• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Teşekkür ederim hosbulduk derya ben 23yasindayim evliyim calisiyorum ve özellikle evlendikten sonra asiri bir kilo artışı oldu. Suanda en son tartildigima gore 75 kiloydum gecen hafta bir diyetisyene basladim ama pek memnunda kalmadim pek uyamadimda kiloda veremedim sanirim nasil yaparim bilmiyorum. Özellikle bebek tedavisi icin kilo vermem gerekli
Hoş geldin aramıza canım: )

Sağol canım yok grip olmuyor canım n
Zaten bir kere yaşadık kas göçünü çok zor bir 3 gündü bir daha hiç yürüyemeyecek zannetmiştim :KK43: çok şükür şimdi daha iyiyiz dış çıkarıyoruz: )
Allah korusun yavrularimizi hastaliktan kazadan beladan sikintidan..aminnn

Tesekkür edrrim yena..aynen
2 kizlarim ilk evlilikten
2 kücük kizlarim ve 2 ogullarim simdiki evliligimden...
En büyük olani 22 yasindaki kizim yakinda evlenecek...en kücügüde 5 yasindaki oglum.
Allah bagislasin ben bir tane ile bogusuyorum resmen :)

Önce okuyamadigim geçmişi okudum :) okul çok yoğun giremedim yaptığım etkinlikleri yarın paylaşirim : ) bugün bizim beyle tanışma yıldönümümüz 5. Yıl birazcık buskuvili pasta yedim o_O yarın daha dikkatli olacağım söz ama okulda 5 dakika oturmadım fazladan ders bile yaptim 8 buçuk 3 buçuk arası sadece 10 dakika yemek için ara verdim merdivenleri in çık bacaklarım ağrıdı inanin inşallah yarın çok daha güzel olacak kacamaksiz

Tesekkür edrrim yena..aynen
2 kizlarim ilk evlilikten
2 kücük kizlarim ve 2 ogullarim simdiki evliligimden...
En büyük olani 22 yasindaki kizim yakinda evlenecek...en kücügüde 5 yasindaki oglum.
Maşallah benim üç çocuk var büyükle küçüğün arasında 15 yaş var 23,5 -19-8 yaşındalar
Sağol canım daha iyiyiz şimdi ama bir kez daha anladım bütün nazı bana bu ve metin bana simariyor bana ağlıyor: ) boyun kaç canım ben boy 162 şu anda da çok kilolu durmuyorum ama ben kendimi 58 kilo iken beğeniyorum; )
162 boydaşmışız:) 80 bulsam bana yeter gibi yaşdan dolayı kilo kaybı zor oluyor malesef
Sağol canım yok grip olmuyor canım n
Zaten bir kere yaşadık kas göçünü çok zor bir 3 gündü bir daha hiç yürüyemeyecek zannetmiştim :KK43: çok şükür şimdi daha iyiyiz dış çıkarıyoruz: )
Allah korusun... dişin bu mevsimde çıkması iyidir yazın çok daha yıpratır dişini sevsinler onun :)
Merhaba herkese
Ben yaşlı ben yorgun ben umutsuz offff

Neyse içinizi karartmayım

Menüme gelince

Sabah
1 yumurta
Domates
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 ceviz

Öğle
1 elma
1 mandalina
1/2 puaça

Akşam
1.5 kepçe kuru fasülye
1 kase yoğurt

Ara
Şimdilik yemedim

Su 2lt olur
Hayır en yaşlı ve kilolu benim:63: pozitif düşünüyoruz darlanmak yasak:KK51:

Harika şahane menü gelsin:bicak:
6
1 kayısı
8
2 dilim çok tahıllı ekmek
Zeytin
Peynir
Maydanoz
12.30
3 tane Kıymalı ıspanaklı kalem böreği
1 bardak süt
14
Küçük kase yoğurt
16
1 dilim elma
Yarım armut
Yarım havuç
1/3 nar
18
Menemen
Kızartmadan karnıyarık
Ayran

Doyamadım bi türlü :işsiz:

Tekrar oluşuyor namıssız :)
:KK11: Kafasına kafasına vurabilsek o namıssızın
Herkese gunaydin sabah kahvaltim 1 kibrit kutusu buyuklugunde az yagli az tuzlu beyaz peynir 2 dilim cavdar ekmegi bir salatalik ve yesil cay
Hoş geldin canım yediklerini toptan yazsan daha iyi olur
Arkdaşlar günaydın kaç gündür serumdu ilaçdı derken pek bişey yiyemedim bugün kendime geldim ama bi iştahım açıldı sormayın sürekli bişeyler yemek istiyorum özellikle ekmek simit poğaça gibi zaten pişmiş yemek hala yiyemiyorum peynir ekmek zeytinle ayakta duruyorum yavaş yavaş düzelicem inşallah
Geçmiş olsun canım

Merhaba herkese

Menüme gelince

Sabah
1 yumurta
Domates
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 ceviz

Öğle
1 elma
1 mandalina
1/2 puaça

Akşam
1.5 kepçe kuru fasülye
1 kase yoğurt

Ara
Şimdilik yemedim

Su 2lt olur
Menü güzel canım okula öğlen için yemek termosu alabilirsin ben de en kısa zamanda edinicem bir tane
Bugün okulda yalnızım dostlar şarkısını çevirerek yorgunum dostlar şeklinde söyledim inan o kadar çok yoruluyorum ki akşam yemekten sonra mutfak toplamak ölüm gibi geliyor

Maşallah benim üç çocuk var büyükle küçüğün arasında 15 yaş var 23,5 -19-8 yaşındalar

162 boydaşmışız:) 80 bulsam bana yeter gibi yaşdan dolayı kilo kaybı zor oluyor malesef

Allah korusun... dişin bu mevsimde çıkması iyidir yazın çok daha yıpratır dişini sevsinler onun :)

Hayır en yaşlı ve kilolu benim:63: pozitif düşünüyoruz darlanmak yasak:KK51:
80 bulsam bana yeter yok sağlıklı olana kadar devam dava arkadaşım elbette yas etkiler ama azim azim azim :KK19:

Menü güzel canım okula öğlen için yemek termosu alabilirsin ben de en kısa zamanda edinicem bir tane
Bugün okulda yalnızım dostlar şarkısını çevirerek yorgunum dostlar şeklinde söyledim inan o kadar çok yoruluyorum ki akşam yemekten sonra mutfak toplamak ölüm gibi geliyor
azcık kocalarınızı da çalıştırın yaa :KK51: burdan beri delleniyorum :sinirli:

İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah sucuklu yumurta iki dilim ekmek

Ara Bir ceviz iki tane Bitter kaplama form bisküvi

Öğlen kabuska yoğurt dört kaşık

Ara yeşil çay (kızımın elinde ismini yazmak istemiyorum 187 kalorilik bişey vardı o yemedi ben yedim tam bir saat spor yaptım yakmak için bidaha olmaz söz)

Akşam iki kalem pirzola salata Bir kâse çorba bir bardak chiali ayran

Ara bir mor erik

Yoğurt kürü

İyi geceler kızlar
Menüm

Ara yeşil çay (kızımın elinde ismini yazmak istemiyorum 187 kalorilik bişey vardı o yemedi ben yedim tam bir saat spor yaptım yakmak için bidaha olmaz söz)

Ara bir mor erik

Yoğurt kürü
Kızlar yinede bu yediklerim toplam 1400 kalori nasıl sizce

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün gece hesapta bilgisayardan bağlanıp yediklerimi yazacaktım ama yine koltukta sızmışım :KK48: hatta bir ara eşim beni bak boynun tutulacak diye uyandırma gafletinde bulundu adama bir çemkirmişim sanane boyun benim boynum ne uyandırıyorsun yaa diye :D :D :D Resmen bir an Avrupa yakasındaki Şahikaya bağladım uyku sersemi :D :D :D
Allah razı olsun valla adamcağız gıkını çıkarmadı huysuz kız çocuğu gibisin uyku sersemi olunca hadi git yat yatağına da kendine gel dedi :D :D :D başkası olsa valla başlar başlarım senin uykunada sanada diye ama inanın oda farkında kaç gündür ne kadar yorulduğumun :KK57:

Neyse uykumu aldım çoook sakin ve enerjik bir şekilde uyanıp güne şekersiz Türk kahvemle başladım ;)
Küçük kuzuyu okula bıraktıktan sonra sağlık ocağında eşimin ilaçlarını yazdırıp dönüştede biraz yürümüş olacağım ;) hatta diyorum nasılsa Sağlık ocağının randevusuna daha 1 saatten fazla vakit olacak eşortmanlarımı giyip gideyim zaman gelene kadar da parkta yürüyüşümü yaparım :21: dün nasılsa gitmedim spora telafi etmiş olurum ;)
Kitap okurum diyordum ama onu evde de yaparım sonuçta ;)
Üzerime kapşonlu fermuarlım var onuda belime bağlarım ki doktorun yanına girmeden giyerim terli bir şekilde görünmeyeyim :D

Ay bakın uykumu alınca ne güzel çalışıyor beynim :D

Merhaba herkese

Menüme gelince

Sabah
1 yumurta
Domates
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 ceviz

Öğle
1 elma
1 mandalina
1/2 puaça

Akşam
1.5 kepçe kuru fasülye
1 kase yoğurt

Ara
Şimdilik yemedim

Su 2lt olur

Kuzu bence menün çok çok güzel bugün ;) deeeeee :KK20: şu yaşlıyım modundan bir çık be Güzelim :21: daha genciz güzeliz hatta geceleri saymıyorum ben ve inatla 18im :KK70:
Hayır fıstık gibi hatunsun millet seni gözünde çökmüş biri olarak canlandırmasın ;)
Şurda kalmış vereceğin 3 - 4 kg onuda zaten çok rahat verirsin ama güzel enerjilerle güne başla ki akşama kadar aynı enerji fazlasıyla seni hareketlendirsin ;)

Beni de al beni de :KK48:

Aldım canım senide takibe ;) profilimden albümüme girip bir adet Kaptanı - Oynakbaşı görebilirsin :D :D :D

Önce okuyamadigim geçmişi okudum :) okul çok yoğun giremedim yaptığım etkinlikleri yarın paylaşirim : ) bugün bizim beyle tanışma yıldönümümüz 5. Yıl birazcık buskuvili pasta yedim o_O yarın daha dikkatli olacağım söz ama okulda 5 dakika oturmadım fazladan ders bile yaptim 8 buçuk 3 buçuk arası sadece 10 dakika yemek için ara verdim merdivenleri in çık bacaklarım ağrıdı inanin inşallah yarın çok daha güzel olacak kacamaksiz

Nice sağlıklı mutlu ve huzurlu yıllarınız olsun ;) O minik dilim bisküvili pastaya da takılma nasılsa bugün çok dikkatli olup dengelersin ;) unutma bol su ;)

Harika şahane menü gelsin:bicak:
6
1 kayısı
8
Zeytin
Peynir
Maydanoz
12.30
3 tane Kıymalı ıspanaklı kalem böreği
1 bardak süt
14
Küçük kase yoğurt
16
1 dilim elma
Yarım armut
Yarım havuç
1/3 nar
18
Menemen
Kızartmadan karnıyarık
Ayran

Doyamadım bi türlü :işsiz:

Aslında menün çok da kötü değil ama canım bence akşamları mümkün olduğu kadar karbonhidrattan uzak dur ;)
Bol suylada kendini tıkarsın zaten çoğu zaman bizim açlık sandığımız susamış olmamızdan dolayı ;) diyetisyenlerin çoğu TVlere bile çıktıklarında hep derler açlıkmı hissettin önce bir bardak su iç eğer geçiyorsa zaten o açlık değildir diye ;)

80 bulsam bana yeter yok sağlıklı olana kadar devam dava arkadaşım elbette yas etkiler ama azim azim azim :KK19:

Aynen yaaa doga3 doga3 kalkmış 80 diyor :KK20: yok öyle 80 yeter demek ;) heee yılbaşına kadar 80 derse tamam ama sonrasında hep daha aşağıları hedefliyoruz ;) niye kuş gibi hafif dolaşmak fit olmak varken hamallık yapıp o yağları taşıyalım senelerdir yaptığımız gibi ;)
Gerçi oda kiloları verdikçe hafifliğin tadını aldığında hep daha fazlasını isteyecek benim gibi :D gerçi aramızda da öyle dağlar kadar fark yok ama benim başlangıç daha yüksekti ya inanılmaz fark hissediyorum ;)
Yataktan kaplumbağ gibi debelenip çıkamayan ben şimdi bir fırlıyorum bazen eşim uyanıksa hayırdır kız ne geldi aklına da fırladın diyor :D

azcık kocalarınızı da çalıştırın yaa :KK51: burdan beri delleniyorum :sinirli:

Aaaa Allah için kocamın hakkını yiyemem ben ev hanımı olduğum halde haftasonu işlere yardımcı olur bazen ben yüzsüzlük yapıp hadi banyo senin ellerinden öper ben mutfağa giriyorum derim :D
Canı istediğinde inanılmaz güzel yemek yapar ;) Ramazanda hele iftara misafir olsun olmasın 1 ay yemekler benden der ;) gerçi ben bu sene de tutamadım erken yedim hep ama büyük kızım oruçluydu ona her akşam ne istiyorsa pişirdi ;) bir tek pilav yapamaz onuda bir ara öğretirim ne olur ne olmaz :D
Nişanlıyken ben mantı açarken eline merdane verip resmini çekmişliğim bile vardı :D gerçi o makarasınaydı ama potansiyeli yüksek :D

40 dk dans egzersiz yaptım bende spor yaptığım zamanlar hep daha güzel oluyor

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: süpersin canım aynen devam ;)

İyi geceler kızlar
Menüm

Ara bir mor erik

Yoğurt kürü

Canım bence gayet güzel bir menü ;) hee kızçenin kalanını yemeseydin iyidi de kalorisi de azmış ki zaten yerinde durmuyorsun fazlasıyla gitmiştir oda ;)

Kızlar yinede bu yediklerim toplam 1400 kalori nasıl sizce

Çok iyi bence ;) yanlış şu form bisküvi tarzı şeyleri tercih etmemeye çalış evet kalorisi az gibi görünüyor ama çoğunda katkılardan dolayı zararlı şeylerde olabiliyor ;) onun yerine çok canın tatlı bir şey istiyorsa hurma ye hem şifa hemde tatlı ihtiyacını giderir ;) yada şu karataycıların yaptığı incir uyutmasından yap ;) minik bir kaba yaparsın en azından sağlıklı ;)

Şükür kahvaltımıda yaptım ;) Elhamdüllillah ;)
Birazdan eşortmanlarımı da ayağıma geçirip sağlık ocağı öncesi yürüyüşümü de yapacağım ;)
Minik kuşum biraz karnım ağrıyor diyor ama bakalım eğer kötü olursam gelip beni alırsın dedi bende sağlık ocağındaki işimi bitirince uğrarım olmadı dedim :KK48: nasılsa okulda derslere dalınca karnını unutur ;)

Acaba yüzmeye gittiği için mi karnı ağrıyor :KK64:
İnşallah hasta olmaz ;) gerçi yarın yine tutturur ben yüzmeye gideceğim diye ama bakarım artık duruma göre ;)

Back
X