• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlarrrrrrrrrrrrr :KK53: bana yarın yine bahçe yolları görünüyordu zaten üstüne birde tüy dikildi :KK70: yatıya da kalıyoruz :kızgın:
Annem zaten kaç gündür yolunu yapıyordu yatıya da mı kalsak ertesi gün kahvaltımızı yapar döneriz diye :KK48: bende her defasında doymadın şu bahçeye kız niyeti bozma gece geç saatte döneriz diyordum ama eşimin Teyze kızı aradı bugün ve daha evvel bahçeye davet ettiğimizde aksilik olmuştu gelememişlerdi :KK53: Eğer Pazar ordaysanız bizde geleceğiz Annemle dedi :KK66: tabi o an yok değiliz diyemedim ve tabiki en tatlı halimle aaa çok seviniriz buyrun gelin dedim :KK48:
Tabi eşimin teyzesi, oğlu ve kızı ( eşleride gelecekmi net değil ) geliceğiz deyince de KVyi de çağırmamak olmazdı :KK66:
Onların arabada yer olup olmayacağı da net belli değil diye eşim Annesine telefon açıp Anne sende yarın sabah bizimle gel ama gece yatıya kalacağız ertesi gün teyzemler gelecek dedi :KK66:
Baktım kadın ay rahatsız etmeyeyim falan diyor hadi bu seferde ben ısrar ettim ne demek rahatsızlık bize zararın yok ki senin buyur gel diye :KK48: yani bugün kendi kafama sıktım resmen :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Hem iki gün boyunca bahçede olacağım ( tabi bütün bulaşıklar elde çeşmede yıkanıyor ) hemde buraya giremeyebilirim ( çok uzun süre telefonu elime alırsam ne bızıklıyorsun der kesin Annem :KK70: )

Allahım şu haftasonu su gibi akıp geçsin de evime dönüp keyif yapabileyim :KK66: Eşimin tuzu kuru tabi o oturup keyif yapacak, bütün işler bende o yüzden onun keyfi gayet yerinde anacığınıda yanımıza alıyoruz diye :KK70:

Lanet olsun içimdeki İnsan sevgisine :KK70: :KK70: :KK70: diyeceğim ama yok ya ben ölene kadar böyle olmaya devam ederim ve çok da memnunum her ne kadar arada söylensemde :KK70:
Bunlar güzel telaşlar önceleri bende öyle haftasonu oldumu anneme veya ablamla annemle biyerlere giderdik akrabalara bebektir geçmiş olsun vs biz çalıştığımız için bizi beklerdi annem yada bizbize yapardık sohbetimizi diğer kardeşim bekardı zaten ....tadını çıkar canım sonra hepsi mazi oluyor
Tabii ki pes etmek yok canım..
KAç olmak istiyorsun.?

Ben 65 :)
Olur sun canım çoğu gitti azı kaldı

Banu abla benim çok su içme hastaligim var doğuştan bunun için vakıf gureba hastanesinden endokrin bölümünden randevu aldım doçent Dr hemde pazartesi gideceğim

Ilaci bırakmıştım yeniden başladım günlük 15 lt belki daha fazla su içiyorum benim beynindeki susuma merkezi calismiyor yani çok içiyorum ama hastalık olduğu için etki etmiyor

Böbrekler yoruluyo mesane normal insandan iki kat fazla büyümüş sırf çok su içtiğim için alışkanlık bağımlılık gibi bişey oldu bugece sabaha kadar beş lt icmisimdir
Geçmiş olsun canım
Benim listeyi de birazdan cepten atarım :KK66:
Bende istiyorum :eek:
Mutlu haftasonları diliyorum pek sevgili arkadaşlar.....

Maşallah çok fazla almamışsın hiç. .
Ben 120 yi bile gördüm 1.60 boyla..
Şu içme hastalığın tedavisi var demek.
Umarım düzelir canım. Hakikaten ciddi fazlaymis yazık böbreklerine. ..

Çok heyecanlandım listeyi görünce. . :)
Az kaldı valla.. hadi hepimiz varalim hedefimize. :) inşallah. ..

Yaa sorma ilk ücteki bireysel sonuçlarin yüzdesi nasıl öyle yahu... Ben şok ben iptal.. :)
Bende 109 gördüm kalbim sıkışıyordu falan 104 e inince daha azaldı şimdi daha iyiyim az merdiven çıksam nefes nefese kalıyorumdum niye koşarak geldin diyorlardı:KK12:boşa yük taşıyoruz..

Kaptan da yok in cin saklambac oynar gayri takım da..

Doğa ve Serenalar davranın klavyelere :))

Iyi sonuç almak için paylaşım da çok önemli. .

Işılduru sen nerdesin kuzum. Kışlık hazirliklar devammı. ?
Kulaklarımmı çınladı ne:) öyle paylaşımımız az eskiden 7. Takımdayken mesaj zorunluluğu vardı kaç olduğunu hatırlamıyorum ama puanlama yapıyorduk az olana puan veriliyordu artırırsa siliniyordu falan..kışlık olayı benimde sorun yapsam taşınırken sorun olurmu falan domates konservesi kırılırmı:/

Birde benim yıkanması gereken iki yün yatağım var birini balkon da kullandık birde oğlan ın yatağı kırıldı kışın alana kadar o yattı çook terler mecbur yıkanmalı başlasam iyi olur hurçların bazıları yenilenmeli falan iş çokta başlayan yok

Kulaklarımmı çınladı ne:) öyle paylaşımımız az eskiden 7. Takımdayken mesaj zorunluluğu vardı kaç olduğunu hatırlamıyorum ama puanlama yapıyorduk az olana puan veriliyordu artırırsa siliniyordu falan..kışlık olayı benimde sorun yapsam taşınırken sorun olurmu falan domates konservesi kırılırmı:/

Zor olur kuzum yaa. Bu sene boşver sen kavanozlari falan..
Hayirlisiyla bi taşının da ..

Valla 8 senedir kk dayım gözümü açtım 90 lar topigindeyim..:KK53:
Burası ilk takımım karşıydım takımlara :) çok hırs var diye. Ama hırs olmadan da olmii ..
Buraya da Banu var diye geldim..
Ins mezun oluruz hepimiz 8.takimdan...:dua::dua:

Birde benim yıkanması gereken iki yün yatağım var birini balkon da kullandık birde oğlan ın yatağı kırıldı kışın alana kadar o yattı çook terler mecbur yıkanmalı başlasam iyi olur hurçların bazıları yenilenmeli falan iş çokta başlayan yok

Benim bir yün yorganim vardı onu da elden çıkardım. . Uğraşamam onlarla. Diğer yorganlari atıyorum makinaya yıkanıyor gerektiğini de..

Merhaba kızlar sabah kahvaltı yaptıktan sonra evi toparlayip kostur kostur fizige gittim

13:15de eve geldim supurge açtım evi viledayla sildim sulu kofteyi yapmaya başladım kızım aglamaya başladı uykusu gelmiş galiba şuan emziriyorum uyur inş

yemeği yapıp wc balkonu yıkayıp banyo yapınca iş bitiyor çok şükür

ne sıcak var ya sanki biri hortumla su puskurtmus gibi uzerim

YENA YENA tedavisi var ama benimki birazcikta psikolojik su icince çok mutlu oluyorum bağımlılık olmuş

Kaptan da yok in cin saklambac oynar gayri takım da..

Doğa ve Serenalar davranın klavyelere :))

Iyi sonuç almak için paylaşım da çok önemli. .

Işılduru sen nerdesin kuzum. Kışlık hazirliklar devammı. ?
Hahaha nasıl bildin valla 30 kilo domates dogradim bittim ayaklarım sızlıyor hiç oturarakta iş yapamam

Selamın aleyküm kizlarr ♥♥♥♥

Hesapta listemi atacaktim resim gitmedi :(
Köye geldigimizden beri popisim yer görmedi :D

Annrm ve kayinvalide bir arada olunca hadi hem bahceye kostur hemde kv sikilmasin diye onada hizmet et ;)
Ne bulasik bitiyor nede bahce işi valla piçahlayacagim şimdi bunları :D :D :D

Neyse şimdi az bende otrdum ama birazdan çay fasli da başlar :(
Eşim sandalye tamiri yapiyor bana sesleniyor bir yandan boyama işini sen yapsana dedi :D :D :D

Allahimmmm şu iki gün geçsin bir an önce ......çok aminnnn :D

Selamın aleyküm kizlarr ♥♥♥♥

Hesapta listemi atacaktim resim gitmedi :(
Köye geldigimizden beri popisim yer görmedi :D

Annrm ve kayinvalide bir arada olunca hadi hem bahceye kostur hemde kv sikilmasin diye onada hizmet et ;)
Ne bulasik bitiyor nede bahce işi valla piçahlayacagim şimdi bunları :D :D :D

Neyse şimdi az bende otrdum ama birazdan çay fasli da başlar :(
Eşim sandalye tamiri yapiyor bana sesleniyor bir yandan boyama işini sen yapsana dedi :D :D :D

Allahimmmm şu iki gün geçsin bir an önce ......çok aminnnn :D

FB_IMG_1502001251670.webp

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Çok şükür dün gece geç saatte de olsa evime dönebildim ;)
İnanılmaz yorucu bir haftasonu oldu ama yinede keyifliydi ;) hesapta cepten girecektim ama inanın telefonumu elime bile alamadım :(
Kv inanılmaz memnun kaldı hatta dün gece evine bırakırken bile her fırsatta hakkını helal et diye diye bir hal oldu :KK48:
Pazar eşimin teyzesi ve teyze çocukları da geldi ;)

Beslenme olarak şükür kaçamaksız devam ettim hatta bol su da içtim ama dün akşam biraz suyu boşladım işlere dalınca ;)
En çok da minik kuşum eğlendı :KK68: iki gün boyunca şişme havuzdan çıkmadı desem yeridir ve baya baya bronzlaştı :D

Domateslerimiz olmuş tabi onların da hepsini topladım bir iki gün içinde onlarıda konserve yapacağım ;)

Bugün tartılmadım sabah ( dünden ayakta kalmaktan ayaklarımda şişliğim olunca ödem vardır diye tartılmadım )
Bol suyla devam edip ödemimi de atayım da yarın sabah sağlıklı bir sonuç alayım tartılırken ;)

Günaydın arkadaşlar bıgün itibariyle iş başı yaptım herkes zayıflamışsın diyor nedense benden giden sadece 1 kilo:KK48: neyse artık diblendik bundan sonra daha iyi devam etmek için motive olduk Allah yardımcımız olsun birde tatilden bahsetmek istiyorum
Malum burdada paylaşmıştım benim memlekete gitmeme durumunu çok şükür hallettik o konuyu
Tatilde de kalori sayarak herşeyden yedim hele eşimin akrabaları yurt dışından çikolata getirmişti onlardan bile yedim azar azar yapılan su böreklerinden baklavalardan hepsinden tattım hem kimseyi kırmamış oldum hemde kendi nefsimi doyurdum yine de çok şükür eksiyle döndüm son hafta olmasaydı daha iyi olacaktı tabi :kızgın:ben bu kalori hesabını çok s vdim böyle devam edicem inşallah
Birde iş yerinde bi sıkıntı yaşamıştım beni ve eşimi etkilemişti hatta obyüzden eşim çalıştığı birimi bile değiştirdi çok şükür ki o şahıs tayin istemiş gitmiş bi pürüz daha eksildi hayatım dan malesef ki böyle bir durumua seviniyorum
Son olarak burayı da özlemişim :KK15:

Back
X