• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kızlar kahvaltımi yaptım Ev temizligine başlıyacagim

Kolay gelsin canım.
Ne nankör bu ev işi .. dün saatlerce ütü yaptım topuklarim çürüdü ayakta durmaktan :)
Çamaşır ve is kalmasın istiyorum c.tesi nasipse antalyaya gideceğiz 5 günlüğüne. .
O kadar dikkat ediyorum yine aynı yine aynı. ..

Günaydın kızlar kahvaltımi yaptım Ev temizligine başlıyacagim

Bende giriştim ;) Hepimize kolay gelsin ;)

Kolay gelsin canım.
Ne nankör bu ev işi .. dün saatlerce ütü yaptım topuklarim çürüdü ayakta durmaktan :)
Çamaşır ve is kalmasın istiyorum c.tesi nasipse antalyaya gideceğiz 5 günlüğüne. .
O kadar dikkat ediyorum yine aynı yine aynı. ..

Al benden de okadar ;) bugün yarın yine bir sürü iş yaparım 2 gün şehir dışına çıkıp gelince tekrar kaldığım yerden devam :D nasılsa kızlar halleder ben dönene kadar :D gerçi çoşkuyu verirsem onlar da yapar temizlik abla kardeş :D

Yarın eksi göreceksin,görmelisin :)

Aminnn inşallah çokkk aminnn :)

Sanada günaydın canım ;)

merhaba hanımlar. takımınıza katılmam mümkün mü?

Tabiki ne demek ;) Aramıza hoş geldin canım ;)
Ben Banu ;) Takım kaptanlığını ben yapıyorum uzun zamandır ;)
124.5 kgluk bir rekorum var geçmişty :D ama şükür al ver al ver derken en son 5 ay evvel diyetisyene gidip 118den 95.6ya düşmüşlüğüm var ( gerçi bu ara 1 kg artı gibi ama çıkmadık candan ümit kesilmez :D )

Kuralları kısaca özetliyeyim;

Her gün menülerimiz de dahil 5 mesaj yazmaya çalışıyoruz en azından ;)
Birbirimizi motive edip hatalar fark edersek uyarıyoruz kırmadan ;)
Her cuma tartı günümüz ve öğlen 2ye kadar genelde bildirimlerimizi yapıyoruz ( bir önceki haftanın kilosuyla o haftanın kilosunu farkıyla birlikte belirtiyoruz ;) )
Yeni arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde takım listesine girebiliyorlar ( maalesef bu kuralı ben esnetemiyorum yöneticiler kaptanlara fazla iş çıkmasın diye böyle kısa süreli bir deneme süresi şartı koştular ki istikrarlı olan arkadaşlar yarışmalarda olsunlar diye ;) )

Birde kendini takıma tanıtırsan sevinirim ;)

teşekkür ederim kabul ettiğiniz için :) Ayrıca kuralların olması çok güzel. sürekliliği ve düzeni sağlar böylece.
benim adım emel tekin. bu arada banu 5 aylık süreçte ayda ortalama 5 kg ile sağlık açısından çok orantılı kilo vermişsin bravo yani :KK9:
aslında spor akademisi mezunuyum ama evlendikten sonra spor diye birşey kalmadı hayatımda birde bazı ailevi ve yaşamda sıkıntılar olunca ister istemez vücut düzensizliği yapıyor. tekrardan kilo vermek için destek ve takım halinde çalışmaya inandığım için buraya katılmak istedim. 3 yıl önce çok aktiftim bu forumda ama dediğim gibi bi ara olan olaylardan baya koptum.
boyum 167 cm
kilom 69 kg
kitle indeksimde 2 birimlik sapma var. belim çok kalın değil ama biraz göbek basen ve üst bacak sıkıntısı var. bi yandan kendime bi egzersiz programı hazırladım ve onu uygulayacağım. buradan da hem sizlerin diyetini örnek alıp hemde motive olmak amaçli desteğinizi alacağım :KK54:

teşekkür ederim kabul ettiğiniz için :) Ayrıca kuralların olması çok güzel. sürekliliği ve düzeni sağlar böylece.
benim adım emel tekin. bu arada banu 5 aylık süreçte ayda ortalama 5 kg ile sağlık açısından çok orantılı kilo vermişsin bravo yani :KK9:
aslında spor akademisi mezunuyum ama evlendikten sonra spor diye birşey kalmadı hayatımda birde bazı ailevi ve yaşamda sıkıntılar olunca ister istemez vücut düzensizliği yapıyor. tekrardan kilo vermek için destek ve takım halinde çalışmaya inandığım için buraya katılmak istedim. 3 yıl önce çok aktiftim bu forumda ama dediğim gibi bi ara olan olaylardan baya koptum.
boyum 167 cm
kilom 69 kg
kitle indeksimde 2 birimlik sapma var. belim çok kalın değil ama biraz göbek basen ve üst bacak sıkıntısı var. bi yandan kendime bi egzersiz programı hazırladım ve onu uygulayacağım. buradan da hem sizlerin diyetini örnek alıp hemde motive olmak amaçli desteğinizi alacağım :KK54:

Hoşgeldin aramıza. .

boyum 167 cm
kilom 69 kg
Hoşgeldin canım

Bir ara Annem babam dahil herkes bana duyduğunu anlatıyordu bak şunuda dene yok şu yaptığın yanlış geçen tvde doktor şunu dedi bunu yapın işe yarar dedi diye anlatıp duruyorlardı :rolleyes: en sonunda bir gün dellendim anasını satam herkes başıma diyetisyen kesildi yapmıyorum len diyet falan dedim :KK66: bu saatten sonra manken olacak halim yok sonuçta boyda yok dedim :KK70: milletin ağzı kapandı anında Anam babam dahil :KK66:
Şimdi herkes biliyor diyetisyene gittiğimi ama kimse tek kelime etmiyor :KK66: ben sağlığım için gidiyorum dedim ilk başta :KK66: vermesemde eşim beni zaten beğeniyor aksine 85 yeter bile der bana hep :KK70:
Ara ara aaaa maşallah süper gidiyorsun diyenler oluyor motive oluyorum :KK66: artık profesyonel destek aldığım için o konuşma hakkını kendilerinde bulamıyorlar birde benim harfiyen uyduğumu görünce :KK66:

Eskiden her hafta ne yaptın verdinmi diye arayanlar artık aramaz oldu :KK70: görünce maşallah diyin nazara geliyorum diye dalga geçiyorum :KK70: arada hatta yok yok tam uymuyorum diyorum ki kem gözlülerden korunayım :KK70:
Ben de tartısa yarım kilo anca az çıktım okulda herles kilo vermişssin deyip
boyum 167 cm
kilom 69 kg
kilolArımız çok yakın yarışabiliriz :)) gaz olur :)

Biri kitapmi dedi hasretim kitaplara kızlarım doğduğundan beri, buyusunler ilk iş kitaplarımı alıp sessizlik ilan Edip birer tane ellerine tutusturucam
Ben okuduğum bir kitap olmayınca rahatsızlık duyuyorum. Her boş kaldıkça elim hep kitaba gidiyor. Kızım uyursa okumak istediğim kitapları sıra ile okumaya başlayacağım. Ay düşünmesi bile güzel:KK76:

Selamlar,
Sabah kahvaltısını 09:00'da yaptım. 2 yumurtadan omlet, tulum peyniri, 7 adet zeytin, 1 çay bardağı ceviz, domates ve salatalık yedim.
Akşam yemeğini yine 17:30 civarı yemiş olurum. Akşam menüde kırmızı mercimek çorbası ve taze fasülye var. Yanına salata ve ayran olur.
İstediğim kiloya indikten sonra da bu beslenme düzenine devam etmek istiyorum. Günde iki öğün yediğimde çok rahatım ve Karatay kahvaltısı zaten benim sevdiğim ve normalde de kahvaltıda tükettiğim şeylerden oluşuyor. Benim sorunum hamur işi zaafım ve hareketsizlik. Hamur işini yapmadığım ve görmediğim sürece sıkıntı yok. Ancak görünce dayanamıyorum. Bir de mutlaka kahvaltıyı yapmam gerekiyor.
Aslında Karatay'dan sonra mutfağımızda epey bir şey değişti bizim. Karatay düzenine geçiş sürecinde neler yaptığımı anlatayım:
- Ekmek oldum olası sevmem, dolayısıyla tamamen çıkardım. Buzlukta ev yapımı bazlama var. Eşim ya da kızım isteyince çıkarıyorum. Ben tüketmiyorum.
- Paketli gıdayı zaten kızımın ek gıdaya geçiş döneminde çıkarmıştım hayatımızdan. Fabrikada üretilen hiç bir yiyeceği yemiyorum ve yedirmiyorum. Evdeki malzemelerin tamamı ev yapımı. Marketten sadece çay ve maden suyu alıyorum.
- Yemekler tereyağı ve zeytinyağı ile pişiyor. Ayçiçek ve mısır özü yağı kullanmıyorum.
- Teflon ve plastik kullanmıyorum. Saklama kaplarım cam, pişirme ürünlerim ise cam ve çelik.
- Abur cubur alışkanlığımız yok. Kızımın da alışmasını istemiyorum bu yüzden eve hiç almam. Kızım 4 yaşında ve cips, jelibon vs'nin tadını bilmiyor.
- Pirinç yemiyoruz. Dolmalar da bulgur ve yarma ile yapılıyor. Makarna yerine evde kesilmiş erişte tüketiyoruz.

Kızımla parka gittik çok mutlu oldu Salıncakta yarım saat sallandı birazda kapının önünde oynadı komşunun kızıyla

Eve çıkarken çok ağladı meyve yedik beraber şimdi uyuyor

Biraz dinlenip spor yapacağım

emelimben emelimben hoş geldin aramiza: )
oynakbasi34 oynakbasi34 normalde akşam meyve yemiyorum ama dün esim akşam eve gelirken almış dayanamadım: )
Bugün seminer için başka bir ilçeye gittik okuldan bir arkadaşın arabasiyla gittik yolda lastigimiz patladı kaza atlattık ilk defa başıma böyle bir olay geldi seminere de biraz geç gittik inanin stresten basım agriyo :(

emelimben emelimben hoş geldin aramiza: )
oynakbasi34 oynakbasi34 normalde akşam meyve yemiyorum ama dün esim akşam eve gelirken almış dayanamadım: )
Bugün seminer için başka bir ilçeye gittik okuldan bir arkadaşın arabasiyla gittik yolda lastigimiz patladı kaza atlattık ilk defa başıma böyle bir olay geldi seminere de biraz geç gittik inanin stresten basım agriyo :KK43:
hoşbulduk canım sizede çok geçmiş olsun, atlatmışsınız çok şükür...
bu arada neden akşamları meyve yemiyorsun? eğer akşam yemeğini 2 saat geçtiysen yiyebilirsin diye biliyorum. tabi meyve yer yemezde uyumamak lazım. bu arada öğretmensin sanırım yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun En Büyük TÜRKİYE

Evet canım öğretmenim çok teşekkür ediyorum :) ayy hala o ani yaşıyorum Rabbim kimseye yaşatmasın kaza ani çok kısa oluyormuş herşey bir anda oldu Allahtan yolda başka araç yoktu o anda kesin carpardik bir saga bir sola savrulduk resmen :( akşam yemeklerim 7 gibi oluyo sonra da meyve yemek istemiyorum canım

Evet canım öğretmenim çok teşekkür ediyorum :) ayy hala o ani yaşıyorum Rabbim kimseye yaşatmasın kaza ani çok kısa oluyormuş herşey bir anda oldu Allahtan yolda başka araç yoktu o anda kesin carpardik bir saga bir sola savrulduk resmen :KK43: akşam yemeklerim 7 gibi oluyo sonra da meyve yemek istemiyorum canım
sen anlatırken ben yaşar gibi oldum. uyurken çok düşünmemeye bak o anı hala etkisinde gibisin. rahatla biraz.
bende 7 de yerim sabittir akşam yemeklerim. ben hollandadayım bu arada. buraya gelince 3 sene önce biraz yemek çeşitlerim değişti. ama ben meyvesiz yapamam

Back
X