• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Kızlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum ve kocaman öpüyorum :KK66:
Bu haftada harikaydınız ve eminim haftaya da süper sonuçlar alacağız :KK66:

Benim maalesef aşırı derece yoğunluğum vardı bugün ve daha yeni eve girdim :KK43:
Diyetisyen randevum harika geçti hatta sizlerede hemen yazayım sonuçları ;

Diyetisyenin tartısında çok çok az fazla çıktım; 94,2 kg
Onun geçen haftaki sonucuna göre 700 gr kilodan gitmiş amaaaaa 2,1 kg da yağdan gitmiş
Yani toplamda 2,8 kg kadar bir kütle kaybı ve 1.4 kg da ödemim varmış :KK66:
Sonuçtan çok çok memnun kaldı ve haftalık çoşkumu verip gönderdi :KK70:

Öğlen bir ara yağmur bastırdı ( gerçi diyetisyenin olduğu semtte çiseledi sadece ) benim kızda o ara okul yolundaymış arkadaşıyla ve orada deli gibi yağınca bizimkiler sıçana dönmüş :KK70:
Mesaj üzerine mesaj attı yok çok üşüyorum gelip bana tshirt getirirmisin falan diye hatta kendi yetmiyor birde kankasını düşünerek arkadaşımın da baş örtüsü de ıslandı onada yedek getirirmisin diye :KK66:
Neyse son anda da eşim gel şirketten arabayı al bari de öyle gidersin dedi hadiiii metroyla aktarma yapıp gittim şirketten arabayı aldım :KK66: evden yedekleri alıp okula gittim hanımların teneffüsünü bekledim :KK66:

Dönüşte de kuzuyu Annemden alacaktım şimdi kapıdan alırsam bana trip atıyor der diye kahve içmeye diye girdim bir baktım akşam yemeği hazırlıyoruz :KK70:
Kayınvalideye de yarın sabah erken çıkacağız diye kızları bırakalım diye anlaştığımız için onada çaya gittik derken ancak eve gelebildim :KK43: bazen cidden her şeyi ve herkesi boşverip sadece bencilce kendim için yaşamak istiyorum ama olmuyor maalesef :KK66:

Aklımda sizlerde kaldı ( büyük kızdan bilgisayarı zor kurtardım :KK70: tutturdu programı çalışacağım diye bende en sonunda kızdım len haftasonu ben yokken bak işte ver şu bilgisayarı bari yatana kadar rahat yazayım :KK66: şükür iyi saatine gelmiş de ses etmeden verdi :KK66: )
Maşallah sonuçları görünce bayıldımmmmmmmmmmmmm :KK66: Hep böyle devam eder inşallah

Canım ne olur kusura bakma bilgisayardan giremediğim için seni ekleyemedim ( başlangıç bilgilerini kayıt etmiştim ) cepten de çok zor oluyor diye ama söz haftaya ilk işim seni listeye eklemek olacak :KK66: Sende bu önümüzdeki hafta daha sık görün kız gözüme hatta fırsat buldukça listeyi hatırlat bana :KK66: inan kafa gitti benim iyi evin yolunu buluyorum bu dalgınlık ve yorgunlukla :KK66:

Oyy onu yaparsam bir nevi kendi topuğuma sıkmış olurum :KK70: Normalde de hep resim eklerim ( facei depo niyetine kullananlardanım :KK70: ) ama şimdi yapınca bak inadına yapıyor olacak o yüzden hiç çekemem :KK66:
Akşam üzere Anneme kızı almaya diye gidince hiç lafı bile edilmedi sanki sabah telefonda kapışan biz değildik :KK70:
Bakalım şimdilik böyle idare edeceğim ama bakalım nereye kadar :KK66: hatun saydırdı ya bir kaç ay gider o ona :KK70:
her zamanki gibi sonra bakalım ne bulacaklar :) gerçi ellerine asla koz vermem bu saatten sonra

Maalesef ki öyle :KK66: Üstelik biz okadar zıttız ki bilmeyen üveylik mi var der :KK70:
Normal sohbetimiz zaten var ama hep özenmişimdir hadi gel şuraya gidelim buraya gidelim diyipte yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen kardeşlere :KK66: tabi onlarda sayılıdır kesin :KK70:

Allah razı olsun canım :KK66: valla siz olmasaydınız yanmıştım :KK66: Yenaya söyledim sağ olsun ilgilenecekti ama siz daha erken davranmışsınız :KK66:

Sabır canım inşallah çoook daha rahatlayacağın günler gelecek :KK66:

Benim bicirik uyur uyumaz aciyorum burayi olsun ne zaman musait olursan bende o kadar yogun tempodayim ki seni anliyorum. Dun evrak islemleri vardi 30 km yurudum canim ayaklarim sonra telefon caldi kizin durmuo dedi eve geri geldim kizimi giydirdim hazirladim onu da alip ciktim bir suru yere gittik of aksamda erkenden sizmisim

Kahvalti bir bisküvi iki uc zeytin dunun yorgunlugunu atabilirsem kendime hazirlqdigim kompostoyu (seker neredeyse atmadim icine ) icecegim

Kahvaltı az değilmi. ? Şöyle dolu dolu peynirli,yumurtalı yesillikli bir kahvaltı daha iyi olur. ..

Merhaba
Bugün ki yediklerimi bildireyim
Kahvaltı haşlanmış yumurta 1 adet grissinı
Peynir kayısı çayı
Ara yarım muz
Öğlen 1 kaşe mercimek çorbası içtim
20 dk hızlı yürüyüş yaptım 115 kalori yaktim
Detoks suyumu içiyorum
Şimdi akşam yemeği yiyorum etli türlü
Yogurtlu kırmızı biber közlenmiş

Merhaba
Bugün ki yediklerimi bildireyim
Kahvaltı haşlanmış yumurta 1 adet grissinı
Peynir kayısı çayı
Ara yarım muz
Öğlen 1 kaşe mercimek çorbası içtim
20 dk hızlı yürüyüş yaptım 115 kalori yaktim
Detoks suyumu içiyorum
Şimdi akşam yemeği yiyorum etli türlü
Yogurtlu kırmızı biber közlenmiş
bugünkü menün çok güzel spor yapman harika olmuş metabolizmayı iteklemek gerekiyor sporla yoksa kiloların inadını kırmak zor. bu arada boy kilo kaçtı senin seninle tanışamadık benim karman çorman olduğum bir döneme denk geldi gelişin :KK54:

kittenlove kittenlove Canım tebrik ederim harikasın :KK9:
Bugün boş kaldigim tüm vakitlerde e-okul işleriyle uğraştım kurs başvuruları falan daha da bir sürü isim var inşallah yarın biter :dua:
Bugün yediklerim
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti menemen bir dilim karışık tahilli ekmek salatalik dereotu peynir bir bardak çay
Ara bir kupa yeşil çay
Öğlen iki büyük dilim karpuz bir dilim de light beyaz peynir
Ara 10 12 tane findik ve 3 4 kaşık kadar dondurma
Akşam ızgara tavuk salata 1 bardak ayran
Şimdi yine yeşil cayimi icicem acayip tatlı isteğim var en hafifi dondurma diye onu tercih ettim bazen böyle oluyorum ölücem tatlı diye:kızgın:

kittenlove kittenlove Canım tebrik ederim harikasın :KK9:
Bugün boş kaldigim tüm vakitlerde e-okul işleriyle uğraştım kurs başvuruları falan daha da bir sürü isim var inşallah yarın biter :dua:
Bugün yediklerim
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti menemen bir dilim karışık tahilli ekmek salatalik dereotu peynir bir bardak çay
Ara bir kupa yeşil çay
Öğlen iki büyük dilim karpuz bir dilim de light beyaz peynir
Ara 10 12 tane findik ve 3 4 kaşık kadar dondurma
Akşam ızgara tavuk salata 1 bardak ayran
Şimdi yine yeşil cayimi icicem acayip tatlı isteğim var en hafifi dondurma diye onu tercih ettim bazen böyle oluyorum ölücem tatlı diye:kızgın:
bana da oluyo o iki kare bitter çikolata ile beş bademi kombiniyorum yada direkt badem yiyorum geçirisin diye bademin içimde çikolata da olup alıştığımız tat maddeler var aynı ondan onunla dengelemeye çalışıyorum :)

Gününüz aydın olsun...:KK200:

Yeni uyandım hemen kahvaltı ve oğlanı yüzmeye götürme ...

Esimin yegeni evlendi dun gece...Düğün çok güzeldi. eğlenceliydi çok oynadım :KK76:
Ve bir sürü iltifat aldım. :nazar: ummadigim bir iki kişi bile 5 yaş gençleştigimi falan söyledi ... saçlarda kısalinca çok değişik geldim gözlerine ..
Fakat görselliğin,kilonun zayıf olmanin bu denli ön plan da olmasi özellikle sosyal hayatta... ne dramatik...
Sistem belli bir kalıp belirliyor ve kadınlar,erkekler o yolda çok acımasız olabiliyor...
Gel de anarşik olma...:KK53:

açıkçası ben insanın mutlu olduğu kiloda olması taraftarıyım ama bu kilo seçimi dışarıdaki insanların yorumlarına göre değil kendi bakış açısına göre şekillenmeli misal ben dışardan zayıf gözüken bi insanım taş çatlasa 60-62 kilo ancasın derler bana ki bu 68 kiloyken duyduguğum birşey oysaki vücut yapımla ilgili, ama ben memnun muyum hayır millete güzel görüncem diye kendime eziyet edemem ki yok az ya yok spor yap ,birden kilo alınca hormonal denge bozuluğu sonucu sivilce ,çabuk yorulma hızlı yürürken nefes nefese kalma gibi sağlık sorunları yaşamamak için zayıflıyorum :) yoksa kızlar millete kalsa gözünün üstüne kaş var der hiç uğraşılmaz onlarla . Önemli olan sağlıklı bir kilo da olmak ama tabi şöyle bir algı var : güzel olursam ilgi çekici olursam daha çok sevilirim ya zaten seni sırf tipin için seven arkadaştan ne yarar gelir ben insanların karakterinin kendilerini güzelleştirdiğine inanıyorum mesela sevdiğim arkadaşlarım bana hep güzel gelir kusur bulamam hiç :KK49:

Hayırlı pazarlar
Kahvaltı
Pazar kahvaltilarinin olmazsa olmazı sucuk çok az yedim ama
1 dilim tam buğday ekmegi
Şekersiz 2 çay bardağı çay
Peynir domates salatalık
Ara bir bardak süt 3 adet diyet biskuvı
Akşam yemeği olarakta
Avuç içi kadar tavuk 3 dilim patates bunlar fırında pisti
1 kase şehriye corba yeni yaptığım salçalı denedim harika oldu:KK76:
Salata ve yoğurt
7 gibi eşimle yürüyüşe çıkacağım bakalım kaç saat yurucez yazarım buraya sim

İyi geceler kızlar bu akşam yoğurt kürüne başlıyorum yoğurt pul biber limon bakalım işe yarayacak mı? İnş cumaya listede olurum

@ISILDURU ne dersin beraber belki listede oluruz ;)

Back
X