- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Çok şükür işlerim bitti bir tek duş almak kaldı
Şimdi yorgunluk kahvemi içerken sizlere de bakayım dedim
Artık misafirler gider gitmez damlarım
bir saat sonrada onlar gelmeden öğle yemeğimi yerim ki aç kalıp ikramlardan yemeyeyim 
Sabah az da olsa artı gördüm tartıda ama normaldir dün baya düzensizdim üstelik su hiç içmedim desem yeridir
Neyse sıkıntı yok yarından itibaren telafi ederim nasılsa fazlasıyla
Ohhh ellerine sağlık canım
Afiyetle yesin oğlun 
Sağ olsun annem böyle gün yada kuran olduğunda hemen ben yaparım sen temizliğinle uğraş yeter diyor
iki tepsi yapmış sabah sabah hem ıspanaklı hemde patatesli ve normalde ben inanılmaz severim ve nevrim döner ama diyetisyene başladığımdan beri sadece bir kere yedim 
Bugün yemek istemiyorum
İnşallah canım
hepbirlikte çok daha güzel rakamlar göreceğiz canım 

Şimdi yorgunluk kahvemi içerken sizlere de bakayım dedim

Artık misafirler gider gitmez damlarım

Sabah az da olsa artı gördüm tartıda ama normaldir dün baya düzensizdim üstelik su hiç içmedim desem yeridir

Neyse sıkıntı yok yarından itibaren telafi ederim nasılsa fazlasıyla

oynakbasi34 kolay gelsin canım bende baya yufka aldım kalem böreği ve ıspanak lı börek yapıp buzluğa atıcam oğlana göndermelik patetesliyi de aynı gün yaparım güzel olmuyor buzluğa girince patetes birkaç bişey daha ayarlayıp daha sonra gönderirim inşallah
Ohhh ellerine sağlık canım

Sağ olsun annem böyle gün yada kuran olduğunda hemen ben yaparım sen temizliğinle uğraş yeter diyor

Bugün yemek istemiyorum

Günaydin kizlar...bende hafta sonu pek dikkat edemedim..ama insallah cumaya kadar güzel bir eksi göreceyim...yüzdemizi yükseltelim 1.olalim..![]()
İnşallah canım