• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba kızlar sonuçlarının guzel çıkmasına sevindim Banu abla

Bende sabah kahvaltı sonrası dört cam sildim tulleri astım yikatip

Bel fıtığı kaynaklı ayak parmaklarimda uyusmalar başladı haftaya randevu alıp Dr gitcem büyük bir ihtimalle fizik tedavi verir diyorlar fıtığı olup ameliyat olanlar çok üzülüyorum kendi kendime yinede Rabbime şükürler olsun

Bende aksama fırında karniyarik yapıcam hatta şuan az yağ sürülmüş patlicanlarim fırında pisiyor
Allah şifa versin canım daha gençsiniz kendinize dikkat edin

Çok sevindim...
Şeker hapinin bir çok yan etkisi var zaten..

D vitamin B12 onlara bakildimi

Valla bilmiyorum canım insülin ilk baktığımda görünmüyordu sonra tekrar bakınca baktım oda eklenmiş ;) akşam 18:30 itibaren hazır yazıyor barkotta belki o saate kadar daha fazla değer eklenir sonuç çıktıkça :D
bakıp göreceğim ;)

Valla bilmiyorum canım insülin ilk baktığımda görünmüyordu sonra tekrar bakınca baktım oda eklenmiş :KK66: akşam 18:30 itibaren hazır yazıyor barkotta belki o saate kadar daha fazla değer eklenir sonuç çıktıkça :KK70:
bakıp göreceğim :KK66:

Yarın alırsın o zaman sonucu.
Iyi iyi çok iyi..

Bugün yediklerim. .

Sabah,
Peynirli omlet.
Salatalik
Karpuz

Ara,
7 dut kurusu
Kahve

Öğle,
Salata

Akşam,
Izmir köfte
Yoğurt

Ara,
Meyve yerim büyük ihtimal. Henüz karar vermedim. .

SPor. . Saat 20.00/20.30 gibi dışarıda 50 dk. Yürürum...

Banu çok sevindim tahlil sonuçları güzel çıkmış ben de bi Eksi 10 kğ olunca baktırıcam kaldı 6 :)
Bu gün yoğurt yaptım sonra komşu çarşıya çıkalım dedi bi kaç defadır söylüyordu yürüyerek gidip geldik 9.000 adım olmuş :KK49:bu günlük spor tamam da yürümem

Bu günkü yediklerim
9
2 kayısı
10.3
1 kaynamış yumurta
Peynir
Labne
Domates
1 dilim tahıllı ekmek
Bunlarda akşam yemeğine kadar yediklerim
1 salatalık
2 kayısı
2 yumurtanın beyazı
1 dilimden fazlası kavun
Dondurma
19
Köz patlıcanı 1 kaşık kıyma soğan biber domates i pişirip kattım kocaman 1 tabak
1 kase yoğurt
2 dilim tahıllı ekmek
Semizotu

Kızlar bişey sorucam size bu günkü çarşıya çıktığım komşu bolero örüyor kışlık deil ince gelinlik deyim siz anlayın :KK45:üç tanelik ip aldırdı bana ( ben çeyizlikleri hep üç hesaplarım oğlan kız ayırmadan) bişeylere baktıkça alıcanmı deyip ben ödemek istedim bir şey almadı - alamadı ( dar- bol vs oldu)aldıkları küçük ıvır zıvırda demedim soru
Ben bu kadına napıym bir sürü oğlu var onlara çeyizlik falan mı alsam

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür kavuşturana ;)
Bugün yine başıma dert aldım eşime göre :D mahallemizde etiket işi veren bir yer vardı bende hadi alayım evde oturduğum yerde yaparım dedim tabi eşim yine söylendi durdu 3 kuruş için saatlerce uğraşılırmı diye :KK53:
Aslında haksız da sayılmaz ama hani 2 faturamız çıksa kardır dedim bende ;) bırakın ufaklık ne kadar alacağımızı duyunca başladı koca insan gibi söylenmeye :D yok efendim bukadar paraya yoruluyorsun, işte onlar asıl parayı kazanıyor falan diye söylendi durdu :D hani tembihlesem o şekilde cümle kuramaz :D

Neyse ailecek işi bitirmek için uğraşıyoruz :KK48: eşim sakın bir daha alma diyor halbuki elim alıştıkça daha rahat yapıyorum ama hepsi bir oldu bitirde yarın ver kurtulalım modundalar :D

Bugün beslenme ve su da şükür gayet güzel gitti ;) yatana kadar 1 litre daha içersem tamamdır ;)

Banu çok sevindim tahlil sonuçları güzel çıkmış ben de bi Eksi 10 kğ olunca baktırıcam kaldı 6 :)
Bu gün yoğurt yaptım sonra komşu çarşıya çıkalım dedi bi kaç defadır söylüyordu yürüyerek gidip geldik 9.000 adım olmuş :KK49:bu günlük spor tamam da yürümem

Harikasın canım ;) eminim bu cuma sende harika sonuçlar göreceksin ;)

Bu günkü yediklerim
9
2 kayısı
10.3
1 kaynamış yumurta
Peynir
Labne
Domates
1 dilim tahıllı ekmek
Bunlarda akşam yemeğine kadar yediklerim
1 salatalık
2 kayısı
2 yumurtanın beyazı
1 dilimden fazlası kavun
Dondurma
19
Köz patlıcanı 1 kaşık kıyma soğan biber domates i pişirip kattım kocaman 1 tabak
1 kase yoğurt
2 dilim tahıllı ekmek
Semizotu

Çok güzel bir menü canım ;) tebrikler ;)

Kızlar bişey sorucam size bu günkü çarşıya çıktığım komşu bolero örüyor kışlık deil ince gelinlik deyim siz anlayın :KK45:üç tanelik ip aldırdı bana ( ben çeyizlikleri hep üç hesaplarım oğlan kız ayırmadan) bişeylere baktıkça alıcanmı deyip ben ödemek istedim bir şey almadı - alamadı ( dar- bol vs oldu)aldıkları küçük ıvır zıvırda demedim soru
Ben bu kadına napıym bir sürü oğlu var onlara çeyizlik falan mı alsam

Aslında güzel bir fikir hem hatıra kalır hemde sende rahat edersin ;)
Elinden geliyorsa sende el işi birşeyler yap yada atıyorum birer tane hatıra Türk kahvesi takımı al ( gerçi kaç çocuk var bilmem ama :D ) hani derler ya bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır ;) o hesap ;)

Bugün yediklerim
Sabah beyaz peynir tulum peynir bir tatlı kaşığı vişne reçeli canım çekti reglde olunca iki zeytin iki dilim ekmek

Dört cam sildim sonra iyi spor oldu yakmisimdir

Öğlen yağsız tost yorgunluktan yapamadım bişey

Ara bi salatalık

Aksam yağsız karnıyarik (esimde yagsiz olmuş dedi bundan sonra kizarma iside fırında fircayla surdum)
Çoban salata üç kaşık cacık iki dilim ekmek

Yarım saat yürüyüş
Son olarak bir dilim karpuz

Yarın sabahtan teyze kızına gideceğiz kizkardesimle aradım tembih ettim sakın hamur işi yapma diye salata türü yeriz sebze fln dedim

Internet paketim bu gece bitiyor yarın gelince yazarım kızlar iyi geceler herkese ;)

Yarın sabahtan teyze kızına gideceğiz kizkardesimle aradım tembih ettim sakın hamur işi yapma diye salata türü yeriz sebze fln dedim

Internet paketim bu gece bitiyor yarın gelince yazarım kızlar iyi geceler herkese :KK66:

İyi geceler canım ;) yarın eminim kaçamaksız atlatırsın sen günü ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Anam bugün ne sıcak bir sabaha uyandım :KK57: daha şimdiden fenalık geldi vantilatör de bana mısın demiyor :mad:
Yinede şükür erkenden uyanabildim ;)

Cumaya kaldı 2 gün ;) inşallah yine aynı şekilde kaçamaksız atlatır bol eksiler görürüz tartılarda :21:

Bu sene İzmir çok sıcak deil esiyor benim burası bayaaa gündüz yada gece rahatça uyuyoruz önceki senelerde vantilatör de çalışsa hiç sabaha kadar yatamazdim klima açıp kızlarla birlikte carpilmadan nereye yatak atsak diye bakardık ay çok şükür Allah yardımcıniz olsun uykusuzluk zor

Bu sene İzmir çok sıcak deil esiyor benim burası bayaaa gündüz yada gece rahatça uyuyoruz önceki senelerde vantilatör de çalışsa hiç sabaha kadar yatamazdim klima açıp kızlarla birlikte carpilmadan nereye yatak atsak diye bakardık ay çok şükür Allah yardımcıniz olsun uykusuzluk zor

Oyyy ne güzel valla ;) bırak eşime sıcak da yaramıyor o yüzden açıkçası tedirgin oluyorum ya fenalaşırsa diye ;) neyse sabah duş alıp da iş yerine gidiyor nasılsa o zaman gidene kadar idare ediyor ;) şirkettede klima az da olsa serinletir ;) gerçi kendine hayrı yok onun der eşim hep :D

Back
X