• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aaa randevu almıyoruz biz tc girip ekrana sıra bekliyoruz hatta geçen 3 te girdim 3.10 da çıktım kimse yoktu sabahları kalabalık oluyor öğleden sonra gidiyorum sıra beklemiym diye

Yok valla bizde de yeni çıktı bu olay :( önceden ne güzel erkenden gidip işimi hallediyordum şimdi acil olmadığı sürece direk bakmıyor ve randevu da olsa 1 saate yakın sıranın gelmesini bekliyoruz :(
Bizim sağlık ocağı maşallah Ana baba günü :D

Günaydınlar olsun:KK200:

Sizlere de günaydın ;)

Herkese gunaydin sabah kahvaltim 1 kibrit kutusu buyuklugunde az yagli az tuzlu beyaz peynir 2 dilim cavdar ekmegi bir salatalik ve yesil cay

Günaydın canım ;) afiyet olsun gayet güzel bir kahvaltı olmuş ;) bol bol eksi olarak döner inşallah

Yok valla bizde de yeni çıktı bu olay :KK43: önceden ne güzel erkenden gidip işimi hallediyordum şimdi acil olmadığı sürece direk bakmıyor ve randevu da olsa 1 saate yakın sıranın gelmesini bekliyoruz :KK43:
Bizim sağlık ocağı maşallah Ana baba günü :KK70:

Sizlere de günaydın :KK66:

Günaydın canım :KK66: afiyet olsun gayet güzel bir kahvaltı olmuş :KK66: bol bol eksi olarak döner inşallah
İnsallah :)

Kızlar ben ufak ufak çıkıyorum ancak yürürüm ;) artık yüzme kursundan sonra damlarım yine Allahın izniyle ;)

Allaha emanet olun
Öpüldünüz :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Günaydın kızlar bende kahvaltımı yaptım evi topluycam öğlen yemeği sonrası kızımı parka götürmeyi düşünüyorum

Ohhh hem yürüyüş hemde kuzuya eğlence ;) ikisi bir arada ;)

Arkdaşlar günaydın kaç gündür serumdu ilaçdı derken pek bişey yiyemedim bugün kendime geldim ama bi iştahım açıldı sormayın sürekli bişeyler yemek istiyorum özellikle ekmek simit poğaça gibi zaten pişmiş yemek hala yiyemiyorum peynir ekmek zeytinle ayakta duruyorum yavaş yavaş düzelicem inşallah

Arkdaşlar günaydın kaç gündür serumdu ilaçdı derken pek bişey yiyemedim bugün kendime geldim ama bi iştahım açıldı sormayın sürekli bişeyler yemek istiyorum özellikle ekmek simit poğaça gibi zaten pişmiş yemek hala yiyemiyorum peynir ekmek zeytinle ayakta duruyorum yavaş yavaş düzelicem inşallah
Cok gecmis olsun

Herkese merhaba bugün Dr a gittim usg randevum vardı hipotiroid teşhisi konmuştu doğum sonrası 6 ay arayla kontrole gidiyorum ilaca devam şimdilik aynı
Kahvaltıyı saat 9.30 da yaptım
1 dilim kepek ekmegi
1 tane haşlanmış yumurta
2 bardak şekersiz cay
Biraz peynir domates salatalık biber
Saat 12 de eşimin isyerinde oldum hastanenin karşısında işyeri bi şekersiz türk kahvesi içtim
Bilen varsa oraları pazartekke den haseki devlet hastanesine yürüdüm kahvemi ictim geçtim hastaneye isim bitti küçük bir süt aldım onu içe içe haseki den topkapi metrobuse yürüdüm
Beylikduzunde oturuyorum indim durakta evim otoyol üzeri değil 4 km icerde minibüse binmedim hazır enerjim halen varken hava da güzelken yürüyerek evime geldim kemik suyuna tel sehriye çorbasi yapıp gitmistim onu içtim birde kurufasulye yedim 4 kaşık salatayla uğraşamadım yoğurt yedim
1 tane de armut yedim
6 bardak daha su icersem yeter

Hayirli kacamaksiz aksamlar arkadaslar :110:
Ben cok yazamiyorum kusura bakmayin olurmu cok yogunum..6 cocugun sorumlulugu olunca biraz zor...:KK69:
Bugünkü menüm..
Kahvaltim...:kk77:
Biraz salatalik ve domates
1 dilim kasar 8 zeytin
Kücük káze cökelek
1 dilim esmer ekmek

Öyle yemeğim:kk77:
1 tabak yoğurtlu kabak yemeği
1 tabak sebze corbasi

Akşam yemeğim..:kk77:
Dünden kalan pirasa yemegi 1 tabak
Kücük kaze yogurt
Kücük káze cökelek
1 mandalin
Kacamak yok:sampiyon:

Ben cok yazamiyorum kusura bakmayin olurmu cok yogunum..6 cocugun sorumlulugu olunca biraz zor...:KK69:
Bugünkü menüm..
1 dilim kasar 8 zeytin
Kücük káze cökelek
1 dilim esmer ekmek

1 tabak sebze corbasi

Kücük kaze yogurt
Kücük káze cökelek
1 mandalin

6 çocuğunmu var Perihan. .?

Menü pek başarılı. ..

6 çocuğunmu var Perihan. .?

Menü pek başarılı. ..
Tesekkür edrrim yena..aynen
2 kizlarim ilk evlilikten
2 kücük kizlarim ve 2 ogullarim simdiki evliligimden...
En büyük olani 22 yasindaki kizim yakinda evlenecek...en kücügüde 5 yasindaki oglum.

Tesekkür edrrim yena..aynen
2 kizlarim ilk evlilikten
2 kücük kizlarim ve 2 ogullarim simdiki evliligimden...
En büyük olani 22 yasindaki kizim yakinda evlenecek...en kücügüde 5 yasindaki oglum.

Maşallah. .. Allah bağışlasın. . Hayırlı evlat olsunlar...
Benim 2 çocuğum var 19 ve 9 yasin da...

Selamın aleyküm kizlarrr ;)

Herkese hayırlı aksamlar :)

Şükür sonunda yazabildim :) Evime geldim ama baya yoruldum bugün de ;)
Toplam 6 843 adım atmisim ;) hiç yoktan iyidir ;)

Beslenme açısından da fena degildi daha doğrusu güzeldi çünkü diyetisyenimden 6 ay aradan sonra çiğ köfte için izin kapmistim onu kullandim ♥♥♥

Şimdilik cepten giriyorum esim laptobun programlarini yeniletmeye götürdü bir iki saate gelir ;) o zaman daha rahat yazarim yediklerimi ;)

Çok geçmişolsun canım Rabbim acilşifalar versin....Aminnnn

Kizlar ogle yemeginde tavuk suyuns çorba ve izmir kofte vardi birde baklava ay nefsime hakim olamayip bir dilim yedim cok pismanimmmm :KK43:

Kiz alt tarafı 1 baklava üstelik erken yemissin kesin yakmissindir onu ;) hee kendine şart koş en az 2 hafta kaçamak yok diye ;)

Herkese merhaba bugün Dr a gittim usg randevum vardı hipotiroid teşhisi konmuştu doğum sonrası 6 ay arayla kontrole gidiyorum ilaca devam şimdilik aynı
Kahvaltıyı saat 9.30 da yaptım
1 dilim kepek ekmegi
1 tane haşlanmış yumurta
2 bardak şekersiz cay
Biraz peynir domates salatalık biber
Saat 12 de eşimin isyerinde oldum hastanenin karşısında işyeri bi şekersiz türk kahvesi içtim
Bilen varsa oraları pazartekke den haseki devlet hastanesine yürüdüm kahvemi ictim geçtim hastaneye isim bitti küçük bir süt aldım onu içe içe haseki den topkapi metrobuse yürüdüm
Beylikduzunde oturuyorum indim durakta evim otoyol üzeri değil 4 km icerde minibüse binmedim hazır enerjim halen varken hava da güzelken yürüyerek evime geldim kemik suyuna tel sehriye çorbasi yapıp gitmistim onu içtim birde kurufasulye yedim 4 kaşık salatayla uğraşamadım yoğurt yedim
1 tane de armut yedim
6 bardak daha su icersem yeter

Menü çok güzel bence ;) inşallah bol eksi görürsün üstelik süper yürüyüş de var daha ne olsun ;)

Bugünkü menüm..
1 dilim kasar 8 zeytin
Kücük káze cökelek
1 dilim esmer ekmek

1 tabak sebze corbasi

Kücük kaze yogurt
Kücük káze cökelek
1 mandalin

Tebrikler canım senin menu de çok güzel ;)

Miniğe geçmiş olsun ayrıca da tebrikler ben 65 olunca normal oluyormuşuö:deli:daaa ?
Sağol canım daha iyiyiz şimdi ama bir kez daha anladım bütün nazı bana bu ve metin bana simariyor bana ağlıyor: ) boyun kaç canım ben boy 162 şu anda da çok kilolu durmuyorum ama ben kendimi 58 kilo iken beğeniyorum; )

Back
X