Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar bugün bi dengesizlik oldu oğlumun gece sesi kısıldı öksürük falan sabah sağlık ocağına gotururum dedim 8.5 ta çıktık 9 da Dr baktı al bunu acile götür larenjit hava versinler dedi doğru devlet hastanesine orda da 1 saat bekledim saat oldu 10 30 oğlum aciktım deyince simit meyve suyu aldım biraz meyve suyu içtim çeyrek simit yedim hava verilecek kadar değil dedi Dr 4 tane ilaç verdi eve geldik kahvaltı yapamadığım için kafam yerinde değildi sanki kahvaltı hazırladım 1 dilim kepek ekmeğiyle yumurta peynir yeşillik yedim ama saat 12 ye geliyordu tabi eve gelir gelmez tartildim 900 gr gitmiş yürümeye devam
Şimdi artık evi bi toparlayim kahve icerim akşam da 6 da yemek yerim.

**** 8. Takım 539.Etap****

Oynakbasi34 ( 91,2 / 90,5 / 0,7 / 0,77 % )
Yena ( 75,7 / 75 / 0.7 / 0.92 % )
Zehra_eymen ( 81,3 / / / % )
doga3 ( 95,5 /95.3 /0.2 / 0.21% )
kittenlove ( 66,5 / 65,4 / 1,1 / 1,65 % )
erciyes111 ( 64,7 / 64,4 / 0,3 / 0,46 % )
newsletter ( 88,5 / 88 / 0,5 / 0,56 %) Hamilelik sebebi ile yarışmadan geri dönmek üzere ayrılıyor :anneadayı:
serenalar ( 74,5 / 73,9 / 0,6 / 0,81 % )
pptya87 ( 81,3 /80.4 /0.9 / 1. 11% )
perihan00 ( 70,2 / 69.3 /0.9 /1.28 % )

8.Takım Ortalaması: %

@pptya ve Z Zehra_eymen ikiniz kaldiniz bildirim yapmayan :KK66: hadi sizde süper sonuclarla gelin :)
Kaptanım ben sabitim bide ben bi kaç hafta ara vermek istiyorum kendimi toparlayıp öyle aranıza katılıcam bu şekilde doğru düzgün giremiyorum sürekli hastalık dış görev derken burayı çok ihmal ediyorum arkadaşların da hakkına girmek istemem sen de uygun görürsen bi kaç hafta ara vereyim

Kaptanım ben sabitim bide ben bi kaç hafta ara vermek istiyorum kendimi toparlayıp öyle aranıza katılıcam bu şekilde doğru düzgün giremiyorum sürekli hastalık dış görev derken burayı çok ihmal ediyorum arkadaşların da hakkına girmek istemem sen de uygun görürsen bi kaç hafta ara vereyim

Hemen bakıyorum canim listeye gireli 2 ay olduysa ki bence oldu gibime geliyor izne ayırım seni en azindan sende sıkıntı yapmazsin giremedim diye olmadı artık cumadan cumaya bildirim yaparsin en kötü ihtimalle ;) Bakip ona göre yazarim ;) Rabbim sifalar versin gerisi nasilsa olur

**** 8. Takım 539.Etap****

Oynakbasi34 ( 91,2 / 90,5 / 0,7 / 0,77 % )
Yena ( 75,7 / 75 / 0.7 / 0.92 % )
Zehra_eymen ( 81,3 / / / % ) sabit, Üye izne ayrilmak istiyor (1 . Izni )
doga3 ( 95,5 /95.3 /0.2 / 0.21% )
kittenlove ( 66,5 / 65,4 / 1,1 / 1,65 % )
erciyes111 ( 64,7 / 64,4 / 0,3 / 0,46 % )
newsletter ( 88,5 / 88 / 0,5 / 0,56 %) Hamilelik sebebi ile yarışmadan geri dönmek üzere ayrılıyor :anneadayı:
serenalar ( 74,5 / 73,9 / 0,6 / 0,81 % )
pptya87 ( 81,3 /80.4 /0.9 / 1. 11% )
perihan00 ( 70,2 / 69.3 /0.9 /1.28 % )

8.Takım Ortalaması: 0.863 %

Son düzenleme:
Kizlar listemizi zor da olsa paylaşım alanına taşıdım ;)
Cepten zor oluyor ama büyük kizim laptobu getirince daha rahat yazarim sizlere ;)

Kızlar bugün bi dengesizlik oldu oğlumun gece sesi kısıldı öksürük falan sabah sağlık ocağına gotururum dedim 8.5 ta çıktık 9 da Dr baktı al bunu acile götür larenjit hava versinler dedi doğru devlet hastanesine orda da 1 saat bekledim saat oldu 10 30 oğlum aciktım deyince simit meyve suyu aldım biraz meyve suyu içtim çeyrek simit yedim hava verilecek kadar değil dedi Dr 4 tane ilaç verdi eve geldik kahvaltı yapamadığım için kafam yerinde değildi sanki kahvaltı hazırladım 1 dilim kepek ekmeğiyle yumurta peynir yeşillik yedim ama saat 12 ye geliyordu tabi eve gelir gelmez tartildim 900 gr gitmiş yürümeye devam
Şimdi artık evi bi toparlayim kahve icerim akşam da 6 da yemek yerim.

Inşallah seninde kuzun çabucak şifa bulur ;)

Kilo verenleri tebrik ediyorum... yüzdemiz bu hafta daha iyi.. Çıtayı yükseltiyoruz :))

Bu ara sürekli dinlediğim bir şarkı hedaye edeyim size ödül olarak :))

Baktım da diğer takımların da yüzdesi iyi bu hafta.. Sanırım ilk üçte değiliz..
Haftaya 1.oluruz gayrı :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Şükür laptopa sonunda kavuşabildim :KK48:
Bugünü de hasarsız atlattım :21: hatta aklımdayken yediklerimi de paylaşayım;

Uyanınca ; bol su
1 fincan şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı; 07:00de
1 adet haşlanmış yumurta
2 parça beyaz peynir
1 adet salatalık
2 kaşık ıspanak yemeği ( kızın beslenmesini hazırlarken kalan çok az olunca sabah sabah yeşillik yerine yedim :D )

ara; 10:00da
1 fincan şekersiz sütsüz Nescafe

Öğlen; diyetisyende olunca tabi o öğünümüz arada kaynıyor bizde en azından geçiştirmek için şu ŞOKda satılan minik Galetalardan almıştık ( Kıtıruno diye geçiyor sanırım )

ara; 16:30da
1 fincan şekersiz Türk kahvesi

Akşam 17:45de
1 porsiyon et döner ( ekmeksiz )
1 ufak kase salata

Son ara olarak da şu anda kendime mısır püsküllü çay yaptım ;) bol su içmem şart sabah beri ancak 1.5 litre içmiştim eve gelince 2 ancak olmuştur ;) yatana kadar 1 litre daha içerim ;)

Valla iyi olur istersen tel no yazayım telden at daha kolay olur ....burdan yükleme yapamıyorum ben zor geliyor

Oda olur hem bir sıkıntı olursa bana cepten haber verebilirsin bildirimle alakalı ;)
Özelden atıyorum numaramı o zaman ;)

Baktım da diğer takımların da yüzdesi iyi bu hafta.. Sanırım ilk üçte değiliz..
Haftaya 1.oluruz gayrı :)

Evet yaa baştan heveslendim oh ilk 3deyiz diye ama sonradan 5.ciliğe düşmüşüz :( Neyse haftaya göstereceğiz 8. Takımın gücünü :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

iyi akşamlar kızlar hep eksideyiz en azından bakalım sıralama nasıl olacak

Yine çok şükür sonuçta ucunda milyarlık ödül yok :D bizim en büyük ödülümüz hedefe bir gıdım daha yaklaşmak olacak ;)

Aklımdayken şu Yılbaşı listemizi güncelliyeyim malum geçen hafta programlarda sıkıntı vardı diye yapamadım ;) eşim geçen hallettirdi de şimdi yine kullanabiliyoruz ;)

Hanimlar günaydın herkese benim suanki kilom 74.300 cok az kilo verebilmisim saglik olsun arrik haftaya daha guzel olur insallah
Yapabildommi bilmiyorum soyle bisey cikti
Kilo 74.300
Fark. 0.400
Yuzde: 0.54

Canım tebrikler ;) inşallah haftaya çok daha fazla gidecektir ;)
Bu arada canım ayın 27sinde sende listedesin ;)

Yılbaşı hedef listesine de ekledim seni direk ;) hedef olarak 69 yazdım şimdilik ama sen istediğin rakamı belirtebilirsin tabiki ;) hani ben gerçekçi olalım diye dedim ( yağ oranı az olunca az gider hesabı ;) yoksa ben veririm siz veremezsiniz değil :D )

@adayaren38 Canım senin de yılbaşı hedef listesi için başlangıç kilosu, hedef ve güncel kiloları alayım :KK66: bak tam 10 hafta kaldı :KK66: her hafta 500 gr gitse senden ( malum yağ kalmamıştır :KK70: ) 5 kg gitmiş olur :KK66:

ISILDURU ISILDURU Canım sende kilonu bildirsene yaaa Hedef listesine hiç bir rakam yazamıyorum senle alakalı :( Hedef var ama sen yoksun ;) Kuzum hadi sende dön artık aramıza ;)

Back
X