçin karabay

Allah rahmet eylesin banucum. .
Okudum fatiha Allah kabul etsin. .

Ben de cok erken yaşta kaybettim annemi nasıl zor ve geçmeyen bir sızı iyi bilirim.
.Allah veriyor sabrinı yoksa yaşayamaz insan sevdiklerini kaybedince.. :KK43:

Allah rahmet eylesin banucum. .
Okudum fatiha Allah kabul etsin. .

Ben de cok erken yaşta kaybettim annemi nasıl zor ve geçmeyen bir sızı iyi bilirim.
.Allah veriyor sabrinı yoksa yaşayamaz insan sevdiklerini kaybedince.. :KK43:
Allah razı olsun canım ;)
Dediğin gibi Rabbim sabrını veriyor ve insan ne kadar üzülse de hayat devam ediyor ama ömür boyu içindeki sızıyı düşününce ben onun adına kötü oldum ;)
Anneme biraz evvel telefonda söylediğinde oda şok oldu :( Rabbim mekanını cennet etsin kızım ne kadar ağlasak da değişmeyecek durum üstelik bizlerde yarın öbür gün sıramız gelince gideceğiz, insan kendini her an sevdiklerinin hatta kendi ölümüne bile hazırlamalı sonuçta bizlerde öleceğiz dedi ;) düşüncesi bile kötü ama dediği gibi kaçarı yok :(

Bugün yemekden sonra İrem dericiyi görmeden evvel büyük kızada sıkı yönetime alacağımı ilan etmiştim :KK70: eğer diyet yapmazsa hem cep telefonunu hemde herhangi bir iletişim organıyla bağını koparacağım dedim :KK70: her hafta 1 kg gidecek gitmediği hafta telefona ve laptopa erişimin yasaklanacak ve bir sonraki hafta 2 kg vermezsen ceza devam edecek dedim :KK70: eşşek evlat aslında güzel kilo veriyor ama hiç diyet modunda değil :KK43: kaç kilo olduğunu dahi bilmiyorum ama eşim senin popişin kadar dı sen zayıflayınca seninki daha ufak görünüyor şimdi diyor :kızgın: Kaç senedir yırtıyordum kendimi bugün bu ceza aklıma geldi ve hatun mecbur kabul etti :) aslında çok yemiyor aksine günde 1 kere yiyor arada abur cubur yiyor ( çubuk kraker falan ) söylensemde umursamıyordu malum ergen gerisi :KK43: şimdi yarın sabah itibaren mecbur kabul etti :KK66: bakalım 1 hafta içinde verebilecekmi ( benim gözetimimde :KK66: )

Gerçi benden sonra gelen olmamış ama neyse :KK66:
Biraz önce çok üzücü bir haber aldım :KK61: eşimin eski muasebe şefinin hanımı vefat etmiş :KK43: ailecek görüşüyorduk ve dünya tatlısı bir bayandı :KK61: Bir kaç sene evvel beyninde ur tespit edilmişti ve 2 kere ameliyat olmuştu, tam şükür kurtuldu derken yine beyninden ileri gelen bir sıkıntı yüzünden el ve ayaklarında sıkıntı oldu ve tek başına hiç bir şey yapamaz hale geldi :KK43:
Devamlı telefonla haberleşiyorduk ama gidip bir türlü onu göremedim karşı yakada oturuyorlar diye ve biraz evvel vefat haberi geldi :KK43:

O an direk 22 yaşındaki kızı aklıma geldi :KK43: ne zor bir durum Anneciğini genç yaşta kayıp etmek ( bayanda 50 yaşında falandı en fazla ) üstelik Anneciği onun evlendiğini görmeyi çok istiyordu :KK43:
Yarın Öğlende cenazesi kalkacakmış :KK43: gidip son görevimizi yapacağız ama ben o kızcağızın nasıl yüzüne bakacağım nasıl teselli edeceğim bilmiyorum :KK61:

Sizden ricam onun için birer Fatiha okurmusunuz :KK66: adı GÜlçin karabay
Okudum canım Allah rahmet eylesin

Back
X