Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür kavuşturanaKızlar evde olunca tabi yine laptob sırası beklemek zorunda kaldım
daha doğrusu sabahtan fırsatım olmadı akşam üzere de ablası ufaklığa bu seneki okul çantan benden diyince hadi AVMye gittik ailecek
Gerçi bana kalsa hiç gerek yoktu geçen seneki gayet güzel durumda ama onuda geçen sene eşimin halası doğum günü hediyesi almıştı tabi bizim büyük kardeşinede iyisi olsun istiyordu
Bu sene baştan ilan etti itiraz istemiyorum kardeşime ben alacağım çantasını diyehadi tamam dedik ama çıkınca Allahtan şansımıza uygun bir çanta bulduk MİCKEYli
baştan başka alınsın istedi dedim ikiside lisanslı biri Mİckeyli diğeri MİNİli ama nedense MİNİli olan iki misli fiyataydı bende daha uygun olanı aldırdım
nasılsa seneye yine yenisini ister gerçi bu sefer hayatta aldırmam olanları kullansın
ablası 3 senedir aynı çantayı kullanıyor halada niyeti yok yeni almaya ama kardeşine gelince kıyamıyor kuzuya
Artık kırtasiye alışverişini öğretmenin vereceği listeye göre yaparız ama hazır çıkmışken büyük kız YGS için test kitabı aldı kendine 4 tanegerçi daha 2 sene var ama ufak ufak hazırlanayım dedi
İnşallah sistemli bir şekilde devam eder de dilediği gibi güzel bir sonuç alır
Çıkmışken birde filtre kahve içelim dedikakşamlık yemek yemedim çünkü nedense 2 - 3 gündür resmen davul gibi hissediyorum kendimi
karnım hamile hatunlar gibi şiş ve şükür şu saat oldu acıkmadım
bol suyla devam şu kabızlığım gitsin inşallah
En azından çok uzun süre sürmedi bu çozutmaeminim çok daha güzel devam edersin bundan sonra
Menün gayet güzel kahvaltı içinBende sabah gayet güzel kahvaltımı yaptım
hatta birazdan yazarım yediklerimide
Rabbim evladını Analı babalı büyütsün inşallah ...aminnnnn
Ne mutlu sana 70e düşmüştsünkalan bir kaç kiloyuda nasılsa verirsin
Ohhhh ne güzel sporda yapılmış daha ne olsun
Ne güzel devamıda gelir inşallah ...aminnn
En azından akşamlık yememişsin ama biraz karbonhidrat fazla kaçmış gibi
Gerçi dolanırken fazlasıyla yakmışsındır ama biraz daha azaltmaya çalış karbonhidratı![]()
Amin canimm cumlemizinki Allah a emanet olsun