• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü menümü çok beğendim söylemeden geçemicem :))
Sabah : iki dilim tam buğ. Ekmeğine domates peynir sandviç
Ara : 1 tane kurabiye
Öğlen : ton balıklı salata
Ara ; 5 badem
Akşam : buğlama uskumru 1 tane
Salata
Dört tane doritos cips ( son an kaçamağı oldu bu :) )

Yoğun ve hareketli bir günden sonra oturmuşken şöyle yediklerimi toparlıyayım...

Sabah,
Domates
Peynirli omlet
zeytin
roka

Öğle,
Sucuklu yumurta çok az
domates
2 ısırık kıymalı börek

Ara,
2 ceviz
Bir kaç tane üzüm..Takribi 7-8 adet
Kahve

Akşam,
Köfte
Salata
2 lokma ekmek

Herkese merhaba kızlar bugün zor bir gündü benim için ara ara baktım ama yazamadım bugün bakıcı aradı işi bıraktığını söyledi :KK35: sok oldum tabiî neymiş efendim beli çok agrıyormuş falan filan zaten 2 hafta oldu başlayalı tam da bir güven vermemişti ama böyle pat diye de bırakacağını hiç düşünmemiştim bir kaç kişiye sorduk olumsuz : ( sonra birini bulduk normalde kadının çocuk bakmak gibi bir fikri yok da arkadaş hatrı iste küçük yerde yaşamanın sıkıntısı ışte : ( çarşamba perşembe başlayacağız inşallah bir kaç gün de geçen yılki bakicimiz bakacak sağolsun bugün saçma sapan bir gündü doğru düzgün bir beslenmek olmadı o yüzden hiç yazmayayim daha iyi ama söz veriyorum mükemmel bir hafta 4 olacak inşallah cumaya hedefim 64 :)
Herkese iyi geceler : )

Herkese merhaba kızlar bugün zor bir gündü benim için ara ara baktım ama yazamadım bugün bakıcı aradı işi bıraktığını söyledi :KK35: sok oldum tabiî neymiş efendim beli çok agrıyormuş falan filan zaten 2 hafta oldu başlayalı tam da bir güven vermemişti ama böyle pat diye de bırakacağını hiç düşünmemiştim bir kaç kişiye sorduk olumsuz : ( sonra birini bulduk normalde kadının çocuk bakmak gibi bir fikri yok da arkadaş hatrı iste küçük yerde yaşamanın sıkıntısı ışte : ( çarşamba perşembe başlayacağız inşallah bir kaç gün de geçen yılki bakicimiz bakacak sağolsun bugün saçma sapan bir gündü doğru düzgün bir beslenmek olmadı o yüzden hiç yazmayayim daha iyi ama söz veriyorum mükemmel bir hafta 4 olacak inşallah cumaya hedefim 64 :)

Aaaa ne ayıp etmiş bakıciniz. Hiç olurmu öyle aniden . Çocuk bakımı bu başka birşey değil... Çok üzüldüm canım. Umarım yeni gelenden çok memnun kalırsınız..

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Şükür kavuşturana :KK68:
İki gündür valla aklım sizdeydi ama koşturmacadan bir türlü elime telefonu buraya bakmak için alamadım ;)
Cumartesi sabah ezanıyla yollara düştük ve sonunda gece geç saatlerde çitlerin boyanması bitti ;) tabi ertesi gün arkadaşlar gelecekleri için orada yatıya kaldık ;)
Gece inanılmaz soğuktu :KK53: Babam ben çardakta yatmam diye tutturunca Annem ve Babam bizim arabada bizde eşimle çardakta uyuyalım dedik ama ayazdan bir ara sol tarafımı hissetmedim :D
Sabah arkadaşlar gelene kadar Allahtan dinlenip kendime gelmiştim;)

Sağ olsun bir tanesi Kuymak yaptı kahvaltıya ( hayatımda ilk kez yedim ve çok beğendim )
Tabi yanında az bir şey ekmekte yedim ;)
Bu gelenler bizim hastane arkadaşlarımız ve onların vesilesiyle tanıştığımız tanıdıkları :KK68:
İnanılmaz keyifli geçti hatta bol bol yeşillik alanda gezdik kızlarla ;)
Şansa o gün eşimin kaynının ( birbirlerine öyle diyorlar :D ) doğum günüydü ve biz hatunlar çaktırmadan gezme bahanesiyle gidip pasta aldık ;)
Tabi yine yoğun ısrarlar üzrerine bende minik bir dilim pasta yedim ( özellikle öğlen kutlamayı yaptık ki akşama kadar fazlasını yakmış olalım diye )

Eve dönene kadar dakika yerimde durmadım ;) bulaşıktı toparlamaydı çay servisi derken çok yoruldum ama iyiki gelmişler :KK68:
Olması gerektiği gibi su içemedim ve birazda iki günlüğün ayakta olmanın şişliği var şu anda ama hiç umursamıyorum ;) minicik bir artı gördüm + 600 gr kadarcık ;) tabi ben cumaya kadar çoook daha fazlasını yakarım ;)

buralar biize emanet için rahat olsun :)

Her zaman içim rahat kuzum maşallah hepiniz dört elle sarıldınız takıma ;)
Bu arada bireysellerde 3.cü olmuşsun canım tebrikler :KK9::KK9::KK9::KK9:

kittenlove kittenlove tebrikler
oynakbasi34 oynakbasi34 sonuclara nereden bakiyoruz

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-145

Burdan bakabilirsin canım sonuçlara ;)

Gününüz aydın olsun...:KK200:

Yeni uyandım hemen kahvaltı ve oğlanı yüzmeye götürme ...

Esimin yegeni evlendi dun gece...Düğün çok güzeldi. eğlenceliydi çok oynadım :KK76:
Ve bir sürü iltifat aldım. :nazar: ummadigim bir iki kişi bile 5 yaş gençleştigimi falan söyledi ... saçlarda kısalinca çok değişik geldim gözlerine ..
Fakat görselliğin,kilonun zayıf olmanin bu denli ön plan da olmasi özellikle sosyal hayatta... ne dramatik...
Sistem belli bir kalıp belirliyor ve kadınlar,erkekler o yolda çok acımasız olabiliyor...
Gel de anarşik olma...:KK53:

O anarşik ruh bende de var :D
Ne güzel canım hem eğlenmişsin hemde güzel iltifatlar sayesinde motivasyon tavan olmuş ;)
Rabbim yeğeninizi de bir yastıkta kocatsın ;) Aminnnn

Allah yardımcın olsun canım inşallah bu seferki kuzuyu sahiplenir de sende için rahat işe gidersin ;)
Diğer hatun ayıp etmiş ama her şerde bir hayır vardır ;)
Umarım herşey gönlünce olur

Şükür kızlar evi fazla dağıtmamışlar hatta az bir şey temizlik bile yapmışlar diyebilirim :KK48:
Tabi bugün yinede evi iyice bir temizlemem lazım çünkü yarın akşam KV bize yatıya gelecekmiş :KK53:
Hatun 1 mahalle ötede oturuyor ama genelde gelmişken yatıya kalıyor ;) öbür türlü pek uğramıyor gelmişken oğluyla hasret gidersin ;) biz her hafta gitsek de yeterli gelmiyor sonuçta :KK48:

Yarın Salı yani benim Fitnes günüm ve kuzumun yüzme günü ;) aşırı yoğun olacağım için bugünden bütün işlerimi yapayım dedim ;) gerçi ne yemek yapacağıma daha karar vermedim ama onuda olmadı bu geceden hallederim ki yüzmeden döndükten bir saat sonra en geç KV gelmiş olur bari sıkışmıyayım ;)

Önce tabiki kahvaltımı yapayım ;) kuzuyu eşimle okula yolladım şimdi ancak fırsatım oldu ;)
Hee gözüm burada o ayrı :KK48: özlemişim :KK60:

Şükür kızlar evi fazla dağıtmamışlar hatta az bir şey temizlik bile yapmışlar diyebilirim :KK48:
Tabi bugün yinede evi iyice bir temizlemem lazım çünkü yarın akşam KV bize yatıya gelecekmiş :KK53:
Hatun 1 mahalle ötede oturuyor ama genelde gelmişken yatıya kalıyor :KK66: öbür türlü pek uğramıyor gelmişken oğluyla hasret gidersin :KK66: biz her hafta gitsek de yeterli gelmiyor sonuçta :KK48:

Yarın Salı yani benim Fitnes günüm ve kuzumun yüzme günü :KK66: aşırı yoğun olacağım için bugünden bütün işlerimi yapayım dedim :KK66: gerçi ne yemek yapacağıma daha karar vermedim ama onuda olmadı bu geceden hallederim ki yüzmeden döndükten bir saat sonra en geç KV gelmiş olur bari sıkışmıyayım :KK66:

Önce tabiki kahvaltımı yapayım :KK66: kuzuyu eşimle okula yolladım şimdi ancak fırsatım oldu :KK66:
Hee gözüm burada o ayrı :KK48: özlemişim :KK60:

Ne güzel geçmiş haftasonunuz banucum. .
O arti hiç sorun değil hep hareket halin de olduğun için kasların neyin şişmiştir :)
Cumaya -1 gibi bi his oluştu içim de...:KK76:

Ne güzel geçmiş haftasonunuz banucum. .
O arti hiç sorun değil hep hareket halin de olduğun için kasların neyin şişmiştir :)
Cumaya -1 gibi bi his oluştu içim de...:KK76:

Allahın izniyle bende öyle hissediyorum :21:
Bakalım yarın fitnessde nasıl bir program verecekler bana ;) şimdiden yarını iple çekiyorum ;)

Banucum çok şükür çitler bitmiş ben bile gerildim buradan :KK70:insallah hasta olmazsiniz bahçede yattiniz diye benim ufaklık çok hasta 3 gündür öksürük ateş burun akıntısı hepsi var malesef

Banucum çok şükür çitler bitmiş ben bile gerildim buradan :KK70:insallah hasta olmazsiniz bahçede yattiniz diye benim ufaklık çok hasta 3 gündür öksürük ateş burun akıntısı hepsi var malesef

Günaydın sanada canım :KK60:
Sorma canım valla bende hiç bitmeyecek sandım :D inan üzerimden büyük bir yük kalktı ;)
Anneme kalsa onlara yatacaklardı çardakta ( Babam horlar osurur falan diye istemedi hepimiz arabada yatalım :D neymiş göz kapanınca ... açılırmış :D ) Babamda ben üşürüm falan diye söylenince hadi siz arabada yatın biz çardakta dedik ;)
İnşallah hasta olmam dediğin gibi gerçi ben kendimden geçtim eşim hasta olmasın ben nasılsa her türlü atlatırım ;)

Senin kuzuya da çok çok geçmiş olsun ;) RAbbim acil şifalar versin ...Aminnnnnnnnnn

Allahın izniyle bende öyle hissediyorum :21:
Bakalım yarın fitnessde nasıl bir program verecekler bana :KK66: şimdiden yarını iple çekiyorum :KK66:

Benim de bugun ilk günüm pek heyecanlıyım bakalım nasıl geçecek.

Geçmiş olsun canım. .

Herkese günaydın: )
YENA YENA oynakbasi34 oynakbasi34 iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar evet biz de öyle diyoruz her şeyde bir hayır vardır kızıyorum kadına madem böyle bir rahatsizligin var baştan söyle dimi pazar günü arıyor ben yarın gelmiyorum yahu ben burda gurbetteyim kımsem yok ki öyle bugün sen bak diyeyim Allah razı olsun geçen seneki bakicimizdan o hemen ben ilgilenirim dedi de içim rahat gidicem bir kac gun okula
Ben de bugün biraz artı gördüm : ( inşallah fazlasıyla cumaya kadar gidecek
ISILDURU ISILDURU Canım size de çok geçmiş olsun

Günaydin kizlar,

bu hafta sonu malesef bol bol kacamakli gecti malesef. Ama hic otturmadim uyumadim bile desem yeridir. Kiz kardesimin sözü vardi :) bir tane de olsa kardesimin tatilisindan yiyim dedim :D

Ama bugün yine tam gaz devam. Burya yazmak gercekden iyi geliyor :D

Herkese günaydın: )
YENA YENA oynakbasi34 oynakbasi34 iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar evet biz de öyle diyoruz her şeyde bir hayır vardır kızıyorum kadına madem böyle bir rahatsizligin var baştan söyle dimi pazar günü arıyor ben yarın gelmiyorum yahu ben burda gurbetteyim kımsem yok ki öyle bugün sen bak diyeyim Allah razı olsun geçen seneki bakicimizdan o hemen ben ilgilenirim dedi de içim rahat gidicem bir kac gun okula
Ben de bugün biraz artı gördüm : ( inşallah fazlasıyla cumaya kadar gidecek
ISILDURU ISILDURU Canım size de çok geçmiş olsun

Eminim cumaya kadar bol eksi görürsün sende ;) suyunu ihmal etme yeter canım ;)

Günaydin kizlar,

bu hafta sonu malesef bol bol kacamakli gecti malesef. Ama hic otturmadim uyumadim bile desem yeridir. Kiz kardesimin sözü vardi :) bir tane de olsa kardesimin tatilisindan yiyim dedim :KK70:

Ama bugün yine tam gaz devam. Burya yazmak gercekden iyi geliyor :KK70:

Hayırlı olsun canım ;) Rabbim tamamına erdirsin ;) bak şimdi zayıflamak için bir bahanen daha var ;) düğünde yada nikahında kuğu gibi olmak için daha bir azimli devam ediyoruz o zaman

Cumaya kadar hiç kaçamak yapmadan sıkı bir şekilde devam ediyoruz ve ikimizde hatta bütün takım güzel eksiler görüp tekrar dereceye giriyoruz ;)

Günaydin kizlar,

bu hafta sonu malesef bol bol kacamakli gecti malesef. Ama hic otturmadim uyumadim bile desem yeridir. Kiz kardesimin sözü vardi :) bir tane de olsa kardesimin tatilisindan yiyim dedim :KK70:

Ama bugün yine tam gaz devam. Burya yazmak gercekden iyi geliyor :KK70:

Hayırlı olsun canım. . Allah tamamına erdirsin...

Yılbaşı hedefini düşün. Bak biz incecik oluciizz :) peki sen.? :)

Back
X