- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 66.4 çıktı bu hafta az gittiğini hissetmiştim zaten :s gelcek hafta bol sporlu geçicek inşAllah
Günaydınlar kalp krizine girecektim 96 yı 97 gördüm bi antekrar tartılayım hele dedim neyse yanlış görmüşüm
Banu tebrik ederim süpersin![]()
Adayaren de listeye gireyim demiş herhalde bi bakarmısın kaptancım
Tamam canım izine ayrılma daha kimseye iyi gelmemiş görmedim artıda gelsen takımı bırakmamak lazım birbirimizi motive ediyoruz- ederiZCanım adayaren çoook eski arkadaşlarımızdankayıp balıklardan
şükür sonunda diye diye ikna ettim de eskilerden bir kaç arkadaşımız daha dönecek
İzne ayrıldığı kiloya düştüyse anında listeye döner zaten onlarda![]()
İnşallah ağzın bal yesin :)Senide tebrik ederim canım
inşallah bizde emin adımlarla aşağılara doğru gidiyoruz
hadi bu haftada sıkı tutalım canım
8ler sanada göz kırpıyor cancan
![]()
Tamam canım izine ayrılma daha kimseye iyi gelmemiş görmedim artıda gelsen takımı bırakmamak lazım birbirimizi motive ediyoruz- ederiZ
Maşallah banucum helal olsun sana, 8 ler göz kırpıyor bu arada diyetisyeninde harika tıkır tıkır gidiyor kilolar![]()
Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
Aynen gün içi koşuşturmadan suyu unutuyorum hep onu arttırmam lazım bir de adet olucam iki güne onun şişkinliği vr büyük ihtimalAynen canım motivasyon tavan devameminim çoook güzel bir bildirim olacak önümüzdeki hafta
birde suyu biraz daha çoğaltmaya çalışsana canım
belki az da olsa ödemde vardır
Harikasınız bir kilo daha ohh :))Günaydınlar kalp krizine girecektim 96 yı 97 gördüm bi antekrar tartılayım hele dedim neyse yanlış görmüşüm
Banu tebrik ederim süpersin![]()