elamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Ayyy bugün salı yani Fitnes günüm

Okula giden çocuklar gibi yine heycan yaptım daha doğrusu sabırsızlanıyorum çünkü cidden çok zevk aldım geçen sefer

Fazlasıylada faydasını göreceğime adım gibi eminim

Hem spor öncesi saatim gelene kadar oturup yine kitap okuyabileceğim rahatlıkla ( sağ olsun eşim giderken ille bırakacağım diyor benimde işime geldi nasılsa dönüşte de yürüyeceğim bir yarım saat )
Bakalım toplamda akşama kadar bugün kaç adım atacağım
Aramıza hoş geldin canım

Bendeniz kızlarında dediği gibi Takım kaptanı

adım banu

37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında ( gerçi ikiside 1er yaş daha büyük olduklarını idda ediyor

) iki cadının Annesiyim ve İstanbulda evhanımıyım

Maalesef ki benim en yüksek gördüğüm kilo 124.5 kgdu ama şükürler olsun ki sonunda çok daha aşağıları gördüm ve görmeye de devam ediyorum

Geçen cuma 93.9 kgdum ( 118le diyetisyene başladım 5.5 ay evvel

)
Takım kurallarımız aslında çok fazla değil bakma ilk sayfada okadar çok kural yazdığına

Özetliyorum hemen ;
Her arkadaşımızdan günlük 5 mesaj bekliyoruz en azından ( hani aktiv olunsun bazen belki 3 mesaj olur ama düzenli olarak paylaşım şart )
Yediklerimizi paylaşıyoruz ki birbirimizi uyarabilelim ( itiraf ediyorum bir kaç gündür ben ihmal ediyorum ama siz cemaat olarak hocanın dediğini yapın ama yaptığını yapmayın

)
Her cuma bildirim günümüz yani bir önceki cumayla o cumanın kilosunu bildirim aradaki farkı yazıyoru
Mesela;
geçen hafta; 94,9 kg
Bu hafta; 93,9 kg
Fark; - 1 kg
Yüzdesi 1,05 % ( Verdiğin kiloyu bir önceki haftanın kilosuna bölüp 100 ile çarparak elde ediliyor bu yüzde )
Eğer yüzdeyi hesaplayamazsan da sıkıntı yok ben hallederim
Tek esnetemediğim kural var oda şöyle ki ; Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde listeye alınabiliyor

bu Adminlerin ısrarlı oldukları bir kural yoksa maalesef bazen bir hevesle takıma katılıp 1 hafta sonra ortadan kaybolan arkadaşların Takım kaptanlarına fazladan iş çıkarmamaları için kesin kural

Yani bu cuma bildirimini yaparsan 6 Ekimde sende düzenli paylaşım yaptığında listemize girmiş oluyorsun

tabiki takıma dahil oldun listede ol olma

Hee ben takım listesine girmek istemiyorum bildirimlere uyamam dersende yinede bizimle birlikte motive olup kilo vermeye odaklanabilirsin

Zaten çok güzel fark yaratmışsın öyle aşırı bir kilonda yok
Bu arada daha evvel Takım yarışmasına katılmadın dimi

hani bir iki sene önce de olsa başka nikle de olsa belirtmen gerekiyor ki onuda listeye aldığımızda not düşeceğiz
İnşallah sende diğer kızlar gibi burayı çok sever ve kalıcı olurusun

yılbaşına kadar bile müthiş farklar yaratabiliriz

Tekrar aramıza hoş geldin
Canım olmadı kahvaltı tabağını geceden hazırlayıp streçle

hem sabah hiç uğraşmadan direk hazır olur

domatesi de enine dilimlersen sulanmıyor

onla bile uğraşmamış olursun

ben çok acelem olduğunda öyle yapıyorum
Kız ölmüşle olmuşa çare yok ama bak cumaya listeye giriyorsun az da olsa eksi bekliyorum senden o yüzden kesinlikle bugün fazladan yürünüp o baklava yakılacak ona göre

Bomba gibi bir giriş yapacaksın bence bu cuma unutma
Valla benden önce geldin tabi ben sabah 6ya gelmemişti uyandım hatta şekersiz Türk kahvemi bile içtim

destan yaza yaza ancak gelebildim

Bu arada sanada günaydın canım

ne güzel erkenden kalkıldı metabolizma çalıştırıldı

Suyunu da bol tut cumaya kadar da bir bombe bildirim daha görelim senden bu hafta