Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür kavuşturana

Bugün yine başıma dert aldım eşime göre

mahallemizde etiket işi veren bir yer vardı bende hadi alayım evde oturduğum yerde yaparım dedim tabi eşim yine söylendi durdu 3 kuruş için saatlerce uğraşılırmı diye

Aslında haksız da sayılmaz ama hani 2 faturamız çıksa kardır dedim bende

bırakın ufaklık ne kadar alacağımızı duyunca başladı koca insan gibi söylenmeye

yok efendim bukadar paraya yoruluyorsun, işte onlar asıl parayı kazanıyor falan diye söylendi durdu

hani tembihlesem o şekilde cümle kuramaz
Neyse ailecek işi bitirmek için uğraşıyoruz

eşim sakın bir daha alma diyor halbuki elim alıştıkça daha rahat yapıyorum ama hepsi bir oldu bitirde yarın ver kurtulalım modundalar
Bugün beslenme ve su da şükür gayet güzel gitti

yatana kadar 1 litre daha içersem tamamdır
Banu çok sevindim tahlil sonuçları güzel çıkmış ben de bi Eksi 10 kğ olunca baktırıcam kaldı 6 :)
Bu gün yoğurt yaptım sonra komşu çarşıya çıkalım dedi bi kaç defadır söylüyordu yürüyerek gidip geldik 9.000 adım olmuş

bu günlük spor tamam da yürümem
Harikasın canım

eminim bu cuma sende harika sonuçlar göreceksin
Bu günkü yediklerim
9
2 kayısı
10.3
1 kaynamış yumurta
Peynir
Labne
Domates
1 dilim tahıllı ekmek
Bunlarda akşam yemeğine kadar yediklerim
1 salatalık
2 kayısı
2 yumurtanın beyazı
1 dilimden fazlası kavun
Dondurma
19
Köz patlıcanı 1 kaşık kıyma soğan biber domates i pişirip kattım kocaman 1 tabak
1 kase yoğurt
2 dilim tahıllı ekmek
Semizotu
Çok güzel bir menü canım

tebrikler
Kızlar bişey sorucam size bu günkü çarşıya çıktığım komşu bolero örüyor kışlık deil ince gelinlik deyim siz anlayın

üç tanelik ip aldırdı bana ( ben çeyizlikleri hep üç hesaplarım oğlan kız ayırmadan) bişeylere baktıkça alıcanmı deyip ben ödemek istedim bir şey almadı - alamadı ( dar- bol vs oldu)aldıkları küçük ıvır zıvırda demedim soru
Ben bu kadına napıym bir sürü oğlu var onlara çeyizlik falan mı alsam
Aslında güzel bir fikir hem hatıra kalır hemde sende rahat edersin

Elinden geliyorsa sende el işi birşeyler yap yada atıyorum birer tane hatıra Türk kahvesi takımı al ( gerçi kaç çocuk var bilmem ama

) hani derler ya bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır

o hesap