- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.837
- 748
Menü değişti kendide emin olamadiBaşarılı olursa beğenirsen denerim ben de.
Yumurta şart bana.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menü değişti kendide emin olamadiBaşarılı olursa beğenirsen denerim ben de.
Yumurta şart bana.
Menü değişti kendide emin olamadineysem yoğsam ben sus ben sus
![]()
Büyük kızın MDF bir karyolası vardı şimdi 1500 tl vardır fiyatı yatagiyla birlikte verdim küçük kızın tüllü ahşap beyaz sallanan yatağınıda eşimin yigenine verdim oda 1000 TL vardir ,aldir aldir dağıt diyor eşim evde fazlalık sevmiyorum napim 3. Yu yapsakmi diyor yok yapmiycam ondan dagitayimda esyalari kurtulayım bu laflardan :)))
Menü değişti kendide emin olamadineysem yoğsam ben sus ben sus
![]()
Yemek yerken bir yandan da yazayım. :)
Sabah,
1 yumurta
Peynir
Karpuz
Ara,
Kahve
Minnak bitter
Öğle,
Hellim
Karpuz
Ara,
Avuç içi kadar kabak çekirdeği. .
Akşam,
Kıymalı patates
Közlenmiş biber ( Yoğurtlu )
Ara,
Kayısı ve uzum planliyorum. .
1 saat sonra yürüyüşe gideceğim haberiniz olsun. Gelmek isteyen olursa beklerim. :)
Bu günkü yediklerim
09
3 kayısı
9.30
2 dilim tahıllı ekmek
Peynirli yumurta
Peynir
Domates
Biber
13.30
1 tabak kısır
Ayran
21
Tavuk sote
Salata
Yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek
Spor yüzünden akşam yemeği gecikti 2 saat yürüdüm![]()
Kısır da ani misafir geldi en masumu oyduyedim
Bugünkü menüm
sabah kahve sütlü sekersiz, kasarli salamli ekmek
ara cikolata aromali capuccino
öglen kasarli salamli ekmek
aksamda kabak lazanye
ara enerji icecegi 150 kalorilik
bugün baya bi isim var 3 makine camasir katlanacak herhalde spor yapmam ama ev isi süpürge derken yeterincec kalori gider insallah
hadi ben ev isine devam edim![]()
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Akşam yemeğinden sonra ailecek çizgi filmi izledik
Çok şükür bugünü de kaçamaksız ve bol suyla bitirdimhatta aklımdayken yediklerimide paylaşayım ;
Uyanınca; 06:00da
Bol su ve yarım saat sonrası şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı; 08:30da
1 dilim tuzsuz etimek
1 dilim beyaz peynir
1/2 domates
1/2 kırmızı biber
1 salatalık
1 fincan naneli limonlu yeşil çay
ara; 11:00
1 fincan yaseminli Yeşil çay
4 adet taze kayısı
Öğlen; 13:15de
4 yk kadar yağsız tavada kabak
2 kaşık sarımsaklı yoğurt
1 Yemek tabağı kadar göbek marul salatası ( 1 de salatalık doğradım içine )
ara 15:45
1 fincan naneli limonlu Yeşil çay
ara; 16:15de
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
ara; 17:45
1 fincan sıcak su
1 adet nektarin
Akşam; 18:45de
2 kepçe çorba
2 yk kadar kabak ( 2 kaşık sarımsaklı yoğurtla tadı damağımda kalınca)
1 büyük kase salata
ara; 20:45
1 fincan sıcak su
4 adet kayısı
Kendimi çok dinç hissediyorumCuma ve Umarım karşılığını fazlasıyla alacağım inanıyorum
Harikasın canım menü sağlıklı eee sporda var daha ne olsun
Bence menün gayet güzel hem kısırı da kesin yakmışsındır2 saat yürümüşsün tebrikler
Karbonhidrat hakkını kullanmışsın zaten sıkıntı yapma akşam dengelenmiştir nasılsa
Menün miktar olarak fazla kaçmadıysa gayet güzel canımdediğin gibi temizliklede efor sarf etmişsindir
![]()
Bende öyle dedim yigenine verdiği karyola diğer tüm yigenleri gezsin şehir dışı zaten otobüsle yolladik işiniz bitince aranızda kullanın dedim malum 15 torun var :)))Bende hepsini dağıttım bir tek kızın yatağını verecek kimse bulamadımkuzen ve amca gelini hamile ama kuzen başka şehirde yenisini almak daha ucuza gelir onu götürmek de mesele
amca gelinine teklif etmedim çünkü beyaz üzerinde minik pırıltılı taşları var ve onun oğlu olacak
aslında o taşlar sıralı sökülüp bir kat boyansa sıfır ayarında da hatun geçen kuzene laf çarpıtıp durmuş yok Banu herşeyi sana veriyor herşeyini yapıyor işte banada hazır sebet dedi ama vermekten vazgeçerse umurumda olmaz ablamlarda da var onlardan alırım diye
![]()
![]()
çatlak kuzene daha fazla yapılıyor diye kıskandı zar
![]()
![]()
Akıllısı beni bulmazki
Kızkardeşimin tekerlekli büyük hasır yatakları vardı ikizlerden kalan oda doğurmayacağına göre tekrar bizde hadi evde yer kaplamasın sevaptır diye birini kuzene birinide amca gelinine verelim dedimtabi kuzene giden artık geri gelmeyecek birazda Bİlecikte gezsin sepet
buralarda çok gezdi yeter şehir dışına açılsın
![]()
Maşallah kız sana bende irade falan kalmadı nasıl olcek bu işler bilmem kacamaksiz ilk gün birde vücut şiş ti kilo gösterdi ya tartı benim moral bozuluyor hemen daha çok yiyorumBende şimdi salatamı yapayım da daha geç olmadan yemeğimi yiyeyim;Öğlen kabağımı yediğim için akşamlık sırf çorba salata ve 1 bardak da ayran olur menüm
gerçi kabakta yiyesim var ama çorba daha hafif olur
![]()
Bende öyle dedim yigenine verdiği karyola diğer tüm yigenleri gezsin şehir dışı zaten otobüsle yolladik işiniz bitince aranızda kullanın dedim malum 15 torun var :)))
Ahh Banu abla yapılan hiç bir şey unutulmuyor dimi insanlar neden böyle kız evlada gelince her yer cennet gibi olsunNe güzel işte hepsi Allah razı olsun dese yeter sana
Valla bizim yatağı verecek kimseyi bulamazsam Annemle bir konuşup olmadı onuda belediyeye veririm
O yatağı Annem ben çok beğendim diye almıştı ilkinde hiç bir şey yapılmadı diyeşimdi ona danışmadan hemen arayıp gelin alın demek olmaz
( büyük kızımda rahmetli kayınpeder yapmıştı yatağını ama kızım 1.5 yaşındayken geri istedi neymiş kızıda hamileymiş ve tekrar boyanacak ona verecekmişiz diye ki o dönem daha kuzum onda çok rahat yatıyordu mecbur gittik küçücük çocuğa büyük baza aldıkyavrum kaç kere düştü o yataktan alışana kadar )
Gerçi o dönemi hatırlayınca iyice delleniyorumhala af edemiyorum yapılanları
Hem ilk çocuk hemde oğlundan olan ilk torunu ama hiç bir şey yapmadılarDoğum için beni istemediğim halde Almanyaya göndermişlerdi zorla neymiş çocuk parası bağlanırmış hemde çocuk alman vatandaşı olurmuş ( burada da doğsa oluyormuş meğer ama araştırmaya bile müsaade etmediler
Eşim de o dönem babasına karşı çıkamıyordu o ne derse o olur hesabı
Tabi uçakta sıkıntı olmasın diye yasal olarak 7 aylık olunca gidilebiliyordu o zaman ve ben 7 aylık hamile halimle bir nevi Almanyaya sürgün edildim
Hala unutamam havaalanındaki o halimiresmen ağlamıştım hatta eşime yaa kal de bilet falan umurumda değil demiştim oda kızımın geleceği için katlanmamız lazım demişti
Kp yatağı yapacağını ilan etmişti bende gitmeden KVye tembihledim şöyle ayıcıklı mayıcıklı güzel bir bebek seti alırsın içine diye ama geldiğimde hayatımın şokunu yaşadım
Yatak vardı evet ama içinde uyku seti yoktu hatta içinde yün yorgan vardı ufak dolgu ( Büyük görümcemin eşinin bebekliğinden kalmış KVsi vermiş benim KVyebirde nevresim olarak yine 40 sene öncesi yine görümcemin eşine kullanılmış solmuş eski bir şey geçirmişlerdi
Resmen Almanyadan doğum yapıp 12 gün sonra döndüğüm gece görünce sinirden oturup saatlerce ağlamıştım bukadar olurmu hiçmi insan torununa özenir Eniştesinin nevresimi yatağı hiç utanmadan al kullan diye konulurmu diye
Tabi o zaman ses etmek ne mümkün ne eşim bir şey diyebilirdi ne de ben
Ama eşime hala derim asla af etmiyorum diye hatta başkası olsa bu yaşadıklarımızdan sonra yüzüne bakmazdı hiç birinin ( kendi kızında gitti hatun uyku seti aldı![]()
birde kızına doğum hediyesi altın almış bana anasının nikahını
)
![]()
Maşallah kız sana bende irade falan kalmadı nasıl olcek bu işler bilmem kacamaksiz ilk gün birde vücut şiş ti kilo gösterdi ya tartı benim moral bozuluyor hemen daha çok yiyorum
Iyi geceler
Bugün yediklerim
Sabah Menemen iki dilim ekmek
Ara şeftali
Öğlen lahana sarması 7-8tane yarım kase çorba
Ara bir dilim ekmek yarım domates peynir
Iki saat sonra Acikinca yine karpuz
Yarım saat eliptik bisiklet çevirdim
Aksam iki köfte iki kaşık pırasa yemeği yarım kase çorba bi dilim ekmek
Avuçiçi kadar kabak çekirdeği son olarak