• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydin kizlar,

kusura bakmayin bayadir yokum. yüzüm tutmadi yazamya desem yeridir. O kadar sacma sapan beslendim ki. Tatilden sonra bi tuttaramdim dikis malesef.
Kilom sabit hala 89 oda sansima bir haftadir günde bir saat yürümem gerekiyor cocugu okula birak, git al kendi isime gidip gelme derken. Yoksa oooo almis basini giderdi herhalde :KK43:

Yine düzenli olarak dönmem sart buralara :KK43:

Canım ne olursa olsun takımda düzenli ol emin ol bir iki gün içinde eski sistemini oturtursun ;) Bak pazartesi itibaren her gün seni burada görmek istiyoruz ;) yılbaşı hedefimizi tutturabilmek için biraz azim ve irade şart ;)

Ben inanıyorum eğer az sıkarsan kendini harika sonuçlar alacak daha da motive olacaksın ;)

Canım ne olursa olsun takımda düzenli ol emin ol bir iki gün içinde eski sistemini oturtursun :KK66: Bak pazartesi itibaren her gün seni burada görmek istiyoruz :KK66: yılbaşı hedefimizi tutturabilmek için biraz azim ve irade şart :KK66:

Ben inanıyorum eğer az sıkarsan kendini harika sonuçlar alacak daha da motive olacaksın :KK66:

Ay insallah sen diyordun ya sürüden ayrilani kurt kapar diye, cig cig yuttu beni kurt resmen :D

Evet Banu kardeşine pes diyorum..
Ne kötü kalpli, seninle çok zıt. ..
El olsa kolay. Çıkar hayatından bitti gitti...
Ama kardes olunca hep bi stres durumu mevcut...
Fazla üzerinde durmaya çalış canım. Annen babanda kesin üzülüyorlardir duruma ama naapsinlar evlat işte. ..

Valla bizi tanıyan herkes aynı şeyi söylüyor hani kardeş olduğunuza bin şahit lazım iki zıt kutupsunuz diye ;)
Benim hatırıma ona selam veren gördüklerinde iki sohbet edenlerin hepsi de bana ya Allah yardımcın olsun diyorlar ;)
Birde çok rahattır hani bu ablamın arkadaşı davet etmiş idare ediyorum demek de yok :(
Bak 2 sene evvel Kurban bayramında arkadaşlarımız da memleketlerinde kurban kesmeyecekleri için bizde hadi gelin biz köyde kesiyoruz sizde bu sene kesin hem bir arada oluruz dedik ( bir önceki kurban bayramında biz onların yanına memleketlerine gitmiştik de dört dörtlük ağırlamışlardı ailecek )
Arkadaşıma öyle kötü davrandı ki kadıncağız hala diyor o günü hayatımın sonuna kadar unutmam diye ( kadın selam veriyor bir aşağılar gibi yüzüne bakıp selam verememeler, onların çocukları benim kızı kolluyorlar diye kızmalar söylenmeler falan daha bir sürü şey :( )
Burada anlatmıştım hatırlarsan ;)

Senelerce hep ben altan aldım aman Annem Babam üzülmesin diye ama artık her fırsatta diyorum benim huzurumu kaçıran kardeşim dahi olsa hayatımdan uzak dursun mesafeli olurum diye ;) Bak en son bir kaç hafta önce yine beni deli etti ki öncesinde her sabah ben arardım nasılsın ne yapıyorsun yok gel Annemde buluşalım falan diye ;) bir daha o oldu asla aramadım hee küs değilim sadece bir araya geldiğimize konuşuyoruz yada o beni ararsa ;) oda sırf Annemle Babam üzülmesin diye ;) Annemlerde farkında ama artık bana sen büyüksün yok sen abartıyorsun diyemiyorlar ;)
Diyorum ya o yatsın kalksın Annemlere dua etsin yoksa yeminle yüzüne bakmam :( kinci değilim ama böyle bir yüreğin benim yakınımda olmasını istemem ;)
Çocuklarınıda aynı şekilde yetiştiriyor ve ikisi bir olup 5 dakika güzel oynuyorlarsa 5 dakikadan sonra ikisi bir olup kızıma zarar veriyorlar :( her fırsatta biz zenginiz siz fakir :D ki duyan limuzinle geziyorlar sanır :D yok efendim benim Annem bize herşeyi alıyor seninki alamaz yada almaz ki falan diye hep bir sidik yarışı ki bende çocuklarda sevmeyiz öyle şeyleri ;)
Onada dedim sen bu şekilde çocuklarına iyilik yapmıyorsun aksine sen çocuklarının ileride sevilmeyen ve dışlanan insanlar olmasına sebep oluyorsun diye ;) ama anlamaz

Günaydın yarım kilo pazardan beri değişmedi:bicak: kahvaltı yapıp geliyorum

Kız tam rakam yaz pazar kaçtın sen :D Hadi afiyet olsun canım gelince yazarsın ;)

Ay insallah sen diyordun ya sürüden ayrilani kurt kapar diye, cig cig yuttu beni kurt resmen :KK70:

Hee ham yaparlar seni dön yuvana ;) eminim haftaya fark olacaktır ;)

Gunaydin arkadaslar nasilsiniz ben bugun erkenden disaridaki islerimi halletmek icin ciktim sabah apar topar azicik simit yedim tartida 69,1 kiloyum en son tartilmamda 70 idim.

Günaydın herkese şuan kahvaltı yapıyorum sabah sağlık ocağına gittim bana biraz uzak baya bi yürüyüş oldu iyi oldu
Tartıldim salı günü başladım diyete 83.1 dim şimdi 82.6 olmuşum
Kahvaltı
Şekersiz çay haşlanmış yumurtdomates salatalık biber
Peynir zeytin
1 dilim tam buğday ekmegi

*** 8. Takım 536.Etap***

Oynakbasi34 ( 94,8 / 93,8 / 1 / 1,05 % )
Yena ( 78,7 / 77.7 / 1 / 1.27 % )
Zehra_eymen ( 82,1 / / / % )
doga3 ( 97,5 /97 / 0,5 / 0,51% )

kittenlove ( 68,3 / 66,5 / 1,8 / 2,64% )
erciyes111 ( 65,1 / 64,7 / 0,4 / 0,61 % )
newsletter ( 89 / / / )

8.Takım Ortalaması; %

Arkada kalmasın listemiz:)

oynakbasi34 oynakbasi34 kızlar da demiş zaten boş ver sen kardeşini annen baban seni biliyor zaten hafta sonu sende babanın sevdiği yemek yada tatlı yapıp bu da bizim kutlamamız diyebilirsin sende ona haber vermezsin fotoda çekip fb falan koy çatlasın:KK45::KK70:

*** 8. Takım 536.Etap***

Zehra_eymen ( 82,1 / 82 / 0.1 /0.12 % )

newsletter ( 89 / / / ) sabit

8.Takım Ortalaması; %

*** 8. Takım 536.Etap***

Zehra_eymen ( 82,1 / 82 / 0.1 /0.12 % )

newsletter ( 89 / / / ) sabit

8.Takım Ortalaması; %

Vaayy didim maşallah didim.. listemiz yine bombelere gelmiş. .:eğlence::halay::KK45:

Ay sizinde sabah sabah kafanızı şişirdim kusura bakmayın :KK48:

Neyse yarına birşeyim kalmaz zaten ( Bazen keşke biraz kinci olabilseydim diyorum :KK70: o an sinirlenip saydırıyorum ama sonra minicik bir şey yaptığı an o sinirim geçiyor heee tabi güven hiç bir zaman olmuyor maalesef )

İnşallah bugün şu mübarek günün hürmetine Rabbim hepimize bol bol eksiler görmeyi nasip eder :KK66:
Aminnnnnnnnnn
Kardeş insanı hayatta en çok sinir etme potansiyeline sahio oluo tamamen kopulamauan bir varlik tabi herkes öyle :D

Abowwwwwwwwwww kızzzzzzzz ne yaptın sen :KK57:
Maşallah suphanallah canım harika bir sonuç :KK66: keşke üzüntü olmasaydı da az eksik gitmiş olsaydı ama her şerde bir hayır vardır demiyorlar boşuna :KK66:
Kız valla bireysellerde birinciliğe göz kırparsın sen bu yüzdeyle :21:
Takımıda maşallah çok güzel bir dereceye getirdin :KK60: Helal sana aynen devam
Ayy yeni alabildim teli elime daha bakamadm ama drecemiz olur inşAllah :)

Back
X