• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Doğacım senin neden modun düşük kuzu.?
Özel değilse tabiii
Evdekiler yüzünden eşimi az çok biliyorsun vurdum duymaz küçük oğlum gibi oluyor bazen büyük oğlanda çıldırttı beni komple tembeller ayrıyetten size iyi hizmet için emekli oldum nede olsa diyorum vs vs bi dolu şeyler sıkıldım başımı alıp gidesim varda kızım küçük :(
Bizim niye numaramız yok birbirimizde gerek oluyor bazen burda yazılmıyor her şey :/

Yazın içiyodum ama şimdi içemiyorum artık dün nerdeyse yarım litre içtim ayranla desteklemeye çalışıyorum ama olmuyor

İçmeye çalış yarım lt.çok az..
ayran yoğurt hiç sevemiyorum ..

Evdekiler yüzünden eşimi az çok biliyorsun vurdum duymaz küçük oğlum gibi oluyor bazen büyük oğlanda çıldırttı beni komple tembeller ayrıyetten size iyi hizmet için emekli oldum nede olsa diyorum vs vs bi dolu şeyler sıkıldım başımı alıp gidesim varda kızım küçük :KK43:
Bizim niye numaramız yok birbirimizde gerek oluyor bazen burda yazılmıyor her şey :/

Benimki de rahat.. Üzme kendini.:KK60:Bizler herşeye yetişmeye çalıştıkça onlar rahatlıyor işte...

Ben hâlâ göremedim

Beni izliyormusun.?
Kontrol ettim duruyor resimler...

İçmeye çalış yarım lt.çok az..
ayran yoğurt hiç sevemiyorum ..

Benimki de rahat.. Üzme kendini.:KK60:Bizler herşeye yetişmeye çalıştıkça onlar rahatlıyor işte...

Beni izliyormusun.?
Kontrol ettim duruyor resimler...
İzliyorum ama göremiyorum Banu ablayı görüyorum ama

Bugünkü menüm
Sabah peynir zeytin domates iki dilim ekmek

Öğlen Bir kâse kıymalı yeşil mercimek yemeği salata bı dilim ekmek

Ara Bir elma

Şekersiz tarçınlı türk kahvesi

Akşam yarım kâse lahana kavurması Bir kâse mercimek yemeği iki kaşık yoğurt

21:30 çok acıktım 10 fındık sonrası 50 mekik çektim

Spor yarım saat tempolu bisiklet çevirdim yarım saat egzersiz yaptım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün akşam gün faslından sonra geç saatte arkadaşım kahve içmeye geldi ;) eşimde onun eşinin yanına dükkana gitmişti en son saat 21:00de telefon açtı çayı koyun biz geliyoruz diye :KK53:
Çok güzel sohbet ettik ve cidden her ikisinide çok severim ama eşimin paso çay içeceği tutunca bir an sık adamın gırtlağını dedi şeytan :D len zaten bütün gün yorulmuşum bari sen az çay iç ama yok :D

Şaka bir yana ama şükür dün sabah gördüğüm o çok az artı bu sabah eksiye dönmüş :21: demekki kaçamaksız ve bol suyla devam etmiş olmam süper oldu ;)
İnşallah cumaya kadar aynı istikrarla devam edeceğim ;)

Banu abla hiç resim göremedim

oynakbasi34 oynakbasi34 Banu abla süpersin valla kıskandım çokta sevindim senin adına ne güzel ya motive oldum

YENA YENA abla senden de bekliyorum resim öncesi sonrası diye lütfen

oynakbasi34 oynakbasi34 masallah ne guzel rabbim kizlarini sana bagislasin :) banada nasip etsin. İnsallah bende zayıflıcammm hayirlisiyla. Cok guzel kilo vermissiniz tebrikler darusi bana :)

oynakbasi34 oynakbasi34 banucum bayıldım:halay::halay: üst taraf çok güzel gitmiş. Senin de ben gibi bacaklar kalın onlar da sporla incelecek inş. ..:spor:

:KK48::KK48::KK48::KK48: Çok sağ olun kızlar valla baya bir motive ettiniz sizlerde beni ;) Şükür baya baya ufaldım :D ama tabi daha baya var ve Yenacığımın da dediği gibi o popiş ufalmalı gerçi bu en kilolu dönemime göre çok çok zayıf halim :KK48:

Kızlarrrrr ben kahvaltımı ettim şimdi keyif çayımı ( yeşil çay ) içiyorum ;) tabi güne şekersiz Türk kahvesiyle başladım ;)
Bugünde yine yoğun bir gün beni bekliyor ;)

Aslında bugün malum fitness günüm ama eşimin ilaçları bittiği için önce sağlık ocağına sonrada benim meşhur bir davalık durumum var ( eski kızlar bilir :D kızkardeşimin komşuları bir başka komşunun eşyalarını atmışlar sonrada kadın şikâyetçi olunca kendi totolarını kurtarmak için Yöneticinin baldızı yani bendeniz :D eşyalara zarar verdi bizde attık demişlerdi :( tabi iş iftira olunca bende direk mahkemeye verdim birde savcılık ikinci bir dava açtı kamu davası adaleti yanıltmaya kalkıştıkları için ;) bugün o dava var ve bende takip etmek için mahkemeye gideceğim ;) )
Gidip bir bakayım bu sefer ne çıkacak davadan :KK48: gerçi büyük ihtimalle yine ertelenir ama avukatım benim açtığım manevi tazminat davasına giriyor bu kamu davası olduğu için onu görevlendirmedim tekrar para ister diye :KK48:

Geçen sefer tazminat davasında çok eğlenmiştim :D hatunlar zangır zangır titreyerek ifade verdiler ( tabi yine yalanları sıralarken hep çelişkili ifade verdikleri için bayan hakimden fırça yediler kendi avukatlarıda dahil :D
Bakalım bu sefer nasıl geçecek :KK48:

3 hatunda apartmandakilere kök söktüren çinstenmiş bende madem öyle birinin onlara derslerini vermesi gerek dedim ve dava açtım ;) Annem boşver kızım iftira attıklarınla kalsınlar dedi ama ben sırf onlar yüzünden saatlerce karakolda ifade için beklemek zorunda kaldım ki o güne kadar adres sormaya bile karakolluk olmamıştım :(
Eşimin hastaneden çıktıktan sonraki dönemdi ve küçük kuzum çok ağladı o zaman ya Annemi hapse atarlarsa diye sırf kızımın göz yaşları için ben bu davayı açtım zaten ;) Allahın izniyle haklı belli olacak zaten ( delillerde var eşyaları kendilerinin attıklarına dahil ki eşyaların sahibi olan komşuda sağ olsun savcılığa gidip Banunun asla alakası yok onlar iftira atıyorlar demiş ;) )

Kızlar yine ben :D
Son anda Sağlık ocağına randevu almak gerektiğini hatırladım :D Bugüne de randevu olmadığı için yarına aldım o yüzden biraz geç çıkıp direk mahkemeye giderim ;) o arada az daha su ve çıkmadan da ara öğünümü yaparım dedim ;)

Kızlar yine ben :KK70:
Son anda Sağlık ocağına randevu almak gerektiğini hatırladım :KK70: Bugüne de randevu olmadığı için yarına aldım o yüzden biraz geç çıkıp direk mahkemeye giderim :KK66: o arada az daha su ve çıkmadan da ara öğünümü yaparım dedim :KK66:
Aaa randevu almıyoruz biz tc girip ekrana sıra bekliyoruz hatta geçen 3 te girdim 3.10 da çıktım kimse yoktu sabahları kalabalık oluyor öğleden sonra gidiyorum sıra beklemiym diye

Back
X