- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamın Aleyküm kızlarrrr 

Herkese hayırlı günler
ASlında size spor salonundan da yazmıştım ama nedense gitmemiş
Bugün baya terledim ama terledikçe de daha fazla spor yapasım geldi
Eve gelir gelmez de hemen duşumu alıp şekersiz Türk kahvemi içtim sonrada Öğle yemeğimi hazırlayıp yedim
Birazdan giyinip büyük kızın okul toplantısına gideceğim
ordan da Anneme uğrayıp kuzuyu alacağım yüzmeye götürmek için
Artık spor salonundaki aynalara bakarken kendimi çok daha iyi görüyorum tabi yolum uzun ama eskiden aynaya bakınca bile kendi kendime yahu bu mudur diyordum
Eminim 1 ay sonra bile baya fark olacak görüntü olarak
birde şu göbüşümün de dümdüz görebilsem
yinede pes etmeden devam edeceğim
Yine bol suyla günümü tamamlayayım da yarın yine çok güzel eksiler göreyim
Bu arada bazılarınız bilir benim en kilolu dönemimde babam beni gaza getirmek için ne istersen vereceğim yeterki sağlıklı ol demişti
hatta ben ilkten Amerika tatili hayalim var ona sponsor ol dedim ama eskileri bilirsiniz hemen ne gerek var ne yapaksın orayı görüpte dedi
tabi birde kişi başına 3 000 doları duyunca 20 günlük tatil için
eee kocasız da göndermezler
O an Annem aman saçmalama hani Allah için bir şey yapsan neyse para sıkıntı deyince bende bir gazla hadi o zaman Ümreye yolla beni dedim
Tabiki anında kabul ettiler hatta eşimin de bütün masraflarını + cep harçlığımızada sponsor oldular
90ı görünce miydi 85i görüncemiydi tam emin değilim sonuçta 1 seneden fazla oldu anlaşmayı yapalı
Şimdi zayıfladıkça daha çok hevesleniyorum
ama o zamana kadar zayıflayabileceğim kadar zayıflamak istiyorum ki o kutsal topraklara gitmek nasip olursa hem rahat ibadetimi yapayım hemde her yeri rahatlıkla gezip görebileyim 

Eşimin rahatsızlığında tanıştığımız oda arkadaşımız ( kankam
) da çok istiyor oralara gitmeyi hatta o Aralıkta direk Hacca yazılmak istiyor nasılsa çok uzun sürer çıkması diye
bugün onla muhabbetini yapınca aslında hep birlikte de Ümre yapabiliriz dedi 

çok sevindim ama tabi birde eşlerle nasıl olacak bilmiyoruz
biri 2 sene önce beynin felci geçirdi diğeri beyin kanaması
hatta hep diyoruz ikimizde bunlarla uğraşmak zor hee şükür bir arıza kalmadı ikisinde de ama o sıcaklar sıkıntı olurmu ona takıldı aklımız
bakalım o güne bir çıkalım da olmadı ikiside bir kontrolden geçer doktor izin verirse hep birlikte gideriz inşallah 

Herkese hayırlı günler

ASlında size spor salonundan da yazmıştım ama nedense gitmemiş

Bugün baya terledim ama terledikçe de daha fazla spor yapasım geldi

Eve gelir gelmez de hemen duşumu alıp şekersiz Türk kahvemi içtim sonrada Öğle yemeğimi hazırlayıp yedim

Birazdan giyinip büyük kızın okul toplantısına gideceğim

Artık spor salonundaki aynalara bakarken kendimi çok daha iyi görüyorum tabi yolum uzun ama eskiden aynaya bakınca bile kendi kendime yahu bu mudur diyordum

Yine bol suyla günümü tamamlayayım da yarın yine çok güzel eksiler göreyim

Bu arada bazılarınız bilir benim en kilolu dönemimde babam beni gaza getirmek için ne istersen vereceğim yeterki sağlıklı ol demişti

O an Annem aman saçmalama hani Allah için bir şey yapsan neyse para sıkıntı deyince bende bir gazla hadi o zaman Ümreye yolla beni dedim

90ı görünce miydi 85i görüncemiydi tam emin değilim sonuçta 1 seneden fazla oldu anlaşmayı yapalı

Şimdi zayıfladıkça daha çok hevesleniyorum

Eşimin rahatsızlığında tanıştığımız oda arkadaşımız ( kankam