• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydınnn ben bu haftanın başında çok kaçamaklı gitmiştim kaçamaktan çok miktarlar çoktu ve spor da yapamadım yarın az da olsa eksi görme hedefim var inşAllah :) bugün baya sıkı tutucam en azından ödem olmasın tuzlu yememek lazım :)

Bugün bol suyla devam edersen eminim daha güzel bir eksi bile görürsün ;)

Aslında akşamları ipin ucunu kaçırıyorum onu öğlen yapsam akşama yük binmese daha güzel olucak ama işte böyle böyle oturtucam düzeni bir de bu yoğunluğu atınca sporumu da yaparım rahat rahat :)

Dediğin gibi kaçamak sayılacak yada miktar olarak az fazla kaçacak şeyler yenecekse öğlen yapılması telafi acısından daha rahat olur ;)
Şu anda spor yapamasanda uzun uzuna atıyorum kahve yada çay suyu koyduğunda su kaynayana kadar plank yapabilirsin ( Wall sit mesala ;) bütün alt vücudu özellikle çalıştırıyor ;) )

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugün sabahın 6sında çok dinç bir şekilde uyandım şükürler olsun :KK66: Kendime güzelce keyif kahvemi de yaptım şekersiz :KK68: sessizliğin ve bir yandan da manzaranın güzelliğinin tadını çıkarıyorum :KK68: ( Yana doğru bakınca balkonum çok rahat görünüyor ve güneşin doğuşunu izliyorum bir yandan :KK66: )

Malum yarın bildirim günü ve şükürler olsun ki bugün de tartıda güzel bir rakam gördüm :21: eminim dahada güzel olacak :KK66: Diyetisyen kontrolüm de var :KK66: bakalım orada ne çıkacağım :21:
Kesinlikle bugün herkes çok sıkı tutuyor işi ve cuma takımca harika bildirimlerde bulunuyoruz
:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Bugün yine yoğunluk var daha doğrusu küçük kuzumun Yüzme kursu var yine :KK66: tabi gitmeden biraz yine test çözdürmem lazım ona :KK66: Dün 6 sayfa ancak yaptı sonra ilk molayı verince oyuna kaptırdı kendini ne dediysem ders başı yapmadı :KK70: en sonunda söz yarın çok daha fazla yapacağım dedi :KK66: gerçi yapılması gereken 30 sayfaya yakın var ama her gün 8 - 9 sayfa yaparsak pazara kadar bitiririz :KK66:
Dün hafif bir tehtit ettim onu :KK48: sen bilirsin eğer yarın sabah kahvaltıdan sonra oturup benle ders çalışmazsan yüzmeye götürmem seni hem öğretmenine de okullar açılınca sen izah edersin neden o test kitabı bitmedi diye dedim :KK70: anam bir tutuştu yok öğretmenime söyleme bitireceğim pazara kadar hem yüzmeye gitmeden de yaparım söz dedi :KK70: :KK70: :KK70:
Bakmayın 30 sayfa dediğime öyle çok bir şey değil zaten her sayfada 6 tane basit işlem var bazı sayfalarda hiç yok sadece konu özeti ve resim var :KK66: hani zaten bitiremeyeceğini bilsem üstelemem bile nasılsa bitmez diye :KK66:

Canım menün gayet güzel ama naçizane minik bir tavsiye sana :KK66: pilavı baktın fazla yapmışsın koy bir buzluk poşetine at buzluğa :KK66: ( beyaz pirinçse çorbaya çevirebilirsin bir kaç gün sonra :KK66: bulguru da çok rahat başka zaman çıkarıp hemen çözülünce iyice ısıtıp tekrar yemeğin yanına ekleyebilirsin :KK66: hiç birşeycik olmaz )
Hee buzluktan sevmiyoruz dersende git bir parkta kuşlara ver ( benim annem hemen kendi camının önüne koyuveriri :KK66: hatta kuşlar alışmış bir keresinde koymamış da yeminle kuş geldi camı gagasıyla tıklattı kendini hatırlattı diyor :KK70: )
Hem kuşları beslemekte sevap hemde sen fazladan karbonhidrat almamış olursun :KK66:
YOksa mükemmel bir menü ama malum kilo vermeye uğraşınca o bir kaç kaşık bile bizi hafif geciktirebiliyor :KK66: hee hedefe ulaşınca yine dengeleriz sıkıntı olmaz ama en güzeli göz önünden yok etmek :KK66:
Haklısın kaptanım iki gündür kaçırdum bugün telafi edilecek inşallah bende ekmekleri ıslatıp bırakıyorum ama pilav türü yemeklerden hiç bırakmadım dikkate alıcam önerilerini teşekkür ederim

Günaydın
Mutlu persembeler. ...

Tatil dönüşü yapılıcak işleri hiç sevmiyorum. .
Dün geç geldik epey... yorgunluktan birsey yapmadım bugün işbaşı yaptım ama aklım hep ev de ve işlerde. ..
Neyse hallederim.

Sizler Nasılsıniz varmı önemli haber.?
Geçmişi bir ara okurum ..
Zayıflamadinjz dimi ben yokken :)

Günaydın
Mutlu persembeler. ...

Tatil dönüşü yapılıcak işleri hiç sevmiyorum. .
Dün geç geldik epey... yorgunluktan birsey yapmadım bugün işbaşı yaptım ama aklım hep ev de ve işlerde. ..
Neyse hallederim.

Sizler Nasılsıniz varmı önemli haber.?
Geçmişi bir ara okurum ..
Zayıflamadinjz dimi ben yokken :)
Hoş geldin özledik seni:KK50:

Merhabalar bir gün önce yürüyüşü abartınca dün dizim ağrıdı
Dünkü yediklerimi yazayım
2 kayısı
Kahvaltı
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta omlet
Peynir
Zeytin
Arada 1 salkım üzüm
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
İkindi
1 kase yoğurt
Akşam
1 kaynamış yumurta
Ayran
Yatmadan öncede chia lı ayran

Aslında akşamları ipin ucunu kaçırıyorum onu öğlen yapsam akşama yük binmese daha güzel olucak ama işte böyle böyle oturtucam düzeni bir de bu yoğunluğu atınca sporumu da yaparım rahat rahat :)
Öğlen için aklıma şimdilik gelenler

Salata
Patlıcan közleyip ister yoğurt ister domatesli yap
Karnıbahar haşla yoğurt yada kırmızı biber limon az sıvı yağ yapabilirsin
Brokolide aynı şekilde
Kabak iri doğra haşla aynı yukarıdaki gibi
Akşam z yağlı taze fasulye yedin artanı yanında götürebilirsin
Peynir domates zeytin maydanoz götürebilirsin

Şimdilik bu kadar :))

Günaydin kizlar,

geldimmmm.

Son haftalar gercekden cok yogundu.

Tatildi, kizin dogum günüydü, okuldu benim is yerindeki degisiklikti derken buralari ihmal ettim.

Ama artik yine burdayim :KK70:

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanim benim en son bildirimde kilom neydi aceba baktim ama bulamadim :KK43:
Hoş geldin

Oyyyy eski tontiş Yen'i çıtır arkadaşım beğene beğene geliyor:KK48:

Banamı didin :KK45:

Zira 79 kiloyla çıtır hissediyorum :)

Yalnız beyin hala obez hep obez.. Otel de fazla tatlı yidim fazla kalorili içtim yarın eksi olmayabilirim. .:KK17: O yüzden bu hafta bana güvenmeyin.

Günaydin kizlar,

geldimmmm.

Tatildi, kizin dogum günüydü, okuldu benim is yerindeki degisiklikti derken buralari ihmal ettim.

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanim benim en son bildirimde kilom neydi aceba baktim ama bulamadim :KK43:
YENA YENA ikinizde hoşgeldiniz tatilfeb sonra iş başı biraz kötü oluyor ama burda hep beraber güzel kilolar vermeye devam edicez inşallah

YENA YENA ikinizde hoşgeldiniz tatilfeb sonra iş başı biraz kötü oluyor ama burda hep beraber güzel kilolar vermeye devam edicez inşallah

Evet canım yaaa.. Evde ki işler çok büyüdü gözüm de... bir sürü çamaşır var.. 4 kişinin esvablari :)
Dün gece geldik az erken gireydim eve hallederdim ama olmadı işte. . Neyse saglik olsun..rahmetli annem is senden korksun sen korkma derdi. Olumlama yapim kendi kendime. .

Sizin de hakkinizda hayırlı olsun. Tayinmi istediniz. ..?

Son düzenleme:
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler ;)

Ev işlerine bir daldım sonrada küçük kuzuyla öğlen yemeğine kadar az test çözelim dedim ;) Öğle yemeğimizi yedik ana kız şimdi az daha dinlensin Yüzme kursuna gidene kadar bir kaç sayfa daha yaparız ;)

Merhabalar bir gün önce yürüyüşü abartınca dün dizim ağrıdı
Dünkü yediklerimi yazayım
2 kayısı
Kahvaltı
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta omlet
Peynir
Zeytin
Arada 1 salkım üzüm
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
İkindi
1 kase yoğurt
Akşam
1 kaynamış yumurta
Ayran
Yatmadan öncede chia lı ayran

Aman canım çok fazla zorlama ;) bugün dinlen yarın da yürüyüş yaparsan 45 dakikayı geçirme ;)
Menün harika tebrikler ;)

@serenalar kuzuya geçmiş olsun çabuk atlatır inşallah
oynakbasi34 oynakbasi34 bamya suyu ilginçmiş barsakları çalıştırır kendini severim:)

Kesinlikle suyuda baya bağırsakları yumuşatıyor tavsiye ederim ;)

Günaydin kizlar,

geldimmmm.

Canım şimdi baktım en son 89 kg ile bildirim yapıp izne ayrılmışsın ;)
Şu anda kaç kilosun?
Hep derim sürüden ayrılanı kurt kapar diye ;) sende her gün düzenli olarak aramıza dön ki az fazlada varsa hemen verir tekrar listemize dönersin ;)

Geldimmmmmmmmmmmm :21:
Anam test çözdürmekten ööö geldi :KK48: Gerçi kendi yapıyor ama ille başında oturmam gerekiyor yoksa hemen savsaklıyor yeter bu kadar diyor :KK48:

Back
X