• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

*** 8. Takım 537.Etap***

Oynakbasi34 ( 93,8 / 92,2 / 1,6 / 1,71 % )
Yena ( 77,7 / / / % )
Zehra_eymen ( 82 / / / % )
doga3 ( 97 / / / % )
kittenlove ( 66,5 / 66,4 / 0,1 / 0,15 % )
erciyes111 ( 64,7 / / / % ) Sabit
newsletter ( 89 / / / )
serenalar ( 75,6 / 75,6 / 0 / 0 % ) Sabit, 512.Etapta izne ayrılan üye döndü, yüzdesi 26ya bölündü

8.Takım Ortalaması; %

Benim de 66.4 çıktı bu hafta az gittiğini hissetmiştim zaten :s gelcek hafta bol sporlu geçicek inşAllah

Aynen canım motivasyon tavan devam ;) eminim çoook güzel bir bildirim olacak önümüzdeki hafta ;) birde suyu biraz daha çoğaltmaya çalışsana canım ;) belki az da olsa ödemde vardır

*** 8. Takım 537.Etap***

Yena ( 77,7 / / / % )
doga3 ( 97 /96 / 1 /1.03 % )
kittenlove ( 66,5 / 66.4 / 0.1/0.15 % )
erciyes111 ( 64,7 / / / % )
newsletter ( 89 / / / )
serenalar ( 75,6 / 75,6 / 0 / 0 % ) Sabit, 512.Etapta izne ayrılan üye döndü, yüzdesi 26ya bölündü

8.Takım Ortalaması; %

Günaydınlar kalp krizine girecektim 96 yı 97 gördüm bi an:eek:tekrar tartılayım hele dedim neyse yanlış görmüşüm:63:
Banu tebrik ederim süpersin:halay:

:halay:Senide tebrik ederim canım ;) inşallah bizde emin adımlarla aşağılara doğru gidiyoruz ;) hadi bu haftada sıkı tutalım canım ;) 8ler sanada göz kırpıyor cancan :KK68:

Adayaren de listeye gireyim demiş herhalde bi bakarmısın kaptancım

Canım adayaren çoook eski arkadaşlarımızdan ;) kayıp balıklardan :D şükür sonunda diye diye ikna ettim de eskilerden bir kaç arkadaşımız daha dönecek ;)
İzne ayrıldığı kiloya düştüyse anında listeye döner zaten onlarda ;)

Canım adayaren çoook eski arkadaşlarımızdan :KK66: kayıp balıklardan :KK70: şükür sonunda diye diye ikna ettim de eskilerden bir kaç arkadaşımız daha dönecek :KK66:
İzne ayrıldığı kiloya düştüyse anında listeye döner zaten onlarda :KK66:
Tamam canım izine ayrılma daha kimseye iyi gelmemiş görmedim artıda gelsen takımı bırakmamak lazım birbirimizi motive ediyoruz- ederiZ

*** 8. Takım 537.Etap***

Yena ( 77,7 / / / % )
doga3 ( 97 /96 / 1 /1.03 % )
kittenlove ( 66,5 / 66.4 / 0.1/0.15 % )
erciyes111 ( 64,7 / / / % ) sabit
newsletter ( 89 / / / )

8.Takım Ortalaması; %

Tamam canım izine ayrılma daha kimseye iyi gelmemiş görmedim artıda gelsen takımı bırakmamak lazım birbirimizi motive ediyoruz- ederiZ

Kesinlikle canım ;) hep diyorum sürüden ayrılanı kurt kapar diye :KK48:
Gelsin kaçaklarda ben onları salmam bir daha bir yere :KK20: :KK20:artı eksi fark etmez maksat birlikte hedefe ulaşıp daha sağlıklı ve daha fit olabilmek ;)
Birlikte çok güzel kilo vereceğimize inanıyorum hemde canı gönülden :KK66:

Maşallah banucum helal olsun sana, 8 ler göz kırpıyor bu arada diyetisyeninde harika tıkır tıkır gidiyor kilolar :nazar:

Çoook teşekkür ederim canım :KK60: Şükür çok güzel gidiyor Sibelin sayesinde ;) hem kendimi çok iyi hissediyorum hemde gözle görünür fark oluyor her hafta ;) İnan kilolar gittikçe yataktan bile ok gibi fırlıyorum :KK48: eskiden kaplumbağ gibi debelenirdim yana döneceğim belimin ağrısı geçecek ( ki bazen ağlardım ;) ) de ben yataktan kalkacağım diye :oops:
Eskiden araba bir sokak ötede park edildiyse eşime sen git alda gel derdim :( şükürler olsun ki şimdi bir çok benden zayıf insandan bile daha rahat yürüyorum :KK71:
Dün spor salonunda dikkatimi çekti :KK48: yanımda bir bayan koşu bandında yürüyor ama benden çok daha zayıf :63: hatun 3.5de yürüyor ben bu kiloma rağmen 5.7de hatta bir ara 6.3 e bile çıktım :D :D :D kadının yan yana şaşkın bakışlarını yakaladım ama ne eğlendim kendi kendime :D hatunun koşu bandı sadece yürüyüş olarak gösterirken benimki Kardiyodan aşağısını göstermedi :D ki ben o spordan sonrada tekrar eve yürüyorum ;) Görümcem bile benden çok zayıf 62 kg ama o spordan sonra bacaklarım çok ağrıyor diyor :D

Her şerde bir hayır vardır tabi ama hep diyorum keşke çok daha önce Sibele deng gelseymişim ;) hayatımda cidden başıma gelen en güzel şey bu diyetisyene gitmelerim ;) Hatta eşime bile diyorum hedefe ulaştıktan sonra 6 ay ücretsiz kilo takibi veriyor tüm danışanlara ;) o süre geçtikten sonra da ayda 1 de olsa ona gitmeye devam edeceğim en azından 1 - 2 sene daha ;) iyice kilolar otursun da benim beynimde artık obezliği unutsun ondan sonra nasılsa bende devam ederim kendi başıma ;)

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese

Bu arada sanada Günaydın canım ;) Hayırlı cumalar :KK60:

Aynen canım motivasyon tavan devam :KK66: eminim çoook güzel bir bildirim olacak önümüzdeki hafta :KK66: birde suyu biraz daha çoğaltmaya çalışsana canım :KK66: belki az da olsa ödemde vardır
Aynen gün içi koşuşturmadan suyu unutuyorum hep onu arttırmam lazım bir de adet olucam iki güne onun şişkinliği vr büyük ihtimal

Ay diğer kızları merak ettim gelseler keşke ben çıkmadan :D gerçi cepten de bakarım o ayrı da her cuma böyle heycan yapıyorum :D

Yok yok artıda olsan ayrılmak zarar ben geçen sene kilo veremiyorum diye izne ayrılmıştım gitmiyodu kilolar gram gram gidiyodu .e noldu 1 yıl sonra kilo almış biçimde başlamak zorunda kaldım oysa devam etsem gram gram da gitse şuana zayıflaöıştım

Günaydın hayırlı cumalar kızlar:KK68:

Kilo veren arkadaşlarimi tebrik ediyorum süpersiniz :nazar:

Veremeyen arkadaslarimda üzülmesin haftaya gümbür gümbür geliriz degilmi ama :KK60:

Bende sabit çıktım daha fazla giderdi dün regl oldum şişkinlik var kesin :spor:

Back
X