Kızlarrrrr ben kahvaltımı ettim şimdi keyif çayımı ( yeşil çay ) içiyorum

tabi güne şekersiz Türk kahvesiyle başladım

Bugünde yine yoğun bir gün beni bekliyor
Aslında bugün malum fitness günüm ama eşimin ilaçları bittiği için önce sağlık ocağına sonrada benim meşhur bir davalık durumum var ( eski kızlar bilir

kızkardeşimin komşuları bir başka komşunun eşyalarını atmışlar sonrada kadın şikâyetçi olunca kendi totolarını kurtarmak için Yöneticinin baldızı yani bendeniz

eşyalara zarar verdi bizde attık demişlerdi

tabi iş iftira olunca bende direk mahkemeye verdim birde savcılık ikinci bir dava açtı kamu davası adaleti yanıltmaya kalkıştıkları için

bugün o dava var ve bende takip etmek için mahkemeye gideceğim

)
Gidip bir bakayım bu sefer ne çıkacak davadan

gerçi büyük ihtimalle yine ertelenir ama avukatım benim açtığım manevi tazminat davasına giriyor bu kamu davası olduğu için onu görevlendirmedim tekrar para ister diye
Geçen sefer tazminat davasında çok eğlenmiştim

hatunlar zangır zangır titreyerek ifade verdiler ( tabi yine yalanları sıralarken hep çelişkili ifade verdikleri için bayan hakimden fırça yediler kendi avukatlarıda dahil
Bakalım bu sefer nasıl geçecek
3 hatunda apartmandakilere kök söktüren çinstenmiş bende madem öyle birinin onlara derslerini vermesi gerek dedim ve dava açtım

Annem boşver kızım iftira attıklarınla kalsınlar dedi ama ben sırf onlar yüzünden saatlerce karakolda ifade için beklemek zorunda kaldım ki o güne kadar adres sormaya bile karakolluk olmamıştım
Eşimin hastaneden çıktıktan sonraki dönemdi ve küçük kuzum çok ağladı o zaman ya Annemi hapse atarlarsa diye sırf kızımın göz yaşları için ben bu davayı açtım zaten

Allahın izniyle haklı belli olacak zaten ( delillerde var eşyaları kendilerinin attıklarına dahil ki eşyaların sahibi olan komşuda sağ olsun savcılığa gidip Banunun asla alakası yok onlar iftira atıyorlar demiş

)