Kızlarrrrrrrrrrrrr

bana yarın yine bahçe yolları görünüyordu zaten üstüne birde tüy dikildi

yatıya da kalıyoruz

Annem zaten kaç gündür yolunu yapıyordu yatıya da mı kalsak ertesi gün kahvaltımızı yapar döneriz diye

bende her defasında doymadın şu bahçeye kız niyeti bozma gece geç saatte döneriz diyordum ama eşimin Teyze kızı aradı bugün ve daha evvel bahçeye davet ettiğimizde aksilik olmuştu gelememişlerdi

Eğer Pazar ordaysanız bizde geleceğiz Annemle dedi

tabi o an yok değiliz diyemedim ve tabiki en tatlı halimle aaa çok seviniriz buyrun gelin dedim

Tabi eşimin teyzesi, oğlu ve kızı ( eşleride gelecekmi net değil ) geliceğiz deyince de KVyi de çağırmamak olmazdı

Onların arabada yer olup olmayacağı da net belli değil diye eşim Annesine telefon açıp Anne sende yarın sabah bizimle gel ama gece yatıya kalacağız ertesi gün teyzemler gelecek dedi

Baktım kadın ay rahatsız etmeyeyim falan diyor hadi bu seferde ben ısrar ettim ne demek rahatsızlık bize zararın yok ki senin buyur gel diye

yani bugün kendi kafama sıktım resmen
Hem iki gün boyunca bahçede olacağım ( tabi bütün bulaşıklar elde çeşmede yıkanıyor ) hemde buraya giremeyebilirim ( çok uzun süre telefonu elime alırsam ne bızıklıyorsun der kesin Annem

)
Allahım şu haftasonu su gibi akıp geçsin de evime dönüp keyif yapabileyim

Eşimin tuzu kuru tabi o oturup keyif yapacak, bütün işler bende o yüzden onun keyfi gayet yerinde anacığınıda yanımıza alıyoruz diye
Lanet olsun içimdeki İnsan sevgisine

diyeceğim ama yok ya ben ölene kadar böyle olmaya devam ederim ve çok da memnunum her ne kadar arada söylensemde