• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Seni de tebrik ederim bir kilodan fazla vermişssin çok iyi :)
Çok teşekkür ederim canım bu sadece benim basarim değil hepimizin başarısı ben herkese teşekkür ediyorum desteklerinden yardimlarindan dolayı iyi ki varsınız: ) bugün okula bir arkadaş kek getirmişti ucundan bile almadım burayı düşündüm hep hatta onlara da söyledim böyle bir grubum var diye :) hem listeye girmiş olmanın hem de kilo vermenin mutluluğunu yaşıyorum bugün: ) birazdan sivasa gidicez yemeğimi dikkatli yiyeceğim kaçamak yapicam dışardayım diye suyumu ihmal etmicem :)

Bu sabah malum büyük kız kütüphaneye ordan da babaannesine yatıya gitti :KK66: tabi yarın Annemde kardeşimin çocuklarına bakacağı için bir an kara kara kuzuyu ne yapacağım diye düşündüm sonuçta Sibele giderken yanımda götürmüyorum hem çok bekleniyor hemde fazla çocuk olunca gürültü olduğundan bazı hatular biraz bozuluyor ( gerçi o hatunlardan biride benim :KK70: maşallah saldım çayıra mevlam kayıra hesabı yanlarında oturan diğer danışanla yada telefonla konuşuyorlar o arada çocuklar yapmadıklarını bırakmıyor :KK43: bari ben kınadığım şeyi yapmayayım diyorum :KK70: zaten benim ufaklığa da çocukları kabul etmiyor Sibel ablan bir kere zor izin verdi diyorum ki her defasında peşime takılmasın diye :KK70: hatunu gördüğünden beri ay çok güzel Sibel abla ay çok zayıf bende onun gibi olacağım diyor :KK70: hatta bakalım bu hafta sibel ablam ne verecek listemizde diyor :KK70: sanki kendi de harfiyen uyuyormuş gibi :KK70:

Malum yarın cuma olduğundan babamda cumaya gidecek yani onada kakalama şansım yoktu :KK70: en sonunda toptan kakaladık :KK70: Annem getir sabah bana birlikte teyzesine gideriz ( teyzesi kursa gidecek diye Annem bakacak yarım gün çocuklarına ) hem kuzenleriyle oynar hemde kızı yanında götürmek zorunda kalmazsın dedi :KK66:
Tabi sabah çok erken gidiyor diye de en sonunda geceden gelsin kalsın sabah biz Ananne torun gideriz yürüyerek dedi :21:

Yani anlayacağınız Edi ile Büdü kaldık baş başa ama ikimizin de umuru değil :KK70: birimiz oyun konsolunda birimiz bilgisayar başında :KK70: :KK70: :KK70: eskiden olsa hemen aman dışarda yemek yiyelim sinemaya gidelim derdik ama bu ara ikimizde nasıl yorulduysak aman bana ilişmesin oturalım evde der olduk sanırım :KK70: :KK70: :KK70:

Biraz sonra oturup güzel bir film varsa izleriz olur biter ne gerek var masrafa :KK70: :KK70: :KK70: cimri kaptan oynakbaşı :KK70:
Bizde bu gece laptoptan film izliycez eşimle sozlestik ücretli üyeliğimiz var hiç bu ara kullanmadık dedi ok dedim :KK70:

Arkadaşlar be regl olmuşum bel ve karın ağrısından spora gidemeyeceğim ben bu dönem de çok tatlı tüketiyorum eşimin sabotaj girişimleri hızla devam ediyor gitmiş tatlı almış yine ama yemeyeceğim diye direttim bu ara burdan ayrılmamam lazım motive olması için yoksa tutamam kendimi

*** 8. Takım 535.Etap***

Oynakbasi34 ( 96,4 / 94,8 / 1,6 / 1,66 % )
Yena ( 79,3 / 78,7 / 0,6 / 0,76 % )
Zehra_eymen ( 83,3 / 82,1 / 1,2 / 1,44% )
doga3 ( 98,5 / 97,5 / 1 / 1.02% )

kittenlove ( 68,3 / / / % ) sabit
erciyes111 ( 66,3 / 65,1 /1,2 / 1,81% ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 25.08, Başlangıç 66,5 kg, Hedef 58 kg
newsletter ( 89 / 89 / 0 / 0 ) Sabit, 529. Etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 7ye bölündü

8.Takım Ortalaması; 0,956 %

Tebrikler kızlar bende bayram artilarimi bir bir yolluyorum bı sabah 81.4 gördüm şükür

Kızzzz sen listede en son bildiriminden daha aşağı düştün de listeye niye girmiyorsun
511. Etapta 83.3 kgla izne ayrılmışsın ama çaktırmadan yandan yandan kilo veriyorsun :KK70: kız girsene listeye hazır kilolarda gidiyor :KK66:

Şuanda senin onayın olmadığı için eklemiyorum ama bak önümüzdeki hafta kaçarın yok dönüyorsun listeye :KK66:

Arkadaşlar be regl olmuşum bel ve karın ağrısından spora gidemeyeceğim ben bu dönem de çok tatlı tüketiyorum eşimin sabotaj girişimleri hızla devam ediyor gitmiş tatlı almış yine ama yemeyeceğim diye direttim bu ara burdan ayrılmamam lazım motive olması için yoksa tutamam kendimi

Aman diyeyim kuzum sakın bak ne güzel kilolar gidiyor 7li rakamları görmene bu kadar az kalmışken uyma eşine sen ;)
Kendi kendine tadını biliyorum de, ihtiyacım yok ki üstelik fıstık gibi olunca alacağın kıyafetlerin vereceği mutluluk tatlıdan çok daha tatlıdır ;)
Başarabileceğine adım gibi eminim ;) tarçınlı süt iç kuzu ;) kendine soğuk kahve yap buzlu ;) çok canın tatlı çekerse de al meyveli activya al buzluğa at ;) diyetisyenim bana 21:00de son ara öğün olarak veriyor bende sordum dondurup dondurma niyetine yiyebilirmiyim diye harikasın abla süper fikir dedi ;)

Sakın ayrılma canım... Yememeye çalış hep olacak hayatımız da cıs yiyecekler... yahut canın çok isterse daha erken saatte yeyip hareketi arttırırsın diğer öğünleri ayarlarsın... Çok ta takıntılı olunca da ters tepiyo bazen.. bende öyle oluyordu geçmişte....
Haftada bir diyetisyenler de veriyor tatlı...
Benim diyetisyen 2 kare bitteri meyve değişimi olarak öneriyor misal....

Aman diyeyim kuzum sakın bak ne güzel kilolar gidiyor 7li rakamları görmene bu kadar az kalmışken uyma eşine sen :KK66:
Kendi kendine tadını biliyorum de, ihtiyacım yok ki üstelik fıstık gibi olunca alacağın kıyafetlerin vereceği mutluluk tatlıdan çok daha tatlıdır :KK66:
Başarabileceğine adım gibi eminim :KK66: tarçınlı süt iç kuzu :KK66: kendine soğuk kahve yap buzlu :KK66: çok canın tatlı çekerse de al meyveli activya al buzluğa at :KK66: diyetisyenim bana 21:00de son ara öğün olarak veriyor bende sordum dondurup dondurma niyetine yiyebilirmiyim diye harikasın abla süper fikir dedi :KK66:

Şimdi bunu okuyunca evet evet Z Zehra_eymen sen kaptanı dinle :)

bugün markete gidip elmalı yeşil çay ve yulaf ezmesi aldıımm :KK39: chia tohumu da alcaktım sorunca ne tohumu o ? şeklinde tepki alınca dedim burda yok migrosa yolum düşücek belli :)

bugün markete gidip elmalı yeşil çay ve yulaf ezmesi aldıımm :KK39: chia tohumu da alcaktım sorunca ne tohumu o ? şeklinde tepki alınca dedim burda yok migrosa yolum düşücek belli :)

Bende şimdi soracaktım elma çayını denedin mi diye ama sonraki mesajda yazmışsın soğmasını bekliyorum diye ;) Kokusu müthiş dimi ;)
migrosda kesin vardır ;) aslında çoğu aktarda da oluyor ama güvendiğin aktar varsa ona git bence ;)

Bende şimdi soracaktım elma çayını denedin mi diye ama sonraki mesajda yazmışsın soğmasını bekliyorum diye :KK66: Kokusu müthiş dimi :KK66:
migrosda kesin vardır :KK66: aslında çoğu aktarda da oluyor ama güvendiğin aktar varsa ona git bence :KK66:
valla şuan soğutuyorum ve o kadar güzel koktu ki :) gittiğim yerde bir de böğürtlen ve yaban mersinli vardı onları da merak ettim :KK51: keşke şöyle karışık içinde her çeşit olan bi kutu olsa deneme olarak her çeşitten bir tane :D

Back
X