Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim deldirdin mi kulağını kızının benim kızında 14 aylik bende bu aralar dusunuyom acitirmi acaba die birde tabanca sesi cokmu yuksek korkarmi ki okadarIyi geceler kızlar 35 dk yürüyüş yaptım tempolu
Yarın kızımın kulağını deldircem 18 aylık bi sıkıntı olmaz dimi kızlar Banu abla sen kızlarının kulağını ne kadarlıkken delirdin
Bizimkileri görüp kendi kulağını gösterip yok deyip duruyor hem daha tatlis olur
Benim büyük kız 5 yaşındayken çok istedi deldirdik ilk deliste çocuk tahmin etmedi o sesi sıçradı resmen sesin korkusundan zaten aglaktir başladı ağlamaya ikinciyi de zorla deldirdik sonra altın küpe aldık 3 ay sonunda çocuğun oldu patladı yerlere attı kendini zorla çıkardığımız küpenin yenisini altın olanı yani bir türlü taktirmadi delik kapandı gittiGünaydın kizlar
Canim deldirdin mi kulağını kızının benim kızında 14 aylik bende bu aralar dusunuyom acitirmi acaba die birde tabanca sesi cokmu yuksek korkarmi ki okadar
Canım deldirdim bizimki tabanca sesine değil spreye az bişey ağladı telefondan Pepe şarkısını açıp eline verdim kucagimda oturdu kız tokalarina bakıyorum diye kafayı sabitledi digeride tabancayla taktı kupeleriGünaydın kizlar
Canim deldirdin mi kulağını kızının benim kızında 14 aylik bende bu aralar dusunuyom acitirmi acaba die birde tabanca sesi cokmu yuksek korkarmi ki okadar
Canım deldirdim bizimki tabanca sesine değil spreye az bişey ağladı telefondan Pepe şarkısını açıp eline verdim kucagimda oturdu kız tokalarina bakıyorum diye kafayı sabitledi digeride tabancayla taktı kupeleri
Arada kulağını gösterip uff diyor sizliyo galiba korkulacak bişey yok canım çok tatlı oldu bal kizim
Canım çok afedersin ama sen eşinden boşanmayı dusunuyordun oda arkadaşına söylerken duymuştun olmaması daha iyi sanki Allah hakkınızda hayırlısıni versinSu anda hüngür hüngür aglamamak icin is yerinde kendimi zor tutuyorum. Bir bucuk senedir bebek istiyoruz. Yine olmamis, bu ay cok umutluydum ben tedavide görüyorum. Ama yine yok yine yok. Derdimi size dökeyim dedim, kalbim sizliyo su an resmen![]()
Canım herşeyde bir hayır vardır inşallah olur şimdi bir sürü tedavisi var yöntemi var rabbim size de nasip etsin aminnSu anda hüngür hüngür aglamamak icin is yerinde kendimi zor tutuyorum. Bir bucuk senedir bebek istiyoruz. Yine olmamis, bu ay cok umutluydum ben tedavide görüyorum. Ama yine yok yine yok. Derdimi size dökeyim dedim, kalbim sizliyo su an resmen![]()
*** 8. Takım 526. Etap ***
Oynakbasi34 ( 101,8/ 100,8 / 1 / 0,98 % )
Yena ( 88,5 /87,3 /1,2/ 1,36 % )
saimeberen ( 57,5 / / / % )sabit
Zehra_eymen ( 85,6 / 85,5/0,1/ 0,12% )
newsletter ( 89,3 / / / % )sabit
ISILDURU ( 82,6 / 82,5 / 0,1 /0,12 % )
doga3 ( 95,6 / 101,2/ -5,6/-0,02% ) 254.etapta 7. takımda izne ayrılan üye kilo artışı ile döndü, yüzdesi 273'e bölündü
8.Takım Ortalaması; %0,366
Maşallah canım kas kaybı olmaması çok güzel saç dökülmesi normal.Merhabalar,
3.ay kontrolüm vardı kan verdim,diyetisyenle görüştüm,doktorla görüşüp foto çekildik :)
B12 ve bağışıklık sistemi güçlendiren probiyotik yazdı.. Vitamin alamadığımı söyledim (bulantı ve kaşıntı yapıyor) kan sonucundan sonra düşünürüz birşeyler dedi.. Toplam da giden 27 kilo. 16 kilo yağdan gitmiş. 16 kilo yağ nedir yav.700 gram kas yapmışım... İyi dengeli beslenmişsin aferin dediler bana.. :) Suyu az almışım (nasıl makinaysa adamlar yapmış.)
uyardılar gerçekten öyle içemiyorum yetişemiyorum.. Katı sıvı ayırımı ve 6 öğün yemekten vakit bulamıyorum su içmeye... 2 litreyi tamamlamalıyım artık..
Kan sonuçlarımı merak ediyorum bakalım nasıl çıkacak stres yaptım çok fazla.. Saçlarım dökülüyor avuç avuç..Onun için ilaç yazayım istersen dedi dr. ama geçici bir durum düzelecek deyince vazgeçtim ben de.. ay sonu kestirip 3 numara falan yapayım bari :))
Bazı kişiler metabolik hastalıklar oluyor daha zor gidiyor. Ben ilk 10 gün 10 kg verdim mesela annem oldu o daha kilolu olmasına rağmen hiç gitmedi.Merhaba kızlar
YENA canım ne güzel gitmiş kilolar bizim bi akraba da mide ameliyatı oldu ama sanki o kadar kilo vermemiş gibi duruyor yedi ay oldu
Maşallah sana inş devamida gelir![]()
Herkesi ikna Edip bide gelip eşi ikna etmek yokmu. Sanki ben zevk alıyorum çocuğum Burda ağlarken sokak sokak gezmekte. Rabbim hayra çıkarsınHerkese iyi akşamlar moralim biraz bozuk arkadaşlar sizlere azcık içimi döküp doğru yatağa gideceğim bugün normalde benim olmayan görevi heöde ilçe dışı görevine gitmek zorunda kaldım eve daha yeni geldim bizim bayan arkadaşlar sağolsunlar iş yapmamak için her türlü taklayı atıyolar yalanlar iftiralar iki yüzlülükler diz boyu benim alakam olmadığı halde bu görev benim üstüme kaldı bende sırf devletin işi yürüsün vebali kalmasın diye gittim ama eşimle bozuştuk biraz Allahtan beni anladı da düzeldik velhasıl insan kul hakkını unutmuş çıkar peşinde koşar olmuş vayy bzim halimize öbür tarafta naasıl hesap vereceğiz diye düşünen yok hepsini adil olan rabbime havale ediyorum birde benim küçük çocuğum var ve benim için ağlamış boynunu bükmüş ne desem bilemedim neyse bu kadar yeter.
Bugünkü menüm
Sabah bir tane yumurta bir dilim ekmek bir salatalık 10 taneye yakın zeytin bir dilim süzme peynir
Ara 3 kayısı 3 ceviz
Öğle bir tabak etli nohut bir dilim ekmek
Ara bir bardak süt
Ara greenmilkshake naneli limonlu bişeydi
Akşam komşu getiemiş buğdaylı mantarlı bir yemek adını bilmiyorum 4-5 kaşık ondan yedim bir bardak ayran
Şimdi de bir küçük kare çikolata iki küçük bisküvi
Su 2,5 spor yok
Ediyorum canım. Zaten etmezsen hem mide buyuyormus hemde tıkanıp kalıyorsun.Mthn83 canım katı sıvı ayrımına hala dikkat ediyormusun ilk günkü gibi, senin 2 yıl oldu dimi.?
Her işte vardır bir hayır. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir yavrucak versin kollarına inşallahSu anda hüngür hüngür aglamamak icin is yerinde kendimi zor tutuyorum. Bir bucuk senedir bebek istiyoruz. Yine olmamis, bu ay cok umutluydum ben tedavide görüyorum. Ama yine yok yine yok. Derdimi size dökeyim dedim, kalbim sizliyo su an resmen![]()
Aynen canım eşleri biraz daha fevri oluyo onları da yatıştırmak bize kalıyo bizim konu da ben de çok sinirlendim ama eşim baya sinirlendi ve ben sinirimi belli etmemeye çalışıp birde onu sakinleştirmeye çalıştım çok zor işim valla Allah yardımcımız olsunMaşallah canım kas kaybı olmaması çok güzel saç dökülmesi normal.
Bazı kişiler metabolik hastalıklar oluyor daha zor gidiyor. Ben ilk 10 gün 10 kg verdim mesela annem oldu o daha kilolu olmasına rağmen hiç gitmedi.
Herkesi ikna Edip bide gelip eşi ikna etmek yokmu. Sanki ben zevk alıyorum çocuğum Burda ağlarken sokak sokak gezmekte. Rabbim hayra çıkarsın
Ediyorum canım. Zaten etmezsen hem mide buyuyormus hemde tıkanıp kalıyorsun.
Her işte vardır bir hayır. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir yavrucak versin kollarına inşallah