• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çok şükür işlerim bitti bir tek duş almak kaldı ;)
Şimdi yorgunluk kahvemi içerken sizlere de bakayım dedim ;)
Artık misafirler gider gitmez damlarım ;) bir saat sonrada onlar gelmeden öğle yemeğimi yerim ki aç kalıp ikramlardan yemeyeyim ;)

Sabah az da olsa artı gördüm tartıda ama normaldir dün baya düzensizdim üstelik su hiç içmedim desem yeridir ;)
Neyse sıkıntı yok yarından itibaren telafi ederim nasılsa fazlasıyla ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 kolay gelsin canım bende baya yufka aldım kalem böreği ve ıspanak lı börek yapıp buzluğa atıcam oğlana göndermelik patetesliyi de aynı gün yaparım güzel olmuyor buzluğa girince patetes birkaç bişey daha ayarlayıp daha sonra gönderirim inşallah

Ohhh ellerine sağlık canım ;) Afiyetle yesin oğlun ;)
Sağ olsun annem böyle gün yada kuran olduğunda hemen ben yaparım sen temizliğinle uğraş yeter diyor ;) iki tepsi yapmış sabah sabah hem ıspanaklı hemde patatesli ve normalde ben inanılmaz severim ve nevrim döner ama diyetisyene başladığımdan beri sadece bir kere yedim ;)
Bugün yemek istemiyorum ;)

Günaydin kizlar...bende hafta sonu pek dikkat edemedim..ama insallah cumaya kadar güzel bir eksi göreceyim...yüzdemizi yükseltelim 1.olalim..:KK24:

İnşallah canım ;) hepbirlikte çok daha güzel rakamlar göreceğiz canım ;)

Özellikle rengini çok beğendim.
Dediğin gibi 3 kilo verdikten sonra ve topuklu ayakkabiyla çok daha ince ve zarif olursun. Güzel bir topuz ve makyajla bir número :super:

Hayırlı olsun canım. .
Sağlıkla kucağına almak nasip olur inş. .

Inşallah düzelir canım. . Çocuklar eriskinlerden daha güçlü..
Tşk ederim abla ;)

Herkese iyi akşamlar hanımlar moralim bozuk baturalp yine alerji oldu galiba doğduğundan beri bu konuda sıkıntımız vardı zaten nisan ayında da doruk noktasını yaşadık alerjiden dolayı kas göçü yaşadı ve 3 gün yuruyemedi ama neye alerjimiz var tam belli değil birkaç şeyden supheleniyoruz sadece bugün de aynı o yuruyememe öncesinde yaşadıklarımızı yaşıyoruz sekerek yürümeye başladı bir ayağının üstüne tam basmıyor tek fark vücudunda herhangi bir kızarıklık falan yok ama ishal off yarın yine yataktan kalkamicak diye çok korkuyorum :KK43:
Çok geçmiş olsun grip oluyo mu kas güçlüğünden önce

Merhaba kızlar ben diyete devam ediyorum ama paylaşım yapamadim
Pazar günü alışveriş koca çocuk derken yorgunluktan giremerim
Bugün anneannemdeyim zayıflamışsın kuzum dedi herkes farketti artık
2 km yürüdüm eve gidince 3 km daha yurucem inş
Şimdilik yarım simitle yaptigim kahvaltiyla duruyorum kahve ictim
Akşam evde pirasa ve yoğurt yemeyi düşünüyorum

Şükür işlerim bitti :KK66: bir tek iki çeşit salatamı yapacağım birazdan onlarda hazır olsun :KK66:
Tabaklarla çatallarıda hazır edeyim sonra oturup az dinlenirim :KK66:

İnşallah canım :KK66: çoğunlukla çok beğeniyorlar genelde :KK66: Zaten Annemin böreğine bayılıyorlar hatta Annen sırf börek yapsın o bile yeter diyor eşimin halaları :KK70:

İnşallah faydasını çok görürsün canım yeni programın :KK66: adı neymiş o programın merak ettim :KK66:

Süpersinnnn canım inşallah aynen devam eder eksilerin :KK66:
Annenin böreği el açması dimi banucum nasıl yapıyor havada döndürerek mi acıyor tiyo ver bize

Çok şükür işlerim bitti bir tek duş almak kaldı :KK66:
Şimdi yorgunluk kahvemi içerken sizlere de bakayım dedim :KK66:
Artık misafirler gider gitmez damlarım :KK66: bir saat sonrada onlar gelmeden öğle yemeğimi yerim ki aç kalıp ikramlardan yemeyeyim :KK66:

Sabah az da olsa artı gördüm tartıda ama normaldir dün baya düzensizdim üstelik su hiç içmedim desem yeridir :KK66:
Neyse sıkıntı yok yarından itibaren telafi ederim nasılsa fazlasıyla :KK66:

Ohhh ellerine sağlık canım :KK66: Afiyetle yesin oğlun :KK66:
Sağ olsun annem böyle gün yada kuran olduğunda hemen ben yaparım sen temizliğinle uğraş yeter diyor :KK66: iki tepsi yapmış sabah sabah hem ıspanaklı hemde patatesli ve normalde ben inanılmaz severim ve nevrim döner ama diyetisyene başladığımdan beri sadece bir kere yedim :KK66:
Bugün yemek istemiyorum :KK66:

İnşallah canım :KK66: hepbirlikte çok daha güzel rakamlar göreceğiz canım :KK66:
Valla bravo anne böreğini yememekte ayrı bir başarı

ISILDURU ISILDURU ne diyelim biz sana şimdi açlıktan midem sırtıma yapismisken:confused:
Bende güzel açarım börek elde:rolleyes::rolleyes:kafamdaki tilkileri koydum hemen

Şimdi sen söyle ne zaman listeye gireceksin gel artık:KK4:
Daha fazla kilo almadan

Kızlar tarçınlı şekersiz Türk kahvemi içip Bir saat spor yaptım kızım uyanır birazdan maraton onunla devam eder:KK200:

Hiç oturtmuyor elimden tutup anne gel anne kutu kutu pense oynayalım :anne:
Evcilik oynuyoruz kucagima alıp sevecekmisin beni sev diyor:nazar: sanki hiç sevmiyorum

Rabbim herkese nasip etsin anne olmak çok güzel bir duygu biri cennette biri bu dünyada iki evladım var ucuncuyude kucagima almayı büyütmeyi nasip etsin rabbim kızım kardesssiz kalmasın:dua:

Bikac güne regl olcam okadar cok seyler canim cekiyorki başimda agriyo ama yemicem..hafta sonu zaten iyice abarttim..abur cubur biryandan asure biryandan birisine sinirlendim mahvettim herseyi....hala ayni seyler var evde..ama yemicem. ..hergün böyle kendimi salarsam istedigim kiloyu vermem hayal olcak :KK69:
Neyse bugünkü yediklerimi paylaşayim..

Kahvaltim...
2 kaşik yoğurt
Saat 10 gibi kelle paca corba yedim lokantada esimle beraber.

Öyle yemeyim
Büyük bir kaze bol karişik salata
1 tabak pirasa yemeği

Akşam sadece yogurt yemeyi düşünüyorum.

Tabi yenanin tuzu kuru midesini kestirdi minnak mideli biz öyle miyiz ki:KK70:degiliz

Böyle diyeceğini tahmin etmiştim :)

Kızım nefis bu insanın canı hersey çekiyor ..
Misal iki gündür kendi narin ellerimle yaptığım ıspanaklı börek yiyorum. dipnot elimde cevirmeden:KK45:
Bakak görek neler olacak...:olamaz:
Ayrıca hiç kolay değil ışıl çok zor :KK43:

Teşekkür ederim hosbulduk derya ben 23yasindayim evliyim calisiyorum ve özellikle evlendikten sonra asiri bir kilo artışı oldu. Suanda en son tartildigima gore 75 kiloydum gecen hafta bir diyetisyene basladim ama pek memnunda kalmadim pek uyamadimda kiloda veremedim sanirim nasil yaparim bilmiyorum. Özellikle bebek tedavisi icin kilo vermem gerekli

Bikac güne regl olcam okadar cok seyler canim cekiyorki başimda agriyo ama yemicem..hafta sonu zaten iyice abarttim..abur cubur biryandan asure biryandan birisine sinirlendim mahvettim herseyi....hala ayni seyler var evde..ama yemicem. ..hergün böyle kendimi salarsam istedigim kiloyu vermem hayal olcak :KK69:
Neyse bugünkü yediklerimi paylaşayim..

Kahvaltim...
2 kaşik yoğurt
Saat 10 gibi kelle paca corba yedim lokantada esimle beraber.

Öyle yemeyim
Büyük bir kaze bol karişik salata
1 tabak pirasa yemeği

Akşam sadece yogurt yemeyi düşünüyorum.

Neden sadece yoğurt ?
Gayet sağlıklı beslenmessiniz ..

Teşekkür ederim hosbulduk derya ben 23yasindayim evliyim calisiyorum ve özellikle evlendikten sonra asiri bir kilo artışı oldu. Suanda en son tartildigima gore 75 kiloydum gecen hafta bir diyetisyene basladim ama pek memnunda kalmadim pek uyamadimda kiloda veremedim sanirim nasil yaparim bilmiyorum. Özellikle bebek tedavisi icin kilo vermem gerekli

Hoşgeldiniz. .
Yaşınız çok genç ne güzel kilo da fazla yokmuş. .
Düzenli dengeli beslenip sporla destekleyince uzulmeden kilo verebilirsin.. yeterki disiplinli olalim. ..

Back
X