Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese tekrar hayırlı pazarlar
Büyük kızım arkadaşlarıyla gezmeye gidecekti nasıl olduysa ufak peşine takılmak isteyince hadi sende gel o zaman dedi

iyi saatine geldi zaar

Birlikte hem dışarda birşeyler yiyeceklermiş

Bu arada sabah her pazar yaptığımız gibi babamızı uyandırmak için ma aile yatağı istilağ ettik

tam şakalaşırken hepsi bir ağızdan aaa mis gibi kızartma koktu demezlermi

İşte o anda benimde iyi saatime deng geldi hadi dedim hem eksiklerimizi alalım kızlarla hemde fırından hamur alayım da siz kahvaltı niyetine yiyin bende öğlenlik yemeğimi hazırlarım o arada
Oturdum bir güzel hamur kızarttım onlara ama cidden mis gibi de koktu

tabi ben ne yaptımmmmmm
Kesinlikle 1 tane bile olsa ağzıma sürmedim 
Onun yerine kendime 4 kaşık zeytinyağlı bol domatesli patlıycan yemeği koydum, 2 kaşık kadar yoğurt ve güzel bir çoban salata yaptım

Eşim valla helal olsun 1 tane bile yemedin diye verdi çoşkuyu

tabi elim aza gitmediği için baya kaldı ama bir güzel poşetleyip kaldırdım hatta bir kısmını da hemen buzluğa atacağım akşamda yedik tamam başka istemiyoruz dedikleri anda

Kesinlikle sonradan pişman olacağım şeyler yapmam üstelik zaten tadını biliyorum ve ağzıma bulaştırdığım an beynim bu sefer sil baştan tekrar yine yeniden o tür şeyleri isteyecek oda benim işime gelmiyor sonuçta hedefime ulaşmam lazım yılbaşına kadar

Şimdi kızlar gezmelerdeyken bende eşimle oturup bir güzel şekersiz Türk kahvesi keyfi yaparım hatta belki bir el de tavla oynarız bayadır yenmemiştim onu

özlemiştir

Her defasında iddaya giriyoruz ve hep ben kazanıyorum
Çok güzel maşallah benimde bir yigenim bu sene dr .oldu diğer yigenimde tıpta 1.sinifta bir diğeride pisikolog cikicak damat kadın dogumcu zaten iki yigenimde bu sene tıp yazacak maşallah ya ailede hiç Dr yok siz olun dedik hepside oldu elhamdülillah darısı benim kizlarimin başına aminn
Ne mutlu sizlere

Rabbim inşallah bizlerede yavrularımızın güzel yerlere geldiklerini görmeyi nasip eder .....Aminnnnn
Küçük kızım bir ara profesör doktor olacağım büyünce diye tutturuyordu şimdi okula başladıktan sonra öğretmen olacağım diyor

çakal birde bana Anneciğim ben bir karar verdim ama önce bir şey diyeceğim dedi

hayırdır inşallah derken başladı ; ya sen hep dersin ya sizler nasıl mutlu olacaksanız o şekilde yaşayın mesleğinizi de sizi mutlu edecek bir meslek olarak seçin para için seçim yapmayın sizin mutluluğunuz benim için herşeyden önemli diye girişgahı yaptı

evet kuzum hiç bir şey sizden değerli değil ve ben sizin kararlarınıza ne olursa olsun saygı duyarım dedim ve hanım ben fikrimi değiştirdim profesör doktor olmayacağım öğretmen olup herkese okuma yazma öğreteceğim dedi

Hani Annem üzülür diye düşündü sanırım

dedim üniversiteye kadar defalarca kararınız değişecek büyük ihtimalle ama sonuç ne olursa olsun sizi çoook seviyorum ve sonuna kadar destekçinizim diye

nasıl sevinip boynuma sarıldı kuşum
Büyük İnşaat mühendisliği istiyor ki o sabit fikirlidir daha doğrusu bir şeye karar verdiye o kararı kesindir iyice düşünmeden ilan etmez

Hatta şakasına bir keresinde ulen iki kızımda doktor olmak istemiyor artık damatlara inşallah demiştim

sanki doktor olunca bana mı verecek maaşı yada bütün gün benimle mi uğraşacak

İnsanlığa bir katkıları olsun, düzgün birer Müslüman evladı olsunlar da varsın ne işi seçerlerse seçsinler

yeterki ellerinde bir bilezik olsun ve kimseye Rabbim muhtaç etmesin....Aminnnnnnn
Niyeyse benim içime doğmuştu hep yazım hatası yapmayay m diye dikkat ediyorum
Benimde öyle takıntılarım vardır hatta bazen şimdiki gençliğin yazılarına bakıyorum da deli oluyorum

kib by yok nbr falan en sinir olduğum şey

Şükür benim büyük kızda o konuda benimle aynı kafada hatta en son orta okul arkadaşları grup kurup onu da eklemişler

çıktım dedi iki gün sonra hayırdır deyince de ay Anne çok boş muhabbetler yazılar zaten tikiler gibi kestirmeden birde sanki marifetmiş gibi ellerinde sigaralı biralı resimlerini atıyorlar neler yaptınız dediğimde diyor

ona sorduklarında bizimki kitaplarının resmini atmış bunlar benim için en önemlisi demiş dalga geçmişler

Sonra bir kişiyle ilgili de ileri geri konuştuklarında bizimki dayanamayıp araya girmiş bu tür boş muhabbetlerle günaha gireceğinize biraz kendiniz için faydalı birşeyler yapsaydınız ya diye

bir linç etmedikleri kalmış

dalga geçer gibi yok efendim sen çok olgunlaşmışsın, yok bizim tanıdığımız eski Beyzanur bu değil falan fişman saydırıp durmuşlar gülücükler ekleyerek bizimkide en sonunda dayanamayıp ; Evet haklısınız ben sizin yanınızda çok fazla olgun kalıyorum gerçi siz yaşınızın gereği gibi davranmıyorsunuz ya o ayrı demiş

boş şeylerle vaktimi harcayamam kusura bakayın

sizin bana hakkınız geçtiyse benden yana helal olsun sizlerde helal edin ben bundan sonra bu tür şeylere değerli zamanımı harcayamam ders çalışmam lazım demiş ve gruptan çıkmış
Ben kendi amca kızıma bile elli kere diyorum kızım geldin 30 yaşına niye hala ergenler gibi kısaltmalar kullanıyorsun yada atıyorum kelimeleri yanlış yazıyorsun diye

Bazen Alman arkadaşlarımla yazışırken bile onlar günlük konuşmalardaki gibi şife yada kısaltma kullanırlar ben ille gramerine dikkat ederim doğru yazmak için özen gösteririm

sanki hala okuldayım da öğretmenim kızım Banu bak bu yanlış dilimizi düzgün kullanalım diyecek
.
Kolay gelsin
kittenlove
Banucum geçmiş olsun. . Çok korkmussundur doğal olarak...
Erciyescim sağolasın tarif için. .
Sorma valla aklım gitti elimde kova ve fırça yanına nasıl koştum bilemezsin

Şükür bugün çok çok daha iyi ama tabi yarası baya sızlıyormuş hatta biraz bebek kremi sürdüm yumuşasın etrafı da o gerginliği gitsin diye

kabuk kurudukça çekme yapıyormuş