Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

ASlında size spor salonundan da yazmıştım ama nedense gitmemiş :KK48:
Bugün baya terledim ama terledikçe de daha fazla spor yapasım geldi ;)
Eve gelir gelmez de hemen duşumu alıp şekersiz Türk kahvemi içtim sonrada Öğle yemeğimi hazırlayıp yedim ;)

Birazdan giyinip büyük kızın okul toplantısına gideceğim ;) ordan da Anneme uğrayıp kuzuyu alacağım yüzmeye götürmek için ;)
Artık spor salonundaki aynalara bakarken kendimi çok daha iyi görüyorum tabi yolum uzun ama eskiden aynaya bakınca bile kendi kendime yahu bu mudur diyordum :KK53: Eminim 1 ay sonra bile baya fark olacak görüntü olarak ;) birde şu göbüşümün de dümdüz görebilsem ;) yinede pes etmeden devam edeceğim ;)

Yine bol suyla günümü tamamlayayım da yarın yine çok güzel eksiler göreyim :21:

Bu arada bazılarınız bilir benim en kilolu dönemimde babam beni gaza getirmek için ne istersen vereceğim yeterki sağlıklı ol demişti ;) hatta ben ilkten Amerika tatili hayalim var ona sponsor ol dedim ama eskileri bilirsiniz hemen ne gerek var ne yapaksın orayı görüpte dedi :KK48: tabi birde kişi başına 3 000 doları duyunca 20 günlük tatil için :D eee kocasız da göndermezler :D
O an Annem aman saçmalama hani Allah için bir şey yapsan neyse para sıkıntı deyince bende bir gazla hadi o zaman Ümreye yolla beni dedim :KK48: Tabiki anında kabul ettiler hatta eşimin de bütün masraflarını + cep harçlığımızada sponsor oldular :D :D :D
90ı görünce miydi 85i görüncemiydi tam emin değilim sonuçta 1 seneden fazla oldu anlaşmayı yapalı :KK48:

Şimdi zayıfladıkça daha çok hevesleniyorum ;) ama o zamana kadar zayıflayabileceğim kadar zayıflamak istiyorum ki o kutsal topraklara gitmek nasip olursa hem rahat ibadetimi yapayım hemde her yeri rahatlıkla gezip görebileyim :21::21::21::21::21:

Eşimin rahatsızlığında tanıştığımız oda arkadaşımız ( kankam :KK48: ) da çok istiyor oralara gitmeyi hatta o Aralıkta direk Hacca yazılmak istiyor nasılsa çok uzun sürer çıkması diye ;) bugün onla muhabbetini yapınca aslında hep birlikte de Ümre yapabiliriz dedi :21::21::21: çok sevindim ama tabi birde eşlerle nasıl olacak bilmiyoruz :KK48: biri 2 sene önce beynin felci geçirdi diğeri beyin kanaması :KK48: hatta hep diyoruz ikimizde bunlarla uğraşmak zor hee şükür bir arıza kalmadı ikisinde de ama o sıcaklar sıkıntı olurmu ona takıldı aklımız :KK53: bakalım o güne bir çıkalım da olmadı ikiside bir kontrolden geçer doktor izin verirse hep birlikte gideriz inşallah ;)

Kızlar ben kaçtım ;)
Akşam yine damlarım nasılsa :KK3::KK3::KK3::KK3:

Selamın Aleyküm kızlarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

ASlında size spor salonundan da yazmıştım ama nedense gitmemiş :KK48:
Bugün baya terledim ama terledikçe de daha fazla spor yapasım geldi :KK66:
Eve gelir gelmez de hemen duşumu alıp şekersiz Türk kahvemi içtim sonrada Öğle yemeğimi hazırlayıp yedim :KK66:

Birazdan giyinip büyük kızın okul toplantısına gideceğim :KK66: ordan da Anneme uğrayıp kuzuyu alacağım yüzmeye götürmek için :KK66:
Artık spor salonundaki aynalara bakarken kendimi çok daha iyi görüyorum tabi yolum uzun ama eskiden aynaya bakınca bile kendi kendime yahu bu mudur diyordum :KK53: Eminim 1 ay sonra bile baya fark olacak görüntü olarak :KK66: birde şu göbüşümün de dümdüz görebilsem :KK66: yinede pes etmeden devam edeceğim :KK66:

Yine bol suyla günümü tamamlayayım da yarın yine çok güzel eksiler göreyim :21:

Bu arada bazılarınız bilir benim en kilolu dönemimde babam beni gaza getirmek için ne istersen vereceğim yeterki sağlıklı ol demişti :KK66: hatta ben ilkten Amerika tatili hayalim var ona sponsor ol dedim ama eskileri bilirsiniz hemen ne gerek var ne yapaksın orayı görüpte dedi :KK48: tabi birde kişi başına 3 000 doları duyunca 20 günlük tatil için :KK70: eee kocasız da göndermezler :KK70:
O an Annem aman saçmalama hani Allah için bir şey yapsan neyse para sıkıntı deyince bende bir gazla hadi o zaman Ümreye yolla beni dedim :KK48: Tabiki anında kabul ettiler hatta eşimin de bütün masraflarını + cep harçlığımızada sponsor oldular :KK70: :KK70: :KK70:
90ı görünce miydi 85i görüncemiydi tam emin değilim sonuçta 1 seneden fazla oldu anlaşmayı yapalı :KK48:

Şimdi zayıfladıkça daha çok hevesleniyorum :KK66: ama o zamana kadar zayıflayabileceğim kadar zayıflamak istiyorum ki o kutsal topraklara gitmek nasip olursa hem rahat ibadetimi yapayım hemde her yeri rahatlıkla gezip görebileyim :21::21::21::21::21:

Eşimin rahatsızlığında tanıştığımız oda arkadaşımız ( kankam :KK48: ) da çok istiyor oralara gitmeyi hatta o Aralıkta direk Hacca yazılmak istiyor nasılsa çok uzun sürer çıkması diye :KK66: bugün onla muhabbetini yapınca aslında hep birlikte de Ümre yapabiliriz dedi :21::21::21: çok sevindim ama tabi birde eşlerle nasıl olacak bilmiyoruz :KK48: biri 2 sene önce beynin felci geçirdi diğeri beyin kanaması :KK48: hatta hep diyoruz ikimizde bunlarla uğraşmak zor hee şükür bir arıza kalmadı ikisinde de ama o sıcaklar sıkıntı olurmu ona takıldı aklımız :KK53: bakalım o güne bir çıkalım da olmadı ikiside bir kontrolden geçer doktor izin verirse hep birlikte gideriz inşallah :KK66:
Hayırlısıyla gidersiniz kaptanım ben de çok istiyorum gitmeyi ama bizim izibler sıkıntı sanırım bi 5 sene sonra ancak gideriz nasip olursa tabi

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Saat 6da ancak eve girebildim ;) tabi sonrada hemen yemeğimi yedim çok geç olmasın diye :21:
Ya her gün beslenme olarak ne yapsam derdi sardı bu ara yine beni :KK48: hem dökülmesin hemde dışardan hazır şeyler yesin istemiyorum ;) Bugünde eve dönmeden markete uğrayınca yufka çarptı gözüme ;)
Kuşum Gözleme sever en azından yarın sabah hemen erkenden yağsız tavada iki dakikada yaparım hem yemek saatinde buz gibi olmamış olur hemde sevdiği bir şey yer ;)

Birazdan oturup onlarıda hazır eder kapaklıya koyarım ;) sabah onu okula bıraktıktan sonra ablasıyla seneye olacak staj işi için bir yere gideceğiz görüşmeye ;) geçerken Annemlerede bir kaç tane bırakırım kahvaltıda yerler :confused:

Tabi ben kesinlikle yemiyorum :21:

Bu arada markette çok uzun zamandır beni görmeyen bir tanıdığa deng geldim :KK48: hatun baştan ayağa beni iyice inceledi ama nedense yüreği kız zayıflamışsın demeyi götürmedi :D :D :D en son beni gördüğünde 108 kg falandım sanırım :KK53:
Başka zaman olsa bozulurdum sonuçta baya fark var ama bu sefer aksine çok eğlendim :D çünkü hatunun o konuda biraz çekemeyenlerden olduğunu biliyorum :D :D :D
Yok işte görüşemiyoruz yabancı gibi olduk falan dedi ( eşlerimiz çocukluk arkadaşı ama bazen dangıl dungul konuştuğu için ayağımızı kestik onlardan büyük kız okula başlayınca ;) )
Valla sabah çıkıyorum akşam eve giriyorum fırsatım olmuyor dedim ama spora gittiğimi söylemedim yoksa oda tutturur bende oraya geleyim diye :D haftanın iki günü çekilmez böyle en azından sadece ayda yılda bir görüyorum :D

Neyse şu mutfağı bitirip gözlemeleride aradan çıkarayım da gelince hemen menümü paylaşırım ;)

Hayırlısıyla gidersiniz kaptanım ben de çok istiyorum gitmeyi ama bizim izibler sıkıntı sanırım bi 5 sene sonra ancak gideriz nasip olursa tabi

RAbbim inşallah hepimizin gönlüne göre verir ....Aminnnnnnnnnn

Herkese hayırlı akşamlar
Aşure den küçük bi kase yedim aptman 40 daireli dagittim eve sadece 2 küçük kase kaldi zaten az şekerli yaptım o 2 sini de eşim yer işte bitti
Akşam yemeği olarak
Göbek salata içine peynir ve tavuk göğsü parçaları koydum yedim
Yanında yeşil cay
Şu şimdilik 9 bardak oldu daha icerim tabi
1 saat 20 dk yürüyüş yaptım
Aşurenin yanında sekersiz turk kahvesi içtim
Kendimi gayet hafif hissediyorum:KK76:

Iyi akşamlar...

Oğlum grip olma yolun da fena halsiz burnu tıkalı okulla birlikte hastalıkta başladı. :(

Yediklerime gelince

Sabah,
Sahanda yumurta
Acur
Biber

Ara,
1 kare bitter
Duble kahve

Öğle
1 küçük içli köfte
Börülce salatasi

Ara,
Ceviz
1 incir

Aksam
Fırın da Kaşarlı mantar
Salata

Ara,
Yarım avuç kabak çekirdeği

1 saat yürüyüş

Çok şükür sonunda popişim yer gördü :D :D :D
Yarın sabah yağsız tavada kızartırım dediğim gözlemeleri de aradan çıkardım olurda aksilik olursa zamanım olmaz diye ;) iyi oldu sabah kendime vakit ayırabilirim birde sabahın köründe kokutmamış olurum etrafı ( mutfaklarımızla yatak odalarımız aynı boşluğa bakıyor maalesef ve her koku yayılıyor )

Gözlemeleri yapmadan son ara öğünümüda aradan çıkardım ;)

Herkese hayırlı akşamlar
Aşure den küçük bi kase yedim aptman 40 daireli dagittim eve sadece 2 küçük kase kaldi zaten az şekerli yaptım o 2 sini de eşim yer işte bitti
Akşam yemeği olarak
Göbek salata içine peynir ve tavuk göğsü parçaları koydum yedim
Yanında yeşil cay
Şu şimdilik 9 bardak oldu daha icerim tabi
1 saat 20 dk yürüyüş yaptım
Aşurenin yanında sekersiz turk kahvesi içtim
Kendimi gayet hafif hissediyorum:KK76:

:KK9::KK9::KK9::KK9: Süpersin canım evde aşure olupta yememenin ne kadar zor olduğunu ben çok iyi biliyorum :D 2 senedir ağzıma sürmedim :mad: bakalım bende önümüzdeki hafta yaparım belki ama yine dayanabilirsem yemeyi düşünmüyorum ;)
Gerçi Cuma sibele gidince bir sorarım bakalım ne diyecek :KK48: eğer öğlen yiyebilirsin 1 kase derse belki yerim ama açıkçası dayanabilirsem süper olur gibime geliyor :KK48:

Iyi akşamlar...

Oğlum grip olma yolun da fena halsiz burnu tıkalı okulla birlikte hastalıkta başladı. :KK43:

Yediklerime gelince

Sabah,
Sahanda yumurta
Acur
Biber

Ara,
1 kare bitter
Duble kahve

Öğle
1 küçük içli köfte
Börülce salatasi

Ara,
Ceviz
1 incir

Aksam
Fırın da Kaşarlı mantar
Salata

Ara,
Yarım avuç kabak çekirdeği

1 saat yürüyüş

Çok geçmiş olsun canım ;) Umarım çabucak toparlanırsınız ;)
Menün bu arada çok güzel canım tebrikler :KK9: yürüyüş de var daha ne olsun ;)

Hemen aklımdayken bende yediklerimi paylaşayım;

Uyanınca;
Bol suyla güne başladım

Kahvaltı; 06:30da
2 tatlı kaşığı Lor
1 parça light süzme peynir
1 adet salatalık
1/2 domates
1/2 kırmızı biber
Bol Maydanoz ve Roka

ara; 08:00de
1 fincan duble şekersiz Türk kahvesi

ara; 11:30da
Spordan gelir gelmez duş alıp bir şekersiz Türk kahvesi daha içtim ;) hem spor sonrası kas ağrılarını alıyor hemde yağ yakımına vücudun devam etmesini sağlıyor ;)

Öğlen; 12:45de
4 kaşık kadar yağsız tavada patlıycan ( dünden kalanı bitireyim dedim )
2 kaşık yoğurt
1 büyük kase bol maydanozlu salatalıklı marul salatası :KK66:

ara; 15:20de
1 fincan şekersiz sütsüz Nescafe

ara; 17:00de
1 paket Kıtıruno ( leblebi büyüklüğünde galeteler paketi 67 kcal )
aslında listemde yok ama o an açlığımı bastırmak ve metabolizmayı çalıştırmaya devam etmesi

akşam; 18:30da
2 kepçe tel şehriye çorbası ( çok az kaldı onuda yarın akşam bitiririm sanırım :KK70: )
1 büyük kase bol maydanozlu salatalıklı ve kırmızı biberli marul salatası

son ara;
2 adet kivi
1 fincan maydanozlu limonlu yeşil çay

şu saate kadar 2.5 litre su tükettim ama yatana kadar 1 litre daha olur :KK66:

Son düzenleme:
Spor olarak da ;
20 dakika Koşu bandı ( çok hızlı yürüdüm 5.5in altında düşmedim ve 3 dakika arayla 7.5e çıkarıp resmen koştum )
20 dakika bisiklet
10 dakika cross
10 adet değişik alette 3 set 10ar kere yapıldı ( ki o hareketler de bir yarım saate yakın sürdü )

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Ordan oraya koşturmacaları saymıyorum bile :KK48:

İyi akşamalr kızlar ben bugün ne yedim ne yemedim pek takip edemedim valla çok yoğundu :) aslında yememem gereken bişi yemedim ama karışık ve miktar olarak çoktu galiba hatırlamıyorum bile :) ama yürüdüm yarım saat en azından hadi bakalım artık 65 le başlayan sayıları görmek istiyorum cumaya

İyi akşamalr kızlar ben bugün ne yedim ne yemedim pek takip edemedim valla çok yoğundu :) aslında yememem gereken bişi yemedim ama karışık ve miktar olarak çoktu galiba hatırlamıyorum bile :) ama yürüdüm yarım saat en azından hadi bakalım artık 65 le başlayan sayıları görmek istiyorum cumaya

İnşallah görürsün canım ;) daha cumaya 2 gün var nasılsa sıkı tutarsan bence olur ;)

Kızlarrrrrrrrrrrrrr :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Şimdi eşimin halası aradı akraba günü bu cumartesi başlıyormuş üstelik bende :D :D :D
Dün bir iki hafta sonra yaparız demişlerdi bende zaten yoğundum diye derin bir oh çekmiştim :D şimdi tutuştum çünkü dip köşe temizlik yapmam lazım ve benim bir tek yarın vaktim var oda sabahtan yine kızın stajı için bir görüşmeye gideceğiz ancak ondan sonra ( gerçi görüşmesi en geç 10da biter sanırım )
Anammmm deli gibi kafamda işler sıralandı :KK57:
Koltuklarımı sileceğim, banyo fayansları bir elden geçmesi lazım, mutfağın fayansları kaldı birde tabi tekrar sil süpür işim var :KK53:

Perşembeyi saymıyorum çünkü hem spor var hem kızın yüzmesi :KK53:
Cuma günü de sabahtan diyetisyende işim biter bitmez eve gelip sarma saracağım :oha: Perşembe günü birde gece oturup kabak doğrayacağım ( tatlı olarak kabak tatlısı yaparım dedim hazır bahçeden kabağım varken ;) aşure nasılsa herkes yapar değişiklik olsun dedim ;)
Allahtan Annem böreği yaparım ben dedi ;) Bugün hatta arkadaşım da eğer gün sende olursa bana haber ver sen temizliğini yap ben de yaparım birşeyler dedi sağ olsun ama ona zahmet olsun istemiyorum sadece oturmaya gelsin o bile yeter bana ;)
Ayyyy kendim ettim kendim buldum şarkısını söylemek geliyor şu anda içimden :D :D :D

Menümü yazıp kaçayım kızlar

Sabah
1.5 yumurta
30gr peynir
1 dilim ekmek
Domates

Öğle
1 küçük paket çubuk kraker
Ayran
Okulda dağıtılan üzüm

Akşam
1 tabak patlıcan yemeği
2 dilim ekmek
Ayran
Biraz sucukiçi

Ara
1 dilim kavun

2 lt su

Cidden menü gayet güzel ama dün de dediğim gibi seni Öğlen okul yakıyor ;) gerçi yanmış sayılmazsın fazla bir şey değil ama işte bize zarar ;)

Kızlar çok yorgunum hemen menümü yazayım çıkayım
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti domates salatalik dereotu peynir 5 zeytin 2 kepekli galeta bir bardak çay
Ara büyük bir fincan şekersiz turk kahvesi ve 2 adet gün kurusu kayısı
Öğle 4 adet köfte 1 dilim pide bir bardak ayran
Ara bir kupa gojiberryli bitki çayı 5 6 adet badem
Saat 5 gibi baturu almaya gittim kapıda 3 adet mercimek köftesi yedim :)
Akşam bir tabak kuru fasulye küçük bir kase cacık
Ara bir kupa yeşil çay
Su da 2 litre
Herkese iyi geceler; )

İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah peynir zeytin domates sivri biber iki dilim tb ekmeği

Ara bı küçük armut altı fındık

Öğlen yarım kâse çorba iki ceviz

Ara bi dilim ekmek peynir yeşil çay

16:30da şekersiz kahve altı fındık

17:30 bir mor erik