• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Maşallah sana da canım 2 kilo haftada süper hızlandı sanki yürüyüş yaptığın için

Işılcim D Vitamini kullanmaya başladığından beri daha iyi gidiyor gibi.
Pure dönemin de bile böyle değildi.

Yürüyüşün ve 10.000 adımın faydasını da çok görüyorum kaçınılmaz bir gerçek

Kaptanim Banucum çok ama çok sevindim.. çok iyi hissediyorsun dimi kendini. Daha bi güvenin artmıştır başaracagina dair..:nazar::nazar::KK9:

Teşekkür ederim canım ;) Hemde nasıl iyi hissediyorum kendimi ;) her sabaha çok daha dinç uyanıyorum :21:

Bu arada senide tebrik ederim harika gidiyorsun :KK9::KK9::KK9::KK9:
Bayramda kesin 8li rakamları terk etmiş olursun ;) Darısı benimde başıma :KK68:

*** 8. Takım 527. Etap ***

Oynakbasi34 ( 100,8/ 99,9 / 0,9 / 0,89 % )
Yena ( 87,3 / 85,4 / 1,9 / 2, 18 % )
saimeberen ( 57,5 / 57,2 / 0,3 / 0,52 % )
Zehra_eymen ( 85,5 / / / % )
newsletter ( 89,3 / 89,2 / 0,1 / 0,11 % )
ISILDURU ( 82,5 / / / % ) Sabit
doga3 ( 101,2 /100,3 / 0,9 / 0,89 % )

8.Takım Ortalaması; %

Banu abla tebrik ediyorum supersin kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Veremeyen arkadaşlarımda inş haftaya güzel sonuç alırsınız :KK66:

Kızlar geçen hafta
78kiloydum
Bu hafta 77 kiloyu gördüm çok şükür
Inşallah böyle devam eder

Teşekkür ederim canım bende seni tebrik ederim :KK66: hadi bakalım belki bayrama kadar dişini sıkarsan 6li rakamları dahi görürsün :KK66:

Ha gayret canım 512.Etapta 75.6 kg ile izne ayrılmışsın ;) 2 haftaya kalmaz yine listedesin ;)

Selam arkadaşlar bugün tartılamadım ama dün tartılmıştım 85,1 kilo idim benim tatil başlıyo bakalım inşallh kilo almadan dönerim

TAmamdır canım hemen ekliyorum ;) inşallah dönüşün de muhteşem olur kaçamaksız geçirmeye çalış tatili ve bol bol gez ;)

Zehra_eymen ( 85,5 / 85,1 / 0,4 / 0,47 % )

8.Takım Ortalaması; 0,723 %

Kızlar hepinizi tek tek tebrik ediyorum harikasınız :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

İnşallah bir sonraki hafta çok daha güzel bir yüzdeyle birinciliğe bile oynarız :21::21::21::21:
Aynı gazla devam kızlar harika bir bayram bizi bekliyor artık ondan sonraki hedefimiz de yılbaşı olur sanırım :KK48:
Kim tutar bizi beee :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Kızlar hepinizi tek tek tebrik ediyorum harikasınız :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

İnşallah bir sonraki hafta çok daha güzel bir yüzdeyle birinciliğe bile oynarız :21::21::21::21:
Aynı gazla devam kızlar harika bir bayram bizi bekliyor artık ondan sonraki hedefimiz de yılbaşı olur sanırım :KK48:
Kim tutar bizi beee :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Aynen sonraki hedef yılbaşı :KK54::21:

Zehra_eymen ( 85,5 / 85,1 / 0,4 / 0,47 % )

8.Takım Ortalaması; 0,723 %
Süper hiç artımız yok

Teşekkür ederim canım bende seni tebrik ederim :KK66: hadi bakalım belki bayrama kadar dişini sıkarsan 6li rakamları dahi görürsün :KK66:

Ha gayret canım 512.Etapta 75.6 kg ile izne ayrılmışsın :KK66: 2 haftaya kalmaz yine listedesin :KK66:
Inşallah Banu abla 70kiloyu görsem gerisi gelir zaten :KK28:

Öğlen yarım saat yürüdüm şimdide tv karşısında bisiklet ceviriyorum yarım saat yeterli :spor:

aksamda annemlere gideceğiz akşam yemeği sonrası yarım saat öyle yürümüş olurum :KK60:abla ya yarın diyetisyene sorsan emziren anneler yesilcay ve başka hangi bitkisel çay icebilir zayiflamak ve ödem atmak için diye sorabilirmisin
kızım 18 aylık bu arada

Inşallah Banu abla 70kiloyu görsem gerisi gelir zaten :KK28:

Öğlen yarım saat yürüdüm şimdide tv karşısında bisiklet ceviriyorum yarım saat yeterli :spor:

aksamda annemlere gideceğiz akşam yemeği sonrası yarım saat öyle yürümüş olurum :KK60:abla ya yarın diyetisyene sorsan emziren anneler yesilcay ve başka hangi bitkisel çay icebilir zayiflamak ve ödem atmak için diye sorabilirmisin
kızım 18 aylık bu arada

Tabiki sorarım canım ne demek ;) hatta dur cebime not edeyim de unutmayayım ;)

Bizde bu akşam yemekten sonra büyük görümceye gidiyoruz ;) çaya tabiki ve kesinlikle ne ikram ederse etsin ben asla yemeyeceğim ;)
Yarın çok daha güzel rakamlar göreceğim Allahın izniyle

Aynen sonraki hedef yılbaşı :KK54::21:

özellikle sen yamacımdan ayrılma diyetdaşım :KK60:
Birbirimizi devamlı motive edelim de takımdaki kızlara yetişmek için biraz daha azimli devam edebilelim ;)
Yeşil çay ve bol suyu ihmal etmezsek kesinlikle başarabiliriz bence ;)
Sonrada birlikte karar verelim bakalım Yılbaşı hedefimiz ne olsun ;) tabi önce bir bayram hedefleri tutsunda ;) sonra bakarız kaç hafta var diye ona göre hedef belirleriz ;)

Tabiki sorarım canım ne demek :KK66: hatta dur cebime not edeyim de unutmayayım :KK66:

Bizde bu akşam yemekten sonra büyük görümceye gidiyoruz :KK66: çaya tabiki ve kesinlikle ne ikram ederse etsin ben asla yemeyeceğim :KK66:
Yarın çok daha güzel rakamlar göreceğim Allahın izniyle
Tşk ederim abla inş güzel rakamla donersin mutlulukla
Bayram sonu bize aradaki fark diye resim paylasirsin ;)

Tşk ederim abla inş güzel rakamla donersin mutlulukla
Bayram sonu bize aradaki fark diye resim paylasirsin :KK66:

İnşallah canım ;) geçenlerde bahçece eşimle resim çekildik dün arkadaşla telefonda konuşurken kız diyor resmi gördüm yeminle şok oldum inanılmaz fark belli oluyor artık dedi ;) ki normalde ben boydan resim çekilmeyi sevmezken artık ufak ufak çekilince hoşuma gitmeye başladı :D hatta eşime diyorum benden de PAMPİŞ olmasın sakın diyorum :D elimden telefon düşmeyip ha bire selfi çekmeyeyim yada çekin beni demeyeyim millete diyorum nasıl gülüyor :D

Işılcim D Vitamini kullanmaya başladığından beri daha iyi gidiyor gibi.
Pure dönemin de bile böyle değildi.

Yürüyüşün ve 10.000 adımın faydasını da çok görüyorum kaçınılmaz bir gerçek
Doğrudur canım keske ameliyattan önce baksalarmis d vitaminine herşey kiloyu etkiliyor malesef

Tabiki sorarım canım ne demek :KK66: hatta dur cebime not edeyim de unutmayayım :KK66:

Bizde bu akşam yemekten sonra büyük görümceye gidiyoruz :KK66: çaya tabiki ve kesinlikle ne ikram ederse etsin ben asla yemeyeceğim :KK66:
Yarın çok daha güzel rakamlar göreceğim Allahın izniyle[/QUOTE
Banada şehir dışından Cat kapı misafir geldi Allah'tan ev temiz yemekte hazırdı ikramlarim bile vardı ama ben tek lokma yemedim cislardan haşlanmış tavuk ve suyu iki adet patlıcan karnıyarık bir kase cacık bir avuç badem findik

Back
X