• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Yine ben geldimmmmmmm :21:
Misafirlerimi şimdi geçirdim :KK66: çok şükür hiç kaçamak yapmadım hatta şekersiz çay ve kahve harici bir şey yiyip içmedim :KK66:
Kekim güzel olmuş görünüşe bakılırsa :KK66: yanına da bir iki tatlı tuzlu daha ekledim :KK66: Arkadaşlarda sağ olsunlar gelirken dondurma getirmişler ama onada ağzımı sürmedim :21:

Gayet keyifli bir akşam oldu :KK66: bol bol sohbetimizi ettik hatta hazır bir araya gelmişken hadi bir haftasonu da Maşukiyeye kaçalım dedik :KK68: Biz bayanlar uzun zamandır istiyorduk zaten ( tabi birbirimizden habersiz :KK48: ) muhabbet açılınca ikimiz birden bastırdık mecbur kabul ettiler :KK70: havalar iyice soğmadan bir haftasonu günü birlik gideceğiz inşallah :KK66:

O arkadaşım da benimle aynı gün aynı diyetisyene gidiyor ve kesinlikle 1 haftadır oda hiç uyamamış :KK48: kız sıkı tutalım da bari sabit çıkalım cuma günü için dedim nasıl gülüyor valla sen halledersin de ben baya baya sapıttım bu hafta dedi :KK70: bayramda tatlı yememiş ama sarmanın dibine vurmuş :KK70: valla bulsaydım bende sarmaya hayır diyemezdim herhalde iyiki yokmuş dedim :KK70:

Bol suyla devam ettik gece boyunca ve inşallah bundan sonrada çok daha güzel kilolar gidecektir :KK66:

ay hadi inşallah hepimiz istediğimiz kilolarımıza ulaşıp kurtuluruz bu dertten. benim de hep kilolarımla başım dertte oldu.

3 sene önce 78 kusur kilo idim. bir kaç şok diyetle ( hiç tavsiye etmem çok sağlıksız o zamanlar motive olmak için yapmıştım) 71 kilo ya kadar indim. 5 düzenli beslenme ve sporla beraber 58 e düştüm.

bir sene 58 kaldım. daha sonra sürekli dışarda yemek düzensiz ve sağlıksız beslenme ile beraber 65 e çıktım 2 senedir de 65 - 68 arası gidip geliyorum.

ama artık bu fazlalıklar dan kurutulmak istiyorum sizlerinde desteği ile...

:KK31::KK31::KK31: Kesinlikle başaracağız buna canı gönülden inanıyorum :KK31::KK31::KK31:

Şu okullar da açılırsa benim düzen daha da güzel olur :KK66: sabahları ufak kuzuyu okula bıraktıktan sonra bende kendimi parka atarım inşallah :KK66: hem evde çoluk çocuk olmayınca evin işide daha çabuk bitiyor kendime vakit ayırabilirim :KK66:

Herkese merhaba annemler bizdeydi gezdik eğlendik derken buraya bakamadim bile ve diyet yapamadım açıkçası evde misafir varken çok zor oluyo dikkat etmeye çalıştım ama eskisi gibi de olmadı : ( yarın itibariyle eski duzenime dönüyorum inşallah tabi yarın seminerler başlıyor tatil bitti :)

Olsun canım hiç moral bozmuyor kaldığımız yerden devam ediyoruz :KK66: nasılsa önümüzde bayram falanda kalmadı ve yılbaşına kadar çok daha güzel devam edebiliriz :KK66:
Maalesef özel günler araya girince biraz düzen şaşabiliyor ama çok fazla abartmadan eski düzene dönünce bünye de şaşırıp daha güzel kilolar verir inşallah :KK66:

Yarın sabah ilk isim tartilmak olacak kesin artı çıkacak ama 67 olsa keşke hadi en fazla 1 kilo almış olayım 67.5 olsun inşallah

Bol bol su içtiysen almamış da olabilirsin canım :KK66: hee artı çıkarsan da hiç şaşırma ve takılma sonuçta yoğunlukta ayakta kaldığın için bile ödem tutmuş olabilirsin :KK66:

Kahvaltı 9:00 gibi
1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
Yarım salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
İki dilim süzme peynir
Öğlen : tam buğday ekmeğine domates peynirli tost
1 tane nektar
Tam bu arada arkadaşlarım geldi yanıma gelirken de elleri boş gelmemişker magnum dark almışlar bana yedim valla bu haftalık ttali şeyşni kullanmış oldum bitter oldupu için 250 kcal çok değik ama başka tatlı yok bu hafta o yüzden inşAllah
Sonra dışarı çıktık ve nefsinle yaptığım savaşı kazanarak
Akşam : mercimek çorbası
Olarak bitirdim günü şu suan 1.5 ama ben 2 yi geçiririm en az hedefim günde 3 lt su içmek aslından bi başramadım unutuyorum hep :KK43: dışarı çıkmasam spor yapıcaktım ama bugünlük kaldı o

Kesinlikle çok güzel bir menü canım tebrik ederim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Aynen devam canım :KK66: suya biraz daha yoğunlaşırsan dadından yinmez :KK48:

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz burda ne kadar paylaşım yapar karşışıklı sohbet kurarsanız motivasyonunuz o kadar artar :) ihmal etmemeye çalışın
Ben 1.65 boyunda 68.7 ile geçen hafta başladım sınav yılında 2 yılda 16 kilo alarak 73 olup geçen sene bu kilolara düştüm şimdi hedegimi tamamlamaya çalışıyorum

Kesinlikle fazlasını bile verebilirsin canım :KK66: sende o istikrar var bence :KK66: öyle bir enerji alıyorum senden :KK66:

Bu arada yarın okulum başlıyor benim pratik kahvaltı önerileriniz var mı yoksa tosta yada poğçaya kalıyorum kepek ekmeğine tost 200 kalori bişi zararı yok ama poğaçaya kalmak istemiyorum akşamdan dolaba koymalı fikirlere de açığım ama sabah kahvaltı hazırlayıp yiyecek kadar vaktim olmuyor pratik fikirler lazım bana :)

Canım poğça yada tost yiyeceğine geceden kendine tam tahıllı ekmeğe güzel bir sandeviç yapabilirsin :KK66: iyice streçleyince hiç birşeycik olmaz :KK66: hatta içini biraz boşaltırsan arasına birşeyler koymadan daha az kalori almış olursun :KK66:
Aslında imkanın varsa şu bölmeli kaplara domates salatalık bile koyabilirsin :KK66: her türlü kahvaltını yapmış olursun en sağlıklı şekilde :KK66:
Şu tam tahıllı lavaşlara kendine peynirli domatesli dürüm de yapabilirsin :KK66: Meyvede yanına alırsan ilerleyen saatlerde ara öğünün olur :KK66:
Çantanda ufak poşetlere çiğ kuruyemiş bulundur canım hani olurda yemek yeme imkanı olmadığında en azından o an açlığını bastırmış olursun :KK66: Gün kurusu da tatlı ihtiyacın için bulundurabilirsin :KK66:
Ben minik kilitli poşetlere ( hani bazı yerlerde küpe falan koyuyorlar ya ) onlara 1 YK kadar chia tohumu bile koyup çantamda bulunduruyorum :KK66: baktım yemek saatim geçiyor hemden bir kutu ayran alıp ekliyorum chiayı :KK66: inanılmaz tok tutuyor üstelik yağ yakımına çok faydalı :KK66:

bende hemen menümü yazayım

6.40 kalkış
7.00 yürüyüşe başlama bir buçuk saat yürüyüş
9.00 sodalı yoğurt, 9.30 iki yumurta bir dilim beyaz peynir, bir adet domates. 15.30 2 yumurta ile hazırlanmış kıymalı yumurta ve limonlu soda. 18.00 - 19.00 bisiklet turu. 19.30 sodalı ayran. 20.30 bir kaşık yoğurt iki çatal salata

Canım senin menüde çok çok güzel tebrikler :KK9::KK9::KK9::KK9:
Yalnız ufak bir uyarı :KK66: diyetteyken soda yada asitli madensuyu pek tavsiye edilmiyor daha doğrusu benim diyetisyenim o konuda uyarmıştı beni :KK66:
Bir hafta bağırsakları çalıştırsın diye madensuyu içmiştim ve o hafta yağdan kilo almış gibi göründüm kilodan da 500 gr artı çıkmıştım sanırım :( neden niçin diye deli dana gibi düşünürken diyetisyen beni görüşmeye çağırdı ( ölçüm bizde başka odada yapılıyor sonrasında bekliyorsun sıra gelince diyetisyenle görüşmek için )
Niye böyle oldu Ablacığım derken hani zeytin, soda madensuyu yada turşu tüketmediğin sürece olmaz diyince benim jeton düştü :D hatta o hafta yine kkdan tanıştığım ve diyetisyene gittiğim bir arkadaş daha vardı yanımda ve oda aynı sonucu görmüştü ( yani yağdan ve kilodan artış )
Eeee dedim ben madensuyu içtim ( tabi arkadaşda benden habersiz içmiş )
Meğer içindeki bir madde bizim diyetisyenin demesine göre yağ yakımını engelliyormuş hatta aksine vücudun yağ depolamasına yardımcı oluyormuş :( biz
iki arkadaş tabi şok çünkü senelerce kafamıza göre diyet yaptığımızda bile hep madensuyu tüketirdik aman bağırsaklar çalışsın diye meğer yanlışmış ;)

Gerçi her diyetisyen başka şey söylüyorda olabilir ama madensuyu ve sodanın içinde belli tuzlar var ya o bakımdan vücut şişebilir ;) Bize korumaya geçene kadar madensuyu önermedi hatta korumada bile çok çok canınız isterse en fazla yarım şişe için kırk yılın başı dedi ;)
Hani naçizane bir öneri ama içmek istediğinde en azından içtiğin suyu çoğalt ki dengelensin ;)

Menü çok güzel akşam eğer acıkmıyorsanız ne mutlu size valla bol sporlu bir gün olmuş en güzeli :) ben şahsen yemekten çok kesemesem bile sporla vermeye deva etmek istiyorum o yüzden spor düzeni oturtmaya çalışıyorum :)
Acıktığım zamanlar da ya tarçınlı süt yada yine sade sodalı ayran içiyorum tutuyor beni. Spor en güzeli ben sadece bu hafta yapabilirim bu kadar çok sporu keşke hep bu şekilde olsa da olmaz ama

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Yine ben geldimmmmmmm :21:
Misafirlerimi şimdi geçirdim :KK66: çok şükür hiç kaçamak yapmadım hatta şekersiz çay ve kahve harici bir şey yiyip içmedim :KK66:
Kekim güzel olmuş görünüşe bakılırsa :KK66: yanına da bir iki tatlı tuzlu daha ekledim :KK66: Arkadaşlarda sağ olsunlar gelirken dondurma getirmişler ama onada ağzımı sürmedim :21:

Gayet keyifli bir akşam oldu :KK66: bol bol sohbetimizi ettik hatta hazır bir araya gelmişken hadi bir haftasonu da Maşukiyeye kaçalım dedik :KK68: Biz bayanlar uzun zamandır istiyorduk zaten ( tabi birbirimizden habersiz :KK48: ) muhabbet açılınca ikimiz birden bastırdık mecbur kabul ettiler :KK70: havalar iyice soğmadan bir haftasonu günü birlik gideceğiz inşallah :KK66:

O arkadaşım da benimle aynı gün aynı diyetisyene gidiyor ve kesinlikle 1 haftadır oda hiç uyamamış :KK48: kız sıkı tutalım da bari sabit çıkalım cuma günü için dedim nasıl gülüyor valla sen halledersin de ben baya baya sapıttım bu hafta dedi :KK70: bayramda tatlı yememiş ama sarmanın dibine vurmuş :KK70: valla bulsaydım bende sarmaya hayır diyemezdim herhalde iyiki yokmuş dedim :KK70:

Bol suyla devam ettik gece boyunca ve inşallah bundan sonrada çok daha güzel kilolar gidecektir :KK66:

:KK31::KK31::KK31: Kesinlikle başaracağız buna canı gönülden inanıyorum :KK31::KK31::KK31:

Şu okullar da açılırsa benim düzen daha da güzel olur :KK66: sabahları ufak kuzuyu okula bıraktıktan sonra bende kendimi parka atarım inşallah :KK66: hem evde çoluk çocuk olmayınca evin işide daha çabuk bitiyor kendime vakit ayırabilirim :KK66:

Olsun canım hiç moral bozmuyor kaldığımız yerden devam ediyoruz :KK66: nasılsa önümüzde bayram falanda kalmadı ve yılbaşına kadar çok daha güzel devam edebiliriz :KK66:
Maalesef özel günler araya girince biraz düzen şaşabiliyor ama çok fazla abartmadan eski düzene dönünce bünye de şaşırıp daha güzel kilolar verir inşallah :KK66:

Bol bol su içtiysen almamış da olabilirsin canım :KK66: hee artı çıkarsan da hiç şaşırma ve takılma sonuçta yoğunlukta ayakta kaldığın için bile ödem tutmuş olabilirsin :KK66:

Kesinlikle çok güzel bir menü canım tebrik ederim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Aynen devam canım :KK66: suya biraz daha yoğunlaşırsan dadından yinmez :KK48:

Kesinlikle fazlasını bile verebilirsin canım :KK66: sende o istikrar var bence :KK66: öyle bir enerji alıyorum senden :KK66:

Canım poğça yada tost yiyeceğine geceden kendine tam tahıllı ekmeğe güzel bir sandeviç yapabilirsin :KK66: iyice streçleyince hiç birşeycik olmaz :KK66: hatta içini biraz boşaltırsan arasına birşeyler koymadan daha az kalori almış olursun :KK66:
Aslında imkanın varsa şu bölmeli kaplara domates salatalık bile koyabilirsin :KK66: her türlü kahvaltını yapmış olursun en sağlıklı şekilde :KK66:
Şu tam tahıllı lavaşlara kendine peynirli domatesli dürüm de yapabilirsin :KK66: Meyvede yanına alırsan ilerleyen saatlerde ara öğünün olur :KK66:
Çantanda ufak poşetlere çiğ kuruyemiş bulundur canım hani olurda yemek yeme imkanı olmadığında en azından o an açlığını bastırmış olursun :KK66: Gün kurusu da tatlı ihtiyacın için bulundurabilirsin :KK66:
Ben minik kilitli poşetlere ( hani bazı yerlerde küpe falan koyuyorlar ya ) onlara 1 YK kadar chia tohumu bile koyup çantamda bulunduruyorum :KK66: baktım yemek saatim geçiyor hemden bir kutu ayran alıp ekliyorum chiayı :KK66: inanılmaz tok tutuyor üstelik yağ yakımına çok faydalı :KK66:

Canım senin menüde çok çok güzel tebrikler :KK9::KK9::KK9::KK9:
Yalnız ufak bir uyarı :KK66: diyetteyken soda yada asitli madensuyu pek tavsiye edilmiyor daha doğrusu benim diyetisyenim o konuda uyarmıştı beni :KK66:
Bir hafta bağırsakları çalıştırsın diye madensuyu içmiştim ve o hafta yağdan kilo almış gibi göründüm kilodan da 500 gr artı çıkmıştım sanırım :KK43: neden niçin diye deli dana gibi düşünürken diyetisyen beni görüşmeye çağırdı ( ölçüm bizde başka odada yapılıyor sonrasında bekliyorsun sıra gelince diyetisyenle görüşmek için )
Niye böyle oldu Ablacığım derken hani zeytin, soda madensuyu yada turşu tüketmediğin sürece olmaz diyince benim jeton düştü :KK70: hatta o hafta yine kkdan tanıştığım ve diyetisyene gittiğim bir arkadaş daha vardı yanımda ve oda aynı sonucu görmüştü ( yani yağdan ve kilodan artış )
Eeee dedim ben madensuyu içtim ( tabi arkadaşda benden habersiz içmiş )
Meğer içindeki bir madde bizim diyetisyenin demesine göre yağ yakımını engelliyormuş hatta aksine vücudun yağ depolamasına yardımcı oluyormuş :KK43: biz
iki arkadaş tabi şok çünkü senelerce kafamıza göre diyet yaptığımızda bile hep madensuyu tüketirdik aman bağırsaklar çalışsın diye meğer yanlışmış :KK66:

Gerçi her diyetisyen başka şey söylüyorda olabilir ama madensuyu ve sodanın içinde belli tuzlar var ya o bakımdan vücut şişebilir :KK66: Bize korumaya geçene kadar madensuyu önermedi hatta korumada bile çok çok canınız isterse en fazla yarım şişe için kırk yılın başı dedi :KK66:
Hani naçizane bir öneri ama içmek istediğinde en azından içtiğin suyu çoğalt ki dengelensin :KK66:
Anladım canım bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu bende acıkınca beni tok tutuyor yoğurtla karıştırınca o yüzden tüketiyordum öğrendiğim iyi oldu dikkat ederim bundan sonra bende diyorum o kadar dikkat ediyorum neden veremiyorum diye düşünüp duruyordum bu yüzden olabilir. Çünkü bir aydın akşamları yemek yemiyorum işte sodalı yoğurt karışımı yapıp onu içiyordum birde ben neredeyse hiç ekmek tüketmiyorum ama ekmek yememek diyet için değil içim istemediği için yıllar oldu ekmeyin her türlüsünü bırakalı öyle kırk yılın başın da bir

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bayram tatili bitti bugün çalışanlar iş başı da yapacak ;) ev hanımı olanlar artık daha rahat kendine odaklanabilecek beslenme konusunda ;) sonuçta erkekler evde olunca can sıkıntısından birşeyler istiyorlar ve kaçamak riski yükseliyor :KK48:
Birde şu okullar açılsa çok daha rahat olacağım :KK48:

Cumaya kaldı şurda 3 gün ;) sağlam tutup güzel farklar göreceğiz inşallah tartılarda :21:

Bugün evdeyim çok şükür ;) biraz ütüm var gündüz onu yaparım inşallah bir postada çamaşır yıkadım mı tamamdır ;) nasılsa dün temizliğimi yapmıştım bugün sadece bir üzerinden geçerim azıtmasın diye ;)

Anladım canım bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu bende acıkınca beni tok tutuyor yoğurtla karıştırınca o yüzden tüketiyordum öğrendiğim iyi oldu dikkat ederim bundan sonra bende diyorum o kadar dikkat ediyorum neden veremiyorum diye düşünüp duruyordum bu yüzden olabilir. Çünkü bir aydın akşamları yemek yemiyorum işte sodalı yoğurt karışımı yapıp onu içiyordum birde ben neredeyse hiç ekmek tüketmiyorum ama ekmek yememek diyet için değil içim istemediği için yıllar oldu ekmeyin her türlüsünü bırakalı öyle kırk yılın başın da bir

Bende ekmek çok uzun zamandır pek yemiyorum hatta diyetisyen bana ilk ekmekde kahvaltıya eklediği hafta şaşırıp neee ekmek mi demiştim :KK48: Sağ olsun her hafta sorar istediğin bir şey varmı Ablacığım listeye ekleyelim diye bende her defasında bana ekmek verme yeter derim :D onun yerine bazı haftalar tuzsuz etimek verir ( tabi her hafta vermiyor onuda ) Bu hafta için mesela kahvaltıya 1 tane büyük galete de yiyebilirsin demiş ama daha bir kere bile yemedim ;) zaten diğer kahvaltılıklar bana yeterli geliyor üstelik karbonhidratın her türlüsünü tüketmemeye çalışıyorum ;) heee dediğin gibi kırk yılın başı olabilir ( atıyorum tost olarak yada pazar kahvaltısında kızarmış ekmek olarak ;) )
Şükür ihtiyaç hissetmiyorum artık bende ;)

Kızlar yine dayanamadım tartıldım sabah kahvemi yapmadan önce :KK53:

En son Sibelde yani diyetisyenimde 95.5 çıkmıştım ve kaç gündür hep 2 kgya yakın artıdaydım :( Bu sabah 96.4 çıktım tabi yine son bildirimime göre 900 gr fazla ama inanıyorum cumaya kadar fazlasıda gidecek ;) bol suyla devam inşallah ;) Nasılsa artık düzenimi bozacak bir etkinlik bir eğlence yok :KK48:

Gerçi bu haftasonu Bilecikteki Kuzene gideceğiz ( cuma gecesinden gideriz diyorduk ama sanırım cumartesi sabaha karşı gidilecek ) Doğumuna kaldı 1.5 ay bizde buradan ona alınanları yapılanları götüreceğiz eşimin halaları ve bir tane halasının eltisiyle :KK68: Pazar akşamı da Kuzenin görümcesinin kınası var hatta :KK68: KVside görümceside dünya tatlısı hatta tanıştığımızdan beri hep dua ediyorum Rabbim banada öyle güzel yürekli insanlara dünür olmayı nasip etsin diye ...Aminnn

Sağ olsun KVsi özellikle telefon açtı mutlaka bak bekliyoruz diye ;) Allah razı olsun sayıp çağırmış olması bile yeterli ;) bizde hadi madem eşyalar gidilecek o haftaya deng getirelim demiştik ;)
Tabi Allahın izniyle orda kesinlikle kaçamak yapmayacağım ;) hatta kuzen hava güzel olursa Yengeciğim burada bir göletimiz var oraya piknik yapmaya gideriz dedi ;) gerçi oda bana sıkıntı olmaz ;)
O 2 günü de atlatıktan sonra çok çok daha güzel olacak herşey inanıyorum ;)

Kızlar nerelerdesiniz :KK3:
Yoksa herkes bayram sonrası salı sendromu mu yaşıyor :D

Ben keyifle kahvaltımı da yaptım elhamdülillah ;) şimdi eşimi işe göndereyim de kuzular uyanınca bir güzel ufak ufak işlerime girişirim ;) Özellikle ütülerimi bugün kesinlikle bugün yapmam gerekiyor ;)

Günaydın canlar, sabah sporumu yaptım yürüyüş alanı dolu olduğu için bende bisiklet sürdüm geldim duşumu aldım limonlu suyumu içtim bir güzel kahvaltımı yaptım. Şimdi de oturdum çayımı içiyorum. Birazdan da çarşıya çıkıp kahve alacağım evde kahve bitmiş A101 den almıştım geçen gün tadı hoşuma gitmedi alışmış sanırım damak tadım taze çekilmiş kahveye çıkıp alayım bari

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bayram tatili bitti bugün çalışanlar iş başı da yapacak :KK66: ev hanımı olanlar artık daha rahat kendine odaklanabilecek beslenme konusunda :KK66: sonuçta erkekler evde olunca can sıkıntısından birşeyler istiyorlar ve kaçamak riski yükseliyor :KK48:
Birde şu okullar açılsa çok daha rahat olacağım :KK48:

Cumaya kaldı şurda 3 gün :KK66: sağlam tutup güzel farklar göreceğiz inşallah tartılarda :21:

Bugün evdeyim çok şükür :KK66: biraz ütüm var gündüz onu yaparım inşallah bir postada çamaşır yıkadım mı tamamdır :KK66: nasılsa dün temizliğimi yapmıştım bugün sadece bir üzerinden geçerim azıtmasın diye :KK66:

Bende ekmek çok uzun zamandır pek yemiyorum hatta diyetisyen bana ilk ekmekde kahvaltıya eklediği hafta şaşırıp neee ekmek mi demiştim :KK48: Sağ olsun her hafta sorar istediğin bir şey varmı Ablacığım listeye ekleyelim diye bende her defasında bana ekmek verme yeter derim :KK70: onun yerine bazı haftalar tuzsuz etimek verir ( tabi her hafta vermiyor onuda ) Bu hafta için mesela kahvaltıya 1 tane büyük galete de yiyebilirsin demiş ama daha bir kere bile yemedim :KK66: zaten diğer kahvaltılıklar bana yeterli geliyor üstelik karbonhidratın her türlüsünü tüketmemeye çalışıyorum :KK66: heee dediğin gibi kırk yılın başı olabilir ( atıyorum tost olarak yada pazar kahvaltısında kızarmış ekmek olarak :KK66: )
Şükür ihtiyaç hissetmiyorum artık bende :KK66:
Hiç diyetisyene gitmedim aslında bir gidip yağımı bilmem neyimi bir ölçtürmek istiyorum neyden ne kadar fazlam var diye.

Günaydın Hanımlar,
Sabah 1 bardak ılık limonlu su içtim. Kahvaltıda 2 yumurtadan omlet, tulum peyniri, 7 adet zeytin, 1 çay bardağı çiğ fındık, domates ve salatalık yedim.
Akşam 17:30 gibi akşam yemeği yiyeceğim. Yemekte tarhana çorbası, barbunya, yoğurt ve çoban salata var.

Herkese selam: ) YENA YENA tekrardan geçmiş olsun canım Rabbim beterinden saklasin
Biz de bugün oğlumla okula gittik ilk seminerimizi yaptık bakıcımız haftaya başlayacak o yüzden bu hafta beraber gidip geleceğiz okulda koşup yoruldu çizgi film izlerken uyuyakalmis :) şimdi yatağına yatırdım sabah tartildim 67.3 800 gr artidayim inşallah cumaya en kötü ihtimalle 66.5 olur akşam günün menüsünü yazarim şimdi baturalp uyurken evi toplayayım :temizlik:

Günaydın
Hayırlı haftalar...

Biz 6. Gün taburcu olduk. Çok zordu, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. ..

Çok ama çok geçmiş olsun canım ;) Rabbim bir daha evladınla sınamasın .....Aminnn

Günaydın Hanımlar,
Sabah 1 bardak ılık limonlu su içtim. Kahvaltıda 2 yumurtadan omlet, tulum peyniri, 7 adet zeytin, 1 çay bardağı çiğ fındık, domates ve salatalık yedim.
Akşam 17:30 gibi akşam yemeği yiyeceğim. Yemekte tarhana çorbası, barbunya, yoğurt ve çoban salata var.

Afiyet olsun canım ;) bende biraz sonra ufak ufak akşam yemeğimi de hazırlamaya başlarım daha doğrusu 17:30da falan yerim büyük ihtimalle ;) ,
Bol bol eksi olarak döner inşallah...aminnn

Herkese selam: ) YENA YENA tekrardan geçmiş olsun canım Rabbim beterinden saklasin
Biz de bugün oğlumla okula gittik ilk seminerimizi yaptık bakıcımız haftaya başlayacak o yüzden bu hafta beraber gidip geleceğiz okulda koşup yoruldu çizgi film izlerken uyuyakalmis :) şimdi yatağına yatırdım sabah tartildim 67.3 800 gr artidayim inşallah cumaya en kötü ihtimalle 66.5 olur akşam günün menüsünü yazarim şimdi baturalp uyurken evi toplayayım :temizlik:

Hiç sıkıntı değil canım cumaya kadar fazlasını da veririz o artıların ;) bu arada sana kolay gelsin ben bitirdim şükür ama bir tek ütülerim kaldı :D onları sanırım sallayacağım yarına :D

Selam arkadaşlar dün klima çarpmış beni omzum tutulmuş kıpırdayamıyorum robot gibi oldum çok fenayım bu arada aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz

Çok çok geçmiş olsun canım ;) Rabbim açil şifalar versin ...Aminnnn
Havlu ısıtıp koy canım belki biraz daha iyi gelir ;) Hatta evde varsa bengay kullan ;)

iyi akşamlaar bygün benim de okul başladı aralarda vakit bulup da giremedim çok yoğundu ,sabah kendime iki ince dilim sağlam tambuğday ekmeğine tost yapıverdim , bundan sonra akşamdan domates peynirli salatalıklı sandviçler koycam dolaba oynakbasi34 oynakbasi34 önerisiyle :)

öğlen bir kase soğuk çorba ,4 köfte , 3 elma dilim patates yedim
ondan iki saat sonra biri kurabiye ikram etti ondan yedim oda 80 kcal falanmış 1 elma 60 kcal oysaki
akşam eve geç geldim dışardan iskender söylemek istediler :110: yedim valla yarısını yedim ama kar kardır :)

şimdi de spor yapıp suyu en az 2, lt yapmaya çalışıcam :) eskiden en az 3 içerdim bu sene beceremedim bir türlü :olamaz:

Back
X