• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Eki Görüntüle 2027274

Suyun önemi. . Evet YENA su içmeye zorla kendini. :)
Aaa hiç duymamıştım
Oh oh spor da kombo yapmışsın :)
Hem yürüyüş hem Leslie. .
Erisin gitsin yağlar bi daha gelmesin inş.
İnşallah
Günaydın kızlar
Sabah kahvaltı sonrası hastaneye gittim neyseki üç sokak var aramizda hastaneyle
Özel ama olsun devlete kizimla gitmek sorun

Ayagimdaki karıncalanma ve bacak ağrısı için ortopedi Dr muayene oldum pazartesi günü 15gunluk fizik tedavisine gideceğim inş geçer

Şimdi ev temizliğine basliycam ara ara bakarım
Geçmiş olsun
Eki Görüntüle 2027343

Gecikmiş Breakfast time. .
Hele İngilizceme. .:KK53::KK53:
Vışşş ecnebice konuşuyu:))
Kurutabilirsin canım. . Ben de turşu çok severim. . Kuru biber de severim ama.. :)
Dur bakayım ne sevmiyomusum. . Yok.. herseyi Seviyo mübarek bu bünye. .
Aman benim ablam hiç bişeyi beğenmez onu sevmez öbürünü yemez aramızda 10 yaş var bil bakalım kim abla gibi duruyor:(. Bende ne olsa yerim :/

Bu günkü yediklerim
8
2 kayısı
10
2 dilim tam buğday ekmeği
Peynir
Domates
Omlet
Salatalık
13.30
1 tabak yoğurtlu köz patlıcan
15
Üzüm
Yarım şeftali
19
Dolu bir tabak kıymalı bamya
1 kase yoğurt

1 çatal kek

Selam arkadaşlar giremiyorum çok fazla ama aklım burda fak etmeden bir aile olmuşuz canım sıkkın bir kaç gündür ne yapayım diye düşünürken buraya girip size anlatmak geldi içimden eşimle benim ailem farklı illerde o yüzden iziblerde sıkıntı oluyordu her zaman ama bu kez daha farklı biz iki hafta izin aldık ve şimdiye kadar esimin ailesinin yanındayız iznimizi burda tamamlayacağız yani benim tarafa gitmek yok neyse sonra gideriz dedim eşim şimdide diyor ki izinleri uzatalım hepsini kullanıp burda kalalım diyor ben sene ye kadar benim ailemin yanına gidemeyeceğim ki bu sene sadece 3 gün kaldım ailemin yanında eşime derdimi anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyot malesef

Selamın aleyküm kizlarrrr ;)

Herkese hayırlı Pazarlar ♥♥♥

Dün bahcedrn çok gec döndük hatta yolda bile uyumusum :D normaldir sonuçta sabahın 5inde uyandım ;)

Bu sabahda doğal olarak saat 8de uyandim ;) bol suyla güne başladım hemen birazdan da kahvaltimi hazirliyayim da duzenim şaşmasın ;)

Dün şükür listemin harici sadece 4 kaşık kadar patates salatası yedim fazladan onuda zaten kesin yakmisimdir ;)

Hatta aklimdayken dünkü yediklerimi paylaşayım;

Sabah kahvaltida;
2 tatlı kaşığı Lor
2 tatlı kaşığı Çörek otu
1 domates
1 salatalık
2 dilim sucuk
1 dilim organik ekmek ( listemde var )

Ara; 1 fincan yeşil cay
2 dilim nektarin

Öğle;
1 tabak semizotu salatasi bol soğanlı
4 - 5 kasik Kabaklı bol naneli yoğurt

Ara; 1 fican beyaz çay
3 tane ufak mor erik

Akşam;
1 tabak Çoban Salatası
4 kasik kadar tavuklu sebze güveç
4 kaşık patates salatası

Gün içinde 3 litre su icmisimdir ;)

Selam arkadaşlar giremiyorum çok fazla ama aklım burda fak etmeden bir aile olmuşuz canım sıkkın bir kaç gündür ne yapayım diye düşünürken buraya girip size anlatmak geldi içimden eşimle benim ailem farklı illerde o yüzden iziblerde sıkıntı oluyordu her zaman ama bu kez daha farklı biz iki hafta izin aldık ve şimdiye kadar esimin ailesinin yanındayız iznimizi burda tamamlayacağız yani benim tarafa gitmek yok neyse sonra gideriz dedim eşim şimdide diyor ki izinleri uzatalım hepsini kullanıp burda kalalım diyor ben sene ye kadar benim ailemin yanına gidemeyeceğim ki bu sene sadece 3 gün kaldım ailemin yanında eşime derdimi anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyot malesef
Canım eşin bencillik ediyor güzel bir dille anlat ben ailemi yılda bir görüyorum özlüyorum bu haksızlık başka boş vaktimde yokki gidemem istersen sen burada kal ben bir hafta gidip geleyim de yada ikinizde evde buluşun artık kv geri dönme

Canım bencede kirilmakta çok haklisin ama sakın fevri davranip huzurunu kaçırma ;) ona caktirmadan bilinc altını etkileyecek şekilde yaklaş ;) olmadi Isildurunun dedigi gibi sende git 1 hafta Annende kal sonra eşin seni almaya gelip 2 gece daha kalir evinize donersiniz ;) hem seninde Annenlerin gönlü olur ;)
Umarim ikna edebilirsin ;)

kızlar aylık raporum
29.06 104.2
28.07 100.2
4 kilo vermişim
gögüs den 3 cm
belden 2 cm
basen 4 cm fark var

Tebrikler canim gayet güzel sonucun
Inşallah çok daha güzel rakamlarin olur ;)

FB_IMG_1501422791944.webp

:KK70::KK70:

Canım bencede kirilmakta çok haklisin ama sakın fevri davranip huzurunu kaçırma :KK66: ona caktirmadan bilinc altını etkileyecek şekilde yaklaş :KK66: olmadi Isildurunun dedigi gibi sende git 1 hafta Annende kal sonra eşin seni almaya gelip 2 gece daha kalir evinize donersiniz :KK66: hem seninde Annenlerin gönlü olur :KK66:
Umarim ikna edebilirsin :KK66:

Tebrikler canim gayet güzel sonucun
Inşallah çok daha güzel rakamlarin olur :KK66:
İnşallah banum hepberaber:KK54:
E çok iyi .. incelme doğru beslendiğini gösteriyor. Özellikle karın bolgesinden gittiyse. .
Basenden o kadar beklemiyordum açıkcası 4 kilo da
:KK70::KK70:Doğruuuu:KK70:

Bu günkü mamalar
9
2 kayısı
10
Peynir
Domates
Salatalık
14
Büyük tabak bamya
1 kase yoğurt
1.5 dilim tam buğday ekmeği
19
2 kaynamış yumurta
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Salata
Peynir
2 kaşık mercimekli pilav

Merhaba kızlar bu sabah erkenden pikniğe gittik annemler kardeslerim sonradanda görümcem eşi ve çocukları geldi eşi akrabamiz oluyor zaten babamla amca çocukları

Güzel geçti ip atladık top oynadik neyi kaçta yedim bilmiyorum masayı biz hazırladığımız için biraz kaçamaklarım olabilir oda kuruyemişten fln yoksa gerisi kanat et köfte kozlenmis biber mantar fln

Ama yinede huzursuz hissediyorum kendimi yürüyüşte yaptım okadar yorulmuşumki bacaklarim ağrıyor

Yarın telafi ederim artık

Yemekten sonra yürümeye çıktım. Çok güzel esiyordu 30 dakika yürüdüm daha fazla yürümek isterdim ama fazla köpek vardı korktum..

Bugün yediklerim..

Sabah,
1 yumurta
Peynir
Karpuz
Az domates ve salatalık
1 zeytin

Ara,
Yarım haşlanmış mısır

Kahve
2 parça bitter (1 porsiyon meyve degisimi oluyor. )

2 incir

Akşam,
Tavuk sote
Yoğurt
Salatalık

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♥♥♥♥

Herkese hayırlı sabahlar

Dün aksam esimle kapi önünde arabayi temizledik ;) muayeneye büyük kizimla birlikte götüreceğim bugün bari ayip olmasin dedik :D
Aslinda bahcede yapacaktik da firsat olmadı gelenler olunca ;)
Birazdan kendime güzel bir kahve yapayim sonrada kahvaltimi yaparım ;) büyük kizimda bana uyacak artık ama sabah uyanir uyanmaz yiyemiyor diye ona beslenme cantasi hazirliyacagim :D öğle yemeği de arada kaynayacak diye giderken ayran falan alırım zaten ordaki kafeteryada corbada bulunur ordanda kacamaksiz doneriz inşallah ;) ara öğün icinde hurma ve kayisi alırım ;) sallama yeşil caylarimizi da alırız nasilsa kaynamis su da buluruz kafeteryasinda ;)

Inşallah büyük kizimda artik bozmadan bana uyarda oda çok güzel kilolar verir ;)

Back
X