• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kurban-bayrami-resimli-mesajlari-2.webp

+90 dan ve 7.takımdan saygılar sevgiler ve daha bir cok şey....:KK200:

İyi akşamlar Hanımlar,
Saat 18:00'de akşamları yemeğimi yedim.
Bulgur ve kıyma ile yapılmış kuru biber ve patlıcan dolması, elma sirkeli köz biber ve 1 kase pulbiber ve naneli yoğurt. Gıda takviyelerimi de içtim. Az sonra yürüyüşe çıkacağım. 1 saat yürümeyi planlıyorum.

Herkese iyi bayramlaaaarr :) kaç gündüe fındık evindeydim orda da telefon düzgün çekmiyo ki internet olsun bayrama yukarı çıktık da yazabiliyorum anca mesajları okuyup son üç günün bilgisini vericem şimdi :)

En son pts internetim vardı salı çrşamba perşembe günleri kahvaltılarım güzeldi ağır yemektense meyve yeyip bahçeye indim üç gün günde ortalama 10 saat fındık topladık e bizim buralar karadeniz yama bir de 80 derece açıyla ayakta dur dalı çek kesilen ağaçları taşı derken baya yorulum yabi yorulunca da insa evde ne varsa onu yiyo valla genelde sebze yemeği vardı malarna pilav olunca da beş kaşıl kadar yedim çorba sevze ağırlıklı yedim hep su konusunda çok içemedim hava soğuktu susadığını anlamıyor insan

Burda tartı olmadığı için tartılamadım tabi köy yeri :) o kadar çalışmaya yarım kilo bari gitmiş olsun inşAllah gerçi yoruyo moruyo ama kalp hızını çok yükseltmediği için yağ yakımı yapmıyo en azından yediğimi yakmışımdır :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün okadar yoğun ve yorucuydu ki gece 12de posam çıkmış bir vaziyette eve geldim :confused:
Sabah bahçede kahvaltımızı ettikten sonra Annem kurban nasılsa öğlen kesilecek diye hadi az bahçede iş yapalım dedi :KK53: kalan domates ve fasülyeleri toplamak gerekiyordu ;) Allahtan orda yedek iş kıyafetlerim vardı da hemen üzerimi değiştirip işlere giriştik ma aile ;)
2 saat bahçede uğraştıktan sonra tekrar bayramlıkları giyip hayvan kesim alanına gittik ;) tam oh çok çabuk sıra gelecek diye düşünürken Annemlerin ortaklardan 2si piyasada yoktu tabi mecbur onları bekledik ;)
Öğleden sonraya kaldı kesim tabi sonra da onu bekle derken saat 4e geliyordu Annemin dayısına gidebildik ;)

Annemin dayısı benim resmen ilk aşkım :KK70: Küçükken onun Maviş gözlerine baktıkça bende büyüdüğümde mavi gözlü biriyle evleneceğim diyip dururdum kendi kendime :D :D :D
Hep beni tombik kızım koca kızım diye severdi gerçi hala öyle der :D
Normalde başkası geçmişte söyleyince kızardım ama o söylediğinde art niyetsiz sevdiğinden söylediğini bildiğim için asla darılmazdım ;) Hatta eşi hep der sizin aranızda aşk bir başka valla ben bile giremem aranıza diye :D tabi eşimde aynı şeyi söyler :D

Dün gittiğimizde tabi yine ilk uzun uzun sarılıştık koca dayımla :KK68: Beni gören herkes ay inanılmaz fark var kız sen baya zayıflamışsın diyip durdu :KK71::KK71::KK71::KK71: nasıl hoşuma gitti anlatamam size:KK68:
Koca dayım benim kızlarada çok düşkündür ama büyük bana daha çok benziyor diye sanırım onada ay koca kızım benim diye sarılıp durdu :KK48: aynı şeyi benim büyük kızda diyor başkası olsa fena bozulurdum ama dayı birtane diye ;)
Onlarında oğlu ve kızı aileleriyle oradaydılar ve çok güzel vakit geçirdik ;)
Ordan yine sülalecek Annemin teyzesine yok amca kızına derken saat 21:00de ancak yola çıkabildik ;) tabi trafik falan derken 12ye geliyordu eve girebildik ;)

Beslenme tam düşündüğüm gibi geçmedi sonuçta gittiğim yerlerde ne bulduysam çok az ondan yedim ;) çok fazla su içemedim ama tatlıda yemedim :21: sadece Annemin teyzesinde çok acıkmıştık onda da hiç bir şey yoktu ( kadın 90 yaşında zaten bir şey beklemiyorduk ) ille birşeyler ikram edeyim diye bize en azından piskevit yiyin diye ısrar edince 2 - 3 tane piskevit yedim ;)

Baştan baya bir canım sıkıldı ama eşim boşver bugün bayram sonuçta abartılı da yemedin yarından itibaren daha sıkı tutarsın diyince biraz daha rahatladım ;) tabi bugün itibaren cumaya kadar kesinlikle çok çok sıkı tutacağım hem suyumu hemde beslenmemi ;)

Dün bizim sülaleyi bitirdik bugünde artık eşimin sülalede sıra :KK48: Tabi dün Annemlere de ortaklarına da dedim seneye valla kesecekseniz 2.ci güne bırakın bu işi ilk gün çok yorucu oluyor birde köyde olunca eşimin sülale ikinci güne kalıyor adamcağız ses etmesede ici rahat etmiyor ;) Bakalım nasipse bir dahakine öyle yapacaklarmış ;)

Akşamda görümcede oğlunun doğum günü var ama kesinlikle şekersiz çay harici bir lokma yemem :KK20:

Köyünüz İstanbulun bir ilçesimi banucum çok şanslısıniz sık sık gidiyorsunuz yakın ne güzel

Evet canım yakın sayılır arabayla 45 dakika en fazla ki istanbulda semtler arasında gitmek bile ancak okadar sürüyor ;) gerçi eskiden köy diye geçerdi artık mahalle diye geçiyor ;)

Benim bademcik soğuk algınlığına döndü salya sümük hapşurma :hasta: kurbanda öğlen gelecekmiş bakalım:işsiz:

Çok çok geçmiş olsun canım ;) bol bol limonlu ılık su iç ;)

Hayirli huzurlu bayramlar diliyorum kizlar hepinize.

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanim ben bir dahaki cumaya girim tekrar listeye su anda hala izinli kalayim mümkünse.
Malesef bayram hedefime de ulasamadim.

Sanada hayırlı bayramlar canım ;)

Boşa demiyorum sürüden ayrılanı kurt kapıyor diye ;) gerçi şükür almamışsın ama olsun hedeflerimize daha çabuk ulaşmak için bir arada olmak daha güzel ;)
Üzülme kuzu hiç birimiz ulaşamadık bayram hedeflerine ama en azından o günden bu güne hepimiz baya fark yarattık şükür ;) Şimdi Yılbaşı hedefi koyuyoruz ona göre :KK60: hem kaçamakları engellemek hemde motive olmak adına ;)

Hadi bakalım bayramdan sonra tam kadro full gaz yılbaşına hedef koyup daha bir enerjik ve kararlı başlıyoruz inşallah kilo vermelere ;)
Şu okullar açılsın bende sabah yürüyüşlerime bile başlayacağım ;)

Selamlar,
İyi bayramlar diliyorum herkese.
Sabah erken saatte Bodrum'dan Ankara'ya uçakla geldim. Havaalanında birşey yemek istemediğim için 1 avuç çiğ badem yedim sadece.
11:30 gibi evime geldim. Kendime hemen kahvaltı hazırladım. Peynirli omlet, sucuk, tulum peyniri, 6 adet yeşil ve siyah zeytin, domates, salatalık ve 1 avuç çiğ badem yedim. Yanında çay içiyorum.
Az sonra 1 damla D3K2 vitamini ve folik asit içeceğim. Kilo verdikten sonra hamilelik düşündüğüm için 2 hafta önce folik asite başladım.
Akşam yemeğinden sonra da 2 adet omega-3 ve 1 adet Koenzim Q10 Takviyesi alıyorum.
2 haftadır Karatay'ı hiç bozmadım. Yarın Eskişehire kayınvalidemin evine gidiyorum. Eşim ve kızım 1 haftadır ordalar. Umarım bayramı da en az zararla atlatabilirim.

Valla harikasın canım ;) okadar koşturma arasında kendini bozmamışsın tebrikler :KK9::KK9::KK9::KK9:

İyi akşamlar Hanımlar,
Saat 18:00'de akşamları yemeğimi yedim.
Bulgur ve kıyma ile yapılmış kuru biber ve patlıcan dolması, elma sirkeli köz biber ve 1 kase pulbiber ve naneli yoğurt. Gıda takviyelerimi de içtim. Az sonra yürüyüşe çıkacağım. 1 saat yürümeyi planlıyorum.

Süpersin canım aynen devam ;)

Herkese iyi bayramlaaaarr :) kaç gündüe fındık evindeydim orda da telefon düzgün çekmiyo ki internet olsun bayrama yukarı çıktık da yazabiliyorum anca mesajları okuyup son üç günün bilgisini vericem şimdi :)

Sana kolay gelsin canım ;) Bayramlık mı gittiniz yoksa uzun süre oradamısın ;)

En son pts internetim vardı salı çrşamba perşembe günleri kahvaltılarım güzeldi ağır yemektense meyve yeyip bahçeye indim üç gün günde ortalama 10 saat fındık topladık e bizim buralar karadeniz yama bir de 80 derece açıyla ayakta dur dalı çek kesilen ağaçları taşı derken baya yorulum yabi yorulunca da insa evde ne varsa onu yiyo valla genelde sebze yemeği vardı malarna pilav olunca da beş kaşıl kadar yedim çorba sevze ağırlıklı yedim hep su konusunda çok içemedim hava soğuktu susadığını anlamıyor insan

Ohh bundan güzel spor mu olur :KK6: dediğin gibi havanın serin olması da suyu biraz kısıtlıyor ama bugün itibaren her yarım saatte bir yada 1 saat arayla büyük bir bardak su içeceğim ben ki yine 3 litrenin üzerine geçebileyim ;)

Diyetisyene göre ( geçen cuma ) 1.4 kg artıdayım :rolleyes: ama köyden döndüğümüzden beri 2 gündür doğru düzgün su içmemiştim hatta sabah moralim bozulunca eşim ya takılma rakama sonuçta sen okadar bayram ziyaretlerinde bir tane bile tatlı yemedin dedi ;)
Moral bozmak yok bugün bol su ve yeşil çayla devam ;) cumaya kadar fazlası bile gidecektir ;) sonrada çok daha güzel kilolar gidecek adım gibi eminim ;)

Selamlar,
oynakbasi34 oynakbasi34 , çok teşekkürler canım.
Uyanır uyanmaz 1 büyük bardak ılık limonlu su içtim.Sabah kahvaltımı 10:00'da yaptım. 2 adet haşlanmış yumurta, tulum peyniri, 6 adet zeytin, közbiber ve badem, yer fıstığı karışık yedim. Yanına çay içtim. D vitamini ve folik asiti aldım.
Şimdi hızlı trenle Eskişehire geçeceğim. Akşam yemeğinde kayınvalidem tencere yemeği ne pişirdiyse onu yiyeceğim. Pilav ve tatlı yemeyeceğim.

Selamlar,
oynakbasi34 oynakbasi34 , çok teşekkürler canım.
Uyanır uyanmaz 1 büyük bardak ılık limonlu su içtim.Sabah kahvaltımı 10:00'da yaptım. 2 adet haşlanmış yumurta, tulum peyniri, 6 adet zeytin, közbiber ve badem, yer fıstığı karışık yedim. Yanına çay içtim. D vitamini ve folik asiti aldım.
Şimdi hızlı trenle Eskişehire geçeceğim. Akşam yemeğinde kayınvalidem tencere yemeği ne pişirdiyse onu yiyeceğim. Pilav ve tatlı yemeyeceğim.

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü ;) inşallah akşama kadarda aynı şekilde kaçamaksız devam edersin ;)
Bizde birazdan Annemlere kahve içmeye uğrayacağız :KK53: aslında dün bütün gün bir aradaydık ama amca kızı gelmiş ille bizide görmek istiyor eşimde kırmayalım madem dedi ( gerçi baştan ikimizde hesapta gitmeyecektik ) ordan eşimin halasına ve Annesine en sonda gücük görümceye doğum günü kutlamasına ;) tabi ben asla yemeyeceğim pastadan ( geçen kuzununkinden az yemiştim sonuçta )

Bu arada bugün beni büyük kız deli etti :D canı çiğ köfte çekmiş ne olur ben ısmarlıyayım diyor ama alınırsa da dayanamam diye aldırmıyorum :D inşallah unuturda tekrar bastırmaz çiğköfte diye bende çok severim çünkü :D

Bu arada bugün beni büyük kız deli etti :KK70: canı çiğ köfte çekmiş ne olur ben ısmarlıyayım diyor ama alınırsa da dayanamam diye aldırmıyorum :KK70: inşallah unuturda tekrar bastırmaz çiğköfte diye bende çok severim çünkü :KK70:
Karatay'a göre çiğ köfte serbest. İstediğin kadar yiyebiliyorsun:KK49:

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü :KK66: inşallah akşama kadarda aynı şekilde kaçamaksız devam edersin :KK66:
Bizde birazdan Annemlere kahve içmeye uğrayacağız :KK53: aslında dün bütün gün bir aradaydık ama amca kızı gelmiş ille bizide görmek istiyor eşimde kırmayalım madem dedi ( gerçi baştan ikimizde hesapta gitmeyecektik ) ordan eşimin halasına ve Annesine en sonda gücük görümceye doğum günü kutlamasına :KK66: tabi ben asla yemeyeceğim pastadan ( geçen kuzununkinden az yemiştim sonuçta )
Bugünü büyük ihtimal kurtarırım da yarın kahvaltı sıkıntı. Kesin gözleme var ve ben nasıl dayanacağım bilmiyorum. Ev çok kalabalık olduğu için ben kahvaltımı ayrı yapacağım olmuyor. Ne hazırlanırsa o yeniyor ki benim kayınvalidem kahvaltıda yumurta pişirmez:bicak:
Yarını olabilcek en az zararla geçirmeye çalışacağım. Pazarteside evimize döneriz zaten.

Karatay'a göre çiğ köfte serbest. İstediğin kadar yiyebiliyorsun:KK49:

Kız maalesef sizin Cananla bizim Sibel o konuda çok zıt :D :D :D gerçi pirinç pilavı yemekten iyidir ama hiç çiğköfteye izin vermedi zaten iyikide vermedi yoksa kesin çılkını çıkartırdım :D çig köftede gözüm dönüyor resmen :D
Şimdilik sesi kesildi aklına düşmezse yırttım olmadı artık akşam yemeği niyetine sırf marulla yerim bir iki tane ;)

Bugünü büyük ihtimal kurtarırım da yarın kahvaltı sıkıntı. Kesin gözleme var ve ben nasıl dayanacağım bilmiyorum. Ev çok kalabalık olduğu için ben kahvaltımı ayrı yapacağım olmuyor. Ne hazırlanırsa o yeniyor ki benim kayınvalidem kahvaltıda yumurta pişirmez:bicak:
Yarını olabilcek en az zararla geçirmeye çalışacağım. Pazarteside evimize döneriz zaten.

Bir iki gün daha idare edeceğiz artık ;) sağ olsun benim eşimde evde olunca onumu yesem bunumu yesem modunda :D bugün yedim bak beni de bozacaksın zor tutuyorum kendimi diye :D

Kız maalesef sizin Cananla bizim Sibel o konuda çok zıt :KK70: :KK70: :KK70: gerçi pirinç pilavı yemekten iyidir ama hiç çiğköfteye izin vermedi zaten iyikide vermedi yoksa kesin çılkını çıkartırdım :KK70: çig köftede gözüm dönüyor resmen :KK70:
Şimdilik sesi kesildi aklına düşmezse yırttım olmadı artık akşam yemeği niyetine sırf marulla yerim bir iki tane :KK66:
Valla ben çok severek tüketiyorum çiğ köfte, içli köfte, mercimek köftesi falan. :KK76:

Bir iki gün daha idare edeceğiz artık :KK66: sağ olsun benim eşimde evde olunca onumu yesem bunumu yesem modunda :KK70: bugün yedim bak beni de bozacaksın zor tutuyorum kendimi diye :KK70:
Ben de haşhaşlı gözlemeye hiç dayanamıyorum. Kesin vardır şimdi. Azcık ucundan tırtıklarım artık:bicak:

Arkadaşlar merhaba. Bugun 11de uyandım. Kalkar kalkmaz 2 bardak su içtim. Her zamankı kahvaltımı yaptım. (1 yumurta+salatalik+zeytin+peynir+1dilim ekmek),öğlen 14.30 4 köfte+salata, akşam için de corba+taze fasulye+cacık.

İnşAllah pts ye düzwnime dönüyorum valla süper olcak yolculuk ödemim de geçince bi tartılırım bakalım kaç çıkıcak foto albümü mü kurcalarken tel de geçen seferdn resmimi buldum 67 kilo ile bitirdim ama çok spor yapıyodum o zaman 63-64 gibi gözüküyo eve dönünce spor düzenimi tekrar oturtmak istiyorum

Back
X