Bu sabah malum büyük kız kütüphaneye ordan da babaannesine yatıya gitti

tabi yarın Annemde kardeşimin çocuklarına bakacağı için bir an kara kara kuzuyu ne yapacağım diye düşündüm sonuçta Sibele giderken yanımda götürmüyorum hem çok bekleniyor hemde fazla çocuk olunca gürültü olduğundan bazı hatular biraz bozuluyor ( gerçi o hatunlardan biride benim

maşallah saldım çayıra mevlam kayıra hesabı yanlarında oturan diğer danışanla yada telefonla konuşuyorlar o arada çocuklar yapmadıklarını bırakmıyor

bari ben kınadığım şeyi yapmayayım diyorum

zaten benim ufaklığa da çocukları kabul etmiyor Sibel ablan bir kere zor izin verdi diyorum ki her defasında peşime takılmasın diye

hatunu gördüğünden beri ay çok güzel Sibel abla ay çok zayıf bende onun gibi olacağım diyor

hatta bakalım bu hafta sibel ablam ne verecek listemizde diyor

sanki kendi de harfiyen uyuyormuş gibi
Malum yarın cuma olduğundan babamda cumaya gidecek yani onada kakalama şansım yoktu

en sonunda toptan kakaladık

Annem getir sabah bana birlikte teyzesine gideriz ( teyzesi kursa gidecek diye Annem bakacak yarım gün çocuklarına ) hem kuzenleriyle oynar hemde kızı yanında götürmek zorunda kalmazsın dedi

Tabi sabah çok erken gidiyor diye de en sonunda geceden gelsin kalsın sabah biz Ananne torun gideriz yürüyerek dedi
Yani anlayacağınız Edi ile Büdü kaldık baş başa ama ikimizin de umuru değil

birimiz oyun konsolunda birimiz bilgisayar başında

eskiden olsa hemen aman dışarda yemek yiyelim sinemaya gidelim derdik ama bu ara ikimizde nasıl yorulduysak aman bana ilişmesin oturalım evde der olduk sanırım
Biraz sonra oturup güzel bir film varsa izleriz olur biter ne gerek var masrafa

cimri kaptan oynakbaşı