Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Köyünüz İstanbulun bir ilçesimi banucum çok şanslısıniz sık sık gidiyorsunuz yakın ne güzel
Benim bademcik soğuk algınlığına döndü salya sümük hapşurmakurbanda öğlen gelecekmiş bakalım
![]()
Hayirli huzurlu bayramlar diliyorum kizlar hepinize.
oynakbasi34 kaptanim ben bir dahaki cumaya girim tekrar listeye su anda hala izinli kalayim mümkünse.
Malesef bayram hedefime de ulasamadim.
Selamlar,
İyi bayramlar diliyorum herkese.
Sabah erken saatte Bodrum'dan Ankara'ya uçakla geldim. Havaalanında birşey yemek istemediğim için 1 avuç çiğ badem yedim sadece.
11:30 gibi evime geldim. Kendime hemen kahvaltı hazırladım. Peynirli omlet, sucuk, tulum peyniri, 6 adet yeşil ve siyah zeytin, domates, salatalık ve 1 avuç çiğ badem yedim. Yanında çay içiyorum.
Az sonra 1 damla D3K2 vitamini ve folik asit içeceğim. Kilo verdikten sonra hamilelik düşündüğüm için 2 hafta önce folik asite başladım.
Akşam yemeğinden sonra da 2 adet omega-3 ve 1 adet Koenzim Q10 Takviyesi alıyorum.
2 haftadır Karatay'ı hiç bozmadım. Yarın Eskişehire kayınvalidemin evine gidiyorum. Eşim ve kızım 1 haftadır ordalar. Umarım bayramı da en az zararla atlatabilirim.
İyi akşamlar Hanımlar,
Saat 18:00'de akşamları yemeğimi yedim.
Bulgur ve kıyma ile yapılmış kuru biber ve patlıcan dolması, elma sirkeli köz biber ve 1 kase pulbiber ve naneli yoğurt. Gıda takviyelerimi de içtim. Az sonra yürüyüşe çıkacağım. 1 saat yürümeyi planlıyorum.
Herkese iyi bayramlaaaarr :) kaç gündüe fındık evindeydim orda da telefon düzgün çekmiyo ki internet olsun bayrama yukarı çıktık da yazabiliyorum anca mesajları okuyup son üç günün bilgisini vericem şimdi :)
En son pts internetim vardı salı çrşamba perşembe günleri kahvaltılarım güzeldi ağır yemektense meyve yeyip bahçeye indim üç gün günde ortalama 10 saat fındık topladık e bizim buralar karadeniz yama bir de 80 derece açıyla ayakta dur dalı çek kesilen ağaçları taşı derken baya yorulum yabi yorulunca da insa evde ne varsa onu yiyo valla genelde sebze yemeği vardı malarna pilav olunca da beş kaşıl kadar yedim çorba sevze ağırlıklı yedim hep su konusunda çok içemedim hava soğuktu susadığını anlamıyor insan
Selamlar,
oynakbasi34 , çok teşekkürler canım.
Uyanır uyanmaz 1 büyük bardak ılık limonlu su içtim.Sabah kahvaltımı 10:00'da yaptım. 2 adet haşlanmış yumurta, tulum peyniri, 6 adet zeytin, közbiber ve badem, yer fıstığı karışık yedim. Yanına çay içtim. D vitamini ve folik asiti aldım.
Şimdi hızlı trenle Eskişehire geçeceğim. Akşam yemeğinde kayınvalidem tencere yemeği ne pişirdiyse onu yiyeceğim. Pilav ve tatlı yemeyeceğim.
Karatay'a göre çiğ köfte serbest. İstediğin kadar yiyebiliyorsunBu arada bugün beni büyük kız deli etticanı çiğ köfte çekmiş ne olur ben ısmarlıyayım diyor ama alınırsa da dayanamam diye aldırmıyorum
inşallah unuturda tekrar bastırmaz çiğköfte diye bende çok severim çünkü
![]()
Bugünü büyük ihtimal kurtarırım da yarın kahvaltı sıkıntı. Kesin gözleme var ve ben nasıl dayanacağım bilmiyorum. Ev çok kalabalık olduğu için ben kahvaltımı ayrı yapacağım olmuyor. Ne hazırlanırsa o yeniyor ki benim kayınvalidem kahvaltıda yumurta pişirmezAfiyet olsun canım gayet güzel bir menüinşallah akşama kadarda aynı şekilde kaçamaksız devam edersin
Bizde birazdan Annemlere kahve içmeye uğrayacağızaslında dün bütün gün bir aradaydık ama amca kızı gelmiş ille bizide görmek istiyor eşimde kırmayalım madem dedi ( gerçi baştan ikimizde hesapta gitmeyecektik ) ordan eşimin halasına ve Annesine en sonda gücük görümceye doğum günü kutlamasına
tabi ben asla yemeyeceğim pastadan ( geçen kuzununkinden az yemiştim sonuçta )
Karatay'a göre çiğ köfte serbest. İstediğin kadar yiyebiliyorsun![]()
Bugünü büyük ihtimal kurtarırım da yarın kahvaltı sıkıntı. Kesin gözleme var ve ben nasıl dayanacağım bilmiyorum. Ev çok kalabalık olduğu için ben kahvaltımı ayrı yapacağım olmuyor. Ne hazırlanırsa o yeniyor ki benim kayınvalidem kahvaltıda yumurta pişirmez
Yarını olabilcek en az zararla geçirmeye çalışacağım. Pazarteside evimize döneriz zaten.
Ben de haşhaşlı gözlemeye hiç dayanamıyorum. Kesin vardır şimdi. Azcık ucundan tırtıklarım artıkKız maalesef sizin Cananla bizim Sibel o konuda çok zıt![]()
![]()
gerçi pirinç pilavı yemekten iyidir ama hiç çiğköfteye izin vermedi zaten iyikide vermedi yoksa kesin çılkını çıkartırdım
çig köftede gözüm dönüyor resmen
Şimdilik sesi kesildi aklına düşmezse yırttım olmadı artık akşam yemeği niyetine sırf marulla yerim bir iki tane
Valla ben çok severek tüketiyorum çiğ köfte, içli köfte, mercimek köftesi falan.
Bir iki gün daha idare edeceğiz artıksağ olsun benim eşimde evde olunca onumu yesem bunumu yesem modunda
bugün yedim bak beni de bozacaksın zor tutuyorum kendimi diye
![]()