• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydınlar sabah kızı gönderdikten sonra biraz uyudum kalk kahvaltı yap vs kızımın odasını toparladım yeşilçayımı aldım oturdum içer mutfaga girerim :işsiz:

Bugün sende de temizlik var anlaşılan :temizlik:
Bazen diyorum çalışsaydım bukadar uğraşırmıydım diye ama sonrada diyorum bu seferde yine değişen bir şey olmayacaktı o yorgunlukla yine ben yapardım diye :D
Nankör iş şu temizlik ama bitincede bakıp ohh iyiki yoruldum diyorum ;)

Günaydın herkese daha önce cuma yarışmasında hiç olmadım bu ilk 2 hafta bekleyeceğim anlaşılan olsun bu daha da teşvik etti
Dünkü detoks tan sonra inanılmaz hafif kalkim.
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmegı
Kayısı çayı 1 adet domates
2 yemek k.kıymalı omlet peynir
Akşama ne yerim bilmiyorum.

Sanada Günaydın canım ;) Gayet güzel bir başlangıç olmuş tebrikler ;) akşamı da hafif tutarsan çok güzel eksiler göreceğine eminim ;)
Bu arada başlangıç kilonu, hedefini falan yazmışmıydın da ben mi gözümden kaçırdım ;)
Not edeyim de listeye girdiğin gün onlarıda ekleyeceğiz ki kayıtlara geçsin ;)

Neyse kızlar otur otur bir yere kadar ben az devam edeyim bir yarım saatte yine bakarım nasılsa ;) şu çamaşırlarımı serip bir posta daha atayım ;)

Sanada Günaydın canım :KK66:
Nasıl gidiyor beslenme canım :KK66: listeye gireceksin inşallah bir iki haftaya dimi :KK66:
İnşallah canım bu sabah 81.1 çıktım ay sonunda regl olucam bakalım o zamana kadar versemde gene regl şişliği falan umarım süreç uzamaz sinir geldi artık spor ve diyetime sadık kalıyorum çok şükür

Bugün sende de temizlik var anlaşılan :temizlik:
Bazen diyorum çalışsaydım bukadar uğraşırmıydım diye ama sonrada diyorum bu seferde yine değişen bir şey olmayacaktı o yorgunlukla yine ben yapardım diye :KK70:
Nankör iş şu temizlik ama bitincede bakıp ohh iyiki yoruldum diyorum :KK66:

Sanada Günaydın canım :KK66: Gayet güzel bir başlangıç olmuş tebrikler :KK66: akşamı da hafif tutarsan çok güzel eksiler göreceğine eminim :KK66:
Bu arada başlangıç kilonu, hedefini falan yazmışmıydın da ben mi gözümden kaçırdım :KK66:
Not edeyim de listeye girdiğin gün onlarıda ekleyeceğiz ki kayıtlara geçsin :KK66:
Kilom 83 boyum 161 4 yıl önce doğum yaptım veremedim üstüne koydum verdim derken artık yeter hedefin çok büyük şimdilik 70 li rakamları görmek istiyorum ama ben hipotiroid hastasıyım ayrıca o yüzden hızlı kilo veremiyorum hedefim toplamda 27 kilo kendime 10 ay verdim her ay 2.7 kilo amacım en az umarım her ay 3 4 arası veririm

Merhabalar biz tatilden donduk tatil mi oldu yorgunluk mu bilemedim bugun tartildim 70 kilodan 69 .1 e dusmusum. Ufaklikla gidince boyle oluyor demek ki. Simdi de evin pisligi yikanan tum kiyafetlerle basbasayim. Sabah ki menum bir iki kucuk domates bir ev yapimi komposta seker neredeyse atmadim icine. Üç bisküvi.

Anam ev bitti ama bende bittim :silah:
Bir tek ütülerim kaldı onlarıda gelince yaparım artık Allahın izniyle ;) çok fazla değil 23 parça bir şey :KK48: ay şu sayma huyuma büyük kızım nasıl gülüyor :D sarmaları bile sararken sayıyorum :D

Şimdi giyinip kuzuyu okuldan almaya gideceğim ;) hatta almadan iki dakika birde markete uğrarım onunla girersem daha da pahalıya patlıyor :D

İkinci olduğumuz için önceki notamız silinmiş pek sevindim:KK76:kızlar iki günümüz kaldı ekstra dikkat bu haftada derece yapalım:sampiyon:

:21::21::21::21::21: Evettttttttttttt :21::21::21::21::21:
Allahın izniyle bu haftada güzel sonuçlara alacağız eminim :KK68:

İnşallah canım bu sabah 81.1 çıktım ay sonunda regl olucam bakalım o zamana kadar versemde gene regl şişliği falan umarım süreç uzamaz sinir geldi artık spor ve diyetime sadık kalıyorum çok şükür

Ha gayret canım çok az kalmış ;) bol suyla devam belki cumaya bile yetişir ;)

Kilom 83 boyum 161 4 yıl önce doğum yaptım veremedim üstüne koydum verdim derken artık yeter hedefin çok büyük şimdilik 70 li rakamları görmek istiyorum ama ben hipotiroid hastasıyım ayrıca o yüzden hızlı kilo veremiyorum hedefim toplamda 27 kilo kendime 10 ay verdim her ay 2.7 kilo amacım en az umarım her ay 3 4 arası veririm

Allahın izniyle birlikte vereceğiz o kiloları hatta az fazlası bile gidebilir bence ;)
Hemen not ediyorum senin bilgilerini de ;)

Ben bu hafta vahim durumdayım inşallah geubu aşağı çekmem her yerim ödem olmuş şişmiş spor yok diyet yapamadım tartıya bile çıkmadım korkumdan

Hemen pes etmek yok bol bol su iç canım birazda yürüyüş yaptığın an ödem fazlasıyla gider ;) en azından sabit çıkacağına eminim :KK60:

Alışverişimi yaptım kuzuyu da aldım geldim ;)
Şimdi şekersiz keyif kahvemi de içip akşamlık fırına patates tavuk hazırlayıp vereyim de ben erken yerim yine yemeğimi her zamanki gibi ;)
Akşam Amca gelinine gözün aydına gideriz hastaneye hem minik kuzuyu göreyim nasılsa dönünce eşim yemeğini yiyecek ben gece kalmamış olurum ;)

Anam ev bitti ama bende bittim :silah:
Bir tek ütülerim kaldı onlarıda gelince yaparım artık Allahın izniyle :KK66: çok fazla değil 23 parça bir şey :KK48: ay şu sayma huyuma büyük kızım nasıl gülüyor :KK70: sarmaları bile sararken sayıyorum :KK70:

Şimdi giyinip kuzuyu okuldan almaya gideceğim :KK66: hatta almadan iki dakika birde markete uğrarım onunla girersem daha da pahalıya patlıyor :KK70:

:21::21::21::21::21: Evettttttttttttt :21::21::21::21::21:
Allahın izniyle bu haftada güzel sonuçlara alacağız eminim :KK68:

Ha gayret canım çok az kalmış :KK66: bol suyla devam belki cumaya bile yetişir :KK66:

Allahın izniyle birlikte vereceğiz o kiloları hatta az fazlası bile gidebilir bence :KK66:
Hemen not ediyorum senin bilgilerini de :KK66:

Hemen pes etmek yok bol bol su iç canım birazda yürüyüş yaptığın an ödem fazlasıyla gider :KK66: en azından sabit çıkacağına eminim :KK60:
Kaptanım valla sabit olmaya razıyım artı çıkmasından iyiyidir. spor yapamadım ne zamandır inşallah bugün az da olsa yaparım bakalım akşam ki durumuma göre

Oglumla alışveriş yaptım geldim aslında yarım saat yürüdüm ama tabi yavaş oldu malum yanımdaki 4 yaşında
Fakat bu bana yetmez yürüme bandında hızlı hızlı yurucem ama tam ne kadar olur bilmiyorum onuda bildiririm.
Soda ve şekersiz türk kahvesi içtim akşam yemeğim belli oldu z.yağlı barbunya yoğurt salata hadi ben yurumeye

Herkese iyi akşamlar yine 6da geldim okuldan : ( şükür bitti toplantımız çok yoğun olacağım bu sene cooookkk....
oynakbasi34 oynakbasi34 gözünüz aydın allah anali babali büyütsün
Bu sabah tartildim sabitim inşallah cumaya eksi olur regl şişkinliği herhalde

Ben bu hafta vahim durumdayım inşallah geubu aşağı çekmem her yerim ödem olmuş şişmiş spor yok diyet yapamadım tartıya bile çıkmadım korkumdan
Bitki çayı falan içsen iyi gelir
Merhabalar biz tatilden donduk tatil mi oldu yorgunluk mu bilemedim bugun tartildim 70 kilodan 69 .1 e dusmusum. Ufaklikla gidince boyle oluyor demek ki. Simdi de evin pisligi yikanan tum kiyafetlerle basbasayim. Sabah ki menum bir iki kucuk domates bir ev yapimi komposta seker neredeyse atmadim icine. Üç bisküvi.
Aaa ne güzel kilo vermişsin tatilde
Oglumla alışveriş yaptım geldim aslında yarım saat yürüdüm ama tabi yavaş oldu malum yanımdaki 4 yaşında
Fakat bu bana yetmez yürüme bandında hızlı hızlı yurucem ama tam ne kadar olur bilmiyorum onuda bildiririm.
Soda ve şekersiz türk kahvesi içtim akşam yemeğim belli oldu z.yağlı barbunya yoğurt salata hadi ben yurumeye
Canım soda olabildiğince içme su tutuyormuş

Yediklerim
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
Zeytin
Peynir
Domates
Öğlen
Kabak yemeği
1 dilim ekmek
İkindi
2 çatal kek
Çay bardağı süt
Akşam
1 kase yoğurt
Kıymalı yumurta

Oglen yarim kase ypgurt yedim aksam da minik bir tost yiyecegim. Zaten ev supur utu yap baya yoruldum bugun sanirim tost etkilemez

Back
X