- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
Nasil ya anlamadim mesela bu sayfadan örnek versek nereyi kopyalacagim
En üstteki adresi kopyala yapıştır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En üstteki adresi kopyala yapıştır
Canım yukarı daNasil ya anlamadim mesela bu sayfadan örnek versek nereyi kopyalacagim
Tamam Banu abla 78.5 olarak başlıyorum inş iyi gelir banada hem listeyede girerim verdikçeSüper çok sevindim listemiz kalabalıklaştıkça daha da güzel motive oluruzO zaman Pazartesi kilosunu yazıyorum canım
İnşallah kuzunda çabucak iyileşir de sende çok daha motive olmuş şekilde kendine odaklanabilirsin
Sevindim canım o zaman senin kilonuda yarın ekliyorum listeye
Rabbim yavruna da tez zamanda şifalar versin ....Aminnnnn
Canım yukarı da
Www le başlayan satırı kopyalıycan
Paylaşmak istediğin yere basılı tutunca kopyala paylaş gibi yazılar çıkıyor oradan denedenSagol canm ben kk uygulamasını telefona yukledigim icin bulamadım googleden girince var buldum ama yine bir yerlerde hata yapiyorim demekki konu hata yaziyo
Günaydın arkadaşlar dün ayrıntılı kilo analizi yapıldı 86,5 çıktım evdeki tartıda bir sıkıntı olabilir neyse su oranım azmış göbek bölgesinde yağlanma varmış yağ oranım %36 idi sanırım birde metabolizma yaşım bunu utanarak yazıyorum 43 ki ben daha 28 yaşındayım fena hayalkırıklığına uğradım öğle arası spora gideceğim inşallah en azından bir saat yaparım akşam nöbetçiyim gidemem öğle arasını değerlendirmek lazım
Günaydin kizlar,
oynakbasi34 ben bu listeye hiic girmeyeyim. Agustosta bir hafta yokum yine. Zor olur.
abla benim hedefim 5 kilo sabah tartildim 74 kiloyum
Kizlar bir sayfanın linkini başka bir sayfaya nasil kopmalıyız bilen varmi
oynakbasi34 geçmiş olsun kızının nesi var?
Banucum benim hedefimde 8 kilo, versem ve öyle kalsam o bile yeter Allah bereket versin hesabi
Şu kivi bir mucize banucum tlc de uyku sorunu olan bir kadın bir y günde iki adet yatmadan bir iki saat önce kivi yedi uyku problemi çözüldü ve kilo verdirip metabolizma yida hizlandiriyorKızlar bir bakın varmı sizin bilgilerinizde bir yanlışhedefleri de küçülttüm isteyenler için
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Sabah Uyanınca
1 büyük fincan şekersiz Türk kahvesi
Bol bol su ( 500 ml kadar )
Kahvaltı 10:45de
1 bardak ayran ( hastanedeyken ancak işim uzayınca içtimacele çıktınca unuttum )
Öğlen; 13:00de
İkeada kahvaltı yalan olunca öğlenlik yedik
8 adet misket köftelerden ( normal köfte boyundan daha ufak bilenler bilir )
Buharda sebze
çok çok az patatesden tattım
ara; 14:30da
1 adet sütlü dondurma
Akşam;17:30
3 yk kadar tavuk eti
1 büyük kase salata
Dondurma yediğim için Sibelinde dediği gibi 1 ara öğünümü sildim ( öğlen ve akşam arasında olması gereken 2 ara öğünden )
Akşam yemeğinide bilerek erkene aldım ki dengelenmiş olsunŞu anda da yeşil çayımı içiyorum
saat 20:30da 1 adet kivi ile sıcak su içerim sadece
Bu saatte kadar da 2 litre su içmiştim artık yatana kadar da 1.5 litre daha içerim inşallah![]()
oynakbasi34 eline sağlık canım 10 deyimde ben ne giderse artık:)
Kızında bişey çıkmamış şükür belkide psikolojikdir bir ara bendede vardı :/
Geçmiş olsun banum. Ben ünv sınavlarına hazırlanırken nefes darlığı yasardım. Kış günü balkondan sarkardim nefes alamıyorum diye. Sınav bitti benim hastalıklar geçti.
Sabah bizimde hastane işi vardı küçüğün heyet raporunu yenilemek için başvurduk.
Sabah kahvaltı yok
Arada birkaç çubuk kraker
Öğlen 2 tane içli köfte
Arada 2 YK mantı
2 bardak yeşil cay
Akşam sucuklu yumurta (² halka sucuk) 3 yumurtayı 8 kişi yedik
6500 adım şuana kadar