Kızlar malum yarın bayram o yüzden bende öğlen kıza söz verdiğim için Sinema bahanesiyle AVMye gidince hadi büyük kıza bayramlık alayım dedim

tabi ufak durur mu bende baksam mı birşeyler diyince dayanamadım onada birşeyler bakayım dedim
Büyük sadece bir üst aldı siyah kotunun üzerine giymek için ama ufaklığa hem kot mini etek hemde üst aldım

Çok sevindi çünkü uzun zamandır mini etek istiyordu hatun ama ablası kızıyor diye almıyordu

alışmasın öyle orasını burasını açmaya diyor
Eve gelincede hadi biraz toparla kuzuyu yıka falan derken ancak popişim yer gördü

Yarın da sabah namazıyla kalkacağız

Erkekler namazdan çıkınca hemen köye gideceğiz

Annem ille Bahçede kahvaltımızı yaparız dedi ( tabi ben yanımda götüreceğim yiyeceklerimi çünkü hatun yine börek yapacakmış :) )
İnşallah bayramı hasarsız atlatırım yoksa cuma günü Sibele gitmeye yüzüm olmaz maazallah
Aramıza hoş geldin canım

inşallah birlikte kilolarımızı verip hedeflerimize ulaşırız

Bende 37 yaşındayım

adım Banu

biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının annesiyim ( gerçi ufaklık inatla 8 yaşındayım diyip duruyor

) Şükür senin kilon çok fazla değil ve eminim azimli davranırsan çok kısa zamanda kilolarını vermiş olursun

Benim yolum biraz daha uzun maalesef ama inanıyorum başarabileceğime

inanılmaz ama evlenirken 52 kg olan ben 124.5 kgluk rekorumu gördüm al ver derken 118 kgla 5 ay önce diyetisyene başladım ve şükür geçen hafta 95.6yı gördüm

Allahın izniyle çok daha güzel kilolar verebileceğime eminim

acelem yok sonuçta bir günde almadım kiloları

Takımın kaptanlığını üstlendim uzun zamandır :)
Bu arada daha evvel cuma yarışmasında yarışmışmıydın

ona göre kayıtlara geçeceğim

Kuralları özetliyeyim hemen ;
Günde en az 5 mesaj bekliyorum herkesten ( günlük menüde paylaşılırsa en azından birbirimizi o konuda uyarabiliriz )
Her cuma ( bayram hariç ) en geç öğlen 14:00de herkes bir önceki haftanın kilosuyla o haftanın kilosunu aradaki farkla bildirim yapıyor

Yeni gelen arkadaşlar ancak 3.cü bildirimde listeye dahil olabiliyor

maalesef bu kuralı esnetme şansım yok ama sayılı gün çabuk geçer
Menün gayet güzel canım

karataya uygun olmuş zaten

Çalışsın leptin o zaman