Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanım ben sabitim bide ben bi kaç hafta ara vermek istiyorum kendimi toparlayıp öyle aranıza katılıcam bu şekilde doğru düzgün giremiyorum sürekli hastalık dış görev derken burayı çok ihmal ediyorum arkadaşların da hakkına girmek istemem sen de uygun görürsen bi kaç hafta ara vereyim
Kaptanım ben sabitim bide ben bi kaç hafta ara vermek istiyorum kendimi toparlayıp öyle aranıza katılıcam bu şekilde doğru düzgün giremiyorum sürekli hastalık dış görev derken burayı çok ihmal ediyorum arkadaşların da hakkına girmek istemem sen de uygun görürsen bi kaç hafta ara vereyim
Kızlar bugün bi dengesizlik oldu oğlumun gece sesi kısıldı öksürük falan sabah sağlık ocağına gotururum dedim 8.5 ta çıktık 9 da Dr baktı al bunu acile götür larenjit hava versinler dedi doğru devlet hastanesine orda da 1 saat bekledim saat oldu 10 30 oğlum aciktım deyince simit meyve suyu aldım biraz meyve suyu içtim çeyrek simit yedim hava verilecek kadar değil dedi Dr 4 tane ilaç verdi eve geldik kahvaltı yapamadığım için kafam yerinde değildi sanki kahvaltı hazırladım 1 dilim kepek ekmeğiyle yumurta peynir yeşillik yedim ama saat 12 ye geliyordu tabi eve gelir gelmez tartildim 900 gr gitmiş yürümeye devam
Şimdi artık evi bi toparlayim kahve icerim akşam da 6 da yemek yerim.
Valla iyi olur istersen tel no yazayım telden at daha kolay olur ....burdan yükleme yapamıyorum ben zor geliyorCanım diyetisyen listelerimden birini denemek istermisin hem vücut şaşırırbelki regl yakin diye de az gitmiş olabilir
![]()
Valla iyi olur istersen tel no yazayım telden at daha kolay olur ....burdan yükleme yapamıyorum ben zor geliyor
Baktım da diğer takımların da yüzdesi iyi bu hafta.. Sanırım ilk üçte değiliz..
Haftaya 1.oluruz gayrı :)
iyi akşamlar kızlar hep eksideyiz en azından bakalım sıralama nasıl olacak
Hanimlar günaydın herkese benim suanki kilom 74.300 cok az kilo verebilmisim saglik olsun arrik haftaya daha guzel olur insallah
Yapabildommi bilmiyorum soyle bisey cikti
Kilo 74.300
Fark. 0.400
Yuzde: 0.54