• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese Hayırlı sabahlar :KK68:

Henüz kahvaltı etmedim ;) önce bir kendime gelene kadar sizlere bakayım dedim ;)
Bugün için bir planımız yok sanırım ama bizim işimiz belli olmaz :KK48:

Umarım bugünü de kaçamaksız ve bol sıvılı geçiririm ;)

Canım ben senin nekadar azimli olabileceğini de gördüm zamanında :KK66: Kendini biraz itekle canım ve eminim 1 hafta bile istikrarlı davrandığın an eksi gördüğünde çok daha fazlasını görebilmek için azimle devam edersin eminim :KK66:
İnsan verdikçe dahası gitsin istiyor ve zaten fıstık gibi hatunsun az daha dişini sıktığın an 60ı bile görürsün kesinlikle :KK66:
Teşekkürler canım benim bı gayret edelim bakalım senden de Feyz alayım acık

Bu günün raporu
08
İki kayısı
10
2 dilim etimek
Labne peynir
13
1 tabak şehriye çorbası
1 dilim çav ekmek
1 tane salatalık
19
Yoğurtlu köz patlıcan
Tavuk sote
2 kaşık pirinç pilavı

1 kupa Yeşilçay içerim akşamda

Ben de çok korkuyordum,çokta karşıydım. çok düşündüm çok araştırdım.. Sonra birden oldu..
eşim kızım ve burası dışın da kimse bilmiyor.. :)
Ne eşimin ne benim tarafım komşularım dahil söylemedim delicesine karşı çıkarlardı çünkü...
İşyerim biliyor o da mecburen rapor vb icin...[/QUOTE]
Şuan peki herkes biliyormu ameliyat olduğunu benim burada bir komşum var mesela yok olmadım ameliyat diyor iyide yıllardır çok aşırı kiloluydu 3 ayda 40 kilo verdi nasıl yani açtı birde karnını gösterdi ameliyat olmadım onlar safra kesesi ameliyat izleri falan dedi ama bariz belli he he dedim bende

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Şükür kavuşturana ;) :ıslık:Bugün maşallah herkesin Laptobla oynayası çizgi film izleyesi geldi :D ancak bana fırsat oldu ;)
Beslenme ve su konusunda şükür sorun yaşamadım ;) hatta aklımdayken bende yediklerimi yazayım;

Sabah; Uyanır uyanmaz bol su içtim tabiki

Kahvaltı; 09:00da sanırım
1 dilim tuzsuz etimek
2 tatlı kaşığı kadar lor
1 domates
1 salatalık
1 fincan bitkisel çay

ara;
1 bardak chialı Ayran

Öğlen;
4 yk kadar tavuk göğüs ( yağsız tavada küp küp doğrayıp kavurdum )
1 kase cacık ( 1 tatlı kaşığı kadar çörek otu ekledim )
Bol salata ( domates, salatalık ve soğan doğradım )

ara;
1 fincan şekersiz Nescafe

ara;
1 fincan sıcak su
4 adet kayısı

Akşam; 19:00da
4 yk kadar taze fasülye
1 adet salatalık

( aslında yoğurt ve salata olması gerekiyordu ama evde kalmamış bende 1 salatalıkla idare ettim ;) )

Akşam yemeğinden sonra kızlarla alışverişe gittim biraz kahvaltılık almaya ;) hem bütün gün evde sıkıntıdan patlamıştık ( sağ olsun eşimin yine halsizliği tuttu :KK67: dün elli kere dedim bak yorma kendini yarın kıçım başım ağrıyor deme bana diye :D sabahdan başladı başım demeye sonrada halim yok diye miskinlik yaptı bütün gün :D )

Bakalım yarın bir aksilik olmazsa sabahtan Eminönü yapalım diyoruz ;) hem gitmişken bende kendime taze kahve alırım bitmek üzere evdeki ;)

Bugün 55 dk yürüdüm simdide havuzda yüzüyorum başladım bakalım ekmeksiz günler ve spor olayına bismillah

Ohhhh süpersin :KK9: Demekki seni pat diye listeye almak gerekiyormuş :KK48: Bol bol eksi olarak döner inşallah sana ;)

Bu günün raporu
08
İki kayısı
10
2 dilim etimek
Labne peynir
13
1 tabak şehriye çorbası
1 dilim çav ekmek
1 tane salatalık
19
Yoğurtlu köz patlıcan
Tavuk sote
2 kaşık pirinç pilavı

1 kupa Yeşilçay içerim akşamda

Senin menünde gayet güzel canım ;) suyuda bol tuttuysan zaten kesin eksi görürsün ;)
Bu arada takıma haber vereyim bize transfer etmek istediğimi de cumaya unutmasın kaptan not eklemeyi ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Şükür kavuşturana :KK66: :ıslık:Bugün maşallah herkesin Laptobla oynayası çizgi film izleyesi geldi :KK70: ancak bana fırsat oldu :KK66:
Beslenme ve su konusunda şükür sorun yaşamadım :KK66: hatta aklımdayken bende yediklerimi yazayım;

Sabah; Uyanır uyanmaz bol su içtim tabiki

Kahvaltı; 09:00da sanırım
1 dilim tuzsuz etimek
2 tatlı kaşığı kadar lor
1 domates
1 salatalık
1 fincan bitkisel çay

ara;
1 bardak chialı Ayran

Öğlen;
4 yk kadar tavuk göğüs ( yağsız tavada küp küp doğrayıp kavurdum )
1 kase cacık ( 1 tatlı kaşığı kadar çörek otu ekledim )
Bol salata ( domates, salatalık ve soğan doğradım )

ara;
1 fincan şekersiz Nescafe

ara;
1 fincan sıcak su
4 adet kayısı

Akşam; 19:00da
4 yk kadar taze fasülye
1 adet salatalık

( aslında yoğurt ve salata olması gerekiyordu ama evde kalmamış bende 1 salatalıkla idare ettim :KK66: )

Akşam yemeğinden sonra kızlarla alışverişe gittim biraz kahvaltılık almaya :KK66: hem bütün gün evde sıkıntıdan patlamıştık ( sağ olsun eşimin yine halsizliği tuttu :KK67: dün elli kere dedim bak yorma kendini yarın kıçım başım ağrıyor deme bana diye :KK70: sabahdan başladı başım demeye sonrada halim yok diye miskinlik yaptı bütün gün :KK70: )

Bakalım yarın bir aksilik olmazsa sabahtan Eminönü yapalım diyoruz :KK66: hem gitmişken bende kendime taze kahve alırım bitmek üzere evdeki :KK66:

Ohhhh süpersin :KK9: Demekki seni pat diye listeye almak gerekiyormuş :KK48: Bol bol eksi olarak döner inşallah sana :KK66:

Senin menünde gayet güzel canım :KK66: suyuda bol tuttuysan zaten kesin eksi görürsün :KK66:
Bu arada takıma haber vereyim bize transfer etmek istediğimi de cumaya unutmasın kaptan not eklemeyi :KK66:
Listeye girmedim ben orda hala izinli gözüküyorum

Listeye girmedim ben orda hala izinli gözüküyorum

95.6 la izine ayrılmışım şimdi ilk hedefim 95:deli::deli:

Canım aslında izne ayrıldığın kiloya düşmüş olman lazım dönmek için ama şu %5 kuralından faydalanabilecekmisin bir hesaplıyayım ;)
Hesapladımmm 4,4 % fark var :KK48: acil az kilo alman lazım dermişim :D dur bakalım onu bir danışayım sonuçta çok uzun zaman olmuş ;)

Canım aslında izne ayrıldığın kiloya düşmüş olman lazım dönmek için ama şu %5 kuralından faydalanabilecekmisin bir hesaplıyayım :KK66:
Hesapladımmm 4,4 % fark var :KK48: acil az kilo alman lazım dermişim :KK70: dur bakalım onu bir danışayım sonuçta çok uzun zaman olmuş :KK66:
:)) olur canım
Cumaya daha da düşmüş olur rakam .... olmazsada yedekde beklerim 95 olana kadar:KK22:

Back
X