Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bugün uykumu alarak uyandım ve kaç gün sonra ilk kez yumuşacık yatağımda yattım

Çardakta ne kadar yorganlarla kendimize yatak yapmış dahi olsak resmen kalçalarım ağrıyordu hatta hala bile yan yatınca kemiklerim ağrıyor

Sabah yine dayanamayıp tartıldım ve tahmin ettiğim gibi artı çıktım

ama sıkıntı yok nasılsa bir iki güne o yorgunluğun şişliği gidecek
Evdekiler uyurken birazdan bende kahvaltımı listeme uygun yaparım
Kızımın ogleden sonra şiddetli karın ağrısı mide bulantısı başladı. . Regl olduğu dönemler hep ağrısı oluyor ona bağladım ama Mens dönemi geceli bir kaç gün oldu. . Aynı rahatsızlığı geçen ayda yaşamıştı. .
Acile goturdu eşim. Bağırsak enfeksiyonundan şüphelenmis Dr. Kan almışlar birazdan tomografiye girecekmiş..
Canım sıkıldı

aklım orda oğlandan dolayi gidemedim...
Çok çok geçmiş olsun canım

Rabbim acil şifalar versin ....Aminnn
İnşallah çok önemli bir şey çıkmamıştır
merhabalar boyum 1 63 kilo 64.7 diyetteydim kardeşim koçluk yapıyodu bana ama dayanamadım bugün bozdum sonra pişman oldum bidaha uzun bi süre diyeti bırakmayı düşünmem heralde aranızdayım 11 kilo vermek istiyorum inşallah hepimiz istediğimiz kilolara gelebiliriz bir de bu cuma zayıflama yarışması tam olarak ne oluyo
Aramıza hoş geldin canım

Kilon çok fazla değilmiş ve hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız inşallah

Bu arada ben Banu

37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ve uzun süredir bu takımın kaptanlığını üstelendim

Maalesef rekorum 124.5 kgdu ( benim rekoru görenler hallerine şükretsin

) Çok şükür al ver al ver derken 5 ay evvel 118 kgla diyetisyene başladım ve geçen hafta 95.6yı gördüm tartıda

dahasıda gelecek inşallah ve pes etmeden zayıflamaya devam
Cuma yarışmasını sana kısaca özetliyeyim ;
Her gün en az 5 mesaj bekliyoruz yarışmacılardan

günlük menülerimizi yazıp birbirimizi uyarıyoruz eğer yanlış bir şey varsa

Her cuma öğlene kadar kilo bildirimi yapıyoruz ( bir önceki haftanın kilosuyla aradaki farkı da yazıyoruz )
Takımlar kendi ortalamalarını hesaplayıp diğer takımlarla bir nevi yarışıyor

En çok kilo veren takımlar duyuruluyor ve bireysellerde en fazla kilo veren arkadaşımız da belli bir başlıkta o hafta neler yaptığını ufak da olsa anlatıyor ki başkalarına da hem fikir hem motivasyon olsun diye
Yeni gelen arkadaşlarımız 3.cü cuma bildiriminde takım listesine dahil olabiliyorlar ( maalesef bu kuralı esnetme şansım yok çünkü adminler o konuda sadece isitikrarlı olanların kalması adına ve kaptanlara boşuna iş olmasın diye böyle bir kural koydular

ama sayılı gün çabuk geçiyor ve sizlerde yakında listemizde olacaksınız inşallah )