- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ya regliyim ama umarım şişliğim geçer eski görürümİyi geceler kızlar bu akşam yoğurt kürüne başlıyorum yoğurt pul biber limon bakalım işe yarayacak mı? İnş cumaya listede olurum
@ISILDURU ne dersin beraber belki listede oluruz![]()
Herkese merhaba kızlar bugün zor bir gündü benim için ara ara baktım ama yazamadım bugün bakıcı aradı işi bıraktığını söyledisok oldum tabiî neymiş efendim beli çok agrıyormuş falan filan zaten 2 hafta oldu başlayalı tam da bir güven vermemişti ama böyle pat diye de bırakacağını hiç düşünmemiştim bir kaç kişiye sorduk olumsuz : ( sonra birini bulduk normalde kadının çocuk bakmak gibi bir fikri yok da arkadaş hatrı iste küçük yerde yaşamanın sıkıntısı ışte : ( çarşamba perşembe başlayacağız inşallah bir kaç gün de geçen yılki bakicimiz bakacak sağolsun bugün saçma sapan bir gündü doğru düzgün bir beslenmek olmadı o yüzden hiç yazmayayim daha iyi ama söz veriyorum mükemmel bir hafta 4 olacak inşallah cumaya hedefim 64 :)
Herkese iyi geceler : )
buralar biize emanet için rahat olsun :)
Gününüz aydın olsun...
Yeni uyandım hemen kahvaltı ve oğlanı yüzmeye götürme ...
Esimin yegeni evlendi dun gece...Düğün çok güzeldi. eğlenceliydi çok oynadım
Ve bir sürü iltifat aldım.ummadigim bir iki kişi bile 5 yaş gençleştigimi falan söyledi ... saçlarda kısalinca çok değişik geldim gözlerine ..
Fakat görselliğin,kilonun zayıf olmanin bu denli ön plan da olmasi özellikle sosyal hayatta... ne dramatik...
Sistem belli bir kalıp belirliyor ve kadınlar,erkekler o yolda çok acımasız olabiliyor...
Gel de anarşik olma...![]()
Herkese merhaba kızlar bugün zor bir gündü benim için ara ara baktım ama yazamadım bugün bakıcı aradı işi bıraktığını söyledisok oldum tabiî neymiş efendim beli çok agrıyormuş falan filan zaten 2 hafta oldu başlayalı tam da bir güven vermemişti ama böyle pat diye de bırakacağını hiç düşünmemiştim bir kaç kişiye sorduk olumsuz : ( sonra birini bulduk normalde kadının çocuk bakmak gibi bir fikri yok da arkadaş hatrı iste küçük yerde yaşamanın sıkıntısı ışte : ( çarşamba perşembe başlayacağız inşallah bir kaç gün de geçen yılki bakicimiz bakacak sağolsun bugün saçma sapan bir gündü doğru düzgün bir beslenmek olmadı o yüzden hiç yazmayayim daha iyi ama söz veriyorum mükemmel bir hafta 4 olacak inşallah cumaya hedefim 64 :)
Herkese iyi geceler : )
Şükür kızlar evi fazla dağıtmamışlar hatta az bir şey temizlik bile yapmışlar diyebilirim
Tabi bugün yinede evi iyice bir temizlemem lazım çünkü yarın akşam KV bize yatıya gelecekmiş
Hatun 1 mahalle ötede oturuyor ama genelde gelmişken yatıya kalıyoröbür türlü pek uğramıyor gelmişken oğluyla hasret gidersin
biz her hafta gitsek de yeterli gelmiyor sonuçta
Yarın Salı yani benim Fitnes günüm ve kuzumun yüzme günüaşırı yoğun olacağım için bugünden bütün işlerimi yapayım dedim
gerçi ne yemek yapacağıma daha karar vermedim ama onuda olmadı bu geceden hallederim ki yüzmeden döndükten bir saat sonra en geç KV gelmiş olur bari sıkışmıyayım
Önce tabiki kahvaltımı yapayımkuzuyu eşimle okula yolladım şimdi ancak fırsatım oldu
Hee gözüm burada o ayrıözlemişim
![]()
Ne güzel geçmiş haftasonunuz banucum. .
O arti hiç sorun değil hep hareket halin de olduğun için kasların neyin şişmiştir :)
Cumaya -1 gibi bi his oluştu içim de...![]()
Banucum çok şükür çitler bitmiş ben bile gerildim buradaninsallah hasta olmazsiniz bahçede yattiniz diye benim ufaklık çok hasta 3 gündür öksürük ateş burun akıntısı hepsi var malesef
Allahın izniyle bende öyle hissediyorum
Bakalım yarın fitnessde nasıl bir program verecekler banaşimdiden yarını iple çekiyorum
![]()
Banucum çok şükür çitler bitmiş ben bile gerildim buradaninsallah hasta olmazsiniz bahçede yattiniz diye benim ufaklık çok hasta 3 gündür öksürük ateş burun akıntısı hepsi var malesef
Herkese günaydın: )
YENA
oynakbasi34 iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar evet biz de öyle diyoruz her şeyde bir hayır vardır kızıyorum kadına madem böyle bir rahatsizligin var baştan söyle dimi pazar günü arıyor ben yarın gelmiyorum yahu ben burda gurbetteyim kımsem yok ki öyle bugün sen bak diyeyim Allah razı olsun geçen seneki bakicimizdan o hemen ben ilgilenirim dedi de içim rahat gidicem bir kac gun okula
Ben de bugün biraz artı gördüm : ( inşallah fazlasıyla cumaya kadar gidecek
ISILDURU Canım size de çok geçmiş olsun
Günaydin kizlar,
bu hafta sonu malesef bol bol kacamakli gecti malesef. Ama hic otturmadim uyumadim bile desem yeridir. Kiz kardesimin sözü vardi :) bir tane de olsa kardesimin tatilisindan yiyim dedim
Ama bugün yine tam gaz devam. Burya yazmak gercekden iyi geliyor![]()
Günaydin kizlar,
bu hafta sonu malesef bol bol kacamakli gecti malesef. Ama hic otturmadim uyumadim bile desem yeridir. Kiz kardesimin sözü vardi :) bir tane de olsa kardesimin tatilisindan yiyim dedim
Ama bugün yine tam gaz devam. Burya yazmak gercekden iyi geliyor![]()