• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar Hanımlar,
Bu sabah 10:00'da 2 yumurtadan yapılmış beyaz peynirli omlet, 2 parça beyaz peynir, 8 zeytin, 1 çay bardağı çiğ badem, domates ve salatalık yedim.
18:00 de 6 adet ızgara köfte, yanına zeytinyağlı deniz börülcesi ve kereviz yedim. 1 bardak ayran içtim.
Gün içerisinde 3 litre su tükettim. 5000 adım yürüdüm.
Öğle yemeği yemiyorum ve akşam 19:00'dan sonra birşey yemiyorum. Kahvaltı ve akşam yemeği arasında 7-8 saat olmasına dikkat ediyorum.
Harika benimle aynı beslenen biri gelmiş hoşgeldin karatayci

Kızlar malum yarın bayram o yüzden bende öğlen kıza söz verdiğim için Sinema bahanesiyle AVMye gidince hadi büyük kıza bayramlık alayım dedim ;) tabi ufak durur mu bende baksam mı birşeyler diyince dayanamadım onada birşeyler bakayım dedim ;)

Büyük sadece bir üst aldı siyah kotunun üzerine giymek için ama ufaklığa hem kot mini etek hemde üst aldım ;) Çok sevindi çünkü uzun zamandır mini etek istiyordu hatun ama ablası kızıyor diye almıyordu :D alışmasın öyle orasını burasını açmaya diyor :D :D :D

Eve gelincede hadi biraz toparla kuzuyu yıka falan derken ancak popişim yer gördü ;)
Yarın da sabah namazıyla kalkacağız ;) Erkekler namazdan çıkınca hemen köye gideceğiz ;) Annem ille Bahçede kahvaltımızı yaparız dedi ( tabi ben yanımda götüreceğim yiyeceklerimi çünkü hatun yine börek yapacakmış :) )
İnşallah bayramı hasarsız atlatırım yoksa cuma günü Sibele gitmeye yüzüm olmaz maazallah :(

Selamlar,
34 yaşındayım. 4 yaşında bir kız çocuk annesiyim. Havacılık Sektöründe çalışıyorum. 1.74 boyunda ve 75 kiloyum. 17 kilo vererek 58 kilo olmak istiyorum. Hamileliğime 62 kilo olarak başlamış ve 67 olarak doğuma gitmiştim. Doğumdan sonraki hafta 58'e kadar geriledim. Ancak lohusalıkta süt olsun diye ağzıma tıkılan şeylerle kilo almaya başladım ve hamilelikte görmediğim 7 li rakamlara hayatımda ilk kez çıkmış bulunuyorum :bicak:
2 haftadır Karatay'a göre besleniyorum. Düzenli yürüyüş yapmaya çalışıyorum.

Aramıza hoş geldin canım ;) inşallah birlikte kilolarımızı verip hedeflerimize ulaşırız ;)
Bende 37 yaşındayım ;) adım Banu ;) biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının annesiyim ( gerçi ufaklık inatla 8 yaşındayım diyip duruyor :D ) Şükür senin kilon çok fazla değil ve eminim azimli davranırsan çok kısa zamanda kilolarını vermiş olursun ;)
Benim yolum biraz daha uzun maalesef ama inanıyorum başarabileceğime ;) inanılmaz ama evlenirken 52 kg olan ben 124.5 kgluk rekorumu gördüm al ver derken 118 kgla 5 ay önce diyetisyene başladım ve şükür geçen hafta 95.6yı gördüm ;) Allahın izniyle çok daha güzel kilolar verebileceğime eminim ;) acelem yok sonuçta bir günde almadım kiloları ;)
Takımın kaptanlığını üstlendim uzun zamandır :)

Bu arada daha evvel cuma yarışmasında yarışmışmıydın ;) ona göre kayıtlara geçeceğim ;)
Kuralları özetliyeyim hemen ;
Günde en az 5 mesaj bekliyorum herkesten ( günlük menüde paylaşılırsa en azından birbirimizi o konuda uyarabiliriz )
Her cuma ( bayram hariç ) en geç öğlen 14:00de herkes bir önceki haftanın kilosuyla o haftanın kilosunu aradaki farkla bildirim yapıyor ;)
Yeni gelen arkadaşlar ancak 3.cü bildirimde listeye dahil olabiliyor ;) maalesef bu kuralı esnetme şansım yok ama sayılı gün çabuk geçer ;)

İyi akşamlar Hanımlar,
Bu sabah 10:00'da 2 yumurtadan yapılmış beyaz peynirli omlet, 2 parça beyaz peynir, 8 zeytin, 1 çay bardağı çiğ badem, domates ve salatalık yedim.
18:00 de 6 adet ızgara köfte, yanına zeytinyağlı deniz börülcesi ve kereviz yedim. 1 bardak ayran içtim.
Gün içerisinde 3 litre su tükettim. 5000 adım yürüdüm.
Öğle yemeği yemiyorum ve akşam 19:00'dan sonra birşey yemiyorum. Kahvaltı ve akşam yemeği arasında 7-8 saat olmasına dikkat ediyorum.

Menün gayet güzel canım ;) karataya uygun olmuş zaten ;) Çalışsın leptin o zaman ;)

Kızlar malum yarın bayram o yüzden bende öğlen kıza söz verdiğim için Sinema bahanesiyle AVMye gidince hadi büyük kıza bayramlık alayım dedim :KK66: tabi ufak durur mu bende baksam mı birşeyler diyince dayanamadım onada birşeyler bakayım dedim :KK66:

Büyük sadece bir üst aldı siyah kotunun üzerine giymek için ama ufaklığa hem kot mini etek hemde üst aldım :KK66: Çok sevindi çünkü uzun zamandır mini etek istiyordu hatun ama ablası kızıyor diye almıyordu :KK70: alışmasın öyle orasını burasını açmaya diyor :KK70: :KK70: :KK70:

Eve gelincede hadi biraz toparla kuzuyu yıka falan derken ancak popişim yer gördü :KK66:
Yarın da sabah namazıyla kalkacağız :KK66: Erkekler namazdan çıkınca hemen köye gideceğiz :KK66: Annem ille Bahçede kahvaltımızı yaparız dedi ( tabi ben yanımda götüreceğim yiyeceklerimi çünkü hatun yine börek yapacakmış :) )
İnşallah bayramı hasarsız atlatırım yoksa cuma günü Sibele gitmeye yüzüm olmaz maazallah :KK43:

Aramıza hoş geldin canım :KK66: inşallah birlikte kilolarımızı verip hedeflerimize ulaşırız :KK66:
Bende 37 yaşındayım :KK66: adım Banu :KK66: biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının annesiyim ( gerçi ufaklık inatla 8 yaşındayım diyip duruyor :KK70: ) Şükür senin kilon çok fazla değil ve eminim azimli davranırsan çok kısa zamanda kilolarını vermiş olursun :KK66:
Benim yolum biraz daha uzun maalesef ama inanıyorum başarabileceğime :KK66: inanılmaz ama evlenirken 52 kg olan ben 124.5 kgluk rekorumu gördüm al ver derken 118 kgla 5 ay önce diyetisyene başladım ve şükür geçen hafta 95.6yı gördüm :KK66: Allahın izniyle çok daha güzel kilolar verebileceğime eminim :KK66: acelem yok sonuçta bir günde almadım kiloları :KK66:
Takımın kaptanlığını üstlendim uzun zamandır :)

Bu arada daha evvel cuma yarışmasında yarışmışmıydın :KK66: ona göre kayıtlara geçeceğim :KK66:
Kuralları özetliyeyim hemen ;
Günde en az 5 mesaj bekliyorum herkesten ( günlük menüde paylaşılırsa en azından birbirimizi o konuda uyarabiliriz )
Her cuma ( bayram hariç ) en geç öğlen 14:00de herkes bir önceki haftanın kilosuyla o haftanın kilosunu aradaki farkla bildirim yapıyor :KK66:
Yeni gelen arkadaşlar ancak 3.cü bildirimde listeye dahil olabiliyor :KK66: maalesef bu kuralı esnetme şansım yok ama sayılı gün çabuk geçer :KK66:

Menün gayet güzel canım :KK66: karataya uygun olmuş zaten :KK66: Çalışsın leptin o zaman :KK66:
Hoşbulduk canım:KK50:
Umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız. Ben daha önce hiç katılmadım.
Kurallara uyacağım kaptan:KK52:
Karatay beslenmesi bana çok uygun bir beslenme şekli. İşyerinde öğlenleri kremalı çorbalar, su börekleri, fırın makarnalar ve şahane tatlılar çıkıyor:bicak:Öğle yemeği yiyince bunlara dayanamıyorum haliyle. Gözden uzak gönülden de uzak olur felsefesiyle öğle yemeği yemiyorum, yemekhanenin yanından bile geçmiyorum.
Benim için kritik konu sabah kahvaltıyı hazırlamaya üşenmemek. Kahvaltıyı düzgün yaparsam gün içinde canım hiçbir şey istemiyor. Ama yapamazsam gün poğaça ile başlıyor öğle yemeği ile devam ediyor ve sonuş gelsin kilolar oluyor. Bu gidişata dur demem lazım.

Hoşbulduk canım:KK50:
Umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız. Ben daha önce hiç katılmadım.
Kurallara uyacağım kaptan:KK52:
Karatay beslenmesi bana çok uygun bir beslenme şekli. İşyerinde öğlenleri kremalı çorbalar, su börekleri, fırın makarnalar ve şahane tatlılar çıkıyor:bicak:Öğle yemeği yiyince bunlara dayanamıyorum haliyle. Gözden uzak gönülden de uzak olur felsefesiyle öğle yemeği yemiyorum, yemekhanenin yanından bile geçmiyorum.
Benim için kritik konu sabah kahvaltıyı hazırlamaya üşenmemek. Kahvaltıyı düzgün yaparsam gün içinde canım hiçbir şey istemiyor. Ama yapamazsam gün poğaça ile başlıyor öğle yemeği ile devam ediyor ve sonuş gelsin kilolar oluyor. Bu gidişata dur demem lazım.

İnşallah bugün son miladın olur da hedefine ulaşırsın sende bizlerle birlikte ;)

Ya bugün hesapta kuaföre gidip kaşlarımı düzelttirecektim koşturmacada unuttum :KK48: neyse çıkanları artık ufak ufak ben alırım şekli bozmadan da idare etsin bu seferlik ;)

Birazdan yatarım malum sabah erken güne başlayacağız :21: Yine her zamanki gibi ''bugün bayram erken kalkın çocuklar '' şarkısıyla uyandırırım kızları :D gerçi büyük geçen bayram sırf o şekilde uyanmamak için benden erken uyandı :D ufaklık tam bayram modunda olduğu için onun çok hoşuna gidiyor :D

Kaşlarda tamam :D burnuma siyah maskedende sürdüm az :D Bayram öncesi nedense tam kokoş oluyorum nedense :D
Eşimle küçük kuzu uyudu bile ;) büyük hala inatla yatmıyor ama sabah uyandırınca deli eder beni kesin yine :D yada direk uyumadan sabahlar :D şu okullar bir açılsada bende rahatlasam o zaman istesede istemesede erken yatacak ;)

Kızlar ben yatıyorum
Herkese hayırlı geceler :uykucu:

Sabah inşallah erkenden kalkıp sizlere bakar öyle çıkarım evden ;)
Allaha emanet olun ve sakın bayramda kaçamak yapmayın ;) ( şimdiden söyliyeyim de olursa sabah girip bakamayan olursa diye ;) )

İyi akşamlar arkadaşlar bugünkü menüm
Sabah müsli süt
Ara bir salatalık
Öğle bir kase kısır
Ara yarım armut 10 tane üzüm
Akşam bir kase çorba 1 parlıcan dolması
3 lt su spor yok

Menün harika canım tebrik ederim ;) inşallah bende yarından itibaren yine menülerimi düzenli paylaşırım ;)

images.webp

Biz hazırlanıp çıkıyoruz ( beslenmemi de yanıma aldım :D en azından kahvaltılık sonrası nasılsa ayarlanır gittiğim yerlerde ;) )
İnşallah hepimiz için güzel ve kaçamaksız bir bayram olur ;)

Allaha emanet olun ;)
Akşam gelince damlarım nasılsa yine ;)

Selamlar,
İyi bayramlar diliyorum herkese.
Sabah erken saatte Bodrum'dan Ankara'ya uçakla geldim. Havaalanında birşey yemek istemediğim için 1 avuç çiğ badem yedim sadece.
11:30 gibi evime geldim. Kendime hemen kahvaltı hazırladım. Peynirli omlet, sucuk, tulum peyniri, 6 adet yeşil ve siyah zeytin, domates, salatalık ve 1 avuç çiğ badem yedim. Yanında çay içiyorum.
Az sonra 1 damla D3K2 vitamini ve folik asit içeceğim. Kilo verdikten sonra hamilelik düşündüğüm için 2 hafta önce folik asite başladım.
Akşam yemeğinden sonra da 2 adet omega-3 ve 1 adet Koenzim Q10 Takviyesi alıyorum.
2 haftadır Karatay'ı hiç bozmadım. Yarın Eskişehire kayınvalidemin evine gidiyorum. Eşim ve kızım 1 haftadır ordalar. Umarım bayramı da en az zararla atlatabilirim.

Back
X