• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayır takımlar birinci olunca ucunda para ödülü yok ki :KK70: bu kadar araştırma maşallah :KK70:
Arzu eden gelir arzu etmeyenin de yolu açık olsun :KK66: ha bizim takımda ha başka takımda maksat hedefe ulaşmak :KK66:

Benim diyetisyende çorba verdiğinde yanına sadece salata ve yoğurt veriyor :KK66: yemek yok :KK48:

Hadi sana kolay gelsin canım yansın yağlar :spor:

Bencede gayet dengeli bir menü olmuş sonuçta aşure sabahtan yenmiş :KK66:
Bol eksilerle döner inşallah ....çok aminnn :KK48:

Herkes istediği gibi davet edebilir canım :KK66: başka konularda arkadaşın da varsa onları bile davet edebilirsin canım :KK66: hiç bir sıkıntı yok :KK66:
Aynen Banu abla katılıyorum sana
Çok şükür sporumu yaptım kızım uyandı yarım saat sonra onuda aldım yanıma öyle yaptım

Sanada kolay gelsin ablam ;)

Anaaaa bizim kızın öğretmeni aradı :KK53: kuşumun karnı ağrıyormuş hemen gidip alayım da evde biraz dinlensin sanırım oda hasta olma yolunda :KK43:
Geçmiş olsun kuzuya
:halay:UKizlaaar sonunda haftalar sonra eksi gordum tartidaaaa .
Süperrrrr
doga3 doga3 daha iyimisin kuzum. :KK68:
Hafta sonu belli olur dananın kuyruğu kopar. Mı ?
Öğlen yemeğini yiyorum taze fasulye
Aksama da kuru fasulye yapıcam :)
Abooo:)
Kız onlar kim ki ne, ne cahilim hiç biyeri takip etmiyorum herşeyden habersiz yaşıyorum :KK48:neysem kimseyi takibe ihtiyacım yok vesselam sizinde yok
Ya katılmak isteyeni yakalarsam davet ederim diye bakıyordum sayımız azdı Yen'i üyelere ihtiyaç vardı ama şimdi kalabalıklaştı gerek yok dedim
gördükçe davet edebiliyorsak ben de ediyim denk geldikçe bir kuralı falan var mı :)
Yo yakalarsan davet edebilirsin pusuya yatıyorlar resmen Yen'i üye için ( bir ara bende bakıyordum) :))

Bu gün parkta yürürken çok duygulandım ya çiçekler açmış kelebekler resmen bana eşlik etti yürürken allah ım yıllarca ben bunlardan mahrum kaldım hep bişeylere birilerine (çoğu değmeyen) yetişmeye çalıştım :dua: bu günüme şükürler olsun maaşım yarıya düştü ama özgürlüğümü kazandım.. sağlığım sinyal veriyor dikkat etmedim yıllarca eşşek gibi çalıştım övgüleri ikramiyeleri başkaları aldı sesin yükselse suçlu ben oluyorumdum sinir stres sahibi oldum evdekine de yaranamadım maddi manevi sömürüldüm eee yeter dedim ayrıldım yoksa Yen'i tanıştığım insanlar emekli olmak için gençsiniz falan diyorlar bide içimi görseler offf neyse nerden nereye geldi konu bu da böyleyken böyle

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün gece hesapta bilgisayardan bağlanıp yediklerimi yazacaktım ama yine koltukta sızmışım :KK48: hatta bir ara eşim beni bak boynun tutulacak diye uyandırma gafletinde bulundu adama bir çemkirmişim sanane boyun benim boynum ne uyandırıyorsun yaa diye :KK70: :KK70: :KK70: Resmen bir an Avrupa yakasındaki Şahikaya bağladım uyku sersemi :KK70: :KK70: :KK70:
Allah razı olsun valla adamcağız gıkını çıkarmadı huysuz kız çocuğu gibisin uyku sersemi olunca hadi git yat yatağına da kendine gel dedi :KK70: :KK70: :KK70: başkası olsa valla başlar başlarım senin uykunada sanada diye ama inanın oda farkında kaç gündür ne kadar yorulduğumun :KK57:

Neyse uykumu aldım çoook sakin ve enerjik bir şekilde uyanıp güne şekersiz Türk kahvemle başladım :KK66:
Küçük kuzuyu okula bıraktıktan sonra sağlık ocağında eşimin ilaçlarını yazdırıp dönüştede biraz yürümüş olacağım :KK66: hatta diyorum nasılsa Sağlık ocağının randevusuna daha 1 saatten fazla vakit olacak eşortmanlarımı giyip gideyim zaman gelene kadar da parkta yürüyüşümü yaparım :21: dün nasılsa gitmedim spora telafi etmiş olurum :KK66:
Kitap okurum diyordum ama onu evde de yaparım sonuçta :KK66:
Üzerime kapşonlu fermuarlım var onuda belime bağlarım ki doktorun yanına girmeden giyerim terli bir şekilde görünmeyeyim :KK70:

Ay bakın uykumu alınca ne güzel çalışıyor beynim :KK70:

Kuzu bence menün çok çok güzel bugün :KK66: deeeeee :KK20: şu yaşlıyım modundan bir çık be Güzelim :21: daha genciz güzeliz hatta geceleri saymıyorum ben ve inatla 18im :KK70:
Hayır fıstık gibi hatunsun millet seni gözünde çökmüş biri olarak canlandırmasın :KK66:
Şurda kalmış vereceğin 3 - 4 kg onuda zaten çok rahat verirsin ama güzel enerjilerle güne başla ki akşama kadar aynı enerji fazlasıyla seni hareketlendirsin :KK66:

Aldım canım senide takibe :KK66: profilimden albümüme girip bir adet Kaptanı - Oynakbaşı görebilirsin :KK70: :KK70: :KK70:

Nice sağlıklı mutlu ve huzurlu yıllarınız olsun :KK66: O minik dilim bisküvili pastaya da takılma nasılsa bugün çok dikkatli olup dengelersin :KK66: unutma bol su :KK66:

Aslında menün çok da kötü değil ama canım bence akşamları mümkün olduğu kadar karbonhidrattan uzak dur :KK66:
Bol suylada kendini tıkarsın zaten çoğu zaman bizim açlık sandığımız susamış olmamızdan dolayı :KK66: diyetisyenlerin çoğu TVlere bile çıktıklarında hep derler açlıkmı hissettin önce bir bardak su iç eğer geçiyorsa zaten o açlık değildir diye :KK66:

Aynen yaaa doga3 doga3 kalkmış 80 diyor :KK20: yok öyle 80 yeter demek :KK66: heee yılbaşına kadar 80 derse tamam ama sonrasında hep daha aşağıları hedefliyoruz :KK66: niye kuş gibi hafif dolaşmak fit olmak varken hamallık yapıp o yağları taşıyalım senelerdir yaptığımız gibi :KK66:
Gerçi oda kiloları verdikçe hafifliğin tadını aldığında hep daha fazlasını isteyecek benim gibi :KK70: gerçi aramızda da öyle dağlar kadar fark yok ama benim başlangıç daha yüksekti ya inanılmaz fark hissediyorum :KK66:
Yataktan kaplumbağ gibi debelenip çıkamayan ben şimdi bir fırlıyorum bazen eşim uyanıksa hayırdır kız ne geldi aklına da fırladın diyor :KK70:

Aaaa Allah için kocamın hakkını yiyemem ben ev hanımı olduğum halde haftasonu işlere yardımcı olur bazen ben yüzsüzlük yapıp hadi banyo senin ellerinden öper ben mutfağa giriyorum derim :KK70:
Canı istediğinde inanılmaz güzel yemek yapar :KK66: Ramazanda hele iftara misafir olsun olmasın 1 ay yemekler benden der :KK66: gerçi ben bu sene de tutamadım erken yedim hep ama büyük kızım oruçluydu ona her akşam ne istiyorsa pişirdi :KK66: bir tek pilav yapamaz onuda bir ara öğretirim ne olur ne olmaz :KK70:
Nişanlıyken ben mantı açarken eline merdane verip resmini çekmişliğim bile vardı :KK70: gerçi o makarasınaydı ama potansiyeli yüksek :KK70:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: süpersin canım aynen devam :KK66:

Canım bence gayet güzel bir menü :KK66: hee kızçenin kalanını yemeseydin iyidi de kalorisi de azmış ki zaten yerinde durmuyorsun fazlasıyla gitmiştir oda :KK66:

Çok iyi bence :KK66: yanlış şu form bisküvi tarzı şeyleri tercih etmemeye çalış evet kalorisi az gibi görünüyor ama çoğunda katkılardan dolayı zararlı şeylerde olabiliyor :KK66: onun yerine çok canın tatlı bir şey istiyorsa hurma ye hem şifa hemde tatlı ihtiyacını giderir :KK66: yada şu karataycıların yaptığı incir uyutmasından yap :KK66: minik bir kaba yaparsın en azından sağlıklı :KK66:
Sağol canım Rabbim bütün çiftlere uzun mutlu sağlıklı yıllar nasip etsin inşallah

Günaydın kizlar kahvaltımı yaptım
Sucuklu yumurta yeşil çay domates peynir biber bim de yaprak galetalar var ondan 3 tane yedim aşırı ince birşey kepekli
Ben resimlerimi çekiyorum öncesi sonrası için ya kızlar ben sanki daha fazla vermiş gibiyim 3 kilo olsa anlaşılmaz ama her gören çok iyi kilo vermişsin diyor 3 kilo diyorum iyi tartil yanların sarkan göbeğin kaybolmuş popon küçülmüş ne 3 kilosu diyorlar sanırım sikilasma var ama hipotiroid den dolayı kilom gitmiyor
Korkuyorum tartıda 80 olup s bedene düşücem diye:KK70:
Geçen ay 48 bedendim
Şimdi 42 bedenim :KK57:
Yazlik kışlıklarımi ayarladım akşam 38 40 42 44 46 48 beden pantolonlarim var gebelik boyunca kilo aldıkça kısa süreliğine giydiğim eskimemiş pantolonlar bunlar 46 yi 44 u denedim bol 48 artık düğmesi açılmadan giriyor çıkıyor 42 yi bi giydim tam hayırlısı artik:-)
Harikasın canım aynen devam :)

Benim doktorun asistanı mesaj attı salı günü 6.ay kontrolüm var. pek heyecanlandim bakalım kan değerlerim nasıl çıkıcak ..
3. Ay kontrolün de d vitamini ve B12 çok düşüktu takviyeler umarım ise yaramıştır. .

Bu gün parkta yürürken çok duygulandım ya çiçekler açmış kelebekler resmen bana eşlik etti yürürken allah ım yıllarca ben bunlardan mahrum kaldım hep bişeylere birilerine (çoğu değmeyen) yetişmeye çalıştım :dua: bu günüme şükürler olsun maaşım yarıya düştü ama özgürlüğümü kazandım.. sağlığım sinyal veriyor dikkat etmedim yıllarca eşşek gibi çalıştım övgüleri ikramiyeleri başkaları aldı sesin yükselse suçlu ben oluyorumdum sinir stres sahibi oldum evdekine de yaranamadım maddi manevi sömürüldüm eee yeter dedim ayrıldım yoksa Yen'i tanıştığım insanlar emekli olmak için gençsiniz falan diyorlar bide içimi görseler offf neyse nerden nereye geldi konu bu da böyleyken böyle

Canim benim iyi yapmışsın emekli olmakla..
Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yasa. Artık kendin için yasa. Ve muhakkak yürü yürüyuş çok iyi geliyor her açıdan. ..:KK200:

Benim doktorun asistanı mesaj attı salı günü 6.ay kontrolüm var. pek heyecanlandim bakalım kan değerlerim nasıl çıkıcak ..
3. Ay kontrolün de d vitamini ve B12 çok düşüktu takviyeler umarım ise yaramıştır. .
Iyi çıkar inşallah canım bizi de haberdar et durumdan

kazandığın parayı istediğin gibi harcamadıkça hiçbir önemi yok ki şuan hayatta çoğu şeyi mutlu olalım diye yapıyoruz eğer etmiyolarsa burda bir sıkıntı var deyip daha güzel bir yol çizmek en güzeli :)

Selamın Aleyküüm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Hanımın isteği üzerine sarmalarda sarıldı hatta onlara yetecek kadarını pişirdim ;) hazır büyük şişe açmışken ( bize salamurayı şişede gönderiyorlar her sene ) hepsini sardım ki buzluğa bari sarılmış atarım dedim ;)
80 adet kızlara ( kızlar 4 arkadaş zaten )
103 adette buzluğa gitti :D

Şimdi benim bu cins huyumu bilmeyenler adeti nerden biliyor diyorlardır içlerinden ama benim öyle manyak bir takıntım oluştu :D :D :D ne zaman sarma sarsam oturup bir güzel sayarım onları :D :D :D
Annem bile kız senin bekarken öyle bir huyun yoktu nerden çıktı diye güler hep adet sayısını söyleyince :D
ASlında bu takıntı eşimin rahmetli babasının 7sinde oluştu :KK48: o gün için sarma saracaktım bayada vardı sonuçta koca tencerede sardım ama kendimce kaç adet koymam lazım hani fazla koyarsam ya yetmezse korkusu oluştu :KK53:
Oturdum tencereden borcama dizerken hepsini bir güzel saydım :D tam 189 adetti ( tabi pişdimi pişdimi derken 4 tanede öyle yemiştim :D ) Sonrada nerden estiyse her defasında aaa acaba bu sefer kaç adet diye diye takıntı haline geldi :D :D :D

Neyse bu günü de kaçamaksız ve bol suyla tamamladım Allahıma bin şükür :21: Yarında Allahın izniyle sporumada giderim ;) kuzu eğer karnım ağrıyor okula gitmem derse de artık Anneme bırakırım gerçi eşim de belki gitmeyebilirim diyordu :KK48: artık sabah ola hayrola ;)

Yediklerime gelince

Sabah,
Kaşarlı yarım tost.

Ara,
Pestil
Ceviz

Öğle,
Taze fasulye

Aksam,
kuru fasulye
1 kaşık. Pilav

Ara,
Üzüm yiyeceğim

70 dk. Aerobik plates
Artı cam silme :)

Süper bir menü olmuş canım ;)
Ben yine cumayı iple çeker oldum nedense :21::21::21::21:

Ohhh sefan olsun canım ;) Kesinlikle her kelimesine katılıyorum canım ;) bencede arada bir taviz verip kendimize de vakit ayırmak zorundayız sonuçta hep derim bizler temelsek ailede yada çevre ilişkilerinde o zaman dahada dikkatli olmak zorundayız sağlık açısından da ;)
Eşim bile hep der aman sen iyi ol yoksa hepimiz kötü oluyoruz ;) sen bu evin sistemisin ve eğer sistem çökerse herşey çöker diye ;)

Sağol canım Rabbim bütün çiftlere uzun mutlu sağlıklı yıllar nasip etsin inşallah

Aminnnnnnn inşallah canım hepbirlikte ;)

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım ;)

Geçmiş olsun canım yaa bu aralar salgın var bizim okulda dikkat edin siz de

Valla inşallah değildir gerçi akşam üzere daha iyiyiydi hatta şu anda uyuyor kuzum sabah erkenden okula gidip hazırlanacağı için ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım fotolara baktım harikasın gerçekten üst bölümde mükemmel bir incelme var :KK9:

:oops::oops::oops::oops: Ayyy utandım şimdi yaaa :oops::oops::oops::oops:
Rabbim inşallah hepimize çok çok daha güzel resimleri paylaşmayı ve hedeflerimize ulaşmayı nasip etsin ....Aminnnnn

menüm
kahvaltı iki kepçe yayla çorbası 234 kcal
ara : 10 fındık 88 kcal
öğlen : etli nohut 257
yoğurt 108
ara : piko çikolata gibi bişi 107
ayran 102 kcal

akşam : peynirli domatesli omlet 175
iki dilim tam b. ekmeği 256
toplam : 1328 kalori
su : en az 2 lt

şu pikoyu da ısrarla biri verdi aslında yemedim okulda sonra eve gelince çok acıkmıştım önce chialı ayran yaptım bi saat iki saat sonra yedim onu da . yarın sınav var ondan spor yapamadım yarın çıkarıcam acısını inşAllh :)

menüm
kahvaltı iki kepçe yayla çorbası 234 kcal
ara : 10 fındık 88 kcal
öğlen : etli nohut 257
yoğurt 108
ara : piko çikolata gibi bişi 107
ayran 102 kcal

akşam : peynirli domatesli omlet 175
iki dilim tam b. ekmeği 256
toplam : 1328 kalori
su : en az 2 lt

şu pikoyu da ısrarla biri verdi aslında yemedim okulda sonra eve gelince çok acıkmıştım önce chialı ayran yaptım bi saat iki saat sonra yedim onu da . yarın sınav var ondan spor yapamadım yarın çıkarıcam acısını inşAllh :)

Harika bir menü olmuş canım ;) o yarım pikoyuda kafaya hiç takma okadarıda sana motivasyon amaçlı olmuş olsun ;)

Kızlar bu arada sizlere bir şey danışmak istiyorum :KK48:

Sizde de aynı durum oldu mu merak ettim :KK53:
Ben oldum olası hiç üşümezdim ( bekarken Annem zorla atlet giydirirdi kışın ama ben okula gitmeden onu banyoda çıkarırdım okula gitmeden fenalık geliyor diye :D )
Evlendikten sonra da asla atlet giymedim :KK48: yaz kış sadece ayakkabı içine çorap giyerdim :KK48: hatta ilk seneler eşime bile söylenirdim yahu fenalık gelmiyormu sana bari yazın atlet giyme yada çok soğuklarda içine içlik giyerdi diye söylenirdim ay bana fenalık geliyor şunu nasıl giyiyorsun diye :D
Hele kiloları da alınca anammm kışın bile evin içinde kısa kollu gezerdim ama kilolar gittiğinden beri ben üşümeye başladım :D :D :D

Şu anda resmen çetik giydim ayağıma ve içime atlet :D hani resmen kıyamet alametleri diyorum :D :D :D
Yağlar eridikçe ben üşüyorum sanki :D
sizde de öyle bir durum oldu mu yoksa cidden havalar okadar mı soğudu :D

Merhaba hanımlar menümü yazayım

Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
1 ceviz
1 tatlı kaşığı Nutella

Öğle
2 küçük elma
1 mandalina

Akşam
1 bardak ayran
Kıymalı karnabahar 1 tabak

Ara
1 mandalina

2 lt su

Gülşenciğim menün şahane ;) inşallah bol bol eksi olarak dönsün sana ;)

Selam arkadaslar bugunki menum
Kahvalti
Cavdar ekmegine beyaz peynirli tost salatalik domates yesilcay
Oglen
Tarhana corbasi 2 adet tavuk incik izgarada
Aksam yogurt corbasi ve karnibahar haslama
Birde tatli krizlerim icin kendime yulafli sekersiz kurabiye yaptim

Seninde menün harika canım ;) ooo bu hafta herkes süper gidiyor valla kim tutar bizi ;) Allahın izniyle hedeflerimize yaklaşacağız her geçen gün ;)

doga3 doga3 abla daha iyi olacaksın sen 7li rakamlarıda göreceksin ne güzel kendin için vücudun için mücadele veriyorsun etrafimdaki bazı insanlar aman bu yaştan sonra kilomu verilir diyen saçma sapan insanlar var

YENA YENA ablacığım seninde inş değerlerin normal çıkar bu arada senin resimleri hala göremiyorum henüz fotoğraf yuklemedi yazıyor

oynakbasi34 oynakbasi34 Banu abla ellerine sağlık yaa valla bende öyleyim açma poğaça kurabiye yapsam sayarim annem kızım takılma yettiği yere kadar der

Back
X