• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kahvaltıyı yaptıktan sonra eve giriştim bulaşık sil süpür balkona kadar her yeri temizledim yarın okul açılıyo vaktim olmaz sonra diye, çamaşıra da makine açıp dolabımı düzenlemeye başlarım artık . Köy dönüşü mecbur bi gün evle uğraşmakla geçiyor

Arkadaşlar merhaba. Dün yazamamiştim. akşam yemeği corba+ 2 Hasanpaşa köfte tavuktan+ayran. Bu sabah yine aynı şekilde 2 bardak su kahvaltı öncesi, kahvaltı da 1 yumurta+salatalik+zeytin+peynir+1dilim tam buğday ekmegi. Şu saate kadar da su ve çay içiyorum.

Arkadaşlar merhaba. Dün yazamamiştim. akşam yemeği corba+ 2 Hasanpaşa köfte tavuktan+ayran. Bu sabah yine aynı şekilde 2 bardak su kahvaltı öncesi, kahvaltı da 1 yumurta+salatalik+zeytin+peynir+1dilim tam buğday ekmegi. Şu saate kadar da su ve çay içiyorum.
Çok güzel

Arkadaşlar merhaba ben evde olunca pek giremiyorum iş başlasın inşallah daha düzebli gireceğim buraya dün ve bugün biraz yediklerimi azalttım bakalım inşallah cuma artı çıkmadan devam edicem

Selamın Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Sabah bir çıktım eve daha yeni popişim yer gördü :D
Sosyete pazarı yalan oldu Bayram diye kurulmamıştı bizde Anneme kahve içmeye gittik KVyle buluşmadan evvel ;)
Kv ve ablasıyla Büyük Anannenin mezarlığını ziyaret edip duamızı ettik ve tam dönerken eşimin teyzesine bayramlık gitmediğimiz aklımıza geldi :KK57:

Hemen evden kızlarıda alıp eşimin teyzesine gittik ( oda dün Annesinin mezarını ziyaret etmiş tabi bunu duyunca hemen kıvırdık evet dün bizde gelecektik de facede bildirimini gördük kızının diye :D )
Giderken 3 sene evvel taşınan komşumu gördüm yolda oda mahalleye gelmiş uğrarım sana diyince eve gelir gelmez hemen biraz temizlik yaptım :KK48:

Onu beklerken akşam yemeğimi de yedim ve şansa o ara bizim hastanedeki oda arkadaşımız da arayınca hadi sizde atlayın gelin dedim ( onlarda bizi davet etmek için aramışlar aslında )
Koştur koştur birde kek çırptım pişiyor :KK48: bakalım neye benzeyecek acele ile yapınca gerçi fark etmez çünkü ben yemeyeceğim :21:

Hazır kimse gelmemişken sizlere de bakayım dedim ;)

merhabalar kk nın güzel ve fit kızçeleri ben geldim.
nasılsınız iyimisiniz
beni de alır mısınız aranıza

Ne demek seve seve aldık bile ;) Hoş geldin aramıza ;)
Şansa tam bayram yoğunluğuna geldin yoksa kızlar kesin senide fark ederler güzel bir şekilde karşılarlardı ;) Kusurumuza bakma canım ;)

herkese iyi günler diliyorum geçmiş bayramınız kutlu olsun bayramda 3 gün yatılı misafirim vardı çoluk çocuk baya kalabalıktı çok yoruldum ama güzeldi şimdi onları yolcu ettim çocukları bahçeye yolladım kendimede bi yorgunluk kahvesi yapıp oturdum arada okudum yazılanları yeni gelenler olmuş hepside hoşgelmiş inşallah güzel kilolar verirsiniz oynakbasi34 oynakbasi34 bu hafta mezun oluyum artık dimi

Sağ olasın canım seninde Bayramın mübarek olsun ;) Baya yoğunmuşsun ama inşallah yarından itibaren rahatlarsın ;)
Tamam canım cuma seni mezun edelim ama bak buradan ayrılmak yok ;) bize destek olursun fırsat buldukça :KK60:

Kahvaltıyı yaptıktan sonra eve giriştim bulaşık sil süpür balkona kadar her yeri temizledim yarın okul açılıyo vaktim olmaz sonra diye, çamaşıra da makine açıp dolabımı düzenlemeye başlarım artık . Köy dönüşü mecbur bi gün evle uğraşmakla geçiyor

Kolay gelsin canım sana ;)
Bir önceki mesajını alıntılamıştım ama nasıl becerdiysem seninkini de benim yazdıklarımıda sildim :D
Şöyle özetleyeyim canım yüzde yeni üyelikle alakalı değil bayram nedeniyle etapların birleştirilmesi yüzünden bölünüyor yüzdelerimiz ;) yani hepimiz için geçerli bu hafta ;)
Diyelim 1 kg verdin bu hafta o zaman yüzde bölünecek ama haftaya listeye girerim dersen o zaman yüzden kalacak ;) gerçi fark etmiyor bence bu hafta gir listeye ki motivasyon hazır tavanken aynı istikrarla devam et canım ;)
Sen nasıl istersen öyle yaparız ;)

Afiyet olsun canım ;) bol bol eksi olarak döner inşallah :KK68:

Arkadaşlar merhaba ben evde olunca pek giremiyorum iş başlasın inşallah daha düzebli gireceğim buraya dün ve bugün biraz yediklerimi azalttım bakalım inşallah cuma artı çıkmadan devam edicem

Kolay gelsin canım sana ;) yarından itibaren daha rahat olursun sende inşallah :KK60:

merhabalar kendimi tanıtmamışım
27 yaşındayım bekarım ev kızıyım
boy 1.70
kilo 66
hedef 55

şartlar neler biraz bahsedermisiniz yeniyim bilmiyorum
neler yapıyorsunuz

Hemen not ediyorum canım bilgilerini ;)

Kurallar aslında basit ;) özetliyeyim hemen;

Her üyeden en az 5 mesaj istiyoruz günlük ( menünü de paylaşırsan süper olur hem birbirimizi yanlış gördüklerimiz şeyler konusunda uyarabiliriz )
Yoğunluk olur ( atıyorum misafir veya tatil ) girme şansın olmazsa merak etmememiz adına haber verirsen seviniriz :KK68:
Her cuma bildirim günü yani öğlen 2ye kadar herkes bir önceki haftayla o haftanın kilosunu ve aradaki farkı yazıyor ( yüzdesi de hesaplanıyor ama onu ben cuma ayrıntılı yazarım yapamayanların yerine ben hesaplarım sıkıntı değil )
Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde takım listesine girebiliyorlar ;) maalesef bu kuralı ben esnetemiyorum çünkü yöneticiler bu işi istikrarlı yapacakların listede olmasını istiyorlar takım kaptanlarına fazladan iş çıkmasın diye ;)

Bu arada bende Banu :KK52: 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ;) 124.5 kgluk bir rekorum vardı geçmişte hatta hep al ver yaşadım ama en son 5 ay evvel 118 kgla diyetisyene başladım ve şükür 95.6 kgyu gördüm bayramdan hemen önce ;) Yolum uzun ama Allahın izniyle birlikte hedeflerimize ulaşacağız ve bende bir gün buradan fıstık gibi olup mezun olacağım inanıyorum :21:

Selamın Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Sabah bir çıktım eve daha yeni popişim yer gördü :KK70:
Sosyete pazarı yalan oldu Bayram diye kurulmamıştı bizde Anneme kahve içmeye gittik KVyle buluşmadan evvel :KK66:
Kv ve ablasıyla Büyük Anannenin mezarlığını ziyaret edip duamızı ettik ve tam dönerken eşimin teyzesine bayramlık gitmediğimiz aklımıza geldi :KK57:

Hemen evden kızlarıda alıp eşimin teyzesine gittik ( oda dün Annesinin mezarını ziyaret etmiş tabi bunu duyunca hemen kıvırdık evet dün bizde gelecektik de facede bildirimini gördük kızının diye :KK70: )
Giderken 3 sene evvel taşınan komşumu gördüm yolda oda mahalleye gelmiş uğrarım sana diyince eve gelir gelmez hemen biraz temizlik yaptım :KK48:

Onu beklerken akşam yemeğimi de yedim ve şansa o ara bizim hastanedeki oda arkadaşımız da arayınca hadi sizde atlayın gelin dedim ( onlarda bizi davet etmek için aramışlar aslında )
Koştur koştur birde kek çırptım pişiyor :KK48: bakalım neye benzeyecek acele ile yapınca gerçi fark etmez çünkü ben yemeyeceğim :21:

Hazır kimse gelmemişken sizlere de bakayım dedim :KK66:

Ne demek seve seve aldık bile :KK66: Hoş geldin aramıza :KK66:
Şansa tam bayram yoğunluğuna geldin yoksa kızlar kesin senide fark ederler güzel bir şekilde karşılarlardı :KK66: Kusurumuza bakma canım :KK66:

Sağ olasın canım seninde Bayramın mübarek olsun :KK66: Baya yoğunmuşsun ama inşallah yarından itibaren rahatlarsın :KK66:
Tamam canım cuma seni mezun edelim ama bak buradan ayrılmak yok :KK66: bize destek olursun fırsat buldukça :KK60:

Kolay gelsin canım sana :KK66:
Bir önceki mesajını alıntılamıştım ama nasıl becerdiysem seninkini de benim yazdıklarımıda sildim :KK70:
Şöyle özetleyeyim canım yüzde yeni üyelikle alakalı değil bayram nedeniyle etapların birleştirilmesi yüzünden bölünüyor yüzdelerimiz :KK66: yani hepimiz için geçerli bu hafta :KK66:
Diyelim 1 kg verdin bu hafta o zaman yüzde bölünecek ama haftaya listeye girerim dersen o zaman yüzden kalacak :KK66: gerçi fark etmiyor bence bu hafta gir listeye ki motivasyon hazır tavanken aynı istikrarla devam et canım :KK66:
Sen nasıl istersen öyle yaparız :KK66:

Afiyet olsun canım :KK66: bol bol eksi olarak döner inşallah :KK68:

Kolay gelsin canım sana :KK66: yarından itibaren daha rahat olursun sende inşallah :KK60:

Hemen not ediyorum canım bilgilerini :KK66:

Kurallar aslında basit :KK66: özetliyeyim hemen;

Her üyeden en az 5 mesaj istiyoruz günlük ( menünü de paylaşırsan süper olur hem birbirimizi yanlış gördüklerimiz şeyler konusunda uyarabiliriz )
Yoğunluk olur ( atıyorum misafir veya tatil ) girme şansın olmazsa merak etmememiz adına haber verirsen seviniriz :KK68:
Her cuma bildirim günü yani öğlen 2ye kadar herkes bir önceki haftayla o haftanın kilosunu ve aradaki farkı yazıyor ( yüzdesi de hesaplanıyor ama onu ben cuma ayrıntılı yazarım yapamayanların yerine ben hesaplarım sıkıntı değil )
Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde takım listesine girebiliyorlar :KK66: maalesef bu kuralı ben esnetemiyorum çünkü yöneticiler bu işi istikrarlı yapacakların listede olmasını istiyorlar takım kaptanlarına fazladan iş çıkmasın diye :KK66:

Bu arada bende Banu :KK52: 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim :KK66: 124.5 kgluk bir rekorum vardı geçmişte hatta hep al ver yaşadım ama en son 5 ay evvel 118 kgla diyetisyene başladım ve şükür 95.6 kgyu gördüm bayramdan hemen önce :KK66: Yolum uzun ama Allahın izniyle birlikte hedeflerimize ulaşacağız ve bende bir gün buradan fıstık gibi olup mezun olacağım inanıyorum :21:
ay hadi inşallah hepimiz istediğimiz kilolarımıza ulaşıp kurtuluruz bu dertten. benim de hep kilolarımla başım dertte oldu.

3 sene önce 78 kusur kilo idim. bir kaç şok diyetle ( hiç tavsiye etmem çok sağlıksız o zamanlar motive olmak için yapmıştım) 71 kilo ya kadar indim. 5 düzenli beslenme ve sporla beraber 58 e düştüm.

bir sene 58 kaldım. daha sonra sürekli dışarda yemek düzensiz ve sağlıksız beslenme ile beraber 65 e çıktım 2 senedir de 65 - 68 arası gidip geliyorum.

ama artık bu fazlalıklar dan kurutulmak istiyorum sizlerinde desteği ile...

Merhaba ben araniza yeni katildim kurallari simdi okudum. Gectigimiz cuma tartildim 70 kiloyum tam olarak. Bundan onceki butun mesajlari okumam mumkun degil ama bu mesajimdan sonraki butun mesajlari okumaya calisagim

Bugunku menum

Sabah: peynir, zeytin, domates ve ince bir ekmek
Akşam: kabak ve patlicanli kizartma tabiki olaya dahil oldugum için artik daha dikkat edecegim.
Bugunku sporum: bir saat yuruyus ve iki saat evde kendi capimda hareketler

Herkese kolay gelsin
Aramıza hoş geldin :)

Herkese merhaba annemler bizdeydi gezdik eğlendik derken buraya bakamadim bile ve diyet yapamadım açıkçası evde misafir varken çok zor oluyo dikkat etmeye çalıştım ama eskisi gibi de olmadı : ( yarın itibariyle eski duzenime dönüyorum inşallah tabi yarın seminerler başlıyor tatil bitti :)

Yarın sabah ilk isim tartilmak olacak kesin artı çıkacak ama 67 olsa keşke hadi en fazla 1 kilo almış olayım 67.5 olsun inşallah

Kahvaltı 9:00 gibi
1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
Yarım salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
İki dilim süzme peynir
Öğlen : tam buğday ekmeğine domates peynirli tost
1 tane nektar
Tam bu arada arkadaşlarım geldi yanıma gelirken de elleri boş gelmemişker magnum dark almışlar bana yedim valla bu haftalık ttali şeyşni kullanmış oldum bitter oldupu için 250 kcal çok değik ama başka tatlı yok bu hafta o yüzden inşAllah
Sonra dışarı çıktık ve nefsinle yaptığım savaşı kazanarak
Akşam : mercimek çorbası
Olarak bitirdim günü şu suan 1.5 ama ben 2 yi geçiririm en az hedefim günde 3 lt su içmek aslından bi başramadım unutuyorum hep :( dışarı çıkmasam spor yapıcaktım ama bugünlük kaldı o

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz burda ne kadar paylaşım yapar karşışıklı sohbet kurarsanız motivasyonunuz o kadar artar :) ihmal etmemeye çalışın
Ben 1.65 boyunda 68.7 ile geçen hafta başladım sınav yılında 2 yılda 16 kilo alarak 73 olup geçen sene bu kilolara düştüm şimdi hedegimi tamamlamaya çalışıyorum

Bu arada yarın okulum başlıyor benim pratik kahvaltı önerileriniz var mı yoksa tosta yada poğçaya kalıyorum kepek ekmeğine tost 200 kalori bişi zararı yok ama poğaçaya kalmak istemiyorum akşamdan dolaba koymalı fikirlere de açığım ama sabah kahvaltı hazırlayıp yiyecek kadar vaktim olmuyor pratik fikirler lazım bana :)

Yarın sabah ilk isim tartilmak olacak kesin artı çıkacak ama 67 olsa keşke hadi en fazla 1 kilo almış olayım 67.5 olsun inşallah
Ben haftada bir tartılıyorum arada tartıldıklarım çok yanılttı beni hiç belli olmuyo ne olcağı :)) o yüzden en az 6-7 gün koyuyorum tartılmalar arasına

bende hemen menümü yazayım

6.40 kalkış
7.00 yürüyüşe başlama bir buçuk saat yürüyüş
9.00 sodalı yoğurt, 9.30 iki yumurta bir dilim beyaz peynir, bir adet domates. 15.30 2 yumurta ile hazırlanmış kıymalı yumurta ve limonlu soda. 18.00 - 19.00 bisiklet turu. 19.30 sodalı ayran. 20.30 bir kaşık yoğurt iki çatal salata

bende hemen menümü yazayım

6.40 kalkış
7.00 yürüyüşe başlama bir buçuk saat yürüyüş
9.00 sodalı yoğurt, 9.30 iki yumurta bir dilim beyaz peynir, bir adet domates. 15.30 2 yumurta ile hazırlanmış kıymalı yumurta ve limonlu soda. 18.00 - 19.00 bisiklet turu. 19.30 sodalı ayran. 20.30 bir kaşık yoğurt iki çatal salata
Menü çok güzel akşam eğer acıkmıyorsanız ne mutlu size valla bol sporlu bir gün olmuş en güzeli :) ben şahsen yemekten çok kesemesem bile sporla vermeye deva etmek istiyorum o yüzden spor düzeni oturtmaya çalışıyorum :)

Back
X